Любовни мъки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовни мъки
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1129 пъти
Здравейте всички. Пиша ви тук защото страдам изключително много. Няма да изпадам в подробности, защото не искам да в обременявам с няколко тома писаници, просто искам да си изкажа мъката. Момичето, което обичам от няколко години, но все не ми стигаше смелост да и го призная, излиза с друг. Дори са сгодени. Знам, че вината си е изцяло в мен. Това да отлагам години наред... естествено тя като всяка друга млада жена търси своето щастие, което е напълно разбираемо. До преди 5 години бяхме неразделни приятели с нея. През цялото това време я обичах, но така и не се осмелих да демонстрирам някакви чувства към нея. Последните 5 години се виждаме 2-3 пъти в годината по поводи на общи познати и само си разменяме по няколко думи. Но всеки път щом я видя сърцето ми изкачваше от гърдите. Преди 6 месеца ми ми казаха, че излиза с друг. Аз разбира се не вярвах и си казах абсурд, да има нещо сериозно тъй като познавам и него. И така последните 6 месеца си мислих, че вече дори са се разделили и дори се бях заканил (за 20-ти път) при следващата ни среща да предприема нещо. Уви, преди няколко часа какво да видя? Снимка на двамата във фейсбук при това сгодени... В това разбира се няма нищо лошо. Не изпитвам омраза или гняв към никого. Просто ме боли, че толкова отлагах. Боли ме, и че любовта ми просто се изпари. Не знам как да го опиша най-точно. От тогава имам сърцебиене, ушите ми пищят и не мога да си кажа и името дори. Просто гледам в една точка. Толкова съжалявам, че чаках толкова дълго. Толкова ми е зле, че няма да е тя момичето до мен. През тези 5 години не съм поглеждал друга. Нямал съм връзка и не съм имал желание. Обичай и си мечтаех само за нея. Знам, че изглежда налудничаво, но това съм си аз. Усещам, че нещата не вървят на добре и погубвам себе си. Моля ви кажете как да се успокоя и да стъпя на земята, защото не знам какво ще правя. Всичко се срути.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: bab7275295
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел спокойно, много хора са преминали през това(болка поради любовта си) и всеки един от тях(от нас) си е мислил, че историята му е "по-специална" и повечето не са вярвали на съвети като моите. Просто време, класика е, не е клише. Дай си време, ще я мислиш, но се опитай да погледнеш положително. Това е урок, повярвай ми, в този живот колкото по-рано преживееш подобни неща, по-добре. Тя е затворена книга, сгодена е, а подобно решение не се взима ей така. В което няма лошо, ще намериш и ще погледнеш друга, но докато стане е съвсем възможно да те позаболи известно време, поне така изглежда от мъката, която описваш. Но ще се освободиш от тези чувства и от тази мъка с времето, неизбежно е. Ако имаше специална формула, със сигурност щях да я напиша, но просто няма. Просто ще помъдрееш чрез изживяната болка и ще си готов за любовта много повече от преди.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1b976911ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имал си предостатъчно време да й разкриеш чувствата си. Да не би да си очаквал тя да остане завинаги сама? Най-добре сега й честити приятелски и затвори тази страница. Потърси си друго момиче и не чакай още 10 години преди да й се обясниш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 75192e3603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е много поучителна история. Нека послужи за пример за мъже, които не са предприели нищо, я са обичали някоя жена. За мен, ако човек има силни чувства не трябва да се ръководи от това дали жената има човек до себе си, хубаво е поне да е пробвал да се бори за нея. При теб наистина е гадно това, но ти не си опитал. Да, годините летят, ти не си хванал шанса и за друг това е било идеален момент. Може би ако беше разкрил чувствата си, щяха нещата да са по друг начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f9f81474d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми няма цял живот да стои сама. Като си един страхливец сега ще стоиш сам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d5ae933673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изчакай да и омръзне съпруга и като се развихри глей кво става.
Сама ще ти се метне. Хич не се измъчвай, може даже за добро да е.
Я прочети тука в тоя сайт колко незадоволени съпруги се въргалят по чужди кревати.
Един ден ще се смееш и ще си викаш добре,че ни сложих тоя таралеж в гащите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker