Излязох с него и приятелката му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излязох с него и приятелката му
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1783 пъти
Здравейте.
Познавам се с едно момче от университета. Един ден докато си седяхме с него и още две момичета, чакайки да дойде време за следващото упражнение, си лафихме и той ме попита дали си имам приятел. Почувствах се странно и неудобно от въпроса, защото имаше и други хора наоколо и не исках да се впускам в тази тема и затова просто казах "Не" (без да го питам дали той си има приятелка) и продължих с друга тема, която обсъждахме. В продължение на няколко дни не можех да спра да мисля за този негов въпрос и реших просто да си измисля извинение, поради което да излезем, защото не исках да го каня директно на среща. И явно съм се оказала права да имам резерви, защото се оказа, че той си имал приятелка и когато му казах "хей, ходи ли ти се на едикоеси събитие" той каза "да" и после ме пита дали можел да доведе "гаджето". И аз бях леко очудена, но мисля, че успях да се направя сякаш това не е нова информация за мен и казах "да, няма проблем", след което си лафихме съвсем свободно за политика и какво ли още не... Та, отидохме на въпросното събитие, запознах се с приятелката му. Говорихме си свободно през повечето време. Раздялата обаче беше супер awkward като той каза "ние си тръгваме"(като събитието още не беше свършило) и тръгна да ми казва чао и дори ми каза весели празници. Но понеже приятелката му ме изгледа жално и пита "ти ще оставаш ли", реших да тръгна с тях. Вървяхме 5 минути, по време на които главно мълчах и накрая си казахме чао без да се прегръщаме, а аз махнах с ръце като пет годишно лапе (не знам от къде ми дойде).
Та, нямам никакво намерение да се бутам във връзката им и да крада когото и да било, но цялото нещо беше много ново за мен и затова искам да чуя някакво мнение. Едно на ръка, никога не съм канила момче да излизаме, макар че в случая го замаскирах като "просто няма с кого да отида, а много ми се ходи на това събитие". И слава Богу, че го направих така, защото щеше да ми стане страшно неудобно, ако бях питала "искаш ли да излезем някой път", а той ми беше казал "имам си приятелка". Та, какво мислите? Трябваше ли изобщо да го каня на събитието? А може би просто трябваше да го питам на момента той дали си има приятелка и защо го интересува това дали аз си имам приятел? Може пък просто да ме е харесал за някой негов приятел и затова да ме представи и на приятелката си, така че да чуе и нейното мнение? Според вас, защо ме попита дали си имам приятел?
В заключение само искам да кажа, че момчето ми е симпатично, но определено не е husband material поне по досегашни впечатления, а вече съм на 21 и се замислям за тези неща. И преди да ме попита дали си имам приятел просто ми беше направил впечатление на умно момче и нищо повече. След това обаче го "забелязох", ако може така да се каже, и дори го "ревнувах" за момент от една от колежките ни. Но като се срещнах с приятелката му всичко се изпари и сега просто мисля, че можем да си станем добри приятели. И се надявам това да се случи. Но ако има някакъв пъклен замисъл зад всичко това, по-добре изобщо да не се занимавам с него. Не знам... Ще видим догодина как ще се развият нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 286d72573a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавяй с него, според мен не знае какво иска. Много е неуместно да те пита дали имаш приятел, не е негова работа,освен ако не иска нещо повече от теб. Показал ти е, че има приятелка, за да си наясно, че няма да имате сериозн връзка, но нищо чудно да иска да му станеш любовница. Очаквай да продължи със свалките.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3d49451b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно е ясно- мнооого си падаш по него, щом толкова размишляваш върху един въпрос, който няма как да знаем защо те е питал. Няма как и да сте приятели по същата причина - харесваш го и само ще страдаш от едни такива близки отношения. Отдръпни се просто.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dcd935fc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Човека те е питал просто между другото. Може да е нямало какво друго да каже и да не е искал да мълчи.

Това, че някой те пита това, съвсем не означава, че иска да сте гаджета. Но е нормално и ти да си го помислиш. Така че нищо лошо не е станало, просто малко недоразумение, но все пак вече всичко се е изяснило.

Поне е бил честен - можеше да не спомене за гаджето си и да стане по-сложно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ed6a579ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Въпросът не беше просто ей така, за да се създаде разговор, тъй като бяхме в компания и вече си имахме тема за разговор. Той реално ме прекъсна докато говорих, за да ме пита дали си имам приятел, и затова само отговорих с не и си продължих с темата на разговора.
Но да, и аз възнамерявам да го третирам като недоразумение и да си продължа натам. И може би е добра идея да се отдръпна, защото очевидно твърде много си размишлявам по създалата се ситуация.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dcd935fc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, може просто ей така да му е щукнало, от любопитство и от много неща, няма значение, но мисълта ми е, че не е задъжлително това да означава някакъв намек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 74600003d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първо, обърни внимание на някой елемнти от правописа.

Учуден е с "у", а такава дума като "забелязОх" не съществува.

След това, има страшно много причини, поради които някой би те попитал дали си имаш гадже и само ЕДНА от тях е защото се интересува от теб.

Иначе добре си направила, че си го поканила някъде. Сега вече ти е ясно, че там по-добре да не се буташ.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2193e2923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се филмирай и не се завирай в чужди връзки, ако не искаш неприятности.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 52ec4b9317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Към Братан номер 6: Направи ми услуга, следващият път като ти дойде отвътре да даваш уроци по правопис брой до 10, прочети някоя друга книжка и изяж една суха паста "Някой елементи" -Наистина?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c9ce1b3bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По принцип между слабо познаващи се хора такъв въпрос е нетактичен. Но когато познанството започне да се задълбочава въпроси като "Омъжена ли си?" или в твоя случай - имаш ли приятел, са просто минаване на едно малко по-топло ниво в отношенията. Нищо друго. Като емоционално съдържание са еквивалент на "Къде си родена?", "В кой квартал живееш?", "Къде работиш?" Момчето не е подало абсолютно никакъв сигнал, че желае други отношения, освен приятелски.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 52ec4b9317
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато те е попитал дали имаш приятел, си се почувствала странно и неудобно защото липсват такива събития в твоя живот. Не ме разбирай погрешно, просто анализирам ситуацията. Не си искала да се впускаш в тази тема, точно поради тази причина. Неопитна си, затова и добавяш "не го попитах дали той има приятелка". Това че ти е задал такъв въпрос не осначава че има интерес към теб. Не си направила нищо лошо като си го поканила да дойде с теб. Не дълбай много в тези неща, главата горе и общувай повече, увереността ще дойде с времето.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 333cc1da62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо се отдръпни нямаш място там! Свършиха ли се свободните момчета в курса ти и изобщо? Второ вземи се поограмоти недопустимо е човек на 21 г. да допуска елементарни правописни грешки и толкова ли няма български думи та вмъкваш чужди в езика ни? Как въобще са те приели да следваш?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5fffb071a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, на мен също ми изникват въпроси извън темите ни на разговор, така че твоят състудент не е имал задни мисли относно въпроса.
Не е дошъл да ти се натиска, пък и да си имаш приятел това няма да го спре, ако иска нещо ще настоява, така правят не малка част от мъжете и жените.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)