Защо мъжете, които получават лесно секс от жени нямат високо мнение за тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете, които получават лесно секс от жени нямат високо мнение за тях?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2724 пъти
ЧНГ 2020,
Желая здраве и късмет на всички!
Аз съм горе-долу млад мъж на 25 г. Отскоро работя в една сравнително голяма фирма и наблюдавам отношенията между колегите си в работата и извън нея. И особено сега, когато минаха Коледните партита и задръжките и официалностите падат.
Слушам мъжете как обсъждат любовниците си и то обикновено се наблюдава еднакъв стил на говорене. Той не с презрение, а по скоро ги възприемат като играчки и средство за забавление, а в определени моменти ги подиграват и иронизират. Разбира се по-голямата част от жените-любовници са обвързани и омъжени жени, но въпреки това заслужават уважение и дискретност. Тук не коментирам моралната страна на въпроса за изневярата, но все пак аз мисля, че една жена след като доброволно е предложила тялото си на даден мъж и в леглото върши чудеса с него, той трябва да е изключително дискретен и да и има уважението, дори бих казал, че той трябва да се гордее, че тя е избрала него.
Имайте предвид, че колектива, в който работя са образовани и интелигентни хора, а не бачкатори от улицата. Когато обаче чуеш от устата на един образован мъж някаква каруцарска простотия по отношение на жената, с която спи някакси много грозно звучи. Не знам това дали се дължи на общ манталитет или индивидуален подход, но във всеки случай не е уважително поне за мен.
Младен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 83ec689098
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е заради лесния секс, а заради изневерите! Отвращавам се от такива и жени, и мъже, плюс това има поговорка да не си го вадиш, където си вадиш хляба. Защото тези жени потъпкват всякакво достойнство и това на децата си, остави ги мъжете. Какво уважение да има любовникът? От всякаква гледна точка изневярата е грешна.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ac49558b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете не харесват лесни жени и такива, които показват чувствата си. Те са ловци по природа и обичат да водят. Аз пък, като жена не бих имала връзка с изневеряващ мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 09fea4e247
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Манталитет, роля на половете, комплекси и още куп неща. Общото между всички тях е че са токсични модели на мислене.
Колкото до въпроса с мнението за жените - то няма как да е друго, когато на човек нещо му се получава лесно, той го приема за даденост и не го вижда като специално. А жените които се заблуждават че са специални за някого, сами се поставят в положение да не бъдат уважавани, потъпквайки собственото си достойнство.
За съжаление повечето възприемат максимата "следвай сърцето си", като еквивалент на "следвай импулсивността си". Допълнително за тях е характерно да бъркат сексуалност с романтика и любов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 381adbbdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   защото не си чувал жените как говорят за любовниците си )

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ef73494aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   "жените-любовници са обвързани и омъжени жени, но въпреки това заслужават уважениe"

Интересно ми е, ако някой ден си от страната на рогатия дали все още ще мислиш така.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 92f01d5878
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защото му се е дала лесно, няма тръпка, няма преследване, няма интрига. Няма да я ухажва дълго, не му се налага.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f9fec8c7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами не знам, но предполагам, че тези твои колеги са били някакви тотални зубарчета и допреди да почнат работа са били в някакви сериозна социална изолация, включите в студентските си години. Яко дресирани от родителите си през цялото си порастване.

А за жените, които им връзват ме е искрено жал, защото това са все жени, които имат доста ниско мнение за себе си. Също са били много потискани от родителите си да живеят според някакъв план - зубрене-работа-задомяване-раждане-работа-семейтво-работа-семейство-работа- и така до гроб. Постоянно търсят одобрение за какво ли не от кого ли не.

Общо взето си все сред нещастни хора.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f9fec8c7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ааа всъщност не ти отговорих на въпроса от заглавието, а просто казах как ги виждам тези хора.
Ами защо нямат високо мнение.. най-вече, защото така е общоприето - нещо като мода е това отношение още от време оно. Но това обикновено се базира на някакво озлобление към противоположния пол още от ранна тинейджърска възраст.

Аз не одобрявам изневерите, но смятам, че щом двама души си доставят взаимно удоволствие, е най-малкото супер странно да се плюят един друг зад гърбовете си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f33a58a90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хората мразят предателството и предателите винаги са били презирани дори и от тези, които се възползват от тях. Какво друго е изневярата освен предателство? Всеки си дава сметка, че любовницата утре би дала на друг, това, което днес дава на него. Затова и след като стане фал и връзката е разкрита, а дашната съпруга изритана от мъжа си, довчерашният Ромео я зарязва и изчезва. Няма как да градиш щастие върху нещастието на друг и тези всъщност получават това, което заслужават.
Същото,разбира се се отнася и за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ef73494aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е странен феномен. Хората мразят предателите, дори когато не предават тях и въпреки че и те самите участват в това.

Демек малко става парадокс - хем нямаш добро мнение за него/нея, хем го търпиш, защото ти трябва тялото му, хем имаш добро мнение за себе си, след като правиш същото. В крайна сметка и двамата се търпят едни други, само защото другия има така необходимата пишка/путка

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 87d5b3b1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Защото всяка връзка базирана върху ядене и секс е повърхностна. Това са низши неща . Какво си очаквал да чуеш? "Докато я шибах анално , щях да се разплача от умиление докато ми цитираше Вапцаров"

Авторе , не разбирам наистина накъде биеш . Такива хора ( не само жени) са просто утайката на обществото и е странно , че очакваш да чуеш нещо повече от презрение - това което заслужават .

Да , и те са хора , но с низши пориви и житейски ценности.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 83ec689098
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да ти кажа ли нещо? Когато бях млад и наивен ходех с обвързана, която заряза приятеля си (дългогодишен, бил й скучен) заради мен. Познай като тръгнахме, кой беше следващият зарязан - аз, отново заради друг! Тези жени, влюбени в любовниците си или не, не мислят за съпруг, деца и т.н., а само за собственото си аз и изпозлват разни клиширани оправдания поради които не могат да се разведат и лъжат мъжете си. Няма нищо общо с лесния секс. Тези омъжените любовниците им ги ползват като парцали. Ако е една свободна жена и иска само секс, а не предава никого, той надали ще има лошо мнение за нея. 21-ви век сме, стига с това разделение между половете. Но изобщо женен мъж и омъжена жена, които изневеряват не са стока. После никога не можеш да имаш доверие на такова същество!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69898a54b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Защото са диви, прости селяни (въпреки дипломите и документалните филмчета на английски за нефта в Южнокитайско море, които гледат) и се опитват да демонстрират емоционална независимост по този начин. Да плюеш човек, който те е допуснал до най-съкровената си същност е долно. Отвратени били, видиш ли, от предателството. А като е*а, защо не беше отвратен, бе готин? Хем иска да консумира, хем да не "олекне" пред другарите. То, разбира се, има и жени такива, но не за тях е темата.

Alpha, ж. 31

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c4ebb793a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Хаха, и аз съм работила сред такива хора и наистина е много забавно, особено когато знаеш и в повечето случаи се оказва, че жените на въпросните мъже, които иронизират любовниците си, са спали с повече хора, от любовниците, на които се подиграват!
Затова се научете да си държите устите затворени, мъже, че обикновено накрая вие излизате тези за смях!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f2c996a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Големи глупости са се изписали тук. Мъжете били простаци, селяни, комплексирани и не знам си какви. Не. Просто жените, които им пускат, са к*рви, това е.
Абсолютно всички дон-жуановци, независимо дали са женени, говорят така за жените, които са им пуснали лесно. И това няма никаква връзка с образованието им, дали са каруцари, колесничари и т.н. Какво уважение заслужава жена, която му пуска, знаейки, че после ще се прибере при семейството си? Тя сама се принизява до парче месо и не може да очаква любовника и да я вижда като нещо повече.
Иначе и аз смятам, че е грозно да се разправят любовни приключения, трябва да си останат между двамата и един джентълмен трябва да има честта да си замълчи, когато знае, ще думите му могат да уронят доброто име на любовницата му. Но в крайна сметка истината си е истина, в смисъл, че не е като да лъже, та на виждам в какво можем да обвиним тези мъже, освен в липса на джентълменство.
Ж22

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aebcc37966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До 15/ж22, много ама много си права. Ако бяха джентълмени, нямаше да действат директно камо ли да говорят след това, щяха да предразположат жената така, че тя да да се почуства красива и желана и да поиска връзката а не да "дава".

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4af859407a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   За каква чест и достойнство говорите, жените си отварят краката още при поглед, тук ми говорите за чест!? Животните в гората са по достойни, правят секс само когато имат нужда, а жените най вече за пари.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aaab558054
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз работя само с жени. И представа си нямате какъм смях е през работно време. Колежките ми никак не се притесняват да обсъждат по най-циничен начин любовниците си и мъжете си, атрибутите им, успехите или неуспехите в леглото. Дали го вдигат или не, дали го крепят с ръка, и се опитват да го набутат направо, или пък се нуждаят от презерватив с арматура, която да му държи пениса в изправено положение. И жените нямат високо мнение за мъжете. Направо, ако ги чуете, срам ще ви хване. Но не всички жени, и не всички мъже.
Авторе, и ти не си стока, да ти кажа. Отскоро си на тази работа, а вече оплюваш колегите си. Не вярвам да са толкова лоши, все има нещо добро в тях, просто ти не го виждаш. Тези, които говорят по този начин, са простаци. Но това говори лошо за тях, а не за жените. представи си, пък какво е сред бачкаторите на улицата. Това обаче няма да ни спре да имаме любовници. Веднъж се живее, няма да живеем като монахини, я!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8ad4dab8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Вместо да разсъждавам по въпроса който си поставил ще ти отговоря с конкретен пример. Случи се и в моето семейство-а аз честно да кажа мисля, че няма семейство, което да не се е сблъсквало с този проблем. Дано не съм права. Дашна и нагла колежка-класика в жанра. Когато научих си събрах багажа, за да ида при родителите си. Въпреки, че къщата в която живеем е моя, купена от баща ми. Но не исках да правя панаири, да го гоня, а и имах нужда от родителите си в този тъй болезнен период. Не съм дори правила скандали, просто му казах, че е свободен да иде при пачаврата си. Знаел ли какво ми каза? Дословно-Ти чуваш ли се? Кой взема курва в къщата си? Аз мисля, че това отговаря на твоя въпрос. И защото не исках панаири и циркове, това, което последва беше достойно за сериал-търкаляне в краката ми, рев, молби, клетви. Но това вече едва ли те интересува. Смятам, че ти отговорих на въпроса.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fd1a8ab2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мъжете се подиграват с такива жени, защото те са си за подигравка..
Даже ме е срам, че също съм жена, когато виждам какви нагли и досадни мастии има, дето се натискат на всеки мъж, без да се поглеждат в огледалото, и без да подбират.. и жалко за тези семейни мъже, които им се връзват.. за тях също нямам високо мнение.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f33a58a90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Как още някой не е пуснал и тема „ Защо мъжете, които посещават проститутки не желаят да си ги вземат за съпруги“?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4a53625172
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Жените са вече сексуално равнопоставени на мъжете. По тази причина те си избират партньори за секс без да им мигне окото. И тук няма значение дали са омъжени или не. На миналогодишното коледно парти моя колежка пожела да спи с мен. Тя самата беше инициаторка. Вечерта правихме страхотен секс. На сутринта отново. Към обяд дойде съпругът, беше с двете им деца, взе я с колата и си заминаха. Никога не бих си позволил да коментирам секса между нас с други колеги. И тя не ми е любовница, просто еднократен секс без последици между зрели хора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4a53625172
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Нека да допълня. Всеки подхранва самочувствието си по различен начин. Една категория жени предлагат телата си, те освен "гола путка" друго трудно могат да предложат и факта, че имат любовник им повдига самочувствието. Същото се отнася и до мъжете с любовници, раздават един "гол хуй". Даже тази категория трудно би се определила като любовници. Предполага се, че любовниците се обичат, а тези просто се ебат и съм далеч от мисълта, че всеки път когато се ебат изпитват неземно удоволствие. Просто спорт. Те дори нямат уважението си един към друг, а иначе имат претенции до небесата. Другите, които не правят като тях ги смятат за страхливци и смотаняци. Техният розов свят приключва, когато половинките им разберат и им бият шута. Тогава от отворковци стават мрънкалници. Въобще упойката на обществото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 332317a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   За морал, можеше да се говори преди време. Сега жената, с която създаваш семейство има повече опит от теб, връзки, аборти и какво ли не още, но решавайки да се спре на теб изведнъж става чувствителна на тема вярност, любима приказка на много е било е, ама преди да срещна теб.... Ако искаш да не те говорят, просто не трябва да има за какво да говорят, а дали е било преди да срещне теб или след като срещне теб, разликата е никаква, щом като във всеки един момент, може да се намери някой, който да каже зад гърба ти, тази е страшна в леглото, какви чудеса прави и т. н
Затова нека не се правим на моралисти, на женени или не, а ако можем да живеем в разбирателство с партньорите си, защото думат морал е лишена от съдържание към днешна дата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 332317a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Да добавя към предния коментар само едно изречение
Думите' ще бъда само твоя' , също нямат стойност , по простата причина , че вече си била с други и дори и да не искаш да си спомняш , фактите са си факти , ето защо момчето от офиса да не съди , кой е джентълмен и кой не или коя е лека и коя не , а някой ден , когато си намери жена да се концентрира върху техните и на никой друг отношения.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 332317a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Дали една жена пуска лесно или трудно , по никакъв начин не определя нейните стойностни характеристики. Аз мога теб да те държа на сухо половин година и в твоите очи да съм свенлива и трудна , а през другото време да си угаждам на тялото с някой друг или други и обратното веднага да бъда с теб , но бъдейки с теб да искам да съм само с теб. Коя от двете е по-добрия вариант?!?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ab379b567b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 2 " Мъжете не харесват жени, които си показват чувствата" това мисля, че е най-голямата ви заблуда. Чудно е как и мъжете и жените се заблуждават и вярват в глупости.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f1c155e8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Н. 11 много добре го е обяснил. Това са доста елементарни хора, пък дори и да са с висше образование.
Чувала съм мъж да се надсмива на любовницата си: "Докато я ебах тя пръдна. Малей увоня всичко. Представям си, ако я бях отпочнал анално".
Чувала съм любовница да се оплаква от любовника си: "Устните ми хванаха мазоли. Половин час не мога да му го вдигна, а после той свърши за 10 мин. Е, лиза ме докато аз свърша".
Това е положението простота и в брака, и извън брака си остава простак без значение дали е мъж или жена.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: aaab558054
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Простакът си е простак-в къщи или навън! Да не мислите, че в къщи пред съпругата и децата не псува като хамалин, и не говори цинизми?

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: cec0e6ed5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Може би защото омъжените жени дават по - лесно секс, от разведени и неомъжена. Жена, която иска и търси сериозна връзка не пуска толкова лесно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker