аз съм на 21, а той на 30. Мисля,че ме лъже. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

аз съм на 21, а той на 30. Мисля,че ме лъже.
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1220 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 21 години и моята история е следната. Не съм обвързана от 2 години, и тъй като връзката ми тогава беше много токсична и реших да си дам известен период от време, в което да се възстановя, поддържам приятелски отношения с момчетата, без интимности. Съсредоточена съм върху студентството си, реализацията си в професионален план и отделям време за хобитата си, а и освен това повърхностните отношения ме изнервят.

През изминалата година във фейсбук ми писаха мъже на възраст 30-40 години - едни бяха семейно ориентирани, други търсеха интимна половинка или просто лаф. Отправяха предложения за срещи, които не се реализираха, защото аз нямах интерес и отказвах.
Често си задавам въпроса "защо? " - защо един мъж няма против да има отношения с момиче (или както някои ще кажат - момичетата на 20 год, не са "момичета", а жени, напълно способни да поемат отговорности в живота). Предполагам е по-добре с наистина зряла жена.
Нямам против връзките с такава разлика в годините, всеки има право на избор и на чувства, но започнах да си задавам този въпрос, след като започнах да получавам съобщения от мъже, а не само от момчета на възраст близка до моята.

Та, да, голяма главоблъсканица ми е в главата, защото от няколко месеца си пиша ежедневно с мъж на 30 години и лошото е, че започнах да проявявам отношение към него...
НО ето тук е проблемът : чувствам комуникацията ни като формалност, той ми пише всеки ден, но не отделя време за развитието на разговорите ни. Не очаквам да бъда център на внимание, той е ангажиран с работа, както и аз с моето учение. Просто, накратко казано - усещам хладнина. Има дни, в които комуникацията ни тече гладко - обсъждаме филми, сериали, музика, сънищата си, споделяме си идеи, харесваме да прекарваме еднакво свободното си време; за теми като здраве, семейство, деца, образование имаме еднакви или допълващи се мнения.

Не мога да пренебрегна факта, че живеем в един град, все още не сме се срещнали, а скоро ще станат 6 месеца от както си пишем. Това е половин година. Нека да бъда по-точна, той всъщност предложи да се срещнем - след месец. А след месец - ще се навърши половин година. Признавам, че не го очаквах, защото обикновено срещите се случват по-рано. Аз не можех да поема инициативата именно поради проблема с комуникацията, който чувствах. В началото успя да ми привлече вниманието, но в един момент започнах да се колебая и да се съмнявам в него, а наистина исках да го опозная повече... Сега имам интерес, може би от привързаност, от това, че всикнах да си пиша с него, дори и в дните, когато просто си разменяме няколко реплики, но пък не искам да се заблуждавам и да инвестирам в неясни отношения.

Не съм го питала, защо предлага това след толкова време, но го попитах защо иска да се видим след месец, а не по-скоро. Отговори ми, че е искал да се срещнем по-рано, но е зает с работа, след като приключи с главните ангажименти ще може да отделя време за мен, а и иска да се подготви психически - каквото и да означава това.
Освен това той знае в кой университет уча и знам, че е ходил там...

По негови думи не е обвързан, семеен или разведен. Иска да има семейство и добра партньорка до себе си. Представя се като искрен и отговорен човек, за него е важно доверието и т. н. Знае, че имам известни съмнения, но според него няма от какво да се притеснявам.

Имам нужда да споделя, защото се чувствам объркана, с противоречиви чувства и не мога да се справя със ситуацията. Бих се радвала, ако успея да изградя сериозни отношения, но едва ли би се случило. За този мъж знаят само най-близките ми приятели, които предполагат, че има друго момиче или жена.

Много моля за мнение и за съвети! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: b40dbcaa14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом от сега имаш съмнения, не очаквай да се променят нещата за вбъдеще. Интуицията ти говори за това че той няма чувства, или дори да има не е човек с който може да се напаснеш лесно.
Приказките че имал работа и му трябва време за психическа подготовка са пълни глупости обаче. Само заради това си заслужава да прекъснеш контакт възможно най-скоро преди да ти е завъртял главата с още небивалици. Никой мъж няма нужда от 1 месец подготовка за да се види с жена към която има интерес. Най-вероятно върти още 1-2 в момента и е предимно зает с тях, а с теб играе по-бавна игра, може би като резерва евентуално.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: db3bfb2bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато не се видите очи в очи само ще гадаеш
Дългите писанки по социалните мрежи са за тийновете, а и двамата не сте деца
Пише се мах месец и след това на живо, а той наистина реално толкова време, странно, може да крие нещо, но не ти пречи да излезеш с него, ще стане ясно в последствие

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 577970de27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има си приятелка, това значи. Един мъж почне ли да увърта, че чак да му трябва психическа подготовка-има си приятелка. Може да няма нейни снимки, статуси, но има. За пръв път чувам мъж да се готви психически за среща с момиче, все едно на война отива.
Просто мъжете са по-обиграни на 30 и нещо и знаят как да лъжат. Особено, като не се познавате, всеки може да се изкара ангел и любител на сериозните връзки. Но сериозните работи не стават с всеки, чист късмет са си. На 27 съм, и приказки за сериозност и честност съм слушала от всеки, но това са само приказки. Мъжете ги повтарят, защото им звучат добре и, защото жените искаме такива неща..
Пошегувай се с този какво точно значи да се подготви психичски, че ми стана интересно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0fd6ee1251
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът те играе, откъде си сигурна, че не е обързан?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40c9d491af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Звучиш невероятно клиширано. Изчетох една камара повърхностни неща и даже се питам какво всъщност искаше да кажеш.
А до това че на 20 години си жена... мила, на 20 години кутийката над раменете ти е още твърде малка. Лесно се запълва. Когато на човек кутийката му е пълна, това дава чувството, че знае всичко.

Гледай от сега нататък хем да ти расте кутийката, хем да не бързаш да я пълниш с клишета. Приятелски съвет. Рецепта за щастие.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dc01869a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Боже, какви увърания... Просто отиди на срещата, какво се чудиш толкова. Акъл море глава шамандура.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d30ed6902a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голямо развитие, голямо нещо, за шест месеца писания е решено да се видят на седмия. И нямате нищо сериозно, щом вече се заблуждавате един друг и не сте искрени. Увъртате, вместо да поставите нещата директно и да се изясните кой какво иска всъщност. А всяка връзка и приятелство се гради върху взаимно доверие. Нищо няма да излезе от това губене на време.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3484924fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, този или е семеен, или върти още няколко като теб. Не си губи времето.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6e2cb2a0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво толкова се чудиш. Не иска, защото си има жена. Няма никаква, ама абсолютно никаква причина мъж да отлага половин година срещата си с жена, която харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker