Мечтите се сбъдват.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мечтите се сбъдват....
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1658 пъти
Преди около 8-9 години, пуснах моята история тук, относно едно момиче в което бях влюбен до полуда, но ме остави и тръгна със друго момче.

Този пост няма да е от кратките, за което се извинявам, но искам да я разкажа тази история отначало...

Нека да започна с това, че аз не бях "добро момче", нито идвам от "добро семейство", имам предвид всички стериотипи на тези две описания. Родителите ми са бедни, прости работници и няма нищо особено с което да се похваля с тях, за това винаги съм лъгал с какво се занимават и тяхните професии, и тази лъжа си продължава и до днес... Аз също не бях нищо особено преди 8 години, когато я срещнах бях студент и за да се издържам трябваше да работя (работих тогава като барман в едно заведение в студентски град), а тя беше от "добрите семейства", има родители с престижни професии и не се очакваше да е с момче като мен. Това й беше официалната версия или поне така ми каза след като ме заразя заради друго момче.
А през нашата занимавка, която продължи 2-3 месеца беше супер, бях влюбен до ушите. Беше любов от пръв поглед, поне за мен. Правех абсолютно всичко само, за да я видя за 5-10 мин. на ден, като дори съм пътувал по 100 км, след като ми е казала, че е свободна да се видим за малко. И все пак ме остави тогава с горния аргумент...
Приех нещата беше ми много тежко, пеперудите изгниха в корема и не искаха да се махнат доста дълго време, правех доста глупости, и като всеки наранен човек злоупотребявах с алкохола и наркотиците, в продължение на половин година, дори 1 път карах с около 200 км на магистралата и си мислех, ако завъртя волана на колата, няма ли да е по-добре така..? Слава Богу не го направих, спрях с всички лоши навици и започнах пак да уча и работя здраво.

След около 2 години съдбата пак ни срещна, тя ме видя с друго момиче и нещо й стана, започна да ми пише докато е с нейният приятел, след това се виждахме, кафета, секс, в последствие тя го остави и тръгна с мен, .... Ура всички мечти ми се сбъднаха, и пак бях с нея. Тя беше завървила магистратура, и аз също се дипломирах. Започнахме работа, даже започнахме да живеем заедно, по-хубаво не можеше да е. Аз постоянно учех, работех и се стремях да се катеря по корпоративната стълбичка, тя също и така в продължение на 6 год.

И ето до преди няколко месеца, тя имаше РД и се бяхме разбрали да отидем в чужбина на определено място, за да го празнува, но аз получих много сериозно предложение за работа и не отидохме заради мен, започнаха скадалите не само заради това, а заради абсолютно всичко за което може човек да се сети, и така няколко месеца, въпреки че между скандалите си говорихме да купим по-голям апартамент и да мислим за сериозно неща.
Един ден тя се беше прибрала при родителите си, а аз при мойте, бяхме запазили почивка и заминавахме след няколко дни, но една сутрин получих съобщение във ФБ, как от доста време е мислела да ми каже, че нещата не вървят и е най-добре да се разделим, и че сме станали като съквартиранти... Опитах се да й звънна не ми вдигаше, скъса със мен по телефона, това беше адски неуважително след толкова години но така беше "прецинла"... Писахме си 2-3 дни и се опитвах да я убедя, че нещата може да се оправят, всичко беше напразно...
След 1-2 седмици видях че си е качила снимка с друг, и всичко ми се изясни, получих дежа вю...
Сега пак съм в дупка, не като предишната но пак ми е много зле...
Липсва ми ужасно много, но не мога да й го кажа, въпреки че си писахме няколко пъти след това, даже и сега след 8-9 месеца продължава да ми гледа профила във ФБ, и историйте който качвам

Знам че трябва да я забравя и няма да съм с нея отново и това е правилното решение, но вътрешно в себе си дори да го отричам на глас я обичам...

Просто исках да споделя с някой и да ми каже, че всичко ще е наред, понякога това му е достатъчно на човек

Мечтите се сбъдват, просто внимавайте какво/кого си пожелавате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2be14b01d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави този боклук и си намери свястно момиче. Не си заслужава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 34ac9e75e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За ебия тая курва и си намери свястно момиче. Аз също съм от добро семейство както ти го нарече- гледана съм като писано яйце, родителите ми са учител и военен, не сме били богати, но парите ни стигаха за един нормален живот, мъжът ми е точно обратното- отгледал се е абсолютно сам още на 4г са го оставяли сам вкъщи, винаги самси е изкарвал парите, работел е 'нелегално' на 14г, никакви правила и ценности, баща му пак добре бел е инструктор по сърф на морето, ама майка му сервитьорка цял живот и то по най- долнопробните барчета в града. Ама гледаме някак да съчетаем нещата, не искам да се разделяме заради това, различни сме в много отношения, но аз вярвам че ако обичаш един човек всичко би направил за него.
Тя просто не знае какво иска и прескача от цвят на цвят. И очевидно хич не й пука, ако беше една жена която уважава себе си и уважава човека до себе си и цени времето което са прекарали, щеше да застане очи в очи с теб.
Остави тия глупости с гледала ми сторито и незнам си ко, тя те ползва за отдушник, няма балък дето да ми се върже чакай ще седя с него, хоп излиза някой пич и айде при него, като ни омръзне с тоя, пак при бившия той нали балама. Започни някакво хоби, пътувай, рисувай, чети, намери си втора работа просто не мисли за нея, концентрирй се върхо нови приятели, контакти. Повече не я приемай обратно ще страдаш само ти.
Ж 22

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 87aaaf41bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще си кажа мнението и съвета по-надолу, преди това да те поправя: не става дума за мечта, още по-малко сбъдната, става дума за съзнателно решение, което си взел на база на обстоятелствата.
Сега по същество. Знаел си от самото начало що за човек е, както и каква ценностна система има. По краткото описание, което си дал, аз си я представих като красива, но много, МНОГО пресметлива жена, която умее да манипулира и да лавира според собствения си интерес. С други думи: докато има полза от някого (и той що-годе отговаря на определени критерии, които е изградила в главата си) се държи за него. До следващия, който е преценила за "по-добър" и с повече перспективи (в 2 думи ще й угажда за всичко). Всичко това си го знаел, макар и не с тази убеденост в момента, и въпреки това си скочил в тази връзка. Както има една приказка - не е луд тоя, който яде баницата, а този, който му я дава.
Честно казано, дори се учудвам, че не си предвидил какъв ще бъде краят. Не е като да не си го преживявал.
Според мен тотално трябва да я изхвърлиш от живота си. Ако трябва излизай всеки ден, през ден, колкото може по-често, все с различни хора. Няма да я забравиш изведнъж разбира се, дай си време, но и положи усилие. Достатъчно време си изгубил с неподходящ човек.
П. П. Да, всичко ще е наред. Само се дръж, времето си знае работата. И съдбата също. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b857041613
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Реших да напиша нещо, а аз по принцип не пиша коментари. Прочетох внимателно историята ти и на хубавите моменти се радвах за теб, а на тъжните изпитвах съчуствие.
Аз съм мъж и съм почти на 39 г. Подобно на твоята история и аз в живота си съм имал хубави и тъжни моменти. Даже бих казал хубави и тъжни периоди. С времето разбрах, че хубавото и тъжното са част от нормалния живот на един човек. Стигнах до извода, че човек за да е щастлив трябва да приема и тъжното и хубавото и дори да се радва на всичко. Просто това е част от нормалния живот на един човек.
Относно любовната мъка, която изпитваш в момента и която и аз съм изпитвал смея да твърдя че е неприятна, но мога да те уверя, че в живота има и доста по неприятни моменти. Това което на мен ми е помагало е да се опитам да се радвам за другия и да намеря нов човек до себе си. Алкохол, наркотици или друго не са част от решаването на тази ситуация.
Не знам дали думите ми ще ти бъдат полезни. Аз просто споделих това което мисля.

Forest

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0def0f19c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приеми го като урок каква жена не ти е нужна :) Според мен, тя се води от други мотиви, не от любов.
Първият път, според мен, си бил много влюбен и си и доскучал. Това е характерно за тийн отношения, когато очакваш, че любовта е приключение и все трябва да ти е интересно. (Грозно е, че е използвала като оправдание нещо, от което се притесняваш.. )
Тук съвсем логично стигаме до стъпка две - вижда те с друга и моментално и става интересно и вълнуващо. И започва да изневерява на другия с теб. Това трябва да ти е червена лампичка. Щом изневерява, макар и на друг, значи има склонност към това.
В един момент предполагам, сте влезли в рутина и на нея пак и е доскучало. Вероятно е срещнала някой, който да и носи "тръпка" и връзката ви е започнала да се разпада.
Но можеше да е по-лошо. Можеше да имате деца и сега и те щяха да страдат, заради което щеше да ти е още по-гадно.
Струваш ми се свестен човек. Потърси си подходяща жена и използвай опита си да отсееш неподходящите като тази.
И помисли за самочувствието си - изглежда, че може да имаш проблем с ниско такова, щом позволяваш подобно отношение.
Заслужаваш повече :) Просто не се връщай при тази (дори бих те посъветвала да я блокираш навсякъде, за я превъзмогнеш по-лесно) и всичко ще бъде наред!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8de0ae33dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Брат, НИКОГА няма да съм с жена, която изневерява на приятеля си с мен.
Такива ги еба и после паля с 300. Като дори са ми се обяснявали в ебати любовта и видиш ли, че мен ще обичат като никой на света, просто не обича сегашния си.
Курвата е манталитет!

Има нещо, което се казва "принципи" и е показателно за същността на човек.


Сърбай си попарата сега, че си се върнал там - където не трябва. "
"Бившите са бивши с причина"




Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8de0ae33dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, НИКОГА няма да съм с жена, която изневерява на приятеля си с мен.
Такива ги еба и после паля с 300. Като дори са ми се обяснявали в ебати любовта и видиш ли, че мен ще обичат като никой на света, просто не обича сегашния си.
Курвата е манталитет!

Има нещо, което се казва "принципи" и е показателно за същността на човек.


Сърбай си попарата сега, че си се върнал там - където не трябва. "
"Бившите са бивши с причина"




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7060d3bcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Живеем в новото десетилетие. Когато ще сме 2040 вече ще имаш деца, а аз сигурно... аз не знам какво ще е тогава, още съм ученик (11 клас)...
Или рязко продалжаваш на пред, или я чакаш 5 години да и дойде акъла. Сам избираш. Очевидно е че те е страх да изгубиш още 5 или даже 10 години с някой подобен.
Не губи времето даром, стани по- добър.
А от мен успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d9120ac958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всичко ще е наред!!!



Гея от Корея

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 77d4a08e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изумително колко непостоянни могат да бъдат хората!!!
При бивши не се връщай и не поддържай близки контакти...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5d630ef7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Прощавай, ама грешката си е твоя. Първо, влюбил си се като глупак, без да си даваш сметка, в кого... , мислел си не с горната си глава, а с долната. Е, добре - луди млади... , всички сме го правили, то е като морбили, трябва да го преболедуваш, за да си изработиш имунитет. Простено ти е.

Добре де - ами после, къде ти е акълът, като си зарязваш актуалното момиче, за да се подлагаш отново на тоя боклук, който веднъж вече си е избърсал краката в тебе???
А на онова момиче даваш ли си сметка какво ѝ е било? най-вероятно си ѝ разбил сърцето. А това е лоша карма.
На тая първата, не ѝ е било важното да е с теб, а чисто по женски да възтържествува над съперницата.
И знаеш ли какво означава това - за втори път, вече доброволно, да се подлагаш на същата гавра? Че изразът като глупак остава в сила, обаче вече без думичката като .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker