Магнит за ненормални жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Магнит за ненормални жени!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1508 пъти
Весела Коледа на всички първо! Точно сега пиша, защото иначе все забравям, а поне за мен си е проблем.
Нормално момче на 23 години съм. Не съм някакъв засукан красавец, не се определям и като грозен - средна работа. Рус, синеок, беличък, висок, трапчинки, нормално тяло (тренирам, но не съм фен на анаболчетата) - това все са плюсове уж, макар че не си харесвам чертите на лицето, но това е друг въпрос. Не съм бил никога от особено харесваните, може би, защото съм срамежлив, но винаги, когато съм поемал инициативата, момичетата или са харесвали друг, или са са ме рязали. Това не ми е проблем, накрая все пак имах приятелка 2 години, което не беше малко. Тя не беше от горепосочените, но замина за Англия и просто скъсахме. Не съм поредният, който ще се оплаква от липса на жени. А напротив. Лепят ми се постоянно някакви или психарки, или комплексарки, зрели и омъжени (и не секси като от филмите, а напористи и алкохолизирани). Може би това, че работя като сервитьор освен че уча допринася, на моменти съм мислел да си махна социалните мрежи, но все някоя луда ме забърква в интрига и в живота. Ще дам няколко примера.
Все ми пишат някакви алкохолизирани, наркоманизирани, с ниска грамотност жени. Не се имам за Бил Гейтс, но не съм някакъв тъпак. Как ги привличам такива, че ми пишат и по 10 пъти и сметка ми държат! Една жена, близо 60-годишна всеки ден идва в ресторанта ми и ме пита кога свършвам работа да пием кафе. Беше ме лъгала, че е 35-годишна, но състарена заради тормоз от мъжа си, но колеги ми казаха, че тя си го измисля това и го ръси навсякъде. Една дама от ромски произход също ме преследваше, караше след мен (видях го) и научила къде живея и сега ми прати коледни подаръци, все ми пише плашещи неща и си е сложила на екрана моя снимка, което е абсурдно и не съвсем нормално. Даже не мога да ги разбера какво искат - някои секс, други връзка явно, но не съм аз този, който всички ще огрее. А и не си падам по еднодневките първо, второ аз искам жена, която най-малкото да не пие редовно, по възможност да не е пушачка и да нямаме повече от 5 разлика, независимо в чия полза.
По принцип съм много мил, а и работата ми го изисква, жените явно бъркат това с флирт. И не мога да режа рязко, защото знам какво е да те отрежат и е гадно, ама те ми се качват на главата, зодия рак съм типичен. Женското внимание е плюс, но от такива жени повярвайте ми, не го искам. А и не обичам да съм център на внимание изобщо. Като харесвам жена, харесвам само нея, ако не стане - продължавам напред и избирам друга или тя мен. Но какво ще правя аз с омъжени? Или набори на майка ми? Между 40 години и 60 привличам ги като магнит и не от тези, за които човек мечтае. И се ежат, когато ги отрежеш. Казвали са ми - “ами стой си на сухо тогава, задръстеняк” и подобни. На толкова ли отчаян приличам или?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: e9b5de3621
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Къде работиш? хаха
Да видим колко си мил и да те преценим с какво ги привличаш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7ac7263097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нали си виждал светлинката на уличната лампа какво привлича?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7ee7491221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами ако не смениш тактиката, ще е все така. Старите чанти се лепят на всичко младо, защото наборите им вече са приземили самолета, а на тях им се чука като за последно, пробват, пък където мине. Режеш директно и това е, казваш, че имаш готино младо гадже и не ти трябва ни майка, ни леля, ни баба- и тях си ги имаш в къщи. Аз не виждам защо трябва да проявяваш излишна куртоазия с нахални старухи или някакви откачалки. Вторите пък ги прати на психиатър. Ясно и категорично, като не разбират даже и грубо. Не им дължиш нищо на досадниците. Даже им правиш добро, като не им даваш излишни надежди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8672e3e409
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те, само където съм жена. Историята ни е сходна, даже това с дългата връзка, която е прекратена заради заминаване в Англия.

Така де, виж сега, силно вярвам, че на тази планета няма абсолютно нормални хора. Последно време се убеждавам, че всеки е малко или много психар, но проявленията са различни. Хората сме емоционални същества, всеки има някаква история зад гърба си и в резултат понякога се държи странно по чужд критерии. Е, сега, да те следят е крайно, но пък погледнато от веселата страна на нещата, един ден ще забавляваш приятелите си с такива истории. Мисля, че проблемът е в работното ти място. Сервитьор си, в заведението се продава алкохол, логично е вътре да се събират жени и мъже, които искат да пийнат. Жените, които ходят там са те забелязали и са се почувствали привлечени, в реда на нещата е. Изглеждаш добре, държиш се мило с клиентите, следователно правиш впечатление. Има хора, които са много отпуснати и напористи, задължително е всеки да срещне поне един такъв индивид в живота си. Фейсбук позволява на този и онзи да пишат съобщения, да спамят, да следят и каквото се сетиш. Не добавяй непознати, не отговаряй на непознати, ще си улесниш живота стократно. Колкото до тези, които те занимават на работното ти място, постарай се да се държиш професионално и дистанцирано. Ако те заговорят с нещо странично и не ти е приятно, можеш да отговориш с една дума, да се усмихнеш и да се извиниш, че имаш работа за вършене преди да тръгнеш към бара.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a3bf5fba3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Не мога да режа рязко" - там ти е грешката, пич. Режеш рязко и категорично, ще видиш, че има ефект. Ако увърташ и мрънкаш действа като сигнал за атака, както при мъжете. За това ти се лепят само боклуци и откачалки, а нормални момичета няма да тръгнат да те свалят по този начин. Режеш директно без заобикалки и без обяснения, ако много настоява някоя, казваш, че не ти харесва, не ти допада, грозна е и ти досажда, след това дори последната алкохоличка ще се разкара.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3df68b2210
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един път и мен така ме сваляше една в един клуб. Дърта чанта на 50. Аз бях на 36. Имах си и сериозна приятелка . Бях излязъл с компания за две питиета , тя ми развали вечерта. Пияна на мотика , присягаше се към чатала ми . Показвах снимка на приятелката ми и тн. , Не разбира от дума. Наложи да се стана агресивен , че да се разкара. Баси баталите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 48a9ae6732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако повечв от два пъти ти се случи едно и също, значи вече не е случайност, а някакъв твой тип поведение, с. което привличаш такъв тип хора. Може би трябва да се замислиш с какво провокираш тези момичета да се насочват точно към теб. Аз преди време също имах сходни връзки докато не разбрах къде греша и разреших проблема Отговора може да го откриеш в самия себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker