Човекът, когото обичам е с повече от двадесет години по-голям от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Човекът, когото обичам е с повече от двадесет години по-голям от мен
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3339 пъти
НЕЗАВИСИМО, че ще съжалявам, че съм написала това искам да споделя чувствата и мислите си!

МИСЪЛТА, че нямам приятели ме подтиска. Откакто ме изкараха отвратителен човек, доносник и клюкарка и се скараха с мен не мога да си намеря място. Мислех, че не ми пука, докато не се разплаках в два през нощта … Още я обичам, още, ма*ка му, още! Разумът ми никога не би позволил да имам приятелски отношения нито към нея, нито към някоя от тях! Имам едно момиче, на което държа, както държах на тях, другите просто съществуват! За пред тях съм щастлива, но се измъчвам отвътре. Мъчно ми е, според мен не заслужавам това!

НЕ мога да обичам! Това още повече ме натъжава! Всяко момче/мъж влиза в живота ми за три дни и излиза от мислите, от сърцето ми. Не съм опитвала дали ще е по-различно, ако ”той” ме обича .. В днешно време момчетата са кифли!

СЕМЕЙСТВОТО ми е в трагично състояние. Живота на безработният ми баща е на село. Майка ми, ах майка ми, с нея трябва да се внимава много, защото е болна, в нея е бъдещето ми, защото само тя работи, а и не искам да се разделям и с нея, прекалено рано е, подобно нещо би ме съсипало.
Тя често ме ядосва/дразни умишлено, аз й отвръщах до скоро, но сега внимавам повече, помагам й дори с каквото мога …

Брат ми е мързел, по-голям от мене е на години, но ме използва за слуга, унижава ме, дразни ме … Друг кой остана – баба ми. Типична пенсионерка, недочува, недовижда, има и различно виждане на нещата от мен.

АЗ съм и болна. Имам бяло течение повече от години и половина. Това е тайна. Не мисля, че съм настинала, нищо не ме боли. Някъде четох, че се маха за няколко години, но напоследък все си мисля, че няма да имам собствени деца после …

МЪЖЕ, от мъжете съм разочарована. Съжалявам за представителите на мъжкия пол, знам, че не всички сте такива, но ми омръзна от СИНИ цигани с по четири години разлика с мен, живеещи на другия край на България. Писна ми от кифли и страхливци, които ме виждат по пет часа всеки делник в учебно време и да не намират начин да си признаят … или пък педофили на по двадесет и седем години ..

ЧОВЕКЪТ, които обичам е повече от двайсет години по-голям от мен. Приятел на баща ми е, по-малък е от него, живее и в село, и в града. Хубав ерген, много стабилен – чисти си, готви си, пере се и се издържа САМ! Не го обичам заради това! Не знам дали го обичам, но свикнах с него. Толкова е близък със семейството ми и с мен, че си е като у дома вкъщи.
Виждала съм го пиян и гол до кръста, това не ме притеснява. Ходила съм с него за риба и до магазина. Оставала съм насаме с него, но не сме си казвали нищо по-значително.

ИНАЧЕ съм позитивен човек, умея да прикривам чувствата си, в училище/даскало ми върви. Имам сериозни планове за живота си …
betu_baby

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: a3b140e070
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И за какво ще съжаляваш, като си написала това? Според мен това е една типична съвременна история на едно съвременно българско момиче - във времена и свят, когато хората са загубили всякакви морални стойности и визия за себе си и за бъдещето, превърнали са се от ХОРА в едни вечно мрънкащи за нещо материалистични консуматори...
В такъв свят нито приятели можеш да си намериш лесно, нито любим. Чудесно те разбирам защо единствения човек, който смяташ, че заслужава някакво внимание е от поколението на баща ти - тогава (в тяхната младост) имаше много стойностни хора, а някои от тях са успяли да се съхранят и до днес (да не бъдат увлечени от използвачеството, комерса, консуматорщината, меките китки, чалгаризацията и циганизацията...). Не е най-правилния (за теб) избор, но когато няма риба - и ракът е риба.

Харесва ми това, че си оптимист, положителен човек и имаш планове за бъдещето. Стискам ти палци, целувам те и ти пожелавам попътен вятър!

(един набор на любимия ти)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c3d984d2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години си? По написаното личи, че си малка.....и бих нарекла това просто "детска любов"

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2cef8bece0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   “АЗ съм и болна. Имам бяло течение повече от години и половина. “

от кога е „болест“ да имаш физиологично течение?

направи ми впечатление, че си голям песимист, млада си, дори сигурно си малка, но само виждаш полупразната чаша.
Човекът, в когото уж си влюбена си няма хал-хабер от „чувствата ти“. С две думи... нямам думи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 46b5f937af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Искрено ти благодаря.

2. Кое дете има подобен начин на живот и на моята “малка“ възраст е видяло толкова неща? Да, вярно е има, но сме малко!

3. Оценявам мнението ти, но СЪМ позитивен човек, не знам дали си го прочел докрая.. и не знам кое е “хубавато“ на живота ми, което не съм го казала, че да мисля, че чашата е полупълна.. относно течението.. може и да не е точно болест, но е заболяване и има ослужнения, взависимост от цвета му.. написах също, че умея да прикривам чувствата и мислите си, така че той не знае нищо! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 552502915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Споко аз харесвам мъж с 24 години по - голям от мен

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 552502915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз харесвам един мъж някъде с 23-24 години по-голям от мен. Постоянно мисля за него, обичам го и съм влюбена в него. До колкото виждам и той ме харесва, постоянно ми прави комплименти и ми се усмихва. Сънувам как се целуваме и такива работи. Не знам какво да правя, май е доста по голям от мен. Моля ви дайте ми съвети какво да правя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker