Харесва ме, но си има приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесва ме, но си има приятелка
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1839 пъти
Здравейте! В края на това лятото за първи път седнах в едно кафе, защото една моя приятелка настояваше и каза, че има хубави сервитьори. Разбира се първоначално и отказах, но после се съгласих, защото нямаше какво да губя. Хареса ми и започнахме да сядаме често там в продължение на 1 месец. През този, очевидно си бях паднала по един от сервитьорите. Ясно беше, че и аз не съм му безразлична.


Не спираше да ме гледа, когато сядах там, също така ме оглеждаше като ходех и до тоалетна. И в един момент разбрах, че си има приятелка и ми стана супер тъпо.. И започнах да сядам там по-рядко. Един ден той просто изкочи от тоалетната, докато си миех ръцете. Искам да подчертая, че приятелката му също беше в кафето този ден, но въпреки това той дойде след мен. ( Мисля, че тя беше забелязала той как ме гледа, защото се бяхме засичали няколко пъти с нея, но това беше в началото. )

После мина време, разбрах как се казва, но вече се бях отказала, докато не ми реагира на "описвам". От там ние започнахме да си пишем.. и така разбрах, че има чувства към мен. Предложи ми да излезем, но аз му отказах защото все пак си има приятелка, и въпреки, че ми сподели за връзката му и за това как не върви. Му отказах. Писахме си около седмица, докато приятелката му не била разбрала и той спрял да ми пише.

Минаха няколко седмици, от както не си бяхме писали... Докато внезапно не ми писа и ми обясни всичко, но за мен нямаше значение вече. Той си имаше приятелката аз бях излишна и не исках да им преча... , но уви през изминалото вземе неусетно бях хлътнала много по-него.. Един ден му се отдаде възможност и той ме покани на среща отново, защото много искал да ме види. В началото щях да му откажа, мислих много и накрая реших да изляза. Излизахме няколко пъти, но абсолютно нищо не се е случило между нас. И последния път в който се видяхме, той умираше да ме целуне, но аз не го. И по чат аз го отрязах и се изясните, че ще сме само приятели, защото той не е искал да го мисля за курвар с постъпките който върши и не може да се раздели с приятелката му.
Аз го разбрах, казах му че така е най-правилно. И от тогава не сме контактували.

Въпросът ми дали ме е харесвал найстина? Или просто си запълване времето докато гаджето му го нямаше?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 758eb9b7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Второто. Женкарска му работа.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 89607dd520
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чист курвар си е, който е пробвал дали ще му мине номера с теб. Щом даже го е споменал, значи реалността е обратната. Човек който те харесва наистина няма да прави нещо скрито зад гърба на някого.
Пък да не мислиш че си единствената с която си е писал и се е пробвал. Подобно поведение е патологично. Има си приятелка, но постоянно ти се натиска и се опитва да те целува, а накрая не бил нали .... Ако му вярваш че е свестен, сама си си виновна авторке. Защото други подобни ще ти въртят главата със същите глупости и ако нямат явни червени флагове като настояща приятелка ще им се връзваш бая.
Вземете се научете да имате себеуважение и да не позволявате на всеки сульо и пульо който ви гледа настоятелно да ви върти на малкия си пръст. Дори да те харесваше този, подобен човек ли искаш да имаш до себе си ? Днес изневерява на приятелката си, утре на теб. И недей да се лъжеш че не е изневяра, защото не сте правили секс. Предателството си е предателство.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 16b548d272
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази история ме подсеща за вица за кокошката.
Какво си мисли кокошката, докато я гони петела? - " Дали не бягам прекалено бързо"?
Иначе няма никакви сериозни намерения към теб, иска да върти и двете ви. А ти чак съжаляваш, че нищо не е станало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bd2c4be65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мъжете обичат разнообразието. Моногамията същестува само тогава когато много си харесват жената и имат страх, че ако те изневерят и на тях може да се изневери или да се разделят.
Вероятно си му симпатична, но мъжете не мислят за връзка в началото на едно запознанство а как да си легнат с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f50e237cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е как да те хареса, бе девойче, като си потресаващо функционално неграмотна?

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6d376c60df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иска да зареже приятелката си и да те чука сутрин и вечер. А ти си толкова заблудена, че не го разбираш. Върви и му кажи на ухото "искам да ми го вкараш".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f116484a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не е стока, толкова по темата :)
Номер 1 ти го е казал, а дори няма да е само той/тя…
Гаджето му е там, а той хуква след теб (първата срещната) само, че няма да си нито първата нито последната, която оглежда и се опитва да сваля. Връзката им не върви - разбира се, всички така казват, но тогава защо е с нея, а зад гърба и търси и други развлечения.
Още по интересно, че тя разбира и той спира да пише, че защо нали е влюбен в теб идеалното време да се разделят, но уви той не е влюбен, а просто обича да не е с една. Искал в нещо друго от теб, но не и да си разваля връзката, а просто неангажиращ секс. Искал, не искал истината е само една той е курвар, а не сте контактували, защото нещата му не са се получили и той внезапно се е разлюбил, а вероятно е "влюбен" и в други като теб. Ах тези мъже, много са влюбчиви в по няколко жени, а горките им приятелки не стига, че са излъгани, а даже и не предполагат как връзките им не вървят най вероятно по тяхна вина, а уважаемите "мъже" те с няколко никога не са виновни :)
Е, за финал стой далеч от такива "играчи" и си отваряй очите, че повечето дете ей така те свалят са такива и всичките се влюбват докато си го слагат зад гърба на приятелките си, но с още няколко в който отново са влюбени.
Тоя ако е мъж, ще се раздели с нея като не им върви, а няма да оглежда други и да ги целува докато връзката им уж не върви ама той не може да я остави. Един мъж не постъпва така нито с приятелката си нито с друга жена в която е влюбен, а вие щяхте да сте поне приятели ако той не беше мъжка курва, а найстина сериозен в това което говори. ;)
Тия съм ги гледала много, не бъди будалата да правиш кефа на подобни.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 47986fde2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз, така мисля.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e282275529
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Млад мъж харесва всяка млада жена, ако става за чукане. В младостта няма грозни, всички изглеждат добре и при възможност всеки мъж се възползва. В случаят, харесва те докато те изчука, после си само бройка!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c3b60de5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От 1
Самият човек си има приятелка, но се сваля с други. Дори този факт би трябвало да те наведе на мисълта,че не е свестен. Ако между двама души не върви, винаги има решение-разделят се и всеки е свободен да е с други хора. Но този иска хем да не пуска своето, хем тайно да е други. Да тъче на няколко стана. За пред света ще е примерното гадже, верен до гроб, влюбен до уши и т.н. Но иначе ще си пише и среща с други, но ако го питаш-не, той не е такъв.
Имах един такъв бивш. Разделихме се,защото бях започнала да забелязвам подобни неща, и не ми харесва да ме мамят. Същият след време си хвана приятелка, и ме търсеше зад гърба и. Но като го попитах защо- той бил верен мъж, никога не изневерял, а ми правеше доста сексуални намеци. Много я уважавал, ценял, и и бил верен. Ами, отговорих си на доста въпроси, които имах по време на връзката ни. Дали ще съм аз тази, на която пише, или на друга, фактът е на лице. Отрязах го и го блокирах.
Има много заблудени момичета, които не виждат истината, и не приемат, че приятелите им всъщност са лъжци. Дали ,защото им се иска принцът да е принц, или от глупост. Един съвет-занимавай се със свободни мъже. Разбереш ли за приятелка, моментално го режеш. Няма смисъл да се набъркваш в триъгълници, четириъгълници и други геометрични фигури. Само за момент се постави на мястото на приятелката на този човек и , ако ти беше гадже на теб, как щеще да се чувстваш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker