Все аз съм виновната, но го обичам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все аз съм виновната, но го обичам.
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1789 пъти
Момиче на 17 години съм(почти 18) и съм много объркана. Не знам какво да правя вече?



Всичко започна преди 3 години.... Беше седмица преди рожденият ми ден. С Р станахме гаджета. Бяхме 8 клас. Познавахме се от 4 месеца. Първо станахме добри приятели. Той си имаше приятелка. Разделиха се и това момиче ми каза цялата им история. Няма да ви я разказвам защото историите ни с него са едни и същи. Понеже я познавах но не бях с нея не и повярвах защото Р ми се виждаше свестен тип, а и той ми е разказвал лоши неща за нея.



Та нека да скочим малко във времето когато станахме гаджета. Беше пред блока ми и и много се радвах тогава. Нашите са малко строги и едва го одобриха. Е баща ми беше лесен, но майка ми все още не го харесва, но се преструва и си личи.



Първата седмица беше прекрасна, но на рожденият ми ден за първи път се скарахме. Аз си говорих с момчетата съвсем нормални неща като приятели, обаче той го прие грешно. Скарахме се яко. Принципно събота щях да празнувам защото в този ден бяхме на училище, но се отказах. След този спор се почувствах виновна и му се извинявах цял месец. Може да ме съдите, нищо че това беше първата връзка в живота ми и бях неопитна. Въпреки че цял месец бяхме скарани на 2рата седмица пред хората ме грабваше за задните части и ме целуваше. След този месец той ме помоли да бъдем като преди и да не прецаквам нещата.



Затова и сложих край на приятелството ми с момчетата. Всичко беше горе-долу добре имахме си спорове и все аз бях виновна, но се извинявах. През лятото обаче беше ужасно. На тая жега как човек да не носи къси гащи, а и аз не носих толкова къси че да ми се виждат задните части. И аз ако ще нося къси гащи ще е 1 път в годината, обаче с него и за това се скарахме и ми се сърдеше 2 седмици.



След 1 година вече бях на 16. Пак си имахме спорове и пак аз бях виновната, но този път се случи нещо ужасно. Едно момче непознато сигурно ново в града ме беше попитало за болницата. Аз бях на път да му кажа, но Р реши че флиртува с мен което не беше така. Човека му се извиняваше, но не гаджето ми реши да го пребие. Извиних се на момчето, но след това като отидохме у Р той ми се скара и аз му се скарах и след това се случи нещо което не очаквах от него... Той ме удари и ми каза "Писна ми от тебе и твоите грешки!" и тогава се скарахме ужасно и скъсахме.



2 месеца не спирах да плача. Изпаднах в депресия. И то не само заради това, а и заради нашите защото се развеждаха. Когато се обадих на Р да му кажа че искам да поговорим едно момиче ми вдигна и каза че му е братовчедка. Отидох у тях и като Р ми отвори се шокира. Не знаех защо. И онова момииче беше неговата братовчедка наистина, но имаше и друго момиче в стаята му. Братовчедка му дойде и ми каза "Бивша ли си си му? Ако си съжалявам. Тъпият ми братовчед е такъв." и аз и казах "Той ми липсваше, но явно аз на него не съм му липсвала." тя ме прегърна и след това ме изпрати. Бях наивна глупачка и седмица след това повярвах на крокодилските му сълзи и на лъжата му "Без теб не бях на себе си." и след като се събрахме всичко се повтори, но този път по-зле.



Р ми изневери, но пак се събрахме защото си мислех че е заради мен. Защото аз не бях готова въпреки че на 16 е нормално явно в днешно време да си губиш девствеността. И той ми беше първия път. Тогава си мислех че съм готова, но сега осъзнавам че просто съм искала да го направя щастлив.



Почти 2 години по-късно осъзнавам че връзките не вървят така, но и не мога да го зарежа. Обичам го. Може да не е добър, но си имаме нашия вид любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6de326d621
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си крайна мазохистка! Събираш се по сто пъти с един и същ емоционален и ифизически насилник! Няма уникални хора, ние самите ги правим уникални в главите си. Дано историята да е измислена.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74b2bc7ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   той е психопат а ти си неговата жертва.само ще страдаш това е 100 %,а може и да те убие накрая

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: af7bdc0246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами като го обичаш, яж бой, търпи изневери и реви. Заслужаваш го, щом обичаш простак и насилник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 46a8bc5f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това че го обичаш по странен начин. Не е фактор да си с него.
Това е като зависимост. Трябва да скъсаш рязко да се отделиш от там. И да ще ти е много гадно. Но се преживява.
Ти на 18 знаеш че не това е начинът да се държи с теб. А колкото повече напредваш във възрастта, толкова по тягостно ще ти става.
Явяваш се жертва - той стига до физически тормоз.
Има много хора който биха искали да са с теб. И без да търпиш това. Аз също. Жена която търпи приятелят си въпреки всичко, ме привлича. Но физическият тормоз от приятелят ти е прекален дори според мен.. Независимо дали е шамар или повече. Не е това начинът.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 422de69ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гаджето ти решило да го пребие. Бате, ако аз реша да те попитам нещо, което не знам за града или прочее и гаджето ти реши дори да ме докосне, на бърза ръка ще отнесе тупаниците. Хм, явно е страхливец, щом скача на слаботелесни момчета, които не знаят как да се защитят, обаче я да скочи на някой 100-110 килограмов мъж, да видим толкова ли ще е корав? Явно не си гледала сериала Çukur (Ямата). Да не стане като в него, ще пребие 1-2-ма, после ще го пребият 20-30. :D

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e4d335d899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Любов в този вашият вид не съществува. Нито той те обича, нито ти него. Как ходиш да му се слагаш на тоя изрод, не знам. Моментално го разкарвай и си гледай кефа! С нормално момче ще ти е къде-къде по-приятно. Не си хаби най-хубавите години с този ненормалник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e5be0307bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никаква любов не е това а чисто и просто обсебване. Момчето изобщо не държи на теб, освен че си му удобна за секс. Когато си намери момиче за сериозна връзка и ти ще поемеш пътя на предишната му приятелка. Вземи се в ръце и имай малко достойнство докато все още можеш да се измъкнеш от тази история.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ce5d4968ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жал ми е за теб, момиче! Само това ще кажа, останах без думи..

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ffccabc652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си за психолог. Утре ще почнеш работа и там ще има мъже, ще се появи на работното ти място и ще четем после някоя ужасия из пресата. Това само в най-дивите държави се толерира. Ти си свободен човек и имаш ПРАВО да говориш съд всеки. Поговори със с специалист откъде ти идва проблемът. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: caf5d7de7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе аз ли съм нещо я грешка или поста заедно с коментарите ми се струва малоумен?

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 66a39554e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не знам, защо толкова се възмущавате и чудите, при положение, че това е типичен пример за връзки, които са инстинктивно предпочитани от младите самки, с лоши момчета, с "батки", които може и да са изроди, но будят у нея усещането за "мъжкар", и тя не може да се противи. Естествено, всяко добро и възпитано момче редом с такъв ѝ изглежда скучен, инфантилен и жалък, жената-самка в този период търси емоцията, а не сигурност и еднообразие, затова тогава масово жените стигат до мазохизъм, това е характерно за тях - жените обожават да страдат и да се самосъжаляват... След време или тя не издържа, или той я зарязва, но вече ѝ е направил дете, може и две, и тя почва да се оглежда за някой балък (добро, възпитано и внимателно момче), който да я издържа с детето ѝ... Същевременно, тя може от време на време скришно пак да си търси емоцията при същия оня изрод... Тъй върви светът...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ee622ca7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Той не те уважава даже а ти за обич говориш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker