Любов или игра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или игра
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1396 пъти
Здравейте, мъж на 46 години съм. След един неуспешен брак преди 10 години реших да се отдам на ергенския живот. Преди 4 години, когато бях на 42, се запознах с една 19 годишна хлапачка, която си признавам, че ми завъртя главата. Аз изпитвах истинска и страстна любов към нея, тя към мен също.. предполагам. Не ме съдете, истински се влюбих. Та този наш “романс” продължи три месеца и след като тя ме унизи няколко пъти и се опита да ми върти някакви номера и манипулаторски истории с детински характер, всичко между нас приключи.
От три години тя живее с друг мъж, а аз все така съм си сам. Но не спира да ми пише и да ми звъни. Постоянно пише СМСи, обяснява ми се в любов, казва, че съм любовта на живота ѝ и въпреки че в 80% от случаите аз не ѝ отговарям, тя продължава. Един път на 3-4 месеца си говорим по телефона, поне по 3 часа. Но аз не мога да простя това, че ме направи на маймуна.
Въпросът е там, че имаше много възможности да се срещне с мен, излизаме в една компания, 1 месец от лятото можехме да прекараме заедно и да работим заедно, но тя не дойде. На нова година можехме да сме заедно- тя пак не се появи. На рождения ден на братовчед ѝ също можехме да се срещнем, както и на много други места, в много други ситуации. Тя много добре знаеше, че съм там и въпреки това никога не идваше.
Аз се държа ледено към нея, но това отвътре ме жегва и ме дразни, че ме обърква така. Пише ми от 4 години, че ме обича, а никога не ходи там, където съм аз. Уж копнее за момента, в който ще ме види, пък все едно ме избягва.
Кажете ми, като странични наблюдатели, какъв е случая според вас? Тук е моментът да вметна, че не съм богат, даже съм по- скоро беден, така че коментари от сорта на “търси пари” са излишни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4f6a270fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен те държи за резерва. Ако стане нещо със сегашния, да знае че ти веднага ще я приемеш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83bc970584
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На средна възраст си,а на акъл по-зле от нея.Ти просто си и удобната резервна скамейка,помпи си самочувствието,знае,че има къде да отиде.Като толкова много те обича защо живее с други и като цяло те отбягва?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e9688e4803
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора.. прави сте, просто ми изглежда толкова искрена.. самият факт, че е с друг, а все още се сеща за мен ме заблуждава явно.. а пък и това, че пред нея съм представил нещата все едно никога повече няма да сме заедно, а тя не се отказва, ме трогва..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e4352d4689
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вероятно има емоционални липси с новия, но не иска да изневерява или да приключи връзката. А може и да те будалка по навик. Намери си зряла жена, ако си търсиш де.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e63296b28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, ама ми се струваш по-инфантилен и от хлапачката. На 46 би трябвало да си зрял мъж, не тийнейджър за игрички на любов с вятърничави момиченца. След като си разделен с една жена и тя живее с друг, дори и тя да те търси, можеш да я блокираш и игнорираш, вместо да говориш по 3 часа с нея и да дебнеш къде ще се появи. Не е ли малко срамно мъж на възраст да казва, че бил объркан и то цели 4 години от някаква пикла? Не коментирам връзката ти с момиче, чийто баща е на годините ти. Зарежи тази история, каквото било, вече е минало. Ако не искаш да старееш сам, потърси жена на 35-45 години, с която би имал много по-общо, отколкото с това момиче и приятелите ѝ. За тях си едно чиче, което мацката разиграва като маймуна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b52c6234bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каквото 1 каза, не очаквай тя да дойде, докато един ден не скъса със сегашния и тогава тепърва ще дойде да ти плаче на рамото.
Или я забрави и си гледай собственото щастие, или ако толкова много държиш на нея, дай и някакъв ултиматум да реши дали ти си ѝ по-важен от другия.
На твоята възраст и след брак се очаква да си поумнял малко, а да не да се оставяш да те разиграват разни студентки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 18ce6f51bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Малка е, какво очакваш? Кажи на мъжа и, препрати му чатовете, да види с какъв чичо се задява неговата. Играе си с теб, ти и се връзваш. Блокираш я и толкоз.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3b10d0f9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каква компания с хлапачки!? Сам се правиш на маймуна, а негодуваш от младите. Занимавай се със зрели жени!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 11126222b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Чисто и просто си храни егото с теб и просто и е приятно да те върти на малкото си пръстче

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 39d05a4267
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери си зряла жена, какво очакваш от едно дете? Разбира се, че детски игри и номера!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1c7e6d8ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На тази възраст тя не знае какво прави като цяло. Живее си живота. Забавно е, интересно е, има обожатели. Има мъж на стабилна (спрямо нея) възраст, който е насреща. Даваш й сигурност, гръб и спокойствие, че може да излиза с който поиска и да те има някъде встрани като нещо константно. Навремето и аз на 18-19 имах такъв батко (дето всички сега викат чичко), та затова казвам какъв си ти за нея, може би, не я познавам, но на това прилича. Интересна й е заигравката и сигурността. Моят батко така ме изпращаше на срещите ми с други момчета. Взимаше ме от дискотека. Вървеше с мен и цяла тумба момчета, след дискотека и после ги разгонваше пред входа, за да не се влачат след мен :) Беше приятно. Той беше добър човек и искрено ме е харесвал вероятно. Но нещата просто не стават. Не е нужно да я заменяш с жена на 35-40, може и по-млада, но не на 19-20, просто защото на тази възраст много малко са хората, които знаят ценността на другите хора и кое точно да търсят и да запазят за себе си. Има прекалено много изкушения и тялото е младо и имаш право да го използваш, набираш опит и физически и емоционален. На тази възраст ти би трябвало да ги знаеш тези неща. Но явно си хлътнал доста. Искрено и чисто. Кофти. Отчужди се лека полека и когато си готов намери по-зряла жена. Може и под 30-те.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d5c3bebca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами като не те търси, търси я ти. Ако я чакаш само ще си пропилееш живота. И каква работа имаш с деца. Тя сега сигурно и тя не знае какво иска. Едва ли си единственият на който пише. Пък с колко спи сега е друг въпрос.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 04a021331c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, моята история е същата, само че аз бях на 35, тя на 19. Никога не съм имал деца и брак. Освен това ЖИВЯХМЕ заедно в моя апартамент 2 години. Не само че й вярвах, ами даже мислех да се женя за нея. Пътувахме доста, показвах й света. Запознавах я с моите приятели. Тя порастна страшно много и вече даже нейните набори й се струваха хлапета. Това се случва в друга държава(беше чужденка) обаче и аз като се прибрах в България исках да я дръпна с виза за работа първо. Тя милата имала други планове, през цялото време ме е лъгала и някак много бързо ми намери заместник, там в нейната си държава.
Тия малките много болят. С колкото по -недорасло (да не кажа тъпо) момиче се занимаваш, толкова по боли. 1. 5 години не бях спрял да пия. За разлика от твоята обаче моята повече не ме потърси.

Мисля си, че решението е да си намериш друга 19 годишна. И отново след нея друга.. и пак... и пак, докато претръпнеш. Те наистина само това търсят. Те си мечтаят, че един ден ще срещнат добре изглеждащия принц с който да вървят по плажа хванати за ръце, като от някой Холивудски филм. И ние не се вписваме в тази картинка. Още повече, че някъде по пътя винаги се намира една от нейните приятелки, която й казва " защо си се хванала с тоя дъртак, ти заслужаваш толкова много! Погледни се колко си красива! " И така се почва....

От друга страна форумчаните тук правилно казват, че такива като нас им дават сигурност. Демек сме добри доставчици, за да могат те да си въртят опашката. Тук не казвам да им даваме пари. Моята я бях научил да работи и харчи сама. Но тя знаеше, че каквото и да стане ще се прибере на топло и ще има сготвена вечеря, кур, който да я чака и съвет, който да получи.

Ние сме им били повече бащи, с други думи. За тях това е по-важно, но не и по време на овулация. После вече всичко се разпърдява. Наивно е да си мислим за повече от секс, наистина.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 18ce6f51bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, момичетата просто са се осъзнали, че такъв живот не е за тях. Може да са имали проблем с бащата, и в мъж на такива години да търсят именно бащата. И аз съм расла без баща, и на годините на момичето от историята съм имала възможност за връзка с мъже, които реално са били на неговите години. Но не съм имала, именно защото съм осъзнала, че не е редно, че е доста по-възрастен, че нямам нужда от такива проблеми. Че този мъж няма да ми бъде баща, и не мога да очаквам да ме отглежда като такъв. Просто в даден момент на твоето момиче и е просветнало, че това не е нормално, че и трябва някой на нейните години, че наистина заслужава повече. И в това няма нищо нередно. Просто попадате на момичета с daddy issues. Тук няма нищо общо какво давате като пари, секс, а изцяло вниманието и грижите, това, че замествате бащата в нейния живот. На мъжът му е гот да е с младо маце, без обаче да се замисля защо тя е с него. Най-лесно да се каже за пари, макар че в повечето такива случаи е заради бащинските грижи.
Авторе, просто се хвани с жена на твоите години. Няма смисъл да ставаш баща на още девойки, и да ги отглеждаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker