Живот след опит за самоубийство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живот след опит за самоубийство!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1933 пъти
Ами то стана миналата година при това в началото. Не ме питайте защо, не мога да обясня. Доста емоционален, чувствителен човек съм, а пък са ме учили да не съм и стана просто. Бившата ми и новият й приятел ме подлагаха на страшен тормоз без причина и аз бях лабилен. Иначе аз бях този, който скъса с нея декември 2017, защото тя беше ужасна материалистка и се лепна до мен, защото нашите имат пари, както и да е. Тя не го прие и започна с нейната нова мутра да ме подлага на системен психически тормоз, заплахи за саморазправа и такива. Постоянно си правеха социални мрежи, когато ги блокирах и ме добавяха и обиждаха, в малък град сме и разпространяваха слухове навсякъде. Тя беше разпространила, че съм гей и не съм си го вдигал, което е абсолютна лъжа, но някои вярват, особено слухът като идва от момиче. В снапчат ми изпратиха видео как правят секс дори, трябваше да го запиша, но не съм такъв гадняр, а и там е по-различно със записването. Средни пръсти, обиди, псувни отнасях редовно. На живо като се срещнехме също се отнасяха с неуважение, макар че не пръчеха много уши. Отделно просто бях депресиран и чашата ми преля.
Срязах си вените с много зор, но нашите ме намериха на време, съседите видяха като ме изкарват и следователно си плъзнаха слуховете. Не е била голяма сензация, но определено в града се заговори, а и имах белези по ръцете и как да ги оборя? С нашите после лъжехме, че не е това, което се говори и така. Моята бивша пък беше говорила, че едва ли не заради нея съм го направил, да я задържа (без частта с тормоза) и нашите не знам какво направиха, ама тя се изнесе от града и не съм я виждал скоро. Сигурно са я предупредили. Но точно това не искам - да използвам техни връзки. И тук идва същинският проблем. Знам, че ще се притесняват близките ми, това го разбирам, но не мога да търпя постоянните скрити погледи, приказките на останалите. Моите приятели си останаха верни, за което благодаря на Бог, но като цяло. И вече съм в София, исках тук да си намеря момиче и живот да започна (за протокола на 19 съм, първокурсник) и да нямам нищо общо с малкия ми град, но по ирония на съдбата се влюбих в момиче от там. И общуваме, много е мила. Но се притеснявам някой да не й каже нещо. Лично приятел ми е казвал, че момичета са говорили как ги е страх да ходят с мен, защото както съм посегнал на себе си, мога да посегна и на тях. Което е абсолютна лъжа! Сега съм по-смел, корав и силен, а пък на жена никога няма да навредя! Тогава ме беше срам да призная какво се случва с живота ми. Бях и по-млад и зелен. Сега няма да скрия, ако някой ме подлага на тормоз, а пък ако мога и сам ще се погрижа. Мислите ли, че момичето ще се откаже? Вие бихте ли се отказали, ако витаят такива слухове за някого? Истинска е историята, моля без подигравки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c57968ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   живота преди и след опита за самоубийство си е един и същ. Не би казал нещо подобно на - живота след като паднах по стълбите и живота преди да падна по стълбите, тъй като е безсмислено, паднал си по стълбите а след това живота си продължава. В самоубийство няма нищо срамно, нито в опита за него. Явно си суетен и отдаваш твърде много внимание на това какво говорят, въпреки че навярно само смяташ че те говорят за теб, пък и да говорят днес утре ще им писне. Независимо ти гледай и се грижи за себе си пък те да правят каквото искат.

Никой не би си създал мнение за някого въз основа на това дали или не е правил опит или е мислил за самоубийство. Ако момичето което харесваш не е повърхностна гъска не би се интересувала кой какво дрънка за човек който не е опознала.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bd8ee2803c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж ще ти кажа че си много млад и въобще недей изпада във връзка, живей си живота, сменяй ги като носни кърпи и след като наближиш 30 тогава почвай да мислиш за връзка. Сега мисли за развитието си. Няма лошо че вашите и техните контакти са се намесели, в тоз свят задължително трябва да имаш хора за всичко и да си коректен. Не си ли някой на някой си никой.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b3f5139dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Следващият път с видеото в полицията и дело за тормоз и те ще станат за смях. В малкият град особено. И не е нужно да лъжете, да посегнал си си в следствие на тормоза. Имате пари, защо не ги осъдите,, имало е за какво, има доказателства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d1d8507d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Манталитета ти е селски. Кой какво казал, рекъл, тоя казал, оня казал. Всеки си има глава на раменете. Мъж на 19 години си, изправи се в този живот и поемай отговорност. И не може за всичко другите да са ти виновни.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ea8f2c073a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако се притесняваш, че момичето ще повярвя на лъжите, ти пръв й кажи истината и би трябвало да повярва на теб. Бившият ми мъж така прави - пръв отива и казва лъжата и някои хора му вярват. Ама аз не съм тръгнала да се самоубивам, заради тоя простак. Защо бе, човек? Иначе той ме е заплашвал със самоубийство няколко пъти, накрая ме заплаши и с убийство. Така че разбирам защо момичетата се притесняват, че може да посегнеш и на тях. Не е гаранция обаче изобщо. Моят съвет е да се консултираш с психолог, за да установите защо се е стигнало до тук. За да направиш опит за самоубийство има проблем, който ако не го разрешиш, ще ескалира задължително. Иначе и бившия разправяше преди години как не би посегнал на жена, сигурно си го е и мислел. Не казвам, че при теб е същия проблем, само казвам че има някакъв проблем и за да живееш пълноценно, трябва да го решиш, ок? А да не ти пука хората какво говорят. И за мен си измислят много неща, в началото ми беше кофти, ама вече да ти кажа хич не ми и пука, то трябва да си много прост, за да вярваш на неща, които не се връзват. А ти между другото май си изпуснал да ги съдиш тия двамата нещастника. Следващият път - консулатция с адвокат, вместо глупостите, дето вършиш. Може да ги съдиш за обида, за психически тормоз. Това, че си направил опит за самоубийство може и условна присъда да им докара. Тая твойта от това се е уплашила, ваште нищо не са направила. За това е избягала.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b544730823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми аз бих си имала едно на ум, честно казано, но за твой късмет не всички жени са като мен. Така че ще се намери пътник и за твоя влак. На някои може да им звучи авантюристично или романтично. Не губи вяра и надежда, мисли позитивно, мисли че всичко ще се получи, дори за най-дребните неща. Притесниш ли се за нещо, кажи си: "Ще бъде лесно" и то ще стане лесно наистина. Сам се настройвай позитивно, очаквай хубавото. Човек трябва да се отвори за хубавите неща. Ти напоследък си ги отблъсквал, имал си нужда да пострадаш, сега ми се струва, че се отваряш. Всичко ще е наред, бъди спокоен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 96b7857328
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пробвай пак тогава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 08c2018553
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разкажи и цялата истина. Това е най-добрата защита. Ако те разбере и приеме, ще знаеш, че си срещнал подходящ за теб и стойностен човек. Ако ли не, какво губиш? Само ще спечелиш, че не си си изгубил времето с нея.

Няма нищо срамно в това, което ти се е случило. Напротив, да продължиш напред демонстрира сила на духа. Всички имаме своите тъмни времена..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker