Любов или привързаност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или привързаност
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1844 пъти
Здравейте хора ето я и моята любовна история. Аз съм момче на 24 години. Когато бях на 16 се запознах със едно прекрасно момиче на 15. В последствие нещата се развиваха все по хубаво и станахме двойка. Връзката ни продължи 6 години, изключително интересна и емоционална връзка. Съдейки и по възрастта пораснахме заедно. Различни сме във всяко едно отношение, но по странен начин си допадахме. Аз съм малко по затворен, до преди да се запозная с нея никога не си бях имал приятелка, не съм и голям красавец, да кажем симпатичен, но имах комплекси като ученик. Тя е красива, слаба, отворена, има много приятели, изключително забавна личност. След нашето запознанство започнах да ходя по дискотеки, по заведения да излизаме, те са компания 6 момичета, излизахме заедно с тяхните половинки, станахме си една голяма компания, ходехме на екскурзии постоянно всичко беше повече от хубаво. Имах прекрасна приятелка, която обичах и тя ме обичаше, бях щастлив в пълния смисъл на думата. Винаги съм я обичал много, и съм и го казвал и показвал и доказвал постоянно. ТЯ беше много затворена в това отношение, казваше ми че ме обича може би 1 път на два месеца, умирах от щастие в тези моменти но исках да са по чести. Вътрешно знаех че и тя много ме обича, усещахме се до толкова си бяхме паснали. След 6 месеца правихме секс за първи път, като аз съм и първия, а тя на мен първата :D. С това нещо аз си я обичах все повече и повече, беше си само моя. След като завършихме, връзката ни стана много по сериозна, родителите ми много я обичаха тя си беше част от нашето семейство тъй като я познават от самото начало. Оценявах това, че тя никога не каза лоша дума на никой от моето семейство, тъй като и те като всички родители понякога налагат мнението си.
Една нощ обаче докато ме беше гушнала и спеше, аз реших да проверя телефона и, винаги съм и имал доверие, но всеки си мисли грешни неща понякога.
Видях че едно момче от нейния курс постоянно и пише за ученето де, но честичко, събудих я вдигнах скандал естествено и тя за да няма комфликти си изтри фейса, в един момент тя реши, че ще се караме постоянно и започна всичко да я дразни, започна и тя да ме следи, карахме се за супер дребни неща. Една вечер заяви че излиза на ресторант на дискотека с нейните приятелки и, че ще се прибере у тях, у родителите си. Ние не живеехме официално заедно, но от 7 дни в седмицата 5 спеше в къщи. Аз разбира се полудях че отива сама първото и второ че няма да се прибере в къщи. Стана 2 през нощта, употребих алкохол защото пак сме скарани и отидох с един приятел в същата дискотека, тя там хилят се с неяните приятелки, на другата маса 5 момчета видимо си ги оглеждат и харесват. Веднага я дръпнах и си тръгнахме, около 2 часа се карахме след което аз съм заспал, а тя си тръгнала сама в 4 часа сутринта. 5 дни не си говорихме изобщо, след това се видяхме поговорихме нормално и решихме да се разделим по нормалния начин и останем приятели. Аз и го казах защото и бях бесен, тя разбира се започна да се извинява да се моли, но за момента оснаха така нещата. Минаха 3 месеца от раздялата ни, липсваше ми много писах и видяхме се, тя вече не искаше да се съберем. и така приключи една 6 годишна връзка, без реална причина, просто от инат. Разделени сме от близо 2 години, проблема е, че една година изобщо не бяхме близки, пишехме си от време на време. От около 1 месец, си пишем по цял ден и по цяла нощ, виждаме се, даже и секс правихме. Пак съм влюбен и пак е до ушите, тя колкото и да ме дразни понякога, немога да я намразя. Ето до преди да ми пише аз си общувах 3 месеца с друго момиче, не че е имало нещо сериозно, но все пак се занимавахме. Блокирах я навсякъде и пак тя завладя живота ми, усещам че пак всичко става като преди. Чакам я с нетърпение да ми пише, проверявам си телефона през 2 мин., уж случайно се засичаме постоянно. Хора, моля за съвет крачката трябва да я направя аз, да и предложа ли да се съберем, или ще бъде грешно. Много страдах по това момиче, чувствах се ужасно след раздялата ни, много дълго време, мечтаех за този миг, а ето момента настъпи, а аз не съм сигурен дали ще е добре. ДА опитаме ли пак, да бъдем щастливи. Искам да кажа и, че тя също не е имала друг след мен, поне не сериозен приятел, може да е имала несериозни флиртове, но мен не ме интересува, през времето което бяхме задно, винаги ми е била вярна, сериозно момиче е, какво бихте направили при тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 560f0a1288
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Връзката ви вече е приключила и така трябва да си остане.
Остани с хубав спомен от детската си любов, защото сега няма да е същото както преди е било.
Реално и двамата сте пораснали, взели сте си поука, но не можете да се отърсите от 6 годишната ви връзка, за това и така се търсите.
Мини на следващ етап, с момичето което е по - подходящо за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5f9a7ce892
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айнщайн, предполагам знаеш кой е, има една мисъл, че не можеш все да правиш едно и също нещо, а да очакваш различен резултат. И да се съберете, ще последва същото. Защото вие сте си същите. И така ще я карате години ли, ще се сдобрявате и разделяте? Според мен дългите връзки се разпадат защото започва една рутина, скука, изчерпват се. Ако няма развитие, напр. брак, дете, постигане на някаква обща цел, въобще, ако не преминат на нов етап. При теб е търсене на това, което вече е било, едно повторение на изминат път.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 06e7b3883e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е твоето момиче .
Да обичаш е нищо, да си обичан е нещо, но да обичаш и да бъдеш обичан, това е всичко.

С н

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dba98d7227
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом е било раздяла от инат и все още се обичате нищо не пречи да опитате отново. От написаното има още много да надграждате и допълвате във връзката си, нищо не е приключило.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c83c98cf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имах такава връзка макар, по кратка, почти 3 години. Бяхме заедно от 8ми клас. И както с всяка ученическа любов в началото не знаехме какво да правим. От самото начало не бяхме точно един зс друг, обаче стана така, че мното се привързахме. И аз от инат, си мислих, че тя ще изглади недостатъците си. Късахме, говорихме, събирахме се, пак късахме. Края беше неизбежен, а само го протаквахме. Докато един ден, не си казах край. Чуствах много зле, но за мен това беше правилното решение. Слушай интуицията си, но от личен опит ти казвам, колкото и време и да е минало пак след време ще стигнете същият етап, и ще стане същото. Колкото по бързо се оттърсиш от нея, толкова по-добре. Продължи напред, не се измъчвай!
Късмет приятелю, и дано не направиш моята грешка..

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e0bef53cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво е приключило, да не е минал влак през момичето? Щом са имали някакви контакти докато са били разделени, значи маята е все още в душите им, само трябва да я възбудят и всичко ще забушува отнова. Ех защо не съм сега на 20 години, нито миг няма да губя за глупости, ще отдам всяка секунда само за бюбов. Млади хора, не се тровете с глупости, обичайте се, живота е много кратък, не го пилейте, после ще съжалявате като мене!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1783a6f489
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей така се хващаме и скъсвахме с моята над 25 пъти в рамките на 7 години.
Знам че няма да ме послушаш . Нито никой от хората тук.
Истината е че проблема не е във вас двамата , а в поквареното общество , което смята човек трябва да се "наживее" като ходи и се чука наред. Обществото също така смята че да си самотна майка на 33 години е нещо нормално. Освен това че брака е остаряла архаична структура. Обществото също смята содомията , порното , и дори женитбата между еднополови за нещо нормално.
Няма начин да оцелее връзката ви в тази каца с лайна. Може би ако живеете на село и се събирате с двойки също като вас.
Бас държа че тя в момента слуша приятелките си , ясните представителки на женския социум ,които й шепнат "ти наистина ли мислиш да се загробиш с един?", "Мила , наивна си да смяташ че за този мъж ще се ожениш , колко още ще имаааш".," Не изглупявай , ти си заслужаваш далеч по добър, виж де само колко си красива , той не те заслужава"...и тн..
Бих ти казал да се бориш , но битката ням да е лесна изобщо. Все още сценарий за успех (освен в консервативните общества , като арабския свят , Индия , Китай и тн.) ..няма написан.
ОБОБЩЕНИЕ: Живеем в един курвенски свят , а това което има между вас е БЕЗЦЕННО

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d134a752e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   оф пак лапешка любов. първата любов не е вечна, времето тече, хората се променят и миналото не се връща. намерете си други, стига сте се връщали при бивши и да страдате от същото отново, няма смисъл да си губите времето... живота е един

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d134a752e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   6 г се обичахте, разделихте се без причина, ебахте се с други хора две години и сега изведнъж пак се обичате, верно ли разбрах. днешната младеж изобщо не разбирате какво е любов... много жалко за вас

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aa6a607e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се връщай назад. Нищо хубаво нвма да излезе.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 04ac250ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма правилно и грешно. Вие сте тръгнали много малки и е нормално, че връзката ви не се е развила.
Говори с нея и разбери какво мисли и тя по въпроса.
Помисли и какво точно е довело до този развой на събитията, какво би могъл да направиш различно...
Решението е твое. Само бих те посъветвала, ако се съберете и не се получи отново, да затвориш страницата. Няма смисъл от безкрайни раздели и събирания :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2d64f5a0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лесно се руши нещо, трудно се създава. Ако малко поумнеете и двамата, безценно е чувството между вас и трябва да знаете, как да го съхраните. Не мисли, че животът предлага втори, трети, пети, десети, стотен... и т. н. - шанс за щастие. Няма такова нещо. Може да няма друг шанс, а ако има, няма да е същото, а щастието ще е много далече... №7 е прав: обществото и духът на всепозволеност, на потребителство и меркантилност убиват в зародиш всичко хубаво у нас и на практика ни лишават от бъдеще.
Не се отказвай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker