Не знам дали мога да и се доверя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам дали мога да и се доверя.
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 804 пъти
М26.

Преди години, първата ми приятелка, която обичах много тогава, разбрах постепенно, че е бисексуална, като клонеше повече към жените. С месеците уж само целуване било, после разбрах, че е имало и повече.
Именно затова и се разделихме, тя ме скъса защото предпочете жените, но ме лъга много, с месеци. Историята там е дълга.

На много мъже това им е някаква фантазия заради тройки че четворки, и аз израстнах гледайки такова порно, но осъзнах, че по-добре да си остане това там. И се бях заклел повече никакви такива момичета, защото това да те остави момиче за момиче е по-гадно според мен.

И така стигаме до сега, където години без жена намерих момиче, заобичах я и... същата история. Ако се питате защо изобщо съм във връзка с нея, защото разбрах отново тогава, когато вече съм се привързал към нея и заобичал.

Не знам обаче какво ми е подготвил живота. Пак ли така ще стане, защото бисексуалността и хомосексуалността нямат лек, а тя един два пъти каза, че вече не била такава, аз разбира се не вярвам.
Че тя нейните приятелки повечето са такива...
Студентка е и поради причини се бе прибрала в града ни, където съм аз, но скоро се връща там, отново заобиколена от тези компании. А и от това, което ми е споделяла, миналото не и е много розово, и не знам дали няма да повтори отново.

И именно заради това минало се чудя дали тя наистина обича мен, или съм просто докато замине. Не знам дали да я питам за миналото, за това какво е искала от тези жени, с кой пол се вижда по-нататък в живота. Давам пример, всички си мислили, че тя учи, а тя е била в друг град с определено момиче за седмици, уж купонясвали, но това момиче се оказва би, и то е от моя град. И само ще са били на отделни легла като фр, при положение, че моята приятелка я е харесвала? Не мисля.

99% от мъжете ревнуват жените си от други мъже, пък аз най-вече от жените. Тъпо е ама факт за мен.

Много ме глождят тези въпроси, да приказвам ли свободно на тези теми с нея, да я питам ли? Не че не може да излъже, те хората много рядко говорят истината.

Ако имате свободни истории, споделяйте какво се е случило.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: a61f8ab86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично аз имах подобна история, но от гледната точка на жена. Три години не разбрах, че приятеля ми има наклонности.. естествено, беше по-женствен, с женски характер, но пред всички познати, които ми намекваха отричах. И изведнъж, за два дни хвърли цялата бомба-после отричаше, защото аз не го приех. Секса беше много, много зле, и това също трябваше да ми дава сигнал. Разделихме се.. и няма друг развой на събитията, в който да съм по-щастлива от сега. Не можеш да промениш някого, никога, при никакви обстоятелства. Много е важно да проведеш открит разговор, и да приемеш всичко, което може евентуално да чуеш, а тя трябва да е сигурна в това, за да ти каже всичко. Ако се окаже би-няма причина да я отрязваш. Просто ще си имаш едно на ум дори, когато е на “кафе с приятелки”. Много от жените се впускат в заимоотношения със същия пол, защото обществото ни вече в горе долу равнопоставено. Една жена знае как иска да се държат с нея, като отношение, в секса.. и може да даде това и на друга жена. Без значение дали ще останеш с нея или с някоя друга, трябва да се научиш максимално много да разбираш ума и тялото на жените, както и да търсиш жена, която да разбира теб и мъжете като цяло. Сексуалността и всички останали неща нямат особено значение, ако имате истинска любов и може да сте по-открити пред човека срещу себе си, отколкото пред всеки друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker