Гаджето ми предпочита видео игрите пред мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми предпочита видео игрите пред мен
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1513 пъти
Здравейте!! Имам нужда от бързи отговори и мнения, за което ще съм ви много благодарна! ☺❤

(Аз съм момиче и завършвам университет тази година. )

От известно време излизам с едно момче и в началото връзката ни беше чудесна. Запознах го със семейството ми и той мен със своето. Заживяхме заедно и правихме планове за своето мечтано бъдеше заедно. Но след известно време дойде денят в който той показа своята мания към видеоигрите. Нещо което изобщо НЕ подозирах през първите ни месеци заедно. Изведнъж той се оромени и започна да ме дразни, злепоставя и проваля ако му преча да играе игри. Плачех съсипана, а той ме гледаше студенокръвно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 660ea2feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Минал му е първоначалния интерес към теб, сега си му просто удобен източник на секс, ако имате интимни отношения дори. Може да те държи и да му въртиш домакинството. Но в никакъв случай не е от любов и уважение. Време е да си тръгнеш. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0af995349c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво му ревеш като него не го интересува? Поставяш ултиматум и точка. Или спира да играе като маниак, или се разделяте

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c84604e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм геймър. Постоянно играя. Най много ми се преиграва, когато гаджето ми ме врънка за внимание или секс.

Това е бягство от тебе. Притискаш го с нуждата си за внимание.

Винаги мога да се контролирам и дори и в най разгорещения момент в играта мога да си затворя лаптопа и да изляза на кафе. Сигурен съм, че и той може. Но не иска. Представи си че му дотягаш и той се затваря в стаята си. За него играта е стая в която се затваря, лично пространство.

Не го ревнувай от играта ами измисли начин да те търси и да те предпочитат пред играта.

Другия начин е и ти да започнеш да играеш, но се съмнявам че ще го направиш. Искаш той да обикаля около теб и твоя егоцентризъм. Съмнявам се, че те интересува изобщо той какво точно играе и дали наистина е забавно. Иначе досега и ти да си седнала на компютъра до него, вместо да се оплакваш тука.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 816f60f69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами отслабни или се научи да правиш френска

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 660ea2feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   №3 абсурден си. Ако зависи само от теб кога ще ѝ обърнеш внимание ?
И аз съм геймър, но като имам приятелка не трябва да ми се прави на интересна за да прекарвам време с нея. И ти си от хората които имат гадже колкото да не е за без хич, да им върши домакинската работа, и за когато ги присърби оная работа. Недей да лъжеш момичето че я обичаш, или пък себе си че си голямата работа.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 86ffbbe323
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Но.5 говориш на изуст. В къщи аз готвех аз чистех, аз купувах храната . Моята си знаеше маникюра и модните форуми. Лежи по цял ден на леглото и само си цъкаше телефона . Беше разглезена до нема и къде, т.е. свикнала е да й обръщат внимание. Само майка й и баща й може да й го дадат такова. Даже и те вече не могат , защото им е писнало от нея .
Стига се дотук , защото никой не е научил кифлата да носи отговорност в живота и да има цели , мечти и амбиции. Тя дори не знаеше какво да учи . Нищо не й беше интересно..

Добре , че я научих да играе, че да й е заето мозъчето с нещо друго. До време обаче....тя си беше потенциална курва. Айде вън ...След мене го удари на мъже, всички до един тъпаци. Смени ги за половин година 4ма . 2 години й стигат да съм я търпял.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 44ba87388d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Навремето имах гадже. Аз много го обичах, няма значение. Започна да цъка игри. И преломния момент беше, когато игра цял ден. Аз се съблякох чисто гола, той стана дойде, прави секс с мен и гол седна да играе. Аз тогава реших да започна да играя тази игра. Направих си герой, станах по-силна от него... Той през това време явно ми е изневерявал с някаква девойка, която също беше в играта, тя започна да ми пише каква тъпачка съм, как всичко пред очите ми ставало... Аз само я попитах дали се гордее, че е курва и след това започнах да ги пребивам и нея и бившия ми вече. Спуквах ги от бой с героя ми и ги отказах да играят. Но вече самата аз съм геймърка хахах. Но мъж, игнорира и те заради игра, разкарвай го. С мъжа ми и двамата цъкаме, но играта никога не застава между нас и не пречи на любовта ни или ежедневните ни занимания.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 660ea2feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6 ти си говорещия наизуст. Твоята история е съвсем различна от тази на авторката.
Ти сам си сложил таралеж в гащите, като си избрал кифла. На тях им личи отдалеч и не е като да не си бил наясно предварително. Да не се надяваше че тепърва ще я научиш да е човек като я търпиш ? Нито си ѝ майка, нито баща. Щом е отгледана кофти, такава ще остане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5abb9dde5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №6... Здравейте, аз съм авторката. Благодаря ви за коментарите и бих искала да поясня, че съм играла видеоигро дълги години от съвсем малка, но отдавна приключих с това. Просто нямам време вече и осъзнах, че губя моменти с близките ми хора и се зятварях много докато играех.

Нямам комплекси, изглеждам достатъчно добре и атрактивно за да събирам погледи от всички страни. Той много добре знае, че друго такова момиче няма да си намери и по интелект. Проблемът е, че го бият лудите и зарязва всичко и всички само за да играе. И приятелите си премахна. Случаят е мн лош. Не знам какво да направя и как да му помогна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker