Какво означава ‘обичам те’..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава ‘обичам те’..?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1362 пъти
Ще бъда директна. На 28 съм, имам връзка от 9 години. Не върви както трябва, но няма да разкривам подробности. Не съм изневерявала никога.
Запознах се преди няколко месеца с мъж, който доста ме привлече. Оказа се, че е свестен. Имахме време за комуникация, че дс го разбера. Не сме имали официална среща, ако мога така да я нарека. По скоро засичания и виждания за по кратко време. Изведнъж той започна да ми казва неща, които малко ме притесняват. Как така обичаш някого, с който дори не знаеш какво е да си??? Обичаш някой, който е обвързан? Не си го обяснявам. Как така си ‘всичко’ за някой, от който изобщо нищо не си видял? Не мога да го възприема. Ако някой умее да изкаже адекватното си мнение - ще се радвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: fc87e09e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този новият малко нещо прилича на куку. Много е особен. Но знае ли човек... Може пък това да ти е шансът! Никога не казвай никога! .. Онзи твоят май те държи, колкото да има нещо до себе си - 9 години нито деца, нито нищо... Не казвам сватба, защото това сега не е нужно и дори е опасно, обаче жена на 28 без деца мисля, че не е добре... Това, че новият не е като другите, може да се изтълкува и в положителен смисъл. По принцип, все още вярвам в любовта, в голямата, всепоглъщаща, чиста любов, без сметки и меркантилност, колкото и да е невероятна и рядка! Колкото по-рядко е нещо, толкова е по-ценно. Съветът ми е да не го режеш отведнъж, а да го опознаеш. Макар че, на пръв поглед, действа не по правилата и леко малоумно. Обаче влюбените са си глупави по принцип.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f626c72123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да те е харесал на външен вид, ама чак любов?! Или е луд, или се надява така по-лесно да преспи с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b441fe9116
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз мисля, че тя ситуацията не е съвсем адекватна. А какво означава „обичам те“ след толкова дълга връзка би следвало сама да си отговориш. Аз също бях в дълга връзка, но последва брак и две деца, омъжих се на твоята възраст. Ако няма развитие връзката като всяко друго нещо се изчерпва ,превръща се в навик, рутина, омръзва. Може би това е причината да „не върви“ и да обърнеш внимание на друг. Какви са чувствата и намеренията му към теб, колко са искрени, няма как да знаем ние тук. Но съветът ми е да си изясниш първо отношенията с дългогодишния си приятел, какво да направите, за да върви, има ли изобщо смисъл да продължаваш, ако не си щастлива? Нещата трябва да се казват в прав текст, не да се премълчават и гадаят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5fe86bd128
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами любовта не е това, което повечето хора разбират. Тя е състояние на духа.
За да разбереш такива универсални понятия трябва да можеш да излезеш от досегашните си рамки. Иначе ще останеш на ниво материално и ще я свързваш единствено със секс, ревност и съвместно съжителство.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dfc41b8b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Махни го тоя, ненормален е. Да беше на 16, да бърка обич с влюбване, но неговото към патология бие. Пък и твоят, деветгодишният, нещо май не е много за теб, след като нас питаш, а не си споделила с него.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a928acd13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При "обичам те" от мъж към жена, винаги се появяват съмнения от разни глупави стереотипи. Ето, сега тук пишат за кукувци и ненормалници, това са мнения от стереотип. Ако досега не е бил удовлетворен от запознанства и отношения, може би в теб е видял нещо много готино. Почувствал се щастлив и решил да ти каже това. Проблемът е, че много мъже си прецакват връзките щом почнат да си разкриват чувствата. Във вашите криви тези ги изкарвате ненормалници, а те всъщност са си свестни. И после искате уважение. Вие от любов и романтика
не разбирате, само от доминация на мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3f47da24ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Евала 7. На скоро и аз прецаках една бъдеща връзка като си признах чувствата. Казах и, че съм влюбен и дори, че я обичам. Е последвие тя май се уплаши или ме взе за смешник и избяга без картина и звук, тотално. Не разкривайте чувствата си мъже, докато не сте сигурни, че ще ви отговорят със същото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fc87e09e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №7, аз съм №1, ами точно това имах пред вид, като писах, че прилича на куку. Аз не робувам на стереотипи - стереотипите ни ги налага обичайната и почти задължителна реакция на жените след подобни признания и обяснения, особено на толкова ранен етап: те просто бягат надалеч, все едно, че са видели пред себе си неандерталец с гьостерица. И затова в дадения случай влюбеният постъпва нелогично, защото сам ликвидира шанса си... Което го потвърждава и №8... А и да не забравяме, какво е казал Казанова: "Мъж, който говори за любовта си с думи, е глупак".
А на човека аз му симпатизирам, защото явно е искрен и не е много обигран, - поне не колкото Казанова... Дано му се получи !

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fe4b9a3d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бил куку хахахаха :D Първо го опознай и тогава слушай неадекватните съвети на скованите откъм емоции госпожици в коментарите

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2700bfbca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Казанова е спал с мъже, има описани моменти в книгите. Даваш пример с противоречива личност, 9.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef345e7d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля, че е възможно. Дори във виртуалното пространство сякаш се усеща кой какъв е. Аз също усетих такова нещо към едно момиче. За пръв път ми се случи в живота. Сякаш успях да я опозная само от единия чат и тя накрая ме блокира. Много приятен завършек на коментара, нали :) Та.. от тогава търся само реален контакт с хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker