Истина или лъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истина или лъжа
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1632 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история и да получа отговори на въпрос, които ме измъчва от известно време... Момиче съм и имам връзка с мъж от около 4 години, но не живеем заедно. Виждаме се често, понякога оставам да спя у тях, ходим заедно по почивки... Случката за която искам да ви разкажа се случи на един купон, на който бяхме заедно с наши приятели. Както си стояхме един до друг на вечерята видях, че той пише съобщения на някого, стана ми много неприятно, че вместо да се забавляваме заедно той се занимава с телефона си... С крайчеца на окото си погледнах и това което видях просто ме изуми. Видях че пише на момиче /не обърнах внимание на името/, че му липсвала... Нищо не казах, постоях още малко и си тръгнах без да давам обяснения. Естествено той тръгна след мен, догони ме... казах му, че съм видяла какво е написал, повече да не ме търси и т.н. Показа ми телефона си, като естествено беше изтрил чата с въпросното момиче. После се извини, призна си, че е писал на момиче, което обаче му била братовчедка !?!, а "липсваш ми" не било за нея, а просто телефона изписал грешно думата - искал да напише "липсва ми". Чата изтрил, защото се ядосал, че съм надничала / много удобно/. Как да повярвам на толкова случайни грешки? Твърди че държи на мен, не искал да ме изгуби, щял да ме запознае с "братовчедката" ако съм искала... Кой пише на братовчедка си в 1 през нощта? В същото време си мисля, а ако не лъже... Никога не съм била крайно ревнива, но искам искрени взаимоотношения и не мога да преглътна факта, че докато стоим един до друг някоя друга му липсва... Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 91d3e07d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лъже те, и върти и двете ви. Иначе защо ще трие чата?! Как се оставяте да ви баламосват?! Прогледни докато не е късно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d03379a084
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен, като човек минал през това - той те лъже. Първо, както и ти си забелязала, никой не пише с братовчедка си в 1 през нощта. Второ, ако си беше писал с братовчедка си, нямаше да трие чата, а точно обратното щеше да ти го покаже. При мен нещата бяха същите. Разни "сигналчета" по никое време, уж приятелката й била. Смс-и докато съм в другата стая и др. подобни. Също така всичко се триеше мигновено, а тя пишеше на телефона си със скоростта на светлината. Естествено, всичко излезе наяве доста бързо. Според мен ти си познаваш този човек. Щом сте заедно 4 години, няма начин да няма нещо странно в поведението му.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 70f8d55925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи му да те запознае с братовчедката и поискай да видиш чата от нейния телефон. Ако няма такъв чат, който да доказва истинността на казаното от него се замисли. Дай му време да видиш дали ще стъпи на криво пак и си прецени. Но в случай, че това нещо те трови вътрешно и не ти дава мира го остави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e37a567503
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че те лъже. В такива ситуации се сещам за сериала "Ало, ало" и Рене как е награбил прислужницата, а жена му ги сварва на калъп. И естествено винаги следва, "Аама, че си глупава, не виждаш ли, че горкото момиче.. " и тук някое произволно оправдание от сорта на "си е изкълчило крака и аз й помагам". Същото е и в твоя случай. Какво изобщо правиш с мъж, с който сте от 4 години, но не живеете заедно. След липсата на развитие е трябвало да го зарежеш. Това не е сериозна връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: efe2f0647b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На мен ми правило впечатление, когато дори телефона се поставя с екрана надолу... не за друго, ами защото съм правил ВСИЧКИ видове шашми. И когато ми ги правят на мен... е няма как да ми каже "братовчедка ми, стринка ми"... "изтрих го, щото няма значение"... мдам :D


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c1ca04cb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха-ха, ама точно така - братовчедката!
Пък когато с нея е на гости у някого, сигурно ти си "браточедката" или някоя друга - трета...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87550ce4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1. От 4 години сте заедно и ти тая братовчедка още не си я виждала ?
2. Какво точно му е липсвало ? Контекста какъв е бил?
3. Много остро си реагирала. Не е трябвало да си толкова емоционална. Сега как ще разбереш дали те мотае . Не че той като е изтрил чата не е постъпил също емоционално де. Лила прилика сте си. Все пак наистина няма логика да трие ако не е гузен.
4. Ако наистина ти изневерява с някоя пак ще ти се отдаде друг случай, но според мен те върти. Все пак дай му шанс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker