Не мога да забравя изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя изневярата
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1683 пъти
Привет! Имам връзка от 3 години и няколко месеца. Последната година и четири месема живея с травмата от изневярата. Той ме изостави за 2 месеца за да търси щастието с друго. Когато ме остави бе под претекста че го задушавам. После разбрах, че е шмало друга и ме е изоставил заради нея, но ме е лъгол за да съм резервен вариянт. След като не му се получи с нея дойде умолявайки ме уж съсипан, че ме обича и е сгрешил. Пржстих му от любов. Няколко месеца след събирането прочетох чат в който пише на своя приятелка, чее съм скучна, че имам остарели разбирания и че не може без иневери. Бил се разнообразявал. Нямал намерение да се събираме, но така се случило. Бях отново съсипана. Не се бе върнал от любов или се правеше на интересен просто. От тогава го следя(зн чее не е ок) но има жена на която не спирада гледа профила вече половин година, да и пише и да се инт от нея. Мисля,че не са спали все още, но ако не е тя веднага ще намери друга. Не знам, защо е с мен. Не вярвам на думите му че ме обича. Живея в страх да не ме изостави, живея в страх, че винаги и всеки следващ ще е същия, че не съм достатъчно красива, че не заслужавам нищо. Ня този етап съм със смесени емоции, обичам го, искам да съм с него, но се страхувам,че ще се повтори, че ще ме нарани. Очаквам го непрекъснато. Непрекъснато си го представям с другата жена от изневярата.в секса не изпитвам вече същото пак си го представям с други. Понякога се чудя дали пък любовто ми не се е превърнала в ненавист. След като не ми мина година и повече някогя ще забравя ли изнивярата и ще мога ли да имам връзка с него. Момиче на 22 г съм той е на 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 83d6e17c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Махни се от този човек, той не съжалява за грешките си и пак ще ги направи. Прекалено си млада, за да се отчайваш. Потърси достоен мъж (имам чувството, че жените не знаете какво е това) и бъди щастлива.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5771e9b190
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, губиш си времето! Подценяваш се, нямаш самочувствие и това е много лошо! Този мъж не те обича, с теб е просто така, да си запълва времето и да има секс на разположение, защото явно е смотан и други не му връзват! Какво ти говори това? Зарежи го, тази връзка няма да се оправи, тепърва ще страдаш още! Започни да тренираш, поддържай се повече и ще придобиеш самочувствие и ще има и други мъже, повярвай ми! Този грам не си заслужава, не си губи най-хубавите години в тягостни и нещастни връзки! След години ще се чудиш къде ти е бил акъла!

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 545ed6b7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си неграмотна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec6e9e7017
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам как може да си влюбена в такъв човек изобщо. Това е някакъв вид обсебване с надеждата един нехранимайко да те оцени. Такива неща се случват само по филмите. Не всички са като настоящия ти приятел, но докато си губиш времето с него пропускаш доста шансове да откриеш някой друг. Недей да правиш компромиси само и само за да си във връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 462c26fb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се обиждай, но или си мазохистка или си комплексарка или си много глупава. Човек с нормално мислене първо има самоуважение и достойнство и не би позволил някакъв си боклук да го размята като парцал и да се гаври с него. Как още трябва да ти се подиграе този, за да се осъзнаеш и да спреш с това „обичам го, страх ме е“, ровене,слухтене и пр. тъпотии? Не ти ли е поне малко обидно, нямаш ли поне малко гордост като човек? Жалка си и той го вижда, затова ще си прави кефа с други и ще те унижава. Когато човек не уважава себе си и другите не го уважават.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 860bb20b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Веднага махни този човек от живота си. Не ти трябва. Млада си и няма за какво да търпиш подобно нещо. Да отива да се моли в някоя църква но не и на теб и да ти краде от живота!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d5c25b796a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предвид това как си описала ситуацията, човек да ти се чуди, защо си още с него?
Действително, вие жените, в голямата си част, нямате правилна преценка за нещата. Глупаво изглежда отстрани такава връзка; момичето е наивно и вярно на непрестанно изневеряващия и неуважаващия я до себе си мъж. Е, докога така? Хах!
Вие жени, явно не сте разбрали, че седейки при такива мъже им отдавате от енергията си, с която те не само, че стават по-силни, но и злоупотребяват. Т. е. с вашата женска енергия, с вашата сексуалност!

Тогава вие в какви се превръщате? В парцали и отрепки!!!

Точно както някоя мацка отива и се слага на човек, на когото от километри му личи, че е мутра, убиец, крадец, сводник или каквото се сетите още... богатството му също така отдалече намирисва на незаконно. Та въпросната мацка (без значение коя, в България ги има много такива) си отдава енергията на съответния мъж, като по този начин го прави по-силен, по-уважаван в обществото (хората дори му завиждат за поредната 20 годишна); тя неосъзнато го подкрепя, стоейки до него, бидейки с него, отдавайки си сексуалната енергия на него.
Макар тя реално да не извършва престъпление се превръща в съучастник на мъжа до себе си!!!
Каква е тя тогава?
Мутреса, жена на убиец, сводник, изнасилвач, крадец, престъпник... ; млада, наперена, тунингована, в повечето случай необразована и невъзпитана, с ценностната система на лесното забогатяване и максималното консуматорство; без да пита откъде са парите, как са изкарани и кой се е трудил (при какви условия и на каква цена), за да има тя всичко, което ѝ се предлага наготово.

Е, докога така???

Докато има такива хора - мъже и жени!!!

Е, ти авторке от кои си, с каква ценностна система си, какви хора подкрепяш и допускаш до себе си, с действията си и бездействието си какво стимулираш? Пък после ни говори за любовта си...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d5e7eaf770
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Послушай №1, това е истината. Обикновено кръшкачите не възприемат поведението си като грешка. Поради тази причина ще има нови и нови подвизи. За ко ти е такъв мъж? Така както си го написала, излиза че дори ти е сринал самочувствието като жена. Не не и пак не! Бягай от тези отровни отношения. Не ти зависи живота от този човек, спасявай се докато е време.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 68e3799431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А ти защо си с него? Я го разкарай този лъжец.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 78d506f7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каква жена си бе, какво му обичаш? Лайняния характер ли? За него си изтривалка! Махни се докато имаш още малко достойнство вместо да го следиш. Аз още след първата постъпка, щях да съм го изритала от живота си.

Джен

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9ea7cacae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Един път стомна за вода, втори път за вода, на третият път се чупи. Какво още чакаш? Чакаш деня когато няма да може да вдига самолета, само тогава ще спре с курварлъка! Его точно описание на мисленето на днешните жени -" Не знам, защо е с мен. Не вярвам на думите му че ме обича." Като не знаеш защо той е при тебе, научи поне защо ти още си с него!? Мъжете скачат според свирката, леки жени - лек живот, защо да се зорят?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 387a546820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Трябва да си вдигнеш самочувствието. Хубаво е, че не се мислиш за някаква принцеса, но това твоето пък е другата крайност. Кажи си: майната му на оня! Важното е да си спокойна и да ти е весело, нищо да не те яде отвътре.
Трябва да ходиш на фризьор, да си правиш лек макияж с вкус, да плуваш и да ходиш на фитнес. Трябва да си хванеш една или повече приятелки, с която да с лафите за едно-друго, да одумвате мъжете и да им се присмивате... Това ще увеличи съпротивителните ти сили... Животът е борба, тъй или иначе... Никой не дава нищо на готово. Трябва да излъчваш радост, енергия и настроение, за да си привлекателна за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 97b5931333
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Веднага да разкараш мъжката, гнусна курва и да си намериш достоен и свестен. Вярно, че почти няма, но не са съвсем изчезнали.

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ca24e95b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Какво е това робско, пораженческо мислене на жените в тоя сайт, че и извън него? Нима този е единствен и неповторим,Аполон, че да няма други мъже на тази планета? Сигурно на живо е типичния комплексар, нищо особено, ама със самочувствие на бог. Колко такива има невзрачни мъже, ама иначе се имат за величия. Като ходи по други, нека си стои там. Ти не си врата, която е постоянно отворена , не си хан или хотел. Пращаш тоя индивид в трета глуха и така. Мъже валяло на този свят, и по-добри има , и по-красиви. Животът не се свършва с някакъв си комплексар и енергиен вампир.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 55633cac52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако беше ходила на училище нямаше да изпадаш в подобни дилеми. Светогледа ти щеше да е развит и преценката ти правилна. Ти за жалост си за този индивид едно ситурно говорящо свежо месце за забавления и разтуха, сигурен пристан след бурните изневери. Намерили сте се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker