Как да се доверите отново,ако сте били наранени емоционално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се доверите отново,ако сте били наранени емоционално?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1375 пъти
Ако сме имали неуспешна връзка, с човек, който ви е смазал психически, как се справяте с това да не пренесете
познатите чувства като самота, негодувание, отчаяние, безизходица и липса на доверие в следваща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 892c726742
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Връзка не съм имал толкова емоционална,но имах с едно обвързано момиче нещо много истинско и уникално,но не се получиха нещата,беше я толкова страх да направи крачката,а беше минала година и нещо и не можех да я чакам,а това ме изтощи и в момента излизам с едно момиче,но усещам,че нямам силата да направя нещо толкова значимо за нея,колкото и да искам нямам това желание,защото бях наистина и смазан психически.А за доверие като цяло,винаги едно наум трябва да се има,но зависи и колко наивен е човек,аз съм наивен и страдам от това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4fd351d073
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами... Просто осъзнавам, че това е бил един човек и че не всичко са като него. Наскоро излязох от такава връзка, която ме остави много наранена, с разбито сърце и разбито доверие. Липса на адекватна комуникация, играене на иди ми дойди ми, празни думи, лъжливи думи... пълният пакет. Още не съм се възстановила напълно. Но почнах да се виждам с други мъже и там няма недоверие, няма болка, няма драма. Просто това са нови хора, които нищо не са направили да ме предадат. Даже след такъв лош опит, оценявам повече това, което правят за мен. Забелязвам отношение, което не съм получавала преди и съм благодарна. Старая се да отвърна със същото, определено не съм загубила нито желанието нито способността си да съм добра и да се грижа за мъжа до мен. И това ме радва. Така че, авторке, просто не забравяй, че това е един човек и наоколо има съвсем други хора. Подходи с доверие и чисто сърце и ще ги срещнеш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 98888d44d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че нищо не можеш да направиш ако следващия човек от среща не ти вдъхне доверие. Просто недей гледа на всеки мъж с едни и същи очи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6acb07fb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На първо време, не се впускай бързо в нова връзка. Трябва да се възстановиш емоционално, а това отнема време. На мен ми трябваха почти 2 години. Подценява се психическата травма от лоши отношения, но действително човек трудно се възстановява.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0a278982f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трудно ще се възстановиш и почти сигурно ще ти остави отпечатък за цял живот. Може да те излекува добър човек, ама трудно се намират.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0f89f6ef59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Измина много време преди да се впусна в нова връзка, мислех, че съм се възстановила психически от ужасът, който преживях. Но, проблема при мен е, че винаги се раздавам и давам всичко за човека до себе си и явно очаквам да получа същото отсреща. Когато не го получа отсреща в мен нахлуват познатите стари чувства, които описах горе в темата. Явно трябва да се науча да не се раздавам до край и да съхранявам себе си. Хората около мен казват- Не се впуска... Каквото стане.. Не очаквай нищо.. И така ще ти бъде по-лесно, но аз съм от жените, които винаги имат имат големи очаквания към даден човек, затова може би и се срива психически, когато историята си повтори няколко пъти. Кажете ми, останаха ли истински мъже, които се борят за любимата си, пазят я, карат я да се усмихва, обичат я и дават всичко за нея? Има ли мъже, които не се чудят с коя да изневерят и с коя да се свалят в нета? Има ли истинска любов?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 845c418791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има мъже които се раздават точно като теб и остават разочаровани. И доста са в това положение, даже аз съм в това емоционално състоянието. Няма значение мъж или жена е, просто има такива хора (по емпционални)! Трудно е, а най лошото е, че годините си вървят, а много зацикляме в миналото! И след няколко години свежваме и пак се раздаваме и пак същотото. Живот!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bd14e0de49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №7, това някой да се БОРИ за теб си го избий от главата веднъж завинаги. Изключително тъпо и претенциозно е. А ти ми звучиш доста екзалтирано, което ме навежда на някои съмнения.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 28972dc141
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами щом и в следващата връзка правиш същото, като в предишната, няма да е по-различно. Има една мисъл на Айнщайн- не може да правиш все едно и също и да очакваш различен резултат. Несполуките са уроците, които учим в този живот, правят ни по-мъдри и по-силни. Е, не всички, само тези, които имат воля и желание да се научат. Лично аз не приемам това „дадох му/ѝ всичко от себе си“. Затова ставате зависими от тези хора и раздялата ви смазва. Във всяко нещо трябва да има мярка, някаква граница и всеки я определя за себе си. И в очакванията и в себераздаването. В една връзка трябва да вложиш и разум, не само чувства и страсти. Иначе приземяването след полета ще е много болезнено. И не търси вината само в другите,, мъжете не са виновни, че не отговарят на твоите изисквания и очаквания, не са и длъжни. И те казват „ останаха ли истински жени, които да не изневеряват и да заслужават да се борим за тях?“.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e07f339c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто не се хвърляш с всички сили в новото, научаваш се да се пазиш. Имаш си едно наум и знаеш, че трябва да оцелееш и без този човек. Защото винаги може да стане всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker