Не мога без него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога без него
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3730 пъти
Искам да разкажа и мойта история. На 26 години съм и имах гадже до преди 1 седмица, но се разделихме тъи като постоянно се карахме за какво ли не, но най вече поради ревност. Защото и двамата много се обичаме.

Много ми е тежко без него сега и не ми се живее повече. Постоянно плача и съм много объркана мили хора кажете ми какво да направя, как да го забравя? Има ли лек за това? Колко време трябва да мине за да съм сигурна че вече не ме обича и че нищо няма да се оправи? Просто имам чувството че ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0e204ab7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче. Нашата история е същата. При мен е така вече 2 месеца и не зная кога това ще спре. Предполагам, че ако имаш правилните хора до себе си ще мине значително по-бързо. Аз просто ги нямам... Честно казано не искам нищо повече от това да спре да ми е гадно. Мислех си, че ако контактувам малко с противоположния пол ще ми мине, но не стана така. Когато говориш с някой за това и виждаш, че не те разбира ти става ясно, че му тежиш и вече не ти олеква от това а обратното. Ако намериш някакъв лек ще се радвам да го узная. Дано при теб мине много по-бързо от колкото при мен.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 99f24a6772
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може сега да не ти се живее, но ще мине месец-два и ще започнеш да се съживяваш. И аз бях като теб-ревнуваше ме и ме караше да плача постоянно. Когато съм с него исках да се разделиме, като се скараме и не се виждаме няколко дни плача, защото ми липсва. Сега сме разделени повече от месец и започвам да свиквам с неговото отсъствие. Като се върна в мислите си назад виждам само болка и сълзи причинени от него и още не мога да разбера каква е тази сила която ме теглеше и се връщах отново и отново при него. Преди два дни ми се обади по телефона и поиска да се видиме, но аз събрах сили и му отказах, защото знам че всичко ще тръгне по старо му. Потърпи, стискай зъби и си повтаряй всички лоши неща, които ти е причинявал и те е карал да страдаш и ще видиш, че лека-полека ще се оттървеш от неговата зависимост. Има една сентенция: по-добре сама отколкото зле придружавана.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: bf27d68fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбирам какво преживяваш. Моят съвет е първо да се увериш дали всичко е загубено или напротив - дали може да си дадете втори шанс и да опитате да преодолеете тази ваша ревност един към друг и непостоянните кавги. Поговорете. Вместо да се измъчваш дай всичко от себе си, покажи на този човек, че искаш да имате нормални отношения, да сте заедно. Компромисите в една връзка са изключително важни!
Ако нещата отново непотръгнат, значи няма смисъл да насилваш нещата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b9888354bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом много се обичате съберете се пак и не се ревнувайте. Преглътни гордостта си и му се обади. Покажи че можеш да се промениш.
А иначе трудно ще го забравиш. Аз вече половин година не мога да се справя с това.
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 01d752185a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При мен също се случи нещо подобно. Обичахме се изключително много. Бяхме заедно десет години. Карахме се постоянно, но въпреки това не можехме един без друг. И беше взаимно. Но се разделихме. Минаха вече две години, а аз все още го обичам както първия ден, все още съм влюбено в него, и все още не мога да преодолея раздялата ни. Но той реши че ще бъдем по-щастливи по отделно, защото когато сме двамата се нараняваме. Той беше единствената ми и първата истинска изпепеляваща любов- Не мога да го забравя и никога няма да успея, сигурна съм. Дори и да имам друг мъж в живота си, той винаги ще е сравняван с него. Така че, мила, искам да ти кажа, че ако мислиш че това е истинската любов за теб, никога няма да бъдеш щастлива с друг мъж, освен с този. Така че колкото и да те боли, преглътни гордостта си и му се обади, съберете си и ще бъдете много щастливи, сигурна съм. И побързай-живота и толкова кратък, че няма време за губене

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e8470afe34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми според мен не влизай там където той влиза по сайтовете за да гледаш дали е онлайн не гледай неговите снимки, не ходи на места където той ходи, не чети смс-ите който сте се пращали избягвай нещата които те карат да мислиш за него и да се разстройваш. Излизай с приятелки води си предишния начин на живот и остави някое момче да покори сърцето ти. Сега сигорно ще си кажеш тази си мисли чи туко така се забравя любовта просто той ако иска да сте заедно ще те потарси и ще се съберете, а иначе само се измачваш!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b8b409195e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много трудно е да забравиш човека които обичаш, аз сам го изпитала и ми трябваше почти година и половина да го забравя, но дори и сега след 3 г има моменти в които се замислям отново за него. Ако е била силна любов никога няма да го забравиш винаги ще те боли и дори да го замениш с друг човек.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 1665daea06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4 е права. Наистена поговори с него и се разберете. Преодолейте тая ревност защото тя убива. Доскоро и аз имах същия проблем. Но се разбрахме. Моя съвет е че ако се съберете постарайте се и 2та да не си давате поводи за ревност, защото тя разрушава и най красивата приказка м/у 2ма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker