Връзка с омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с омъжена жена
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2859 пъти
Здравейте,

моля за съвет.
Отскоро излизам с омъжена жена(банална тема, ама все пак), която има и деца. Стандартно в началото не вярвах, че може нещо да се получи, но за кратко време се случи така, че не можем един без друг. От денонощно писане, целодневни разговори по телефон и малкото време което прекарваме заедно нещата се задълбаха много бързо. Странното е че имаме еднакво мислене за живота, еднакви мечти, може да говорим на всякакви теми без да се притесняваме или да трябва да премълчаваме нещо, абе с две думи сме си един за друг. Знам че не може без мене, виждам го в очите и, но тука идва голямото, но тя е женена и има мъж с трвиалната история, че нещата там не са добре и тн., няма смисъл да обяснявам. Разказала е на всичките си близки приятелки за мене и според нея всички са много ОК да се събере с мен. Иска да се разведе, даже се беше изнесла за един ден, но след слъзлив разговор, за децата и тн. тя се прибра при мъжа си с уговорката, че ще е за един месец да покажела на мъжа си, че той няма да се промени и всичко ще си по старо му, пак ще са си съквартиранти. Като в момента продължава да ме търси постоянно и да казва, че иска да е с мене, но е дала шанс заради децата. Аз се чудя какво да направя, най- вероятно мога да им разбия семейството, но ми се струва, че не е редно и си мисля да се отдръпна от нея, за този един месец, да не се чуваме и виждаме, за да може тя да си даде шанс на семейството, защото ако се чуваме и виждаме тя ще е раздвоена и няма да може да мисли трезво и ако не става да си дойде при мене, или ако нещата се оправят при нея да си остане със семейството без да има някакви последствия, защото такива връзки като нашата се разбират рано или късно и става грозно.
Моля за съвет, какво бихте направили на мое място.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: e62dfb6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Замисли се просто над един въпрос. Готов ли си да се грижиш за тия деца, да ги приемеш като свои и тази жена да е до теб. Ако не си готов, спиш с нея, докато ти е кеф и после си тръгваш. Ако си, поеми отговорност с всички плюсове и минуси. Това е.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 20386ecaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще допълня номер 1. Плановите и мечтите са едно, а отговорностите съвсем друго.
Отговори си на въпросите:
1. Можеш ли да се грижиш за жена с две чужди деца? Тук не опира само финансовата страна, а и психическата нагласа и здравите нерви, които трябва да имаш. Готов ли си?
2. Ще искаш да ти роди и твой нали? Тогава децата ще станат три или четири? Даваш ли си сметка за какво говоря? В състояние ли си да го направиш?
3. Ще удържиш ли фронта да не делиш децата на мой и твой, а да се грижиш еднакво за тях и по еднакъв начин да си показваш чувствата?
Ако на всичките по-горе въпроси не си сигурен и имаш най-рано колебание октавия и не и съсипва живота. Не я прави самотна майка на три и повече деца.
Играеш си с човешки животи. Ходиш по много тънък лед. Не се прави на мъж, ако не можеш да си такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8577a48100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако я вземеш тая, съвсем скоро ще си в ролята на съпруга и-гарантирам ти го.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 026c7ec289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Автора,
до 1 и 2, това го мисля със сигурност, но няма как да съм сигурен. Обичам децата, искам да имам, с децата на близки и приятели се разбирам, но какво би станало в конкретния случай според мен никой не знае, няма гаранция, че децата ще ме приемат, което е най-важното в случая.
На мен по интересно ми е дали иска действително да се съберем или просто е решила да се проветри малко, защото в такива случаи може би в 99% не се стига до сериозна връзка, защото жената избира сигурното, което може би е нормално. По скоро искам някой, който е бил в подобна ситуация да сподели опит има ли смисъл да се занимавам или тука на нея и е интересен забранения плод.
До 3,
не съм обеден, че би си позволила в този случай, а особено, ако роди и от мене.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 718b0fed54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако си чак толкова влюбен в нея, няма да пускаш теми и да питаш хората, направо ще ѝ съберете багажа децата и ще ги прибереш у вас. Естествено, любимата ти ще трябва да подаде молба за развод в съда. Оттам нататък си ти. Ама да се нагърбиш със семейство е по-тежко, отколкото да вдигаш краката на любовчийката.
Като виждам как се двоумиш, как даже не си сигурен и в нейните намерения ( а пък уж имахте „еднакво мислене за живота, еднакви мечти“ и „не можем един без друг“), нямате бъдеще заедно. Чуждият опит, който търсиш, няма да ти реши проблема.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e62dfb6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е тема за дълъг разговор, с едно две изречения няма как да стане.Едно е сигурно, децата и няма да те приемат като техен баща.Това, рано или късно ще породи конфликти.Може да си пасвате с тази жена, но в един момент вие сте съпрузи и живота става монотонен с всички проблеми и отговорности.Тя ще си държи на децата, тоест тук нямате допирни точки.Ако имате ваше, тук пък се пораждат отношения наши твои.Малко на баир лозе.Доста търпение,компромиси,финанси за издръжка.Помисли добре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 97ba918ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сериозно ли си мислиш тези работи? Имаш ли идея изобщо с какво се захващаш? Тайничкото гуш-муш и кой от къде е няма нищо общо със семейния живот с две деца. Казваш приятелките и са съгласни и ви подкрепят, обаче другите хора, които непременно ще присъстват в живота ви как биха приели цялата тази одисея? Нейните родители, твоите родители, нейния бъдещ бивш мъж, неговите родители (покрай децата и те ще присъстват по някакъв начин в живота ви), и най-накрая но първи по важност, децата и как ще те приемат? Имаш ли представа как ще се справяш с две деца, които предполагам са вече ученици, които ще те приемат като причина за раздялата на родителите им? Имаш ли представа също какъв е животът на семейна двойка с две деца- секса ще е последното, за което се сещате в ежедневието, когато и ако имате време, сили и желание за него, демек 3-4 пъти в месеца (в добрия случай). Да не продължавам, обаче наивници като тебе си бият камшика след няколко месеца в цялата тази прелест и оставят повярвалата си отегчена (вече бивша) съпруга да се оправя сама с натвореното от вас двамата. Ако мислиш, че при теб ще е различно, давай, пък каквото стане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 423970a4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Недей така, не си губи времето!
Трябва ти свобдна жена, освести се!

Аз съм омъжена с деца, но понеже мъжът ми отдавна не ме чука, залитнах по млад мъж точно на половината на годините ми...той е студент, аз - отчаяна лелка, нека си кажем истината в очите!...Не му върви с младите момичета нещо, но аз го харесах...Не разбирам какво повече би искала една жена от него?! Здраво стъпил на земята, учи, работи, грижовен към близките си, заинтересован, начетен, забавен..и да, какво като е без апартамент и кола?! Майната им, нали?!...Влязъл ми е под кожата, засега яко се зарибяваме...Казала съм му колко много го харесвам, колко стойностен мъж е и как искам да съм с него и да ме скъса от секс...Той също ми казва нещата в прав текст - “ще ти дам всичко, което поискаш, няма да получиш само това, за което не си се сетила...много съм сексуален и ще те побъркам, нали това ти липсва?!Но няма да се влюбваш, какви са сега тези работи?! Големи хора сме, ти си имаш семейство...какви си ги представяш наистина?! Ще ти дам готин секс, знам как да побъркам една жена, когато ме поискаш, твой съм..., но ти си на годините на майка ми, за бога! Стига с тези страсти, любови и т.н.”
И е прав. Харесва ми, че не ме баламосва, за да ме изчука...То аз и без това съм си зряла круша, патка, пардон, путка загубена, която е хлътнала преди да са й го сложили...
Как искам да ми разкаже играта обаче, не е истина!
Но ме мисля, че ще го направя в крайна сметка! Къде съм тръгнала?! Той може да ми е син...
И понеже си говорим така с него, още повече го харесвам и искам...
А ти, не бъди глупав и заблудена овца като мен!
И двамата ще изгорите и жалко за децата...

Ж 44

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 836396bdb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторе, аз не съм убеден, че тази жена иска да се раздели с мъжа си. Ти де факто не я познаваш изобщо. Няма как за месец-два да прецениш човека отсреща, особено ако си влюбен. А и тези истории за "лошият" мъж или "лошата" жена са задължителни. Ами, като не ти допада някой - просто се разделяте и толкова. Почти съм сигурен, че след този един месец тя ще измисли нещо друго и така докато й омръзнеш и дойде следващият. Най-добре е да не се занимаваш с омъжени жени изобщо. Междувременно, можеш да се опиташ да разбереш повече за мъжа й - какво работи, какъв човек е и т.н. Разбира се, не от нея. Да не се окаже, че човекът супер точен работяга, който се скъсва от бачкане, за да има семейството му всичко необходимо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c0e5da9a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, няма не съм сигурен. Ако си тръгнал да развеждаш някого и да разбиваш семейството на две деца, трябва да си абсолютно сигурен. И не казвай, че няма как да си сигурен, защото това е безотговорно. В такава ситуация трябва да си готов да поемеш отговорността дори нещата да не се получат. Не да си биеш камшика след няколко месеца и пей сърце, защото нали последствията са за някой друг.

Помня преди години се харесахме с един. За да се съберем заедно обаче, имаше технически трудности и той рискуваше да си изгуби жилището. Помня, че тогава си мислех, че ако той дойде при мен и нещата не се получат, а после няма къде да се върне, ще направя каквото трябва да си стъпи на краката, а не просто да му покажа вратата. За радост изобщо не се стигна до там, но това е отговорност, когато някой трябва да си обърне целия живот, за да е с теб. Ако не си готов на нея, недей да объркваш чужди животи, особено детски.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d49e7592c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Чакай малко, удари си малко една чекия за успокоение и се замисли над всичко, което изписа относно тази жена. 1- женена жена, която изневерява. От тук започвам, че е пълен боклук! 2- на всичкото отгоре и майка на 2 деца, а прекарва цялото си време в раговори с....любовника си вместо да се грижи за децата си - тотален боклук. 3- разправяла на всичките си приятелки за това, че има любовник - егаси безсрамната пача честно, даже някакво чувство за срам да няма. Сега анализирайки всичко тук да обобщим - попаднал си на някаква ненаживяла се ку*ва, която някой по погрешка е взел за жена, че и деца й е направил завалията. Ако ти заживееш с тази жена много скоро и ти ще биеш с рога по полилеите у вас, а зад гърба ти тя ще се хвали как се е*е с тоя и оня. Чукаш я, добре, но моля те, върни се към точки 1,2 и 3. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 12fb47ea46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   само на мен ли ми е странна логиката на номер 8. Нямало да си разваля семейството, а "само" щяла да се чука. Ами ти си си го развалила отдавна, щом си опряла друг да те чука.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8577a48100
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Като ти се увеси на врата с две чужди деца ще станеш пишман,че си я срещнал.Вземи си жена,да ти роди твои деца,не да гледаш чуждите.Че те знаят баща си и ти за тях ще си просто никакъв.И задължително послушай №11-омъжена жена,която изневерява е боклук и нищо повече.И това ти го пише жена-аз никога не съм изневерявала-само че не го пиша да ти се хваля,кой го интересува това.Просто ако ми стане непоносимо в брака ми ще късам,хвърлям и чак тогава ще започна на чисто.Повдига ми се от такива дето се крият като плъхове.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d77f5b9c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Според мен №8 е авторката на една тема в която възрастна дама си търси любовник. Емоционално нестабилна персона, която избухва при най-незначителния повод. Постоянно иска някакви страсти, защото не си е изживяла живота и не знае как да се вкара в ред.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 695bc68d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Абе хора, номер 8 е оная не/на/такованата от мъжа си цели 20 години, с болните фантазии за секс с млади мъже, които я свалят, но така и не я вкарват в леглото... Това е болната леля със стиховете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 864659207c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   На твое място бих се зачудил къде са сбъркали родителите ми, че да отгледат такъв боклук. Дилемата ти е ясна от самото начало и не знам какъв мозъчен кръвоизлив имаш, ако чак сега се сещаш за тази дребна подробност, наречена "деца, съпруг, семейство".

"мога да им разбия семейството, но ми се струва, че не е редно"

В десетката, Шерлок. Да разбиваш семейства не е редно. Трябваше да се сетиш за този малък детайл преди цялата махала да разбере, че ѝ го вкарваш на лелчето. Истината е, че ти е толкова на к*ра за нейното семейство, колкото въпросната кака ти е била на него оная вечер, а "терзанията" ти не са повече от малодушие. Не искам да знам какви болни теми и мечти делиш с изневеряваща лигла, която се чуди как да си начеше крастата, но явно сте направени един за друг. Лицемерието ви е на едно ниво, така че поне от сродна душа не си лишен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b3c970636
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Жената не получава нещо в брака си, и затова го търси навън. Нали обикновено така казвате, когато изневеряват мъжете.Когато нещо ти липсва, го търсиш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 718b0fed54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   # 20 - Интересно какво пък дава (освен рога на мъжа си), че все нещо не и достига? Но продължава да стои в този брак, докато запълва липсите другаде? Е на това му се вика курвалък. Същото важи и за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 90cc76525a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Познавам хора в сходна ситуация. Омъжени жени с деца с нови съпрузи и нови семейства. Има и лоши примери за неуспешни нови връзки, има и случаи с добър изход-здрави нови семейства със свои и доведени деца. Всичко е до настройката и до това до колко я обичаш. Тези нейни деца си имат баща, който би трябвало да поеме част от финансовата издръжка на децата си.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1b8b8e78ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Много е погрешно това схващане, че ако я вземеш скоро ще си в ролята на съпруга и. Аман от псевдоморалисти, които раздават присъди за другите, без да имат ни най-малка представа кой стои срещу тях. Нима има нещо сигурно в тоя живот и някой е застрахован от нещо? Аз самата съм жена, която е влюбена в друг вече 2 години, но не съм направила нищо. Старадм, плача и ме боли денонощно. Особено като го виждам всеки ден, но така стоят нещата при мен. Ти, ако си напълно сигурен, че искаш това ще е трудно, болезнено, но не и невъзможно. Но ако имаш колебания си тръгни. Не мисли за другите, не мисли кой какво ще каже. Мисли какво чувстваш и колко далече си готов да стигнеш. Път назад няма.
Има една банална хубава мисъл "Когато ти предстои избор, просто хвърли монета. Това няма да ти даде верния отговор, но в момента, когато монетата е във въздуха, вече знаеш на какво се надяваш повече... "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker