Не знам как да се чувствам.ПОМОЩ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да се чувствам.ПОМОЩ!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1522 пъти
Здравейте! Искам да Ви помоля за съвет и мнение, защото не знам дали е правилно така да се чувствам. С приятеля ми сме заедно от почти 6 месеца и хипер много се обичаме, наистина за пръв път ми се случва да обичам толкова един човек и да виждам, че и той ме обича адски много. Всичко е прекрасно, разбираме се... обаче водим връзка от разстояние. Той е в Германия, а аз съм си тук в България. Разбира се адски трудно е от една нормална връзка, но всичко ни се получава и се справяме, защото любовта ни е силна. Въпросът е, че когато се върне забелязвам едно и също, не знам мозъка ли ми е твърде промит от другите двойки, но аз искам, когато той си дойде като сме заедно, без значение дали навън или вкъщи, да показва любовта си с така наречените “малки жестове”, което го виждам при мои приятелки с техните половинки. Изненада с червена роза, прегрътки, всички изглеждат неразделни, а той не прави тези неща. Ако сме с други хора не идва при мен, не ме прегръща, ръката не ми хваща, никога не съм получавала една роза или букет, или просто бележка, на която да пише “Обичам те! ”. Точно там е проблема, че ме кара да се чувствам зле, неспециална или и аз не знам какво особено като сме с друга двойка, която си го прави открито. Наистина адски тъпо ми става и не знам дали е нормално да се чувствам така или е несправедливо. Знам, че не е от този тип момчета, с розата, с изненадите, но поне да показваш привързаност пред друго хора не мисля, че е трудно. Моля ви дайте ми съвет и не не ми изневерява наистина много ме обича просто явно не иска да се постарае по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 73a6217c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глезла. Звучиш крайно инфантилно. Ти в една връзка заради подаръци ли си, или заради човека до тебе? Виждам зачатъкът на една претенция, която ще му изпие кръвчицата на тоя човек... Щом още от сега си ги мислиш такива неща, значи е СИГУРНО, че утре ще почнеш да му опяваш и придираш, че не те води по курорти, че не ти е купил кожено палто, като мъжа на приятелката ти, и още цял куп простотии. И уйде конят у рЕката... - това ще е краят. Бабите ни все по курорти са одели!
Защо е нужно да го сравняваш с други? Нали за теб той е Единственият?! Искала била подаръци, за да се чувствала спешъл... Колко смешно звучиш, а дори и грозно! Дори по така поставения въпрос става ясно, че не си специална, а си най-елементарна еснафка.
Ако отдаваш чак такова значение на подаръците, защо не му правиш подаръци ти самата? Той е също толкова ценен и специален за теб, колкото и ти за него. Още повече, така може да го стимулираш и той да почне да ти прави. Откажете се най-после от абсурдната идея, че жената има някакви привилегии във връзката, че е принцеса, на която нещо са ѝ длъжни.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5f6d820c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ми като ви делят толкова километри няма как да не охладнее. Може там да си има друга. Където му е ежедневието на един човек, там се чувства добре. Затова не ти прави жестове, защото е за кратко тук, чуждо му е вече. Не знам защо се мъчите с такива връзки и как вярваш на някого, който се намира в друга страна. И е един човек рядко ще си признае, че ти изневерява, никога не се осланяй на приказки. Истината е, че разстоянието ви е отчуждило.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c2b2a5b505
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен някоя да ми се оплаче от подобни глупости и изхвърчя веднага. Любовта си е любов, няма лошо да ги прави и тези неща, но такива драми когато не ги прави с нищо не мога да оправдая.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e08db1ab17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз пък мисля, че е по-важно какво изпитваш, не какво показваш. Има хора, които са сдържани и не обичат да демонстрират чувствата си пред другите. Ако обичаш човека, приемаш го какъвто е. Започнеш ли с претенциите, със сравненията с този и онзи, връзката започва да се руши. Ти твърде много си повлияна от приятелките си, да не останеш назад искаш жестове, рози и пр. показни истории. Любовта не е като нова дреха, с която да се хвалим пред приятелките. Допускам, че си твърде млада и за това се притесняваш. В „Малкият принц“ има една много хубава мисъл „Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите. “

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cb7b86e4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Към тези, които не са разбрали очевидно ( особено първия човек) - не, не съм глезла нито съм искала курорти и така нататък просто аз съм от хората, които предпочитат половинките им да им показват тяхната привързаност

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 513421ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят мъж е еталон в това отношение. Толкова е внимателен и грижовен, че за мен е естестнено това да ми подарява цветя без понод, да ме държи за ръка на улицата, да ме целува без притеснение когато сме сред хора.. До човек е , скъпа. Трябва да му идва от вътре. При теб не се получава. Жалко!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0be10aa2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това не е любов, ако той сега не ти прави подаръци ш мили жестове и не ги държи ръката, при условие, че сте разселени какво очакваш в бъдеще. Хайде бъдете 1 месец нон стоп заедно и кажи как ще се чувстваш а цял живот? Просто нямаш трезво преценка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d8ebec87b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не си глезла и недей да си занижаваш критериите и да се примиряваш с поведение, което те кара да се чувстваш зле.
Щом се чувстваш пренебрегната и усещаш, че нещо не е наред, значи има защо. Не е вярно, че малките жестове не са важни. Ако човекът наистина държи на теб, ще се постарае да обръща внимание на тези неща. Та той едва ли не публично се дистанцира от теб - мъж които обича не се държи така. Била съм в такава връзка и съм му намирала хиляди извинения - че не всички обичат да си показват чувствата, че някои хора са по-хладни, но това не значи, че не те обичат, че малките жестове и цветята били лиготии... той не можел да показва привързаност... глупости на търкалета.
Знаеш ли какво стана след като се разделихме - оказа се, че със следващата му идва отвътре и съвсем естествено да прави всички тези неща, които не правеше за мен и да показва привързаност. Просто не е държал на мен достатъчно. Не се е налагало да се старае. Не съм била точната за него жена, която да извади на показ най-доброто у него и толкова.
Не се примирявай и не прави компромиси със себе си. Ще се появи човекът, на които ще му идва естествено и отвътре да прави всичко това с теб и ще го прави при това с удоволствие.

Коментари като тези на номер 1, които обезценяват жената и целят да те унижат и да ти внушат, че нямаш стойност и трябва да си едва ли не благодарна за всяко мъжко внимание, директно игнорирай. Такива мъже не ти трябват, нека си намират жена според вкуса си - за всеки влак има в крайна сметка пътници. Знаеш ли, колко мъже правят подобни гръмки изказвания, но като се появи точната жена, изведнъж си намират майстора и не можеш да ги познаеш. Всичко се свежда до това, дали е срещнал точната жена. Ако за някои това са глупости и претенции - то за друг не са. Ти си дръж на нещата, които са важни за теб. Ако ти цениш и уважаваш себе си достатъчно, мъжът до теб също ще те цени и уважава.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7d85beda00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А той е от хората, които предпочитат да не показват привързаността си, и ние с какво да помогнем?
"Просто аз съм" е показателно, че ПРОСТО се имаш за център на вселената. ПРОСТО.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 34d355f3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А как изобщо разбра, че те обича, след като нито ти го казва, нито го демонстрира. Абсолютно нормално е, когато имаш влечение към един човек да търсиш физически контакт с него - дали чрез прегръдка, целувка, хващане на ръка и/или друго, то е нормално да го правиш. Той изобщо как ти показва любовта си, че си толкова сигурна в нея?
Ж32

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c323cfda26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм сдържан в тези изяви на любов, но това не означава, че не обичам. Че си претенциозна лигла разбрахме и заради тая "драма" и "ПОМОЩ! "в заглавието тая връзка е обречена и то не заради разстоянието.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ee7f11c8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Специално мога да кажа на номерата 10, 11, 12, че очевидно не сте изпитвали такова нещо без значение дали сте мъже или жени. Ако трябва да съм честна се радвам за Вас, не изпитвам нуждата да Ви нападам както вие нападате мен. Ако на вас Ви се случваше щеше да разберете защо е ПОМОЩ и тн. Тъжно ми е, че за Вас това означава, че съм лигла, защото ми става ясно по какъв начин са ви отгледали и с какви ценности, най-вече за това, вместо да помагате на някой, който очевидно го чувства това от доста време и има нужда от съвет, Вие нападате и обиждате ( за 10 и 12) така, че както жената от 9 каза няма да обръщам внимание на вашите думи и злоба. Много благодаря на жената, която не ме нападна, а реално беше мила и помогна по някакъв начин. За човека, който написа 11 - сигурна съм в любовта му, защото виждам как е когато сме заедно и защото видях сълзите в очите му, когато щяхме да се разделим и защото виждам как всеки ден той се опитва, и успява да ме прави щастлива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a5cad49042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Еми авторке, не е нормално това. Той си идва рядко, поне като идва е редно нещо да ти подари, да те целуне, прегърне. Имах такава връзка от разстояние навремето и се колебаех за същите неща. Когато срещнах човек, който ги прави тия неща - подарява букет, грижи се и прочие, тогава виждаш че не е било нормално. Същото беше и при мен. Еми погледни и от друга гледна точка. Той живее в Германия, ти си тук. Ясно е, че печели някакви пари. Не е ли редно да ти купи някакъв подарък оттам, с нещо да те изненада, ако те обича. Да покаже, че се е сетил за теб и постарал преди да дойде. От опит ти казвам и при мен беше така. Той си работеше човека, къташе парици, една роза не ми е взел, една фиба не ми купи и аз, наивната глупачка тогава му съчувствах колко онеправдан, безпаричен е той, защото само повтаряше, че няма пари. И тогава даже още не работех и събирах пари като дойде той да му платя стая къде да нощува. И то с месеци събирах, защото аз наистина нямах пари. Представяш ли си докъде се стигна? При теб, подобна работа. Срамота е един мъж, особено ако се връща от чужбина, една китка от 3 лева да не вземе дето се вика. Чичо Скрудж крайна форма. Такива си остават сами. И тука не говорим за измислиците на мъжете, че ние сме изисквали, подаръци бла, бла. Това е отношение. Да се върне оттам, да е измислил предварително къде ще отидете, да покаже с това, че е мислил как да те зарадва. Да седнете в хубав ресторант, не на една картофена салата за двамата. Много повече са наивните българки от златотърсачките, затова ме дразнят теми, в които мъжете обвиняват жените в обич към парите. Много повече жени познавам, които са жалили в даден етап някой мъж, пари са му давали дето се вика и каквото се сетиш. И аз си се чудя на акъла за тогава, колко глупава съм била. Вместо да си купя нещо за себе си, защото хич нямах пари, с месеци събирах пари да му плащам стаята в хотела. При теб за щастие до там не се е стигнало, но тревожните знаци ги има. И да те прегърне е редно и да те целуне, все пак и не сте се виждали дълго време. И да те изненада с нещо е редно и предварително да подготви програма къде да отидете, да е помислил, това е отношение.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8424c44bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, трябва да разбереш, че хората изразяват такова отношение към теб, защото така се представяш пред всички нас. Ето има други, които пък застават изцяло зад теб 5 бил скапаняк, не те заслужавал и направо га махай. Хората сме различни. Едни свалят звезди, други не. Всички обаче изпитват чувдтво на обич. Ако не ти харесва начина, по който те обича и това и голям проблем за теб, разделяй се. Без да защитавам хората, които те "нападат ", ще кажа, че е много грозно и лош показател за личността ти, ако се чувстваш зле, защото приятелят ти не правил жестове ПРЕД ДРУГИТЕ хора. В това ти е проблема.
Много здраве от мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker