Нейното семейство съсипа връзката ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нейното семейство съсипа връзката ни!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2071 пъти
Имах приятелка 3 години и следващата щяхме да сключим брак, бяхме сгодени. Предложих й началото на април, на моя рожден ден. Бяхме като сърце и бял дроб както се казва. Такова общуване на всички нива. Но този ноември се разделихме.
Аз имам само майка и тя жената я приемаше идеално, никога не ни се е месила. Тя не е такъв тип, не го казвам, защото ми е майка. Тя си живее със своя съпруг, баща ми е починал като съм бил на 2 годинки, така че дори не се виждаме често с тях. Но нейните от начало уж много ме искаха, после направиха купища интриги и успяха да ни разделят.
Самият факт, че имат още една дъщеря и са се отрекли от нея, защото е избрала приятеля си, трябваше да ми светне червената лампичка, но те ме убедиха, че едва ли не той бил престъпник и наркодилър (което в последствие се оказа лъжа, просто не е заможен) и това е причината да не го искат. И все пак това ли е начинът да се откажат от кака й на моята? От собствено дете...И моята приятелка беше настроена срещу сестра си. Аз бях като заслепен, разбира се.
Почна се, когато заживяхме заедно, някъде малко след втората година. Живеехме на квартира в София, студенти сме. Нейните започнаха с мрънкането, че вместо да сме на общежитие (аз с момчета, тя с момичета) и да не харчим излишни пари, се “правим на семейство”. Мрънкаха докато тя не започна сама да ми подхвърля тази идея и тогава ме раздразниха, но си замълчах и преглътнах. Но после се случи и предложението за брак, така че временно бяха спрели с глупостите. Поздравяваха ни, това-онова. Не съм материалист, но един подарък не видях от тях, а иначе те искаха черпавка. Баща й всеки ден ми звънеше по телефона и се сърдеше, когато и аз не го търся, за да ходим да пием бира и да си говорим. И интересното е, че все аз черпех. Нищо, че съм обикновен студент, а той зрял мъж. Уважавах го, ама извинявайте, имам и лекции и работа, пък не съм и длъжен да му давам отчети. Всеки път слушах философските му размисли.
Уикендите искаха да ходим при тях и настояваха (живеят в Драгоман), примерно вместо да излезем с приятели - и тя покрай тях стана антисоциална, а по-рано излизахме с приятели. Няма лошо, казвам си, че е домошарка повече и е похвално. Но отидем там, не можем и секс да правим, все ни викат, все с нещо ни занимават. Караха ме да им цепя дърва и пренасям неща, нали вече съм бил “зет”. Ама всичко беше адски ехидно. Не работата ме дразнеше, а отношението им. Бащата все бъзици на мой гръб правеше, майката беше лицемерна и двулична. Някои пъти ми казваше колко ме харесва, други пъти ми намираше кусури за щяло и нещяло и хвалеше бившия на годеницата, което за мен беше много обидно.
Това лято стана точно интрига, започната от майката, в която участваше и бащата. Против мен говорила майката и добрият баща ми споделил (защото пък отделно те се караха и реши, че ще съм му съюзник). То наистина се оказа, че е говорила, че едва ли не дъщерята можела повече. Аз се ядосах и казах на приятелката си, че майка й е една злобна уличница и от там и двете се обединиха срещу мен. Очакват да съм милионер, нищо, че уча, трудя се и давам всичко за госпожицата, но понеже не идвам от богато семейство им бях крив. Нищо, че самите те не са богати. Това беше иронията. Казах, че баща й ми е споделил каква е майка й, тя го провокира - и той мръсникът отрече! Изглежда не искаше да се кара с дъщеря си, а пък и явно се беше сдобрил със змията. Оказа се много долен. Аз спрях да ходя у тях, стояхме си в квартирата, но все се карахме, защото майка й я настройваше. Аз бях казал, че повече у тях няма да стъпя и нарочно майката ми прати някакъв кекс за помирение, а моята каза - “виждаш ли, мойта майка поне това прави, твойта какво е направила”. Мойта си живее в Пловдив с мъжа й и нищо не е правила, точно, и интриги не е правила! Това много ме раздразни.
Всеки ден тя започваше скандал заради нейните, баща й почна да ме хули, че съм я отделял от тях, а аз му отвърнах, че няма такова нещо, просто аз не искам да общувам с тях след като и той ме предаде на всичко отгоре. Ноември просто връзката ни се изхаби, събрах си багажа и се върнах пренесох при приятел, а после си намерих собствена квартира. Тя се тръшаке и ревеше, но след дъжд качулка. Избра нейните, без да съм я карал да избира. Сгреших ли някъде? Сега ми е мъчно, но смятам, че съм бил прав.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: ebba0967b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прав си, аз заради такива изроди като родителите и се разведох, а дори имаме дете, така, че си се отървал и се радвай, че не си бил на мойта

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9fb057b4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   " Аз се ядосах и казах на приятелката си, че майка й е една злобна уличница и от там и двете се обединиха срещу мен." - при такова поведение, какъв развай си очаквал!? Все едно да настъпиш змия и тя да не те ухапе. Радвай се, че не са били отровни, ама и ти не си стока, малко като клюкарка разсъждаваш, дай го по мъжки, не като женичка. С подобни разсъждения и със следващата си жена, пак подобни резултати ще постигаш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f88d383768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всяко зло за добро, казват мъдрите хора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3ee3772c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си прав! Когато има проблем се действа моментално, още първия път, когато си бил раздразнен от родителите и е трябвало веднага да говориш сериозно с нея, а не да си мълчиш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 878ea1d3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако мой приятел, годеник или който и да е нарече майка ми злобна уличница, изобщо и 1 дума няма да кажа на такъв човек повече. Изтривам го завинаги от живота си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1f408068f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абсолютно си прав и те поздравявам за постъпката и решението.

Такива селинджъри, 'дето много им знаят устичките могат само това да творят - интрижки. Да се спасява бившата ти. Такива като нея бол.
А мъже на място - малце!


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8c155bde44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами да сгрешил си, че си нарекъл майка й злобна уличница. Ти човек мозък имаш ли? Тя не е длъжна да те харесва, както може сам да се сетиш. Щом се държи кофти с теб, просто не ходиш и толкова. Какво има да се обясняваш и обиждаш. Не знам какво си очаквал да стане, много инфантилна постъпка.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 01c7646067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абсолютно си прав бягай на далеч. Ще си намериш хубаво момиче

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d14734048d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Евалата. Подобно отношение не трябва да се толерира. Нищо хубаво не те очаква с подобни роднини - само ежедневен тормоз, нерви, лъжи и интриги. Ясно е, че целия театър се е играл само и само, за да те изгонят. Даже дъртата е стигнала до там да настройва не само против теб, но и против майка ти, която пък за разлика от тях е градска жена и си знае приоритетите в живота, събрала се е след тази трагедия, намерила си е мъж и те е възпитала да не им цепиш басма на такива. Бас ловя, че голямата сестра им е теглила сама една майна и се е изнесла с мъжа си, а те са останали с пръст в уста и сега си измислят, че уж те са се отказали от нея, че даже и другото си дете са настроили. Бившата ти годеница е крайно глупава, за да им се вързва, но това си е неин проблем. Намери си някое градско момиче, което споделя твоите разбирания. Заслужаваш повече. Родители всякакви, но важното е партньорът да не допуска подобно отношение към теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f9f3b6c9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мене, даже много си я търпял. Аз лично не бих търпял такова нещо.
На бившата ми родителите също ме приемаха добре, ама после нещо взе да куца.
С баща ѝ се разбирахме много, с майка ѝ горе долу, но с брат ѝ и жена му...
И за да няма скандали, напрежение, просто почти не ходих при тяхните. Изпращах я сама да си ходи и после я посрещах.
Обаче те нищо не казваха, явно бяха разбрали и приемаха това положение.
Разделихме се след 6 години, но не те бяха причината, дори баща ѝ след месец ми се обади и ми каза, че се е надявал да е временно и да се съберем отново.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87b8e04809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Прав си бил. Тази връзка с родителите е била токсична и щеше да отрови живота ти много повече ако не беше прекратил. Ще я преболедуваш и нека ти е за урок -търси по независима жена за бъдеще, такива мамини дечица са само waste of time.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 60edf31bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Черпи, че си се отървал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f842127cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И родителите, и приятелката ти не са стока. Щом не може да мисли със собствената си глава, а прожектира това, което ѝ снасят мама и тате, значи няма за какво да се чудиш. Да си търсят милионер, който ще им ходи по свирката, ама сигурно след време и на него ще почнат да му правят мизерии. Това момиче ще си остане само или в най-добрия случай с някакъв мъж-плужек, който им се връзва на глупостите.
Съвсем адекватно си постъпил.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b7c07ab024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, не са само родителите виновни. Тя е трябвало да застане на твоя страна и да те подкрепи. Както е направила сестра й с нейния приятел. Не съжалявай, прав е номер 1, отървал си се.

Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 55d3af742d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абсолютно правилно си постъпил! Забрави я! Щеше да ти се наложи да сте семейство с нея и с техните и постоянно да ви се месят в отношенията.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0a22496426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изобщо не съжалявай, че сте се разделили- ако бяхте останали заедно и вече бяхте семейни и с деца щеше да е още по-гадна ситуацията. Сега поне на време си се отървал- нито тъщата, нито бившата ти щяха да се променят и ти само щеше да се ядосваш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbed53da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От цялата история не стана ясно твоята майка какво прави за вас като двойка, смисъл ходите ли на гости, помага ли ви с нещо? Само написа, че не се виждате често, което предполага, че хич.Не е редно само едните родители да опъват каиша и да подпомагат двойката, докато другите нехаят. Може родителите и наистина да са отвратителни, но може да искат дъщеря им да е добре, да получава подкрепа от семейството на момчето, не само от нейното да е всичко. И когато виждат, че няма, за се озлобяват към теб. Както си ги описал, ти ги мразиш от началото. Ако някой мъж ми обиди майката, ще го натиря с кеф и никакъв рев за него никога.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b1ff80805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   В днешно време родителите се врат на младите до преклонна възраст. Сума ти мамини синчета са се навъдили на по 30год. , Негодни за нищо. Нефилно общество пълно с инфатшнтилни дечурлига които трудно порасават заради липса на самостоятелност.

В такива случаи авторе се действа радикално. Младите ТРЯБВА да се отделят настрана сами и повече никаква мама, никакъв тати. Сестра й добре е постъпила. Трябвало е да вземеш пример от баджанака си.

Лошото е, че момичето ти е дете още, хванато за полата на майка си. Можеш ли да чакаш? Не! Значи правилно си постъпил. Търси си друга, докато си млад.

Твойта грешка е, че твърде млад си се заженил. На тази възраст зряла жена трудно ще намериш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b64933cb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Значи майката е могла да ме нарича бедняк, прошляк, намерен на улицата? А аз като отвърнах съм крив? С какво тази майка е толкова важна след като се държи като простачка? Номер 5, твоята майка така ли се държи? Пак ли ще я оправдаваш, ако така се отнася към мъжа ти? Аз да не съм им буфер! По-обидно не съм казвал, а за нея предполагам, че много повече ме е оцветява с изрази.
Моята майка си има неин живот и е остарял модел родителите да се бъркат. То и нейните финансово не са допринесли, но за сметка на това “морално” постоянно помагаха. Мъжката клюкарка в историята е бащата, майката дърпа конците, а дъщерята е кон с капаци. Нормално ли е да сядаме на вечеря и те да погват темата за бившия й, как аз съм бил по-красив и умен, но той бил от богато семейство. Абсолютно неуважение. Много изтърпях.
Със сестра й съм говорил бегло, тя ме потърси след раздялата и точно така е станало. Не са дали да се жени за нейния, защото го определяли като мизерник, но тя се оженила и те са се отрекли от нея.

Автор

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 878ea1d3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Авторе, тя може всичко да говори, но й е майка и ти ако го обичаш това момиче няма да наричаш майка й уличница. Има разлика между това двама души да се карат и това да се държиш с възрастен човек като с курва и да го наричаш така пред дъщеря му.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 878ea1d3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   17, много вярно. Много връзки са така. Едните помагат, дом ще осигурят, за бебе ще помагат, а накрая тези родители, които са си траяли като дупета са добрите. Много такива случаи знам

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbed53da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От 17
Авторе, не е остарял модел родителите да помагат на семейството. Просто твоята майка е в друг град и нехае за вас като двойка.Това не точно към момичето, а към теб, като неин син.
Не става въпрос за пари и месене, а за подкрепа, за гостита по празници, за елементарен интерес към жената, с която се е събрал сина и. Колко пъти ви е дошла на гости, поканила сватовете си, за празници или иначе? Хайде ся, без оправдания в стил как си има живот и мъж . Да ви кани вас двамата, нейните родители, ей такива нормални неща между сватове и сродяващи се родове?Дали изобщо се познават?
От написаното стана ясно, че вие изцяло зависите от нейните родители, че те ви помагат, а твоята майка е там някъде в небитието с нейния си мъж и край. Ми не става така. Трябва и двете семейства по равно да подкрепят младото семейство, даже и финансово. Ами на кой родител ще му стане приятно да види,че детето му уж е с някакъв мъж, той си има семейство, но от тях нищо не получава? Това ,че майка ти си има мъж не я оправдава ,че се виждате рядко и тя да е вдигнала ръце. Просто е безотговорна. Ама то в повечето семейства за жалост е така- родителите от страната на момичето са по-дашни и по-сърдечни, другите-дръпнати и студени. Самото момиче ти е казало-виждаш ли, мойта майка поне това прави, твойта какво е направила”за кекса. А отговора-Мойта си живее в Пловдив с мъжа й, и това е ти е оправданието. Ами не е нормално това. На което и семейство да е, ще му писне само то да опъва каиша финансово и всякак за самата двойка. Растоянието не е оправдание, а липсата на желание. Погледни своето си семейство, преди чуждото. Проблемът може би не е в богаството на някакъв си бивш, а именно в това,че няма момичето подкрепа реално от твоята страна и рода, финансова, или чисто емоционална. Дано да съм успяла добре да обясня моята теория. И майката е важна, защото е родила жената , с която си бил, отгледала я е. А ти си просто злобен и плюеш хората, с които си ял на маса хиляди пъти, докато момичето я е яло и 5-10 пъти с майка ти. Който и мъж посмее да обиди майка ми, просто не е човека за мен. Замисли се, че твоята история си има и друга страна, не само колко са отвратителни нейните.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 244ea9d243
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Значи тези хора не са богати или заможни, но искат дъщерите им да се омъжат за мъже от богати семейства, за да намажат и те. Това не го разбирам. Материалното ли е най- важното нещо в любовта. Значи може двамата да се разбирате и да сте идеалната двойка, но щом не си от богато семейство не те одобряват. Много хора се бъркат в живота на дъщерите и синовете си мислейки си, че "помагат" и не осъзнават, че така развалят връзката им. Това е една от причините да има много самотни хора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1f2ccc676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Питаш дали си прав, а има ли някакво значение? Ние не познаваме нито теб, нито останалите действащи лица, освен това тук е само твоята версия, за да дадем точна преценка. За мен просто връзката ви не е издържала на изпитанията и това е. Кой крив, кой прав вече няма значение. Ако сте си извлекли някаква поука от случилото се, добре. По-лошо щеше да е, ако беше се случило след брак, дете и т.н.
Жена съм, бях в подобна ситуация с приятеля ми/сега съпруг и баща на синовете ми. Родителите ми не го искаха, създаваха пречки и проблеми, всички бяха против нас, но любовта ни оцеля.
Просто продължи живота си без да гледаш назад.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b64933cb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Сега веднага ще се намерят коментатори, които да кажат как най-доброто искат за дъщеря си тези хора и може би аз не съм достатъчно амбициозен или майка ми не помага. Чуйте ме добре. Първо, помощ от родители НЕ искам, това в нормална чужбина го няма, само на Балканите и в арабските страни. После да ми се бъркат ли? Второ, аз съм студент, но изкарвам сравнително добри пари за положението - 1500 лева, за които съм се борил, тя работи за по-малко, но и значително по-лека длъжност, като двамата плащахме квартира, но сметките и всичко друго беше на мой гръб. Иска в ресторант, аз черпя и така. Не съм я лишил от нищо! Но те се дразнеха, че са изпуснали маминото синче, което има пари, защото неговите имат фирма с камиони и подобни. Майка ми, ако я попитаме е била по-склонна да помогне и после е нямало да се бърка докато нейните без да помагат, се бъркаха! На нея може да са й давали нещо, но с нищо не са помогнали връзката. Изгрубял съм, добре, но за мен трябва да си мухльо/мухла да те обиждат и да мълчиш. Тази жена се държа просташки, ако просто ме критикуваше без да обижда, аз нямаше да си позволя така да я нарека. А приятелката как един път не ме защити! Бащата направи сумати интриги и после - “моля ви, не ме месете”.

Автор

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6e77bb4440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   20, а ако тя обича автора, няма да позволи никой да се държи така с него, та дори и майка му. Разберете, че половинките ви са вашето бъдещо семейство и заедно ще бъдете родители на едно бъдещо дете. Ако няма разбирателство и подкрепа между вас, каква среда ще осигурите на това дете?

Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b6c434eed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   22, абсолютно се съгласявам с всичко, което казваш. Когато една връзка е сериозна, родителите се появяват в нея под някаква форма и е признак на неуважение незаинтересованост от всякакъв род с оправдание, че не се месят. Че колко случаи има на забременели девойки и свекървите и звук не издават, сякаш няма да им се раждат внуци. Това вече не е месене във връзка, а проява на неуважение. Пример ти давам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c8d86ad068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ха-ха, абсолютно прав си, братле!
Ега и тъпите селинджъри, че и с претенции!
В твоето семейство ТИ ще караш влака, а не някакви присадени ти насила провинциални отрепки с емоции по-ниски и от тях самите.
Бабите и дядовците са за да гледат внуци (ако искат). Ако не искат - майната им!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbed53da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторе, не си прав за доста неща. Младите може да работят, да изкарват добри пари, да си плащат сами сметките, но и родителите трябва да участват по някакъв начин. Няма как просто. Трябва родите да се познават, да си ходят на гостита, да си правят подаръци. Това е абсолютно нормално. Не е без значение дали родата ще ви помага, зали ще прекарвате заедно празниците, дали при поводи като сватби, кръщенета, юбилеи на някой роднина дали ще е поканена половинката. Това са абсолютно нормални неща, и поне в твоята история такова нещо не прочетох. Отделно, ако с това момиче имахте дете, пак ли майка ти щеше да е в небитието с мъжа си в Пловдив? ! Взимаш ли даден човек за половинка, ти взимаш и родата му, няма как. Това момиче, или ти самият не сте спуснати с парашут, имате майки, бащи, баби, дядовци, лели, братовчеди, чичовци.
Наблягаш само на нейната рода, а твоята я споменаваш мимоходом. И на 50 да станеш, пак ще си дете за родителите си, и те пак ще гледат да ти помогнат с нещо.
И си в огромна грешка, че в чужбина не помагат, всеки бил дори за кратко ще те обори. Много зависи ти какво разбилраш под помагане, и да не би в желанието да си толкова самостоятелен да минаваш в другата крайност- да изолираш момичето от твоята рода съзнателно.
Много коментари първосигнално се нахвърлят върху момичето, родителите и, но всяка история си има и друга страна.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d8387e0b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Всъщност, не ми е ясно, как си издържал там толкова време. Това семейство, както си го описал, прилича на змийско гнездо. А да не забравяме, че крушата по-далече от дървото не пада. Грешката ти е, че си се оставил да им падаш на нивото, да им участваш в скандалите и в сплетните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker