Как да си намеря половинка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря половинка?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1534 пъти
Днешно време, ако си затворен, оставаш сам. Същото е моето положение. Как да изляза от това положение?

На 28 години съм и все още няма нито една връзка с жена. Особен съм много, не излизам никъде, освен до работа, не ходя по дискотеки, ни си губя времето с разни глупости, наблягам на работата и ученето. Все не отделям време да отида някъде. Връстниците ми вече имат деца, а аз не виждам откъде ще намеря първата ми любов. Не съм много контактен, не умея да приказвам с жени.

Срещнах се с едно момиче преди време, но ме отряза на първата среща. Запознахме се от един сайт за запознанства, добре си писахме, но на живо като няма какво да си кажем и ме отряза. Видя, че не си допадаме и аз съм много различен. Видя, че нямам време за срещи, видя, че не ям това, което тя яде, видя, че съм коренно различен човек от това, което тя търси.

Рядкост са такива срещи от сайтове за запознанства, а и хората там са коренно различни от това, което съм аз. Трудно бих си допаднал с някое момиче.

Позамислих се, че трябва да ходя по-често на сбирки някъде и по курсове, но гаранция няма, че ще намеря нещо. Най-хубаво си е на живо.

На работното място просто няма как да стане, не общувам изобщо.

Не ходя по разни компании, не пуша, не пия, не се занимавам с купони и разни глупости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: c9fe56cd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки си има чар! Може да си затворен,стиснат или другата крайност- по отворен от краката на днешните тинейджърки и да прахосваш всяка стотинка за алкохол и цигари. Нека ти разкажа историята на брат ми. В момента той е на 21 и на есен заминава да учи в София. Много е умен,но дълго време беше стиснат,затворен и депресиран. Тогава,преди почти 3 години се появи тя. Едно прекрастно момиче но това което ме изненада е разликата ѝм-5години. Естествено семейството ми не се намеси и от тогава до сега са адски щастливи заедно. Брат ми вече не е стиснат и депресиран. Стана ведър,и лъчезарен. От момчето което не излизаше с никой стана много “известен” защото започна да се движи с големи компании,а нашия град е малък. И въпреки,че ти сам каза,че не обичаш компании можеш да се запишеш на нещо. Било то спорт или нещо друго. Какво работиш? Има и друг вариант. Ако работиш някаква работа която изисква практика,може да даваш частни уроци за нея. Също така пътувай. Незнаеш къде се намира сродната ти душа. Може да не е в твоя град,твоята държава дори твоя континент. Важно е да имаш желание за живот. Сега ще ти кажа нещо като за последно.
“Работи...Пътувай...Пести...Повтори!” Надявам се да прочетеш коментара ми,а ако е така ми напиши,защото искам да знам,че поне мъничко съм ти помогнала(ако е така) не се предай,момче! Живота е пълен с трудности,не се отказвай и пред малката. Ти си умен и работлив а това вече е рядкост. Стига съм “бърборила” довиждане,успех и много положителна енергия❤️

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fae90b4068
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ще ти кажат да бъдеш по - отворен, да ходиш на дискотека, да си намериш хоби или да спортуваш.
Но от мен знай, тези неща не работят, всичко е до съдба. Пробваш и не се разочароваш, може би такава ни е съдбата.
Светът е голям, хората са различни.
Не си сам, аз също съм. в твоето положение и търся изход. На 20 години момче, по - контактен съм от теб, но пак нищо ни се получава. Никога не съм имал приятелка, само секс съм правил веднъж с една съученичка в 10 клас и толкоз.
Тежко е, депресиращо е, потиснат съм като теб, пиша на различни момичета, заговорям ги, каня ги по срещи, возя ги в колата късно вечер и ги прибрал до тях. Много момичета ми казват, че съм забавен, красив и интелектуалец, изглеждал съм им добър в секса, но, уви вечер пак си лягам сам. На приказки не вярвай!
Ако едно момиче те харесва, то само ще ти пише и ще се интересува от теб.
Приеми, че такава ни е съдбата, но никога, ама НИКОГА не спирай да търсиш любовта и да пробваш с различни жени.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5b8ccdc246
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се занимавай с глупости, стой си сам!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: eb40c257b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми така описано няма как да ти се получи, сори.

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 109668124e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първо това момче на 28 ми се вижда много инфантилно. Кога ще станеш мъж? На 48 ли?
Описа се какъв си, общо взето пълен темерут. Жени, желаещи да си причинят нещо толкова кофти като връзка с теб няма. Не си им интересен. И докато наричаш глупости общуването с хора, разговорите, забавленията, посещението на културни събития /не са само кръчмите/, шансът да си намериш партньорка е равен на нула. Да не мислиш, че някоя жена ще ти дойде в къщи да ти се предложи? Има да чакаш... И да се навие някоя / хипотетично, ти какво ще ѝ предложиш? Нито интересен разговор, нито приятна компания, нито вълнуващо присъствие, нито дори един хубав секс. Е, за какво да си губи времето и да скучае, като има толкова по-стойностни мъже?
От това, което си написал, съдя, че нямаш и мъже приятели. Най-вероятно нямаш дори едно домашно животно. Ти имаш проблем с общуването въобще, не само с жените. И докато си самодостатъчен и не полагаш никакви усилия да се промениш, ще пускаш теми като тази, без никаква полза. Ако имаш желание за промяна трябва ти специализирана помощ на психолог, не писма по сайтовете.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 978d816725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си само ти така Ами и аз спрях да го търся изморих се

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c015b3db83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ме разбирай погрешно, това че си вложил време, енергия и пари в личностно развитие и кариера е прекрасно, но е време да положиш усилие да си намериш половинка. В момента и аз съм сама (което е много по-различно от самотна) и знам, че понякога сигурно ти се иска да усетиш подкрепа и разбиране от сродната ти душа.
Така имам няколко съвета към теб:
1. Обърни внимание на външния си вид, защото колкото и отвратително да звучи днес всеки съди по външността;
2. Опитай се да излизаш повече с приятели/ познати и така ще се запознаваш с още хора, които са техни познати;
3. Запиши се на спорт или нещо свързано с група хора, все пак не знаеш кога ще срещнеш някого;
4. Продължавай да опитваш в интернет, защото понякога се срещат интересни хора и си е някакъв опит за общуване с другите.

Не се отказвай!! Знай, че някъде там има жена, която е точно за теб и те търси! Пожелавам ти успех :)

Ж. 18

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6d42dd8b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Момче, с това си поведение идеално щеше да се вградиш в живота преди 89 година. Тогава момичетата бяха други, имаха морал и житейски ценности, които вече ги нямат. Днешните мислят само за чукане и пари. Щом не си готов да се жертваш заради такива, по добре не го прави, насила хубост не става. Има много самотни майки, които са се правели на много отворени преди да родят, но после са разбрали с какви идиоти са били и са предпочели да станат самотни. По добре си вземи такава жена, много добре ще знае как да те цени, защото веднъж вече се е парила в живота. С такава ще си живееш като цар, защото тя вече си е седнала на задника и няма да мисли за глупости. Ако си вземеш нераждала, тя ще е глезена кифла, с която ще си стъжниш живота, това ли искаш?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4470c3c60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, едно е сигурно - трябва да опитваш! Няма значение колко ще те отрежат - хич, ама хич да не ти пука! Но добре ще е, ако от всеки неуспех си вадиш някаква поука.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e675a5fb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сори, ама си пълен аутсайдер. Коя жена иска такъв? “Не се занимавам с глупости само работа и учене”... само ти работиш и учиш сигурно от всички хора на света. Нормалните хора имат среда, приятели, ходят на дискотека, на бар, на кино, театър, някакъв спорт. Кой ти е виновен, че ти не харесаш нищо и не умееш да говориш с никого? Аз като чуя за такъв мъж бягам с 200. Имам приятел 2г. и се запознахме точно през общи приятели. Сприятелихме се на работа и си останахме приятели дори след като напуснах. Моят приятел има работа, хоби и социална среда в която се вписва идеално. Освен това е и магистър. Извод - не си само ти този, който е учил и има работа. Нормалните хора си търсят други забавления освен това. Ако искаш да си намериш жена или сори да бъдеш аутсайдер, или стискай палци цял живот съдбата да те срещне със същия човек като теб (за да не си кажете нищо и да се разминете).

Може да звучи грубо, но е истина. Животът е такъв.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83d2d6e228
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Работата е много кофти, вашата е лесна все пак си живеете в градовете.А аз обикалям европата с камиона прибера се за ден два и газ нагоре, зяпам чат пат тоз форум какво пускат хората и се учудвам, колко активни има.Според мен излизането с компании му е майката, колкоти повече народ , толкова по-лесно. Сам кофти,
Ако някой желае да се запознаем фейса ми е ,
https://www.facebook.com/Viaje.Quiero
Може и на уатсап 346 4479 7618 ще ми е приятно да се запозная с някой/я М/24г

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 71ed9a8731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пълнят ти главата с пълни глупости тука и спорт най важното!
Всички бройлери тука викат на залата спорт.
Не слушай глупост а следвай 3те златни стандарта.
Така първо научи се да пиеш ракия.
Второ научи се да не ти пука от нищо.
Трето записвай се на пътувания из близките съседни страни групово организирани там ако знаеш какви секси и интелигентни мацки ходят с майките си на екскурзии. Запознанствата започват в ресторанта и продължава в автобуса на път. В тези моменти хората са най отворени за нови контакти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f0a6889647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По-скоро на спортът му викат зала. :)
Запиши се наистина да тренираш нещо. Някой боен спорт или просто Тичай в парка и ходи на лостове. След известно време ще стопиш мазнините и ще се почувстваш по-добре. Прочети мъдростите на Ганди за спорта. Ще започнеш да излъчваш увереност и енергия и жените ще те желаят.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e2bc1607d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А може и просто да си останеш сам. Колко му е. Имам най-добър приятел, който ми призна преди време, че никога не е спал с жена. Той е особен. Работи, учи, работи и учи... Тук таме излиза с приятели, но това е. Когато се запознахме той се влюби в мен. Помня, че сме излизали на разходки, стояли сме в тъмното на пейка в някоя градина и го гледам в очите и очаквам да направи нещо, защото се чувства и той подава с поведение, че желае да стане нещо, но не прави никаква крачка и е някак си толкова неловко цялото нещо, че аз в един момент се отказах. Защото имам нужда мъжът да поеме инициатива по-стабилно... И сега сме си просто приятели. Често имам еротични и изобщо всякакви сънища с него. Но никога не бих прекрачила границата. Той не ги поставя обстоятелствата като другите мъже и затова не се получава. А и вече съм омъжена, така че... Няма как. Вероятно и на него му е кофти, че е сам, както на теб. Не може да няма една тема, по която да можеш да разговаряш нормално с някоя жена. Има и не толкова повърхностни момичета. Някъде из нета. Ако играеш игри може и там да срещнеш някоя. Аз примерно с мъжа си се запознах в игра, защото и аз не обичам купони, излизания и много контакти. Дори повечето ми бивши гаджета съм срещала в игри. Там виждаш човекът как постъпва скрит зад героя си и виждаш, че той показва действителното си Аз, защото никой не знае кой е. Поне аз така го приемам. Търси на места, където ще имате общи интереси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker