Бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1232 пъти
Здравейте, искам съвет.
С приятеля ми сме заедно от почти година. В началото беше добре докато той не заговори за бившата си. Тя му изневерила. Разделили се. Но в началото на нашата връзка той ми я натресе. Говореше за нея. Имаше и фейса харесваше и снимки ала бала. Това ме ядоса и му казах той първо ми каза ти си обременена, това не би подразнило друго момиче. Намерих снимките и които той пазеше. Той ги махна. После се оказа че тя била от неговата стара компания и понякога се събирали. Това понякога се оказа обаче постоянно. Казах му че се съмнявам че още има чувства към нея. Той пазеше хиляди снимки под претекст че имало и негови приятели ня тях. Обаче имаше и неини. Сега наистина спря всякякъв контакт с нея но страха ми остава. Че тя пак ще изкочи от някъде. По точна страх ме е че той още я обича. Ядосвам се на миналото му и че бил по романтичен с нея, по отдаден. А аз се старая по всякакъв начин да го обичам. Но тези мисли ме тормозят. В началото се хвалеше и с други, но това момиче с което е бил преди не ми излиза от главата. Още в началото ми говори какво са правили и т.н
С мен не иска да излиза било му по добре у дома с мен. Започнах да си мисля че го е срам да го видят с мен. Излезем ли с тази му компания приказките за нея не спират.
И спокоина да съм тези мисли се връщат и ме торозят. Дори и да лежим просто в неговата стая си мисля какво е правил с нея тук. Тези неща ги нямаше докато той не започна да говори за нея. Сега ме е страх че ако излезем някъде с приятелите му тя ще е там. Сам ми каза че тя била голямата му любов. Най гголямата.. имам чувството че той я обича, но е с мен просто за да не е сам. Моля ви дай ми съвет как да бъда пак спокоина и щастлива? Някой минал ли е през това?
Страх ме е че съм някакъв заместител.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: d26707a919
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заместител си и кошче за емоционални отпадъци. Как ги търпите такива, обсебени от бившите си, не знам. Страшен мазохизъм.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba629f9321
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, аз също не съм трила снимки на бившите ми, там са си, просто на тях не си личи дали са ми бивши или просто приятели. Не знам каква е тази обсебеност всичко да се трие, все пак тези хора са били в животите ни, дали са ни някакъв житейски урок, че дори сме ги обичали. Грешката на приятеля ти е, че я натрапва, говори за нея, показва ти я, излиза с нея. Не я е забравил и разбирам страховете ти.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 58453155b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любов и страх не вървят заедно. И двамата имате вина. Той неминуемо ви сравнява и резултатът е в нейна полза, сори. А ти си задълбала в миналото му, мислиш, че можеш да промениш човека и да го контролираш, как така вдигаш гири за някакви си снимки? ! На колко сте години всъщност? Защо имам чувството, че тая тема я чета за трети път? Не те ли посъветвахме да се разделиш с него? Той няма да се промени, а ти защо чакаш? Още един съвет- следващия път, като пускаш тема, прочети отново поста си и си оправи правописа, не бързай толкова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c5a94e2926
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Рядко го казвам, но тегли му майната на този! Хич да не те е страх, че ще бъде с нея или с друга. Заслужаваш истински да те обичат, а не да си заместителка на някаква си там. Този не е добре с главата, ако искаш да си върнеш самочувствието и щастието го зарязвай веднага.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2fc93838ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такъв го отсвирвам да остава да си живее с голяямата си незабравима любов, дето му набучила рогата. Защо си причиняваш това? Една връзка не ти ли носи щастие, прекратявай я! Не си трови живота с несподелени чувства и страхове. Жалка работа е това и обидна някой да си запълва липсата и самотата с теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f8b1c29b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз един път си говорих с една мацка в социална мрежа. На втория ден ми каза "бившия ми" в две отделни изречения - И ТОВА БЕШЕ.
Директно с 200 спрях рЕзко да общувам с нея. Думата "бивш" се споменава само ако е да отговориш на дирекно запитване на сегашната ти изгора, иначе - НЕ.

Вие бъдеще нямате, сега може и да не го осъзнаваш, ама ще.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6384e24ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо го търпиш? Съхрани дойстойнството си и го остави. Може пък и да хукне след теб, знае ли човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker