Дали да опитам с него или да се откажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да опитам с него или да се откажа?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1661 пъти
Здравейте хора, искам да споделя моята история защото вече не знам какво да си мисля. Дълга история, но ще разкажа накратко. И така.... С него се познаваме вече от 4 години, от интернет, виждали сме се няколко пъти, не можахме да изградим стабилни отношения и връзка, той е евангелист. Знаеше че не искам да ида при него, а сега казва че това е единственият начин да сме заедно, жената трябвало да е при мъжа, само това знае. Какви ли не обиди, опитва се да се наложи, чувствам се ужасно подтисната и наранена, не знам дали да му вярвам, напълно съм объркана и не знам нищо за евангелистите, какви са, дали ще мога да бъда с такъв човек, страх ме е, как да кажа, а и това негово налагане, сякаш постоянно нещо ми яде стомаха отвътре, под един постоянен стрес съм от доста време. Разстоянието е около 360 км, ако има значение. Не иска да дойде при мен, даже да опитаме, категоричен е, странно е за мен, при положение че знаеше че не искам там. Нуждая се от мнение, ако може да ми кажете защо се държи така, нещо за евангелистите ако знаете, лоши ли са?, дали ме подвежда, дали да опитаме, да ида аз при него или да се откажа? Надявам се модераторите да публикувате историята ми, нуждая се отчаяно от съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 58a2febf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, мен ако питаш връзката ви просто е нестабилна и ненадеждна. Ти от сега ако имаш такива дилеми в главата си, не ми се мисли по-нататък какво ще е. Явно просто не си пасвате, за да се чувстваш по подобен начин.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 329759e275
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не се занимавай с този веднага прекрати всякакви взаимоотношения с него и си намери нормален мъж, не ти трябват луди сектанти!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5448770051
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бягай и се спасявай!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc961784ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай малко, той те обижда, а ти се чудиш дали да идеш на майната си да живееш с него? Ти добре ли си бе, момиче?

Нека да позная, тоя психар сигурно е от Бургас? Не знам какви са евангелистите, то това си е секта. Предполагам, че има и добри и лоши, ама със сектанти не бих рискувала. Познавам двама евангелисти, бяха ми колеги и изглеждаха нормални, ама това не е гаранция. А този конкретно видимо не е добре. Моля те поговори с психолог преди да се закопаеш тотално и да те гледаме по новините.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2130156563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бягай! Изобщо не се замисляй а бягай. Евангелист значи догматичен човек. Нито ще се промени, нито ще започне да проявява разбриане към теб. Това са хора с фундаменталистки вярвания, които смятат че са безгрешни и убежденията им са закон. С такъв мъж ще живееш неговия живот и ще си постоянно подчинената, иначе ще следват не само обиди а и по-кофти неща.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 977f962d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И защо се занимаваш с този сектант, свършиха ли нормалните мъже?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a5b951178a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама как ще се отказваш, бе. Давай, смело! Преследвай тая ЛЮБОВ.
В секта се запиши ако трябва! Всичко за ЛЮБОВТА.


Боже, колко елементарни хора има, направо се отказвам...



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 90cea2ad7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Странно защо изобщо се чудиш? Независимо дали евангилистите са откачалки или не, самият факт, че признаваш пред себе си, че той непрекъснато те кара да се чувстваш зле по една или друга причина е достатъчно показателен, че ти няма какво да правиш при този човек. Вярвай ми, ако отидеш при него нещата няма да се променят към по-добро, дори напротив.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f01f5ed3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нещо странно има в цялата история. Аз знам, че просто вместо в православната църква при попа те ходят в техни си църкви и подобно на всички останали се молят, но имат пастори вместо поп и нещо като лекции от типа да бъдат по добри и т.н.
Вярващ, а да обижда тук нещата не се връзват, да налага своето, да се държи грубо въобще обедена ли си, че не е някакъв сектант нещо смисъл чувала съм, че има някакви такива подобни секти и там не знам какво ги учат, но не е май нещо хубаво. Понеже познавам хора, който ходят на такъв тип църква и нямат нищо общо с образа на този човек, напълно нормални интелигентни, образовани като всички останали хора нищо по различно, а и ако някой е най малкото вярващ то Библията не учи на това да обиждаш, да нагрубяваш и т.н. на мен всичко това някакси не ми се връзва. Аз знам така просто ходят молят се и слушат поучителни, за живота неща - теост нищо лошо, но то може би си е до човек, а този типаж не ми звучи на добре. Най-добре далеч нито го познаваш нито нищо, не се знае какъв ще се окаже и очевидно няма да е нещо клонящо към нормалното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3a62de951
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не познавам евангелисти, но съм чувала от познати, че са странни хора, по-точно със странни разбирания (не говоря само за религиозни възгледи). Нещо като секта ми прозвуча, че са, т.е. по-добре да си нямаш работа с такива. Колко е достоверна тази информация, не знам, но предвид, че ми го казаха доверени хора, аз по-скоро бих те посъветвала да си търсиш щастието другаде. А и самият факт, че ти се налага, не говори добре. В една връзка партньорите трябва да са равнопоставени и със сходни разбирания. При вас и двата фактора, доколкото мога да преценя, няма да бъдат налице.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6712263cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам, вече нищо не знам, той така или иначе се отказа от мен, може и затова че е евангелист, нямам идея. Не отидох и се отказа, а дали е добър или лош, кой знае. Отначало се държа добре с мен, после като не отидох се обърна срещу мен и семейството ми, много болка ми причини и още ме боли, явно нямам късмет в любовта, а ми е първият приятел във всяко едно отношение.
Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6712263cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, пак съм аз авторката. Той иска да ида при него, иска да идва да ме вземе, но аз си изпитвам страх и не знам какво да правя. От една страна го обичам, но от друга ме е страх. Дали завинаги да се откажа или да опитам? Чувствам се напълно погълната от него, само за него мисля, а от коментарите които чета още повече ме е страх. Работата е там, че и да се откажа пак ме боли и то много.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2130156563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката вземи се в ръце и прекъсни контакта с този паразит. Ще те боли особено първите дни, но с времето се свиква. След това като започнеш да общуваш с други мъже, да се надяваме нормални, ще видиш че не си изгубила нищо особено. Приказките са едно, делата са друго, човек който истински държи на теб няма да те кара да се чувстваш толкова притисната от това че си му отказала.
Това че мислиш само за него и т.н. е обсебване, не любов, характерно е защото не си имала други връзки преди това. Как може изобщо да обичаш човек който постоянно те нагрубява ? Престани да му даваш възможност да те обърква и го отрежи напълно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 32bd6dfee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, страхът е най-силната емоция. Твоят психар я е примесил с внимание към теб и това създава противоречивите чувства, които изпитваш. Но трябва да знаеш - там, където има страх НЯМА любов.
Не само, че е тотална лудост, че продължаваш да пишеш с този ненормалник, но е на ръба на безумието даже и да помисляш да се срещаш с него, камо ли да ходиш където и да е било заради него.
Може би трябва да споделиш с баща си за този индивид, защото психопатите са много опасни хора. Спри интернет за известно време, изключи се от социалните мрежи, срещай се с приятелки, запълни някак времето си с други неща, даже да ти е скучно известно време. Ако баща ти или някоя друга силна фигура в семейството ти не успеят да ти разяснят ситуацията, отиди на психолог, имаш да наваксваш много неща относно допустимите неща в човешките взаимоотношения, защото с този акъл рискуваш да се натресеш с някой друг луд в бъдеще.
Този не само не го мисли като вариант, а бягай, както са ти написали всички в коментарите. Не успяваш да различаваш потенциалните убийци, което е серизоно.
В момента емоциите ти са прекалено силни (най-вече заради чувството на страх, което подсилваме и с нашите коментари, но с право, защото начинанието ти е невероятно тъпо, даже учудващо тъпо), затова не можеш да мислиш малко по-трезво и се чувстваш объркана, това е нормално, просто послушай съветите тук и прекъсни всякакъв контакт с този индивид, докато се поуспокоиш и започнеш да мислиш отново с главата си. Засега просто не му отговаряй по никакъв начин, колкото и да ти се иска, по каквито и да било причини. Този индивид е луд. Нищо не му дължиш, нищо хубаво не те очаква от комуникацията с него. Всеки контакт с него ще те обърква още повече, така че спри за твое добро.
Съветвам те да пишеш тук, когато имаш нужда, просто да си изливаш емоциите и мислите, и да прочиташ отново съветите на добронамерени хора, които ясно и недвузначно ти пишат, че този човек е луд (и това няма общо с религии, секти, вяра) и е опасно да продължаваш да поддържаш контакт.
Наистина се замисли и за психолог, който да ти обърне специално внимание и от когото да поискаш съвет как да различаваш нормалните хора и поведения от лудостта.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5448770051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Момиче, откажи се! Манипулативни са, ще съжаляваш един ден. Ако те боли, това не е любов, разбери го. По-добре да го „преболедуваш“ сега, преди да те е оплел в мрежите си. Преди години съм разговаряла с такъв, пак ти казвам- бягай!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f331cefb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Момиче, едно едно е да те боли /ще мине/, друго е тоя луд да ти причини нещо лошо, съвсем друго е! Помисли за себе си. Кажи му, че спирате комуникация, излъжи го нещо, блокирай го. Този наистина е опасен луд. Идея си нямаш какво можеш да ти се случи, ако отидеш!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 97e858ea8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нищо не те боли. Привързвала си се към психопат. Няма от какво да те е страх. Просто му кажи , че те плаши и искаш да приключите връзката.

Девойче , в любовта има много други емоции , но няма място за страх. Не можел да живееш в страх , до живот , после ще стане още по зле !

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6712263cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката съм, спокойно няма да отивам, окончателно се разделих с него. Не знам дали е психар или луд, но сте прави че никой няма право да ме кара да отида насила, а той точно това искаше, убеден че това е правилно. Вече не му вярвам, че ме обича така както съм си мислела. Нали ви казвам, от самото начало си му казах, че там не мога, просто съм си такава и искам да си бъда по близо до близките ми, той това не го разбра, или просто не искаше, вместо това с манипулации се опита, залъгвайки ме 4 години, задържайки ме по този гаден начин накрая да ме принуди да ида. Може и да ме боли, но няма да ида, защото ако ида насила ще бъда нещастна. Той ми каза, че нямало никога да дойде при мен и че щял да си търси жена която да върви след него, даже и пак да е отдалече. Надявам се с времето да му се върне всичката болка която причини на мен и семейството ми, те знаят за всичко и ме спираха да ида. Боли ме, да, с него правих за първи път секс, отдадох му се, надявах се, че е добър и няма да ме остави по този несправедлив начин, но това е. Благодаря ви за съветите, оценявам че се опитвате да ме предпазите. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6712263cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравейте, пак съм аз авторката, искам само да добавя, това са неговите думи '' Аз пък видях че си кон с капаци и ще решиш някой ден да си отвориш очите и да искаш да се промениш и себе си и това около теб", както ви казах, през цялото време ме е заблуждавал и манипулирал, бях с илюзията че той е много добър, че не ме лъже и ще дойде при мен :( Боли, наистина много ме боли, но не мога да бъда с такъв човек, който знае че ме наранява с това че ме кара насила, ако ме обичаше щеше да дойде :(

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2130156563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Добре си постъпила авторке. Кон с капаци е той, както е видно от цялото му поведение и приказки. Обвинява те в подобни глупости с идеята да предизвика реакция от твоя страна. Не му се връзвай - игнорирай, а и даже го блокирай ако продължава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker