Бившият ми приятел се е обсебил от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми приятел се е обсебил от мен
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1107 пъти
Нормално ли е бившият ми да ме следи? Където и да изляза той някак си се озовава там. Прави си по поне 6 фейк профила на ден, за да се свърже с мен. Звъни ми по всяко време на денонощието от скрити номера, пращал ми е хора преди, за да следят дали се виждам с други момчета ( това се случи преди около година, когато тъкмо бяхме скъсали). Висеше пред вратата ми часове наред.
На всичкото отгоре дойде да работи на моето работно място, за да е по близо до мен. Беше скочил на сегашния ми приятел и се стигна чак до полиция въпреки, че той беше този, който си изяде боя. Говорех с него да ме остави на мира, но просто не става. И му крещях и го обиждах, наговорих му какво ли не и с добро съм опитвала - не става. Не искам повече да намесвам приятеля си, защото последния път, както казах и полиция намесихме и не искам повече да го притеснявам. Не знам до къде ще стигнем с това момче, той се е побъркал, беше ме заплашил дори, че ще ме отвлече. Попринцип е добро момче, има си приятели, държи се нормално само не мога да разбера защо чак толкова много се е обсебил от мен. Много проблеми ми беше създал и продължава. Страх ме е приятеля ми да не разбере, че пак ще станат едни филми, а не искам отново да изживявам този кошмар. Моля, съветвайте ме какво да правя.
П. с. На 20 години съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: e4816c9b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ограничителна заповед! И в малко населено място ли живеете, някак си не може ли да се преместиш? Кажи на приятеля си, не крий. На вашите също! Интересно как не са ти дали ограничителна заповед?

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 27732ab7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нормален този. Обсебил се е , защото си си продължила живота и не си сама. Ако беше тъжна, нещастна, нямаше да те погледне. Но твоето щастие го жегва и дразни, именно защото иска да не си, да се гърчиш и да го молиш да се върне.
Обърни се към полицията.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 168d829ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   тоя е психопат, няма оправия с тия изроди с дълбоко увредена психика и поведение

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: eac3492ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Консултирай се с адвокат какви стъпки са необходими да изкараш ограничителна заповед да не те доближава на определено разстояние. Също така може да разпечаташ всички заплашителни съобщения и пуснеш жалба в прокуратурата щом полицията не си върши работата. Вземи мерки е незабавно положението е сериозно и никъде не ходи сама вземай поне вашите или приятелка като излизаш някъде.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0e9a737eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Селски простотии. И ти имаш донякъде вина, че си ходила с такъв откачалник. Като не мислите с главата, ами с други части и се хващате с такива, това са последиците. Вдигайте се с новия и изчезвайте, най-добре в чужбина, хем да изкарате някой лев и да се закалите в трудностите, докато не е станало по-голямо мазало. Тъкмо ще разбереш и новият колко държи на теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dd2b5cc342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Коригирай си заглавието. Пълна безсмислица е. Колкото до бившия ти приятел, това е вид любов, оттам и ревност. С времето ще му мине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c2267b1421
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам напълно как се чувстваш- и аз имах връзка с едно момиче, която беше изключително токсична и бързо скъсах с него. Обаче след раздялата ни, той тотално откачи- правеше си и той Фейк профили от които ме заплашваше, че ще се самоубие ако не се върна при него, направи си татус с моето име и като видя, че не се впечатлих, си изписа името ми по ръката си, като си я е издълбал предполагам с ножче за бръснене. Чакаше ме пред работа всеки ден и се налагаше постоянно да се чудя от къде да мина, само за да не ме види. Звънеше по целия нощи на вратата ми, гледах да не излизам сама, защото ме беше следил и опита веднъж да ме отвлече. След този случай веднага отидох при адвокат, след това в полицията и вече има ограничителна заповед, а и аз заминах за чужбина и вече сагата ми приключи. Така, че веднага при адвоката, носиш всички заплахи, намираш си свидетели и ограничителната заповед му е вързана в кърпа.
Ж, 26 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker