Изпитвам само отвращение и страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитвам само отвращение и страх
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2266 пъти
Здравейте, имам нужда от странични съвети и мнения на хора, които не познавам.
Сигурно полудявам, но започнах да си мисля, че съм жертва на домашно насилие.
Изпитвам вече към мъжа си само отвращение и страх.
В прав текст ми казва, че трябва да съм изцяло под негов контрол. Трябвало да бъда достатъчно добре смачкана, за да слушам и да си знам мястото. Трябва всяки ден да повтарям, когато той реши че "аз съм подчинена мишка", "аз съм нищо без теб" гледайки го в очите. Това се случва всеки ден без изключение. Понякога и по няколко пъти на ден. И пред детето също.
Не мога да се видя с приятелките ми, постоянно отклонявам покани за срещи през деня става дума. Защото, когато той си е вкъщи аз трябва да седя при него и да обслужвам. Всичките ми приятелки според него са боклуци, макар и семейни и нищо нередно неправещи. Ядосвал се че се срещам с тях. Родителите ми и роднините ми също са боклуци и мизерници. Както и аз съм една мизерница, която имала невероятния късмет да срещне него.
Поела съм изцяло домакинството, но в супера само той пазарува. Аз не мога да избера нищо. За това и той предимно си купува мезета, меса, сирена и после аз летя като луда до кварталния магазин за да купя продукти за манджи и ястия.
Чистя, готвя всеки ден. Смятам се за добра домакиня, винаги имам наготвено, десерт, салата.
А той само лежи и си зяпа телефона или телевизора. Страх ме е, ако изкажа мнение започват викове, обиди и заплахи. Вкъщи стъпам на пръсти и си мълча, подбирам внимателно всяка дума която ще кажа.
Поведението му е плашещо и за детето ни, то е малко и още си казва каквото мисли. Започна да му казва, че не го обича. И познайте това отключва страхотна агресия, крясъци с конско минимум час. Все едно крещи на мъж, а не на 3 годишно. Шамари, силни който го повалят на земята. Забрана да яде, като той взима лакомство и яде пред него, но не му дава. Аз изпадам в ужас, развих гастрит заради системните крясъци. Според него детето трябва безпрекословно да го слуша и да седи препарирано. Последния път му крещя в мола и за да не го видят хората го ощипа жестоко. При което детето започна да реве още по силно. Започна да го заплашва, че слезем ли в колата ще го смаже от бой. От стрес 3 дни повръщах и разстройство. Той не ми вярва, отказва да приеме, че ми е лошо. Кара ме да готвя минимум. За тези 3 дни не пипна нищо. Вкъщи се превърна на кочина, но не пипа. Само ме обвинява, че съм лигла и се преструвам, че съм болна.
Иска от мене все по-извратени неща в секса, нямам право на отказ. Развих и страх от секс, свързвам го само с болка и унижение. Айде ма ти да не си станала фригидна. Жените били като кучета, както ги научиш.
Ще те пречупя, ще станеш ти тъй както искам аз... това са все редовни думи. Ти само трябва да си много послушна и смирена, и проблем с мен няма да имаш никакви.
И изневяра простих преди 2 години, и не знам остана ли още нещо което да не съм простила..
Страх ме е за детето също, за това че започна да не го обича и да казва, казва че се страхува от него и не иска да има тати.
Последно трябваше да се чувствам виновна, че 3 дни не му пуснах, защото ми беше зле. То едно натякване, едни сръдни и обиди. Всякаш човек не може да се разболеее.
Сърцето ми е все на буца, изгубих си радостта и усмивката.
Веднъж ми удари шамар, до ден днешен ми казва че това е плод на моята фантазия и че това е лъжа. Но аз много добре знам. За сметка на това постоянно ми повтаря, че "аз не искам, да те бия да знаеш". Един вид като заплаха и да си знам...
Мисля, че това е домашно насилие. Не ми се иска да е така, но се опасявам че е....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0cbc5b83da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Бягай с 300, как стоиш още при този??? Естествено, че си жертва на домашно насилие, този твой "мъж" е даже като по учебник. Смачкал те е тотално, детето също ще бъде с разбита психика като порастне... Вземай си нещата, бягай при родителите си и това е. Нямам представа каква си по професия, но дори и касиерка в супермаркет да станеш, пак ще свързваш двата края (ако не плащаш наем). Буквално единственото спасение за вас двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5acfcebf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Послушай детето си и бягай с 300 от този психопат. И още не си сигурна, че си жертва на домашно насилие!? Не само ти, но и детето ти е. Зарежи този ненормалник час по-скоро, защото един ден детето ще намрази и теб, заради стреса, в който си го принудила да живее.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: eff858c54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Моя майчице, само ако можеше да ме чуеш. Адски ме боли, мамо. Болят ме крясъците, болят ме ударите, боли ме сърчицето. Най много ме боли за теб, искам като лъв да скоча и да го разкъсам. Моята майка, най-прекрасната, най-топлата, закрила моя, Всичко ми- ти никога не можеш да бъдеш мишка! Ти си моят спасител, ти си моето слънце, аз изцяло завися от теб, целият ми живот зависи от теб. Виж, каква власт имаш мамо, а мислиш, че си малка, че си нищо... Всичко ми, толкова ме боли да те боли, че си мечтая по - бързо да стана голям зада те пазя. Вярваш ли ми? Вярваш ли ми, че ще скачам да се бия с него с всички сили и без страх - за теб. Вярваш ли, че не ми е мил тоя живот, ти си ми по-мила. Ще си дам живота за тебе мамо и да ме блъска, и да ме заключва, и да ме бие аз ще драпам, ще прескачам оградите, ще разбивам вратите и пак ще дойда да те спася. Имам само теб. Страхувам се от него и не го обичам, той ще разруши моето Всичко. Аз знам, че ще ме скърши и мен. Знам, че ще ме научи да мълча, да съм страхливец, да не вярвам на никого, знам, че няма да ми разреши да имам позиция и мнение, знам как ще изтъргува всичкия ми потенциал за едно пусто подчинение.
Снощи сънувах, че имам кола и те взимам, и бягаме много далече, и него го няма и ти се усмихваш, не плачеш. Колко е хубаво. Ти не знаеш, но аз за това живея. Толкова неща не знаеш, мамо, защото той ме научи, че нямам право да се оплаквам, че нямам избор и няма къде да се скрия, че няма кой да ме спаси. Има ли кой да ме спаси, мамо? Знаеш ли, че не ходя да играя, а бързам да си дойда да не си сама с него? Нищо, не ми трябват приятели. 300 пъти предпочитам да бие мен, моля му се, остави я, набий мен, моля те, татко мен удряй! Само тя ми е хубавото в живота. Той мрази как те обичам. Толкова много ме е страх, че може да те убие. Той ми каза, че ако не слушам ще те убие. Да бях умрял, да не бях се раждал, за какво ви бях? Вече не знам да се боря ли, да кротувам ли и как да те спася? Аз съм една жалка мишка, мамо и нищо не можах да променя, ще стана по нисък от тревата и ще замлъкна, но няма да свикна да те боли. Ще стана безизразен камък, ще гледам в нищото, ще му повярвам, че съм Никой. Мамо, ти знаеш ли какво е да си Никой? Да нямаш нищо хубаво в живота си, да нямаш приятели, защото се срамуваш, че ще разберат как живееш, че си една мишка дето не може да спаси майка си. Да се чудиш да се прибереш ли, или да поседиш още малко на стълбите на спокойствие. Да, и това правя-идвам, слухтя и ако е тихо, сядам да си играя на стълбите. Достатъчно близо да чувам, пикая в саксията на леля Дидка и седя гладен, не ми се влиза в Ада. Само твоят плач ме връща. Прости ми, мамо, че не знам как да те спася. Че нямам кола. Ако имах една кола, вече нямаше да сме тук. За всеки празник искам кола. И нищо. Малък съм бил, още 9 години... Колкото съм живял още толкова. Още толкова бой и крясъци до колата. Няма значение, просто трябва много да слушам за да не те убива още 9 години и готово. Взимаме колата и край, няма да ни стигне никога. Всичко съм измислил, мамо, ще те спася, ще видиш! Винаги ще те пазя, а ти мен?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 606e74eaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мъжа ти е доказано психопат по всички критерии, бягай от него и спаси себе си и детето си. Психопатията е личностно разстройство и не се лекува, не се променят такива изроди колкото и да обещават. Спаси себе си и детето докато не ви е убил,търси помощ веднага.но тайно от него . съвет от жертва на психопат ...бог да ви пази

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6920e40a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не може да позволяваш да те мачка по този начин и детето да живее в тази обстановка с това отношение, ако нямаш достойнство и не се цениш себе си, здравето ти и щастието ти поне за детето ти си длъжна да те е грижа и да го предпазиш, имаш ли представа и на него каква психическа травма ще му причини всичко това? Напусни го и се спасете от това положение..

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bf749c5dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Не можеш да очакваш от такъв изрод да се поправи или нещо да се промени,поправи ти сама живота си и си Тръгни!Мъж съм и ако ти бях брат,баща,гадже,приятел,познат..бих го пребил като псе,запомни че мишката е той и точно защото е мишка си го изкарва на някой който мисли,че е по-слаб от него.Точно защото е мишка иска да си мисли,че може да контролира някого със заплахи и терор.Не знам как търпиш,още при първия шамар,при първата заплаха вземаш си детето и си тръгваш,викай полиция и си изкарай ограничителна заповед ако трябва,но спаси себе си и детето си!
М27

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1281fee7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Все повече ми става ясно, че българката обича да е робиня и да живее с насилници. Още преди 2 години с тази негова изневяра е трябвало да си тръгнеш. Сега поне щеше да си се спасила от този вампир. Още не е късно, родители нямаш ли да ти помогнат?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 809968d60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Разведи се и бягай от там без да се обърнеш. Повярвай ми......
В началото ще е много тежко, но след години ще си благодариш за това решение. Ще се чудиш сама на себе си как си го търпяла. По-добре човек е сам отколкото с насилник вкъщи. Това не е нормално и не е живот.
И да, това си е чисто насилие и този човек не ви обича. Има сериозни личностни проблеми.
И повярвай... Контролът ще стане все по-голям колкото по-безхарактерен си и показваш липса на сила.
Поискай помощ от роднини и се махни от там. Пък да си чупи главата после.
Това не е живот.... Животът е в твои ръце. Нито ти, нито детето ти ще живеете добре с него.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cb6c1c9419
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Така от сърце си мечтая мъжа ти да срещне бившата ми , просто вселената ще ме докосне ако се случи. Иначе съвета ми е да го взривяват тоя паразит!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d61beec47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ужас! Това си е психически тормоз, а този твой мъж въобще не е добър човек и е един нереализиран комплексар. Не разбираш ли, че е с теб, защото просто не може да завърти главата на някоя друга, никоя друга не му връзва, та то коя самоуважаваща се жена ще търпи нещо такова? Никога не е трябвало да му позволиш да ти говори и да се държи с теб така. Вече е късно да го "превъзпиташ", и той толкова дълго те е мачкал, че ти наистина вече вярваш, че не заслужаваш по-добро и няма да се справиш без него. Е, повярвай ми, ще се справиш! Прави план как да се разкараш от там и действай! Не за себе си, а за детето ти, покажи му, че майка му е силна жена, човек с достойнство, на какво го учиш в момента?Ако е момче да бъде като баща си, ако е момиче, да си избере мъж като този твоя?Мисли, жено!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 54f4fc8f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не знам какъв е този мазохизъм при повечето жени. Живеете в тормоза ядете бой и продължавате да стоите там, защото неизвестното ви плаши?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d73417a7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От къде си го намерила това диво ориенталско прасе?? Това е един селски простак и никога няма да се промени. На него му трябва не слугиня, а робиня. Пускай го да пътува, защото ще увреди манталитета и на детето ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 645e014ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Еми да се чуди човек, защо стоиш при него! Най-вероятно си материално зависима и преценяваш, че нямаш друг избор! Бих те посъветвал да си отидеш. Пък той, ако държи на теб, ще се опита да те върне, да се промени. Може би. А може би не!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 01cabfcea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Класически пример за. домашно насилие. Не си мисли, че насилието е само физическо, има и психическо (каквото ти прилага мъжът ти) и от него също боли.
Ако имаш как да се издържаш сама, подавай веднага молба за развод, взимай детето и се изнасяйте. Съдът би трябвало да отсъди да ви плаща издръжка, а ако можеш да издействаш и ограничителна заповед за теб и детето - още по-добре.
Не искам да те плаша, но ако не го напуснеш, по-хубаво няма да става, дори напротив.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f7d7bb5908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Толкова ли си глупава че стоиш, мълчиш и търпиш?

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 9f056d6841
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мъжа ти знае, че вече не се интересуваш от него, затова те унижава. И ще продължава. Но да прекалено си му позволила. Бих те посъветвала да оставите детето за малко, на някоя баба, да го погледа. Вижте какво ще се случи, говорете с него(мъжа си). Никой не ми го казвал, но мъжете изпитват ревност в началото от децата си, особено ако са момчета. Той има нужда от внимание като жена на мъж, не като майка на мъж. Докато не се поправи така, ще те мачка. Вероятно ще се и разделите. Той ти казва, че не иска да те бие, значи не иска, а е принуден. Заради теб!
Жена 32

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 8d516ae5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19 - А бе ти четеш ли какво пишеш? Да оставела детето на бабата, че да го обслужва само него, боклука ненормален? И от това щял бил да се поправи? Сякаш такива психопати нещо ги поправя! Не бил искал да бие, ама бил принуден заради нея? Който не иска, не бие. Няма никакво оправдание за насилието. Каква ревност, какви глупости? Аз имам двама сина, защо моят мъж не ревнува, ами си гледа децата? Имал бил нужда от внимание, ами то всеки има. Да го заслужи това внимание първо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker