Партньорката. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Партньорката.
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 4837 пъти
Заядох се здраво с едни жени, които мърмориха против мъжете. Една от тях каза: Виж тук не е мястото за лични драми. Та вярно не беше. Но тук е.

Имах две сериозни връзки. И двете завършиха еднотипно.
При първата щях да се женя. Но 18 дена преди сватбата и ден преди да пратим поканите, тя се отказа, размислила била. Каквото и да приказвах, някакъв смисъл. Това че тя бе тая която искаше сватба преди, пак не и пукаше. Реално за нощ си промени крайно мнението. Обичала ме, но не искала да е с мен. Причина, защото така.
Втората изглеждаше много добро момиче, тихо, скромно, работливо слушаше ме внимателно, не спореше. Беше дошла от друг град, искаше ново начало. Заживяхме заедно. Жена мечта. Имаше добре платена работа и верен приятел до себе си. Само че намеси алкохол, напусна работа, корено се промени обърна се срещу семейството ми и се наложи да излезе от къщи.
Разочаровах се крайно от жените.

Сега съм намислил, не знам точно кога. И най - вече не мисля, че мога да се запозная сам с някоя. Работата ми заема 90% от времето. Със сайтове не се получава, агенции в града ми няма.
Ще пробвам един експеримент каквото стане.
Ще се започне с обява разлепена по стълбове и забележими неща близо до студентските общежития. Която гласи Че се търси жена до 30 за домакинска почасова работа.
Тъй като очаквам да се види тая обява от 2000 човека, мисля че ще се обади поне една. След като се обади. Ще се разберем къде да се срещнем и ще започна интервю.
Като преценя че жената отговаря на едни минимални условия. Ще се разберем кога да дойде. Когато дойде ще ѝ покажа как минава един мой свободен ден. Ще ѝ поръчам да направи закуска, ще и предложа помощ. Ще я поканя настойчиво да седне да хапне с нас. Ще отидем да пазаруваме. Ще се върнем и ще ѝ поръчам да направи кафе/ какао ще настоя да седне при нас да го изпием. Ще и кажа че работното време е свършило. И може да я закарам или да остане за вечеря. Ако реши че тръгва ще и дам 10 лв. и ще я закарам. Като я оставям ще я попитам, ако се е представила добре, да я търся повече. При положителен отговор. Вероятно другата седмица при положение че няма други желаещи за интервю. Като дойде ред ще и се обадя. И ще се разберем. Този път ще се разберем за вечерно време. С вариант да спи в стаята за гости. Тъй като ще ми трябва и за следващия ден.
При отказ. Ще ѝ кажа че днес имам само час работа да се направи вечеря и да хапне. Така че може да спечели лесно или да оставим. Още от начало трябва да знае че ще спечели награда при определено поведение. В случай че се съгласи и остане и следващият ден за вечеря. Ще ѝ се предложи да остане и по - дълго. Всеки ден в който е при мен и изпълнява ще получава награда. Добре е да отбележим, че вероятно тя ще е студентка, издържаща се трудно, която има разходи за храна и квартира.
Да кажем че една седмица е останала в къщи и нямам проблеми с нея. Ще ѝ предложа да излезем. На следващият ден пак. И така в един момент ще се отпуснем ще се стигне до целувка. После ще ѝ предложа и стаята си. В нея определено има повече удобства. Но вече ще даде и нещо друго.
Тъй като е човек а при двама винаги има конфликт. Ако се заяде нещо - ще срещне вербална съпротива. После и вербална агресия - повишаване на тон, стискане на зъби, заплахи, отдръпване, неполучаване на финанси, до хайде следващата.
Така едно средно интелектуално момиче ще разбере как да се държи. Тъй като ще получава положителни и отрицателни връзки, мисля че ще доведе до преплитане на страх и обич.
Една от наградите ако тя е студентка ще е да и се плати семестриалните такси. Няма да я спирам да се развива, даже ще ѝ помагам.
Да кажем, че е добра, иска ми още пари - ще и кажа Не. Но ако наистина е спешно, ще и се дадат като аванс.
Ще се грижа за нея. Но ограничено. Това което може да направи сама, няма да се върши вместо нея.
Да кажем че поиска външна работа. Ще ѝ помогна в намирането. Но когато почне своя работа. Отношението ми към нея ще се промени. Ще продължа да и давам пари. Няма да ѝ искам. Ще се съобразя че е уморена и така нататък, ще и помагам повече. Да кажем че една година, се държи прилично. Ще спечели доверие и мога да помисля за дете.
Като цяло защото съм предубеден към жените. Не очаквам да търси развитие. Като да се учи старателно или да работи външно. Затова ще се държа наставнически. Ако все пак се опитва да се развие, ще заслужи уважението ми и държането ми към нея ще е различно. Много ми се иска, но не се надявам за 1г освен доверие да заслужи уважение и да я приема за равна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 33b5737b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си куку. Нито една нормална жена, няма да ти откликне на обявата. Мъж търси младо момиче за домакинска работа... звучи извратено. И плана ти е извратен. Никоя няма да ти търпи уговорките и да ти работи за 10 лв първо, че и да я караш да слуша.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8266b823b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си психопат!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d253e9cd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Какъв си шашав, както във Враца казваме. Нямам думи. Да изнудваш с работа жена, която искаш да вземеш за партньорка?

Джен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e7964dc176
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без да ми се обиждаш, но никоя уважаваща себе си жена няма да се съгласи. Това не е отношение към човек, а към куче - как едно момиче трябва да се държи, какво награда ще получи, ако се държи добре... Хубаво е че имаш критерии за жена, но това не е начинът да си намериш подходяща такава.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fe4de6b92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ако смесиш страх и обич в една връзка я пиши обречена. Страхът не трябва да съществува в нея по един или друг начин. Любовта и страха са взаимно изключващи се !

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Номер 1. Никъде в обявата не се посочва кой търси подобно момиче. Посочва се само телефон.
Всъщност много хора пишат че търсят домашна помощница, може би си прав, че трябва да напиша домашна помощница вместо домакинска работа. Благодаря че обърна внимание.
Никой няма да работи за 10 лв. Но се уточнява че е почасово. За 3 лв. на час ще има хора да се навият. Само че тия 3 часа ще се проточат по странен начин, повече време. А парите са малко са нещо допълнително. Освен това не виждаш цялата картина. Кой е привлечен? Момиче от общежитие. Тоест до в момента това момиче е трябвало да плаща наем за почти никакви удобства, трябвало е да плаща за храна. И едва ли са и оставили средства. Тоест средно нормално бедно момиче. Ще види че вече не ще се налага да плаща за храна и квартира. И това е причина да се хванат с някой който може да го осигури. Вече се случи, ама не успя да отговори на очаквания. Плюс че добавям ѝ пари в брой.
Не само че ще се навият, но и ще избирам.

Номер 2 и 3 Какво да направя, като нормални не останаха. И на мен не ми се иска да съм гадняр. Но само от това разбират. Почустват ли малко сигурност и гледат да се възползват максимално. А те да не правят нищо. Така са научени. Това ме и раздели с уж отлично момиче. Така че просто се налага да съм гадняр, за да имам поне малко спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4d51268f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подобна връзка, бих описал със следните две думи - човешка трагедия.
Ако това беше приказка, ти щеше да си злодея, които умира накрая.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 769c8aee87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Това звучи като план за склоняване към проституция. Само дето клиентът ще е един и очакваш и слугинство. Реално може и да намериш някое изпаднало момиче, което от недоимък и наивност, а вероятно в последствие страх, ще се оплете в тая извратена схема. Не знам как си предствяш нещо хубаво, което да те направи щастлив, да излезе от цялата работа. Мен лично тръпки ме побиха от теб. Всеки е страдал по един или друг начин от другия пол, но това, до което ти си стигнал, е ново ниво на извратеност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d6ebda5cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Авторе, точно бедните момичета са най-меркантилни при предоставени блага, които са нямали. Не забравяй и друго - някой хубавец ще ги черпи по ресторанти, купува дрехи, почивчица и пр., без да ги кара да чистят. Е, ти как мислиш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5. Когато любовта се смеси със страх. Вариантите са твърде много. Но ми е интересно. Да видя до къде ще се стигне. Мисля че имам това време. Надявам се само да не отнеме години. Предишното момиче имаше проблем с алкохола, който разбрах по - късно. В последствие жаждата към алкохол се усили и приключихме. Но все пак условията не бяха точно като този който мисля да приложа.
Номер 7 добро сравнение - браво.
Номер 8 всичко е доброволно, тя може да прекрати нещата когато реши. Друг е въпросът може ли иска ли.
Предишното се наложи да излезе принудително.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Номер 9. Позамислих се. Над коментара ти. Но не си първият който го казва. Затова съм измислил и защита. Като следене.
Не правя нещо което да не е правено. Братовчедка ми е в подобен вариант. Ама не и дават пари.
Пък и не малко жени са домакини.
Трудно ми е да се погледна отстрани. Плана е да изтъкна съвсем друга причина за да доведа момичето и постепенно да я оплета като паяк. Само че имам вътрешно усещане. Не че няма да успея. А че след като спечеля, вероятно в един момент ще се озова в ситуация в която не съм бил. Излиза до някъде че плащам за да си играя на семейство. В един момент това може да излезе от контрол. Аз не се притеснявам. Че ще наредя нещата да се случат. Може да изглеждам много тъп психопат. Но реално съм умен и манипулативен.
Притеснявам се, че човекът срещу мен може да се окаже много по хитър да преспи вниманието ми. И после да ме накара да страдам. Още не знам как. Инак щях да предвидя защита. Случвало се при много мой приятели. Докато тя се държи открито почти е невъзможно да ми навреди. Но ако е прикрита така може да ме нагласи, че думи нямам. Първата бе така и свят ми се мн зави. Но се разминах леко.
Въпреки страха който се проявява чрез невротичност. Ще пробвам.

Да кажем че приемам да не го правя. Какво друго мога да направя? Мога да кажа че съм пробвал почти всичко и не се получава. Просто хората са такива, че от добро не разбират. Мисля че единствено биха разбрали от дресировка. И да хората подлежат на такава.
Стига дресираният да не се окажа аз.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3a8c0066d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувал ли си за личностни разстройства? Честито, имаш такова. Антисоциално или нарцистично, трудно е да се предположи. Иди на психолог или психиатър за диагностика, освен, ако не искаш да свършиш в затвора. Натам си се запътил.

Ще ти кажа какво ще стане. Ще ти откликнат на обявата, но като разберат, че си ги излъгал и не само не си им платил 2000 лв.(неизплатена заплата и укриване на данъци) но и си ги натискал за секс(сексуален тормоз),ще се обзаведеш минимум със жалба в полицията, но може и да те съдят. Имаш психически проблеми, знам че се смяташ за нормален, всеки се смята за такъв, но ти не си. Страшен крийпстър си, никоя жена няма да те търпи дълго. Наистина ли се, чудиш защо приятелката ти те е зарязала без обяснение? Знаеш ли какви хора ги зарязват така преди сватбата? Горе са ти обяснили.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f15d387810
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Хубаво си го намислил,действай.На зла круша-зъл прът!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: db3675fb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Много ти е самочувствието, ама не си посочил на каква основа. Без значение какъв си, що си, нямаш причина да се мислиш за нещо по-висше, просто защото не си. Преглътни го този факт. Всички имат място под Слънцето и това, че ти (евентуално) имаш пари, не значи, че ще ги имаш и утре, например, нали? Освен това най-"скъпите" неща не можеш да си ги купиш с хартийките си. (Любов, подкрепа, вярност, разбиране, семейство и т.н.) Ако смяташ, че всички се заглеждат по богати, много, много, много си далече от истината.

Относно плана ти- няма да проработи, защото...хм, мога да изброя поне 10 причини, но не ми се занимава. За твое добро - слез на Земята.

ж21

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5bc0366836
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Сценарий за психотрилър, има нужда от обработка професионално и ще се превърне в добра трама за филм от типа на "Врагът в моето легло"...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f6d52a2bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Авторе, личи си, че и хал-хабер си нямаш от днешните студентки. А аз имам три такива. Които имат много приятелки, идващи в къщи на гости на момичетата. И представа си нямаш за какви пари се обличат хубавите днешни момичета, с какви телефони разполагат, какви скъпи заведения и дискотеки посещават, и на какви коли се возят. С твоите три лева на час, и 10 лева бонус за добре свършена работа само ще ги накараш да избухнат в дружен смях, и да разказват вицове по този повод до края на следването си.Ама може и да опиташ, гледам, че си доста навит, поне ще се сблъскаш със суровата реалност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3a8c0066d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Авторе, ти с добро не си опитал, ако беше опитал нямаше да бягат от теб. Тисигурно така си мислиш, но реално пидхвърляш някакви трохи. Липсва ти една палитра от човешки емоции, изчискаш много от живота. За съжаление няма как да ти обясня какво са нормални човешки взаимоотношения в един пост. Но жените виждат, че ги манипулираш и че си егоист, който мисли само за себе си и съответно реагират. Не знам какво искаш да кажеш с това, че не си тъп. Ти реално може да си с висок коефицент на интелигентност и да си Айнщайн, може и да не си, не те знам, в случая е без значение. Но манипулативността в тази степен е присъща на хора с емоционалната интелигентност на 5 годишни
Това е инфантилност, която показва социален идиотизъм, разбираш ли ме? Никой не смята, че си умен, заради това, а ти и не си, защото си се запътил с бодри крачки към панделата. Иначе ти самия си много интересен като патология, но на живо изобщо не бих те погледнала. Научното ми любопитство, не е по-силно от инстинкта ми за самосъхранение. Не знаеш колко по-добре си живеем хората, които сме зрели и не ни се налага да манипулираме другите. Според Сам Ванклин 90% от енергията ви отива в това нещо, а може да е иначе(той е като теб, намери го в youtube). Харчиш много енергия в това. Защо все пак не потърсиш помощ? Разбирам, че не ти пука за животите, които ще съсипеш, но поне за себе си ти пука. Ще свършиш много зле, замисли се над това. Има терапии при психолози, които могат да ти помогнат!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e7964dc176
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Авторе, как очакваш да си гадняр и да имаш хубава връзка? Аз в такъв случай бих си тръгнала. Има нормални момичета, но ти явно нямаш очи за тях, а и всяка връзка си има проблеми. Какво значи "дресировка"? Имаш отношение като към куче, пък очакваш чудеса. Е, няма да стане.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e28723ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   50 нюанса сиво в български комичен вариант. За 3 лв на час не готина, скромна, учаща и работлива мацка, ами и пенсионерка няма да прилъжеш. Най-много някоя от маалата, която да ти обере къщата заедно с братчедите. Ако на тях вземеш да им се правиш на открехнат, най-вероятно ще стигнеш до спешно отделение.
Или си много грозен или си много вързан с жените или и двете, щом се налага да измисляш подобен безумен сценарий, за да си намериш момиче. Освен, че не си съвсем наред с главата.
Днес по-бедните студентки имат възможност да работят в чужбина по бригади (където ще изкарат повече, отколкото ти предлагаш), да следват на Запад със стипендии, има и държави , в които висшето образование е безплатно - Дания, Норвегия, Ирландия, Швеция, австрийските държавни университети, като винаги има възможност и за работа, без да е нужно да ставаш зависим от някакъв загорял ненормалник.
Джон Ленън има една мисъл „Животът е това, което ни се случва, докато правим планове“. Та и ти така - докато се правиш на много умен, правиш сценарии как да прилъжеш някоя по-наивна мушица и чакаш да се уредиш с жена, годинките си летят и накрая ще си останеш сам.
„Като цяло защото съм предубеден към жените.“ Ами пробвай с мъже тогава. Може би с тях ще имаш по-голям успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 97e6f25cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Това е единственото смислено нещо в този сайт.
Браво на човека.
Мисля, че е добре също така да си мамериш и приятели, които мислят и действат по същия начин.
Така ще и ‘излизате с приятели’ само че тези приятели ще и подмятат същите неща каквито и ти, както и през време на дресировката.
Ако има някакви приятелки, най добре е да се подменят с твиоте приятели.
Ако има родители или роднини с каквото и да е влияние също трябва да се елиминират.
Задължителното за скрита камера вкъщи предполагам си го знаеш.
Телефона и също трябва да се контролира, има много опции.
Цялата идея и самото изпълнение наистина изглежда психопатски, но ако се прави по един фин изпипан начин, остава невидима.
Дори ако се прави майсторски, обекта на дресировка остава с впечатление, не че нещата се променят за негова сметка някак подмолно, а напротив, обекта се развива, задобрява в много неща и реално би трябвало да е щастлив и е щастлив.
Просто трябва да си вявра на себе си поне - обекта.
Аз също мога да съм един от приятелите ти.

Чичко Добричко

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f5a746aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Авторе, ти не очакваш пробойни в плана си и там ти е грешката. Ако хората бяха толкова глупави, щеше да има милиони ситуации като твоята. Но ти си правиш сметка без кръчмар. Имах един подобен на теб на времето - правеше секс с мен и мислеше, че ако срине самочувствието ми може да ме дресира. Обаче минаха години, той е сам, а аз не. И той го знае това. Накрая се оказа, че сам се прецака. Няма жена, която да го иска. От страх да не го наранят, той уязвява жените и ги обижда вербално, но коя ще си окачи воденичен камък на шията? В един момент всеки вижда манипулатора. Независимо дали сме мъже или жени, ние имаме нужда от обич и нежност. Манипулаторите се оказват сами накрая, защото техният модел на общуване отблъсква другия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4d51268f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   "Предишното момиче имаше проблем с алкохола, който разбрах по - късно. В последствие жаждата към алкохол се усили и приключихме."

От щастието, че е била с тебе, ще да е било. Известен факт е, че хората се алкохолизират, когато са щастливи ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a54895787e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не можеш да накараш някой да те обича. Това е меко казано странна история с много възможности за провал. Дори не се и пробвай.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   До тук разбрах, че съм долен тъп изрод психопат.
Добре приемам такъв съм.
Не разбрах против какво сте точно?
1.) Пускане на обява, че търся домашна помощница почасово.
2.) Че преди да я доведа в къщи искам да поговоря с нея и да разбера коя е.
3.) Когато дойде ще поискам да ми помогне да направим мекици примерно.
4.) Ще я поканя да закуси с мен.
5.) Ще ме придружи да пазарувам.
6.) Ще ми помогне да наредя хладилника.
7.) Ще пусне прахосмукачка.
8.) Ще и предложа да изпием по кафе преди да тръгне. ( Тоест не е длъжна).
9.) Ако остане за кафе. Ще ѝ предложа и вечеря.
Тоест след прахосмукачката тя се явява мой гост (може пък че избора да ми гостува да ви дразни).
Така е долен изродски психопат съм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc0b2af67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   След 1 г. евентуално, ако се била държала добре, щял да я приеме за равна. Тази тема измислена ли е или какво? Авторе, ако си реален, ти не си наред. Хората са равни по рождение. Записано е в Конституцията на Република Бългапия. Отвори сайта на Парламента и чети внмателно! Наказателния кодекс също не е зле да прочетеш. А съветът да посетиш психиатър преди да свършиш в затвора е най-добрия дотук.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4d51268f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Добре поне, че се осъзна :)

Сега потърсим професионална помощ!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc0b2af67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Авторе, защо в коментар № 24 така удобно пропускаш страха, манипулирането, дресирането, вербалната агресия? Но предните коментари си стоят. Хората четат и виждат.
Тъй и тъй си търсиш платена (купена, изнудена) любов, защо не си платиш на проститутка и готово?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e7964dc176
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Авторе, вече ти казахме защо. Върни се на историята си и коментарите си и ги прочети пак. Награждаване при определено поведение, преплитане на страх с обич, дресировка, манипулиране... Малко ли е? Това дори не е връзка, а звучи като работни отношения, плюс малко по- специални привилегии.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 20. Иска ми се да те познавам. Определено ще ми е приятно да си говорим. Но как да стане, като сайта е анонимен?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 516c461ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Факт, психопат си.
Планираш да упражняваш емоционален, психически, сексуален, физически и финансов контрол над друг човек и се мъчиш да го представиш все едно му правиш услуга.
Ами няма как да мине номерът.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 987788267a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Пълен ненормалник, лекувай се.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e28723ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   № 20 -Айдее , още един психопат. То краставите магарета винаги се надушват.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc0b2af67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Авторе, пускай прахосмукачката, пускай 'I want to break free' и почвай да чистиш. Щото ние тука хубаво се смеем на патологията ти, но у вас сигурно си стои непочистено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e28723ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   № 24 - Авторчо, продължи нататък точките от плана, де! Като се почне от 3 лв/час, награди, манипулиране, дресировки, страх, оставане в стаята ти, спонсорство срещу обслужване, че накрая евентуално дете и /ако след изпитанията ти станела равна. Точно това е клинично най-интересната част. И тази, която ти докара най-много критики тук.
В плана ти има много пробойни. Ще ти кажа само една - ако момичето се влюби в друг, нормален мъж и му разкаже за твоите изпълнения. Твърде възможно е историята да свърши пак с посещение в спешния кабинет. .

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e40dcb538b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Абе вие се смеете, но аз имах такъв бивш. Само че той не ми ги каза директно, че има намерение да ме манипулира, контролира и като цяло да имам право на мнение само ако той ми позволи. Като видях, че е така и че няма намерение да се променя, скъсах с него. След година две разбрах, че има нова приятелка и че е упражнявал чак физически тормоз над нея. После го освидетелстваха, оказа се, че е с шизофрения.

Сега, докато четях тази история, ми настръхна кожата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a54895787e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Номер 24

Обикновено хората започват от точка 8 в плана ти защото първите 7 са леко плашещи. И как ще разбереш, че жената е свободна? На "интервюто" ли ще я питаш? Ами ако не ти хареса как изглежда няма да я назначиш защото не е достатъчно квалифицирана ли?

Ако искаш всичко да върви по план си правиш два три подобни плана с по няколко точки, за предпочитане по-нормални.

Ти очакваш някоя красива млада жена без приятел да види съмнителна обява, да ти се обади, да ти работи почти за без пари, да ти търпи странните изисквания за работа без да се усети за намеренията ти и след като разбере за тях да се влюби в теб.

Според мен още на точка 2 ще се провали планът ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ba40ce466
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Номер 30.
Контрол трябва да се упражнява. Защото то просто няма друг начин. Знам от личен опит, какво ли не съм правил. Като се държа добре отсреща е ще се възползвам максимално и когато те изцедя до дупка ще те зарежа. Срещам радвам се че си напреднал сега ми дай всичко до тук играй ми по свирката аз ще правя каквото искам до когато искам. Именно че направих всичко човек който изглежда скромен и добър да стъпи на крака, но тя направи всичко за да прецака живота ми. Накрая се пропи обърна се физически срещу най - близките ми. И аз имах избор да прекратя връзката или да го търпя. Е не вие нормалните търпете това.
И не е вярно номер 17 че не бях добър. Бях момичетата бяха свободни не съм ги контролирал. Но именно там беше грешката. И двете се възползваха от мен максимално.
Говорите тука за равенство - смешни сте. Стига с тия приказки. Единственият начин е пълен контрол. И не се притеснявайте ще се получи.
Не благодаря не мисля да оставя живота си до тук на някоя непозната. Да ѝ дам всичко и да ме смаже накрая. Нищо че отказа ми да го направя ме прави психопат.
А вие нормалните го правете, бъдете си наивни. Всичко добро ви желая. Дано не сме в една килия накрая.
И не се притеснявайте ще станат нещата. Само номер 20
усеща това. Трябва да изиграя добре картите за съжаление имам само бегла представа как да го направя. Нищо де уча се. Анализирам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 97e6f25cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Аз съм номер 20.
За ваше съжаление автора е на прав път.
И това е грозната истина.
Да наистина има изключения, но както знаете изключенията просто потвърждават правилата.
Живота е много мръсен и ако искате да имате прекрасни и чисти взаимоотношения, то тогава загърбете всичко светско и влезте в манастир - там живейте в мир със света и себе си до 99 години. Не бе не се бъзикам отодете в най близкия манастир и вижте гробовете на монасите и на монахините, можете да изваждате нали или не... година на раждане - година на смъртта.
Оххх извинете вие сте вечни ,защо ли ви занимавам с просташки и психопатски теми.
Ееййии бебенцаа, много кавали още ви чакат да ги издухате.
По добре прочетете по подробно трмата о мненията.
Овца ли сте?
Добре тогава вървете със стадото.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bdd21471bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   пред "че" се слага запетайка.

и да, плана ти страхотен, би успял в някой роботски свят, но не и в този.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5f093fa79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Meн пък ми хареса как си вярва, че като дойде сутринта момичето да прави мекици за закуска, той ще я занимава цял ден с глупости да търчат заедно насам-натам и да му изпълнява поръчките, а накрая за награда ще я накара да сготви вечеря и ако тя разбираш ли, не останела да яде с тях, щял да и плати за целия изгубен ден 10 лв и да я впечатли...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eda0bfac24
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Не можах много да ти разбера обърканите писания, но и малкото, което разбрах, е меко казано психарско. Не се гаври така с хората просто. Не ставаш ни за връзка, ни за каквито и да е човешки отношения. Не заслужаваш жена до себе си и никоя нормална няма да се подложи на такова нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aff3348ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Ами, пич, да започнем от там, че всяко нещо в живота си има някаква цена... И тази цена, колкото и да не ти харесва това, не винаги е в пари...
Като общо правило - има неща, които човек трябва човек да си ги свърши сам (да се научи да общува с хората, да се научи да обича, самият той да се влюби и т.н.), и които никой друг не може да ги свърши за теб, вместо теб... Точно това са нещата, които не можеш да си купиш с пари.

Та на въпроса: За да имаш връзка, семейство, среда и т.н. трябва да вложиш известен ресурс откъм време, внимание, общуване, вживяване ако щеш. Това са все неща, кото никой не може да свърши вместо теб, нито пък да си ги купиш по някакъв начин... С 90% от времето работна заетост, честно казано, не виждам как това би могло да стане... Дори вече да имаш семейство и деца, това време не е дотатъчно дори да ги заведеш и вземеш от училище, плюс задължителните 1-2 часа общуване на ден с тях (и забележи - за домакинска работа, пазаруване, гости, кино/театър с половинката, хобита, фитнес, някакъв обществен живот и т.н. въобще и дума не отваряме...).
Та след като не си готов да вложиш този ресурс, съответно няма как да ги имаш тези неща, нито пък можеш да си ги купиш.
Ти, в мислите си, се опитваш да "хакнеш" системата по някакъв начин, да заобиколиш "плащането" и да вземеш само "наградата", точно като тези, дето си търсят "хубав мъж/жена за неангажиращ секс" - дайте нищо от себе си да не вложим (или евентуално малко пари да вложим), а да получим накрая най-доброто и най-качественото! Е, не става!

И ще седиш, и ще се пулиш как може хора с много по-малко ум, способности и пари от твоите да имат хубави семейства и много деца, а ти стоиш с пръст в устата, и се чудиш защо никоя не "кълве" на въдичките ти с по 10 лв. на ден и другите подобни глупости, които си измисил... Еми хората може да нямат много пари, но а вложили други неща, които на тебе са ти непонятни. "Интелигентността - това е способността да се адаптираш!" е казал Стивън Хокинг. И щом нещо в живота ти не става както искаш, значи не си го направил така, както трябва (а да се оправдаваш винаги с липсата на късмет е смешно...).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 527de1f49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Ти и...т ли си?! А ако жената е омъжена или има сериозен приятел и евентуално и деца и е там не заради твоята височайша персона, а просто защото и трябва работа и пари да си плаща сметките? Помисли ли за това? Ти представяш ли си какво унижение ще е за една майка, която работи да си изхранва детето това? Не го помисли, нали?
Прави са хората и да намериш жена, която първоначално ще се съгласи, смятай, че няма да я видиш повече от веднъж, в момента в който разбре за каква глупост става дума! С такова отношение, приятел, доста време ще си останеш сам и най-много да ти излезе име на откачалка.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9e376c3218
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Да, контрол си трябва. Остава да намериш и балък, който доброволно да иска да го контролираш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3a3559a684
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Виж сега пич, хубаво си правиш планове, но пропускаш някои неща. Примерно, че си изключително прозрачен и дори някое захлупено момиче ще се сети за намеренията ти. Второ пропускаш факта, че момичето може да е обвързано и да си имаш проблеми с приятеля/мъжа и, ако питаш обвързана ли е на първото интервю веднага ще те разкрият. 3-то, заплащането 3 лв/час по-скоро е като някаква подигравка, самия факт, че очакваш някое момиче да ти слугува за 10 лв издава тоталната ти неадекватност като цяло.
Някои психопати успяват да вържат жена до себе си, но не го правят по този начин, успяват да се прикриват добре в началото и да показват своя по-добра версия, но явно ти това не го умееш.
Бих те посъветвал направо да си купиш булка, има пазари, на които определени етноси в България правят алъш-вериша, приготвяш си сума от рода на 10-20 хил и направо се обзавеждаш. Друг начин за тебе не виждам.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3f4fa1fe62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Хора, това са онези мъже, за които пишат по уатпад, не знаех, че съществуват, направо съм изумена от токсичното мъжкарство, с което е пълна тази тема, тоя човек до къде ще стигне с този пъклен план и аз не знам, но ще следя с интерес, за да разбера!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f5a746aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Авторе, не постъпвай с другите така, както не искаш да постъпят с теб и знай, че ти може да си контролиращ, но да попаднеш на скрита контрольорка и тя така да извърти нещата в своя полза, че даже да не се усетиш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 516c461ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   Авторе, контрол трябва да се упражнява - в едно общество трябва да се упражнява контрол над социопати като теб, за да не вредят на околните.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 516c461ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Авторе, подобно на себеподобните си се мислиш за много интелигентен.
Бъркаш липсата на скруполи с интелект.
Толкова си убеден, че ще се получи - значи онлайн не можеш да заблудиш хората какъв си, та на живо ли? При това при продължителен контакт?
Ходи се лекувай!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 63b8df177e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Ба* тая конспирация! Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker