Жените не сватосват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените не сватосват
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1253 пъти
Ерген съм. Сватосвал съм две двойки и в момента и двете са вече щастливо женени над 7-8 години , с деца. Имам обаче чувство, че жените които познавам избягват да сватосват други хора от тяхното обкържение и компания. Имам много приятелки, но нито една не ме е запознавала с нейните си приятелки. Като ги питам защо, те бягат от темата. А много от момичетата дори ги харесвам.
Имам една много добра приятелка Б. Тя поне ми каза, че друг път го е правила и е съжалявала, защото връзките са се разпърдявали и после са обвинявали нея. Ами...аз не виждам какво е виновна тя. То не зависи от нея. Хората са различи и тя няма как да знае. Ако се случи с мен, никога не бих я обвинил. Още по-малко да я държа отговорен.
Да но или всички жени(които познавам) мислят като нея, че поемат отговорност, от която те бягат, или е някъв вид женска ревност, или чисто и просто не им дреме и не им пука за приятелите им...не знам...
Вие с какви наблюдения сте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: ed0a690861
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или те харесва и ще ревнува, ако стане нещо между теб и нейната приятелка, или смята, че си под нивото на приятелката. Възможно е дори да те е показала и да са те изкоментирали, но момичето да не те харесва... Във всеки случай има причина. Дори тези, които сами не се сещат да сватосват, пристъпват към това, когато приятел ги подпитва. Явно няма да се получи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8890b3802
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има си сайтове за запознанства за целта, това сватосване било едно време по селата главно. Абсолютно съм против да запознавам хора с цел брак, връзка, секс и да им съдействам за такива неща. Това са строго лични работи и не се меся в хорския живот, както не допускам и други да се бъркат в моя. Който не е смотан и вързан, ще си намери начин да се запознае сам. Ако е - не нога да помагам. В компанията може някого да представиш на другите, но до там. Ако иска да сваля някой/я да се оправя. Съветвам те да не разчиташ на тази и онази да те сватосва, ами да си действаш сам, На мен би ми направил лошо впечатление, някой, който чака приятели и роднини да го сватосат. Отделно, че може да се получат доста неловки ситуации. Преди години приятелско семейство на съпруга ми се опитали да му пробутат някаква тяхна роднина, той пред момичето ги отрязал, казвайки, че си има приятелка. Получило се доста неприятно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b0192a5765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма змия която би подарила евентуална жертва на друга змия. Дори и да е слабо вероятно тази жертва да се превърне в реална за нея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 581b316ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена и имам и успешни, и неуспешни опити сред приятели. Обикновено каня и двете страни да излезем заедно, те обменят данни и ако са си допаднали продължават комуникации, пък каквото сабя покаже. Избягвам да давам предварителни данни и на двете страни, защото на живо си е друго. Кофтито е, че като се скарат и няма как да поддържаш и с двете страни отношения и така увисваш с едното приятелство/ познанство, защото трябва да избираш. Имам обаче приятели - мъже, които предварително знам, че няма как да допаднат на моите приятелки, поради общата характеристика - примерно обича хазарта, друса се и т.н. Няма как да ги запознавам с хора, които явно имат сериозни проблеми. Самите мъже ме молят, но им казвам истината - спри с хазарта, спри да пиеш, спри да друсаш, покажи, че си адекватен и силен и веднага ще те запозная. При теб не знам каква е причината. Явно или ти имаш някакви серизони пороци, или познават приятелките си и знаят, че няма да те харесат примерно. Всички да изпитват женска ревност - едва ли. Може да има някоя, но не мисля, че всички затова избягват.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 78a28074f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора е . Благодаря на но. 4

Не , нямам никакви пороци. Не пуша . Пия умерено . Хазарт не играя . Не вземам наркотици . Заработвам си доста прилично. Нямам бяла коса и шкембе. Богат жизнен опит . Нямам заеми . Имам жилище. Често съм център на компанията. Не съм много красив и малко съм нисичък , но ставам .
Даже повечето ми приятелки откровено ми се възхищават. Приятели сме от години. Търсим се . Излизаме заедно с техните мъже и тн. Всичко е наред. Може би наистина техните приятелки имат много големи изисквания , а те си мълчат или променят темата за да не ме обидят.

Колкото до това което но. 2 казва - не съм сигурен ,че разбра какво имам предвид. Да , едното запознанство е напълно достатъчно.
Един път ми се случи например следното нещо( само веднъж беше)
Гледам снимка на една от моите колежки на която е с нейна приятелка . Казвам й : Ей, много е яка , хайде да ни запознаеш! Тя вика: Съседка ми е . Ми тя тука преди 2-3 месеца скъса с гаджето си и сега е сингъл .

За да замажем положението решихме да идем на море . Вземахме и един колега (тримата колеги и въпросното момиче). И 4мата бяхме необвързани и си прекарахме страхотно. После с тая мацка продължихме да се срещаме , но тя просто избра някакъв друг , с който също ходела на срещи, паралелно. Изобщо не й се сърдя. Направи избор , дано е щастлива. Евала обаче направих на колежката си, че ни запозна. Сега за жалост е в Щатите и не мога да разчитам на нея отново.

Свтосване в днешно време се разбира да запознаеш двама човека и да кажеш добра дума от единия на другия . Нищо друго не е и повече не е необходимо. Те оттам нататък да се оправят. И не! Не е отживелица , даже така работят в повечето време браковете. Или ще ми кажете, че дискотечните запознанства са за предпочитане ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker