Моят бивш се заяжда и вече не издържам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят бивш се заяжда и вече не издържам!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1400 пъти
Бяхме заедно 2 години и половина. Беше много ревнив, но иначе перфектен във всички други отношения. Ревността на моменти ме убиваше, но не заради нея скъсахме. Буквално го хванах на калъп. Един ден бяхме излизали, всеки се беше прибрал и тъй като беше към 22-23 вечерта, тогава уж щяхме да спим, а той имаше много работа на другия ден уж пак. Обаче ми се прияде много, има закусвалня в квартала ми и излизам и кого да видя на няколко пресечки - колата на моя и вътре една разпоретина, която познавахме и знаеше, че имаме връзка и гаджето ми да се хилят, ядат чипс и се целунаха по едно време. Пък като отидох и стана боят. Изкарах я от колата с ритници, наскубах я, пуснах й кръв. Не се гордея с това, но тя си го изпроси. Тоя се опита да ме дръпне/бутне няколко пъти, но не посмя да ме удари, аз май му разбих носа, след което ми избягаха с колата - бутнаха ме и пак избягаха. Просто ми прималя, защото след всичката ревност и ограничения, които съм претърпяла и любовта, която му дадох, точно той “честният” да ми забие ножа така. Били сме си първи, толкова съм му помагала и накрая. Но не приключва всичко тук.
Повечето ни приятели са общи. Някои заеха моята страна, няколко продължиха и с двамата да общуват, никой не го оневини, макар че няколко се опитаха да ме убеждават, че може да не е това, което изглежда. Но явно това му е трън в очите и си измисли история. Според него съм била лабилна, въпросната вечер качил това момиче, за да го закара вкъщи и аз съм ги нападнала. И това го говори навсякъде! Изкарва ме луда. В целия град ми оронва достойнството (ако има значение от Сливен сме, на 20 съм и той също, но уча в София и съм там повечето време). Заради него не ми се прибира. Това вече половин година го говори и не спира. Няма как да не ми е проблем, защото хем е виновен, хем се изкарва жертвата и мен виновната. Обаче лично не ме е закачал. Избягва ме, но си плете интригите. Онзи ден пак приятелка ми сподели, че за мен говорил. Аз изобщо не го споменавам, защо той дълбае? Толкова ли няма чувство за самосъхранение, защото ще ми писне и веднага мога да кажа на баща си и братовчедите или дори лично да се заема. Няма един смръдльо да ми петни името! Знам, че ви звучи сякаш за нищо се паля, но на никого не му е приятно да се говори зад гърба му, особено лъжи. В цял Сливен ме разнася. Имам чувството, че игнорът ми го дразни, но аз пък имам чувството, че така проявявам слабост. Не искам той да излезе победител. Дали мога за клевета да го съдя? Пари имам, направо ми иска да го вкарам в затвора. Не се шегувам, моля ви въпреки агресивния ми тон, публикувайте и помагайте, че вече откачам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: a4f55fcdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нарцисист е. Като не може да те има, те срива със земята, за да предизвика твоята реакция и внимание , и за да се изкара жертвата. Можеш да го съдиш за клевета

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6de217bc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма глупост си направила като си ги нападнала. Имаш късмет, че не са те осъдили. До колкото разбирам, той твърди, че си ревнива и че си въобразяваш, че ти изневерявал? Остави го да говори каквото иска. Едно дело за клевета ще изглежда много зле за теб, при положение, че си ги нападнала. Извинявай, ама е много селяндурско, както и да пращаш хора да се разправят с него. Как ще докажеш, че той наистина ти е изневерил? Има ли свидетвли? Ако няма, не се хаби. Но и да има, не съм сигурна, че ще го осъдят, след като си разбила носа на момичето. Каквато и да е, тя е човек, как може такова нещо??

Има голямо значение какво точно разправя. Имай предвид, че ако си казала, че е разпоретина пред свидетели, няма да спечелиш. Абе и двамата сте много...Спри се ти. А той няма да спре да разправя глупости, докато му обръщаш внимание. Дай си вид, че не ти пука. На него не всички му вярват и без това. И повече гледай без обиди и побой, че да не се окажеш с условна присъда скоро, заради селянии, че оня психопат ще се зарадва.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e70d773b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2, това е лека телесна повреда, в най-слаба форма, в състояние на афект. Никой съд няма да я осъди. Най-много да трябва да каже, че съжалява.

Авторке, игнорирането ще го нарани по-силно от всичко останало. Всякакво внимание, което му обръщаш, ще му храни егото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a5b590bdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Дали мога за клевета да го съдя? " Що за въпрос, и децата знаят, че за клевета има наказание, стига да можеш да я докажеш в съда. Кое е клевета, да говориш нещо за някого, а то не е истина. Това, че са се целунали в колата, това ли смяташ, че си го хванала на "калъп"? Това ли е изневярата? А дали това което е говорил за тебе не е истина? Човек най много се засяга от истината, страх го е от нея. Ако е говорил истини, как ще докажеш, че са лъжи. С лъжесвидетели може да го осъдиш, но ако той ви разобличи в съда, тези лъжесвидетели могат да отидат в затвора. За клевета едва ли ще го вкараш в затвора, но с глоба може да му затвориш устата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b410687c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Случайно да не си от Перник?

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3300e9f8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами като те слушам, доста лабилна си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6286b23738
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Големи драми, голямо чудо!
Много е просташко жена да тръгне да се бие. Говори за лошо възпитание и лабилна психика. Щяла да насъска и родата си. Аз като чета май момчето и другото момиче имат повече основание да заведат дело. Защо трябва да е затвора за обида той, а не авторката- освен за обида и за физическо насилие?
Той бил ревнив, тя не е, затова тръгнала да се бие. :))) Не се излагай повече, авторке!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 852f3ed2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: През времето, в което бяхме заедно не съм го ревнувала изобщо, поне не без причина. Не съм била лабилна. Бях и вярна. А той е лабилният и приятели са виждали какви сцени ми е правил. Това на него му успокоява съвестта, да изкарва мен виновната! Въпросното момиче беше негова съученичка от преди години и моя добра позната, с която са имали флирт тогава, после докато бяхме заедно пак - аз сляпа ли съм, ясно видях, че се мляскат, сигурно 10 минути съм гледала да видя какво става и да фокусирам преди да нападна. Ами тогава не ми издържаха нервите, но съм сигурна, че на мое място 50% така щяхте да постъпите. Това беше афект. Ако са искали да са ме съдили тогава. Цялата му история - прибрал се вкъщи (живее към центъра, а аз нагоре, но видял момичето по пътя, качил я и я прибрал - тя е в моя квартал) е смехотворна. Самото момиче също има кола и надали в студена ноемврийска вечер е излязла сама, разбрали са се предварително. И след раздялата ни ходиха известно време, ама бързо скъсаха. Хвалил се е, че я е чукал, а тя ми се подиграва зад гърба. Мислите ли, че ми е бил верен? В същото време отрича да е изневерил. Нямаше свидетели на боя освен едни пияни роми, които зяпаха в далечината. За клеветата имам свидетели, пред които е говорил. Но дали си струва? И той може да намери лъжесвидетели и така до без край.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c0dc814501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Що за поведение на студентка и млада жена. Няма значение какво е направил. Мъж под път и над път, но такова поведение за жена. Утре със същата агресия ще заемаш позиция за висшист, ще взимаш решения, ще възпитанаш деца и не казвай, че ще си друга само в тази ситуация си била такава. Осъзнаваш ли го? Проблеми се решават не по този начин, какво показваш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 072a7b28fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Времето лекува всички рани"

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 708f22e02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хората който са ревниви 100% изневеряват казвам го от опит а този момък е доста глупав щом не знае и как да се прикрие моят съвет е да не му обръщаш повече внимание а да си намериш някое перде като мен и да си живееш живота не се занимавай с глупаци селски интриганти и прочие ще дрънка ще дрънка и ще спре

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker