Обичам го а той е манипулатор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го а той е манипулатор
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2275 пъти
Здравейте мили приятели. Искам да ви разкажа накратко и моята история. Аз съм на 32г. с него живеем заедно от както се познаваме от вече 6 години. Даже мога да кажа че той бе главния герой да напусна бившия си приятел и бащата на детето ми, но това е друга история. С въпросния мъж нямаме нито браг нито дете. И това е така защото той друго освен да пие, да лъже, да изневерява и накрая все аз виновна друго не знаеше. Боли ме защото за него направих всичко. Поднесох света в краката му. Застанах, зад него когато ощте в началото мойте родители бяха против този човек. Живеме в моята къща, защото той няма дори къща. В моя град. Намерихме му страхотна работа и всичките му мечти сбъднах. А той? Указа се пълен неблагодарник и маниполатор и с цялото си нахалство не спира да ме наранява и да ме прави на каква ли не и да ме тъпче и накрая пък и виновна да ме изкарва. Тук сигурно аз имам вина защото всеки път като се скараме и разделим на третия ден той ме умагьосва, лъже и аз пак го прибирам. Тук искам да добавя само две думи че детето ми го убожава той с нея същото уж де незнам вече в нищто не вярвам, Напълно загубих доверие в него, когато моя много близка роднина ми призна как преди две години той и писал всеки боже ден но тя отказвала тъй като е омъжена за мой братовчед. Изпаднах в шок. По едно време, имах чувството, че съм главен герой в съдби на кръстопът и всеки момент филма ще свърши. Но уви, Не свърши до ден днешен страдам и ме боли но ощте съм с него той не спира да се забавлява и с други жени от различни сайтове и последното, което много ме притеснява е, когато един ден му взех телефона видях, че по Вайбъра има непознат номер аз го записах проверих го и се указа една супер грозна жена която настина на плашило приличаше и даже твърдеше че била мъж. Попитах приятелят ми какво става а той както винаги започна да ме обижда и да ми казва че съм луда и т. н и нищто смислено не можа да каже. Аз за себе си мога да кажа че съм желана и красива жена, която има всичко, всичко, което и на него давам но той не оценява нищто. дадох му хубаво добро семейство, родители за който той само е мечтал, дете, жена, къща и всичко необходимо за едно нормално семейство. Домакиня съм, майка съм и не на последно място съм жена и в леглото всичко му давам но пак не е щтастлив и не мога да спра да търся вината в себе си и незная какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3ab02c6eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ниЩТо, ЩТастлив, оЩТе
браГ, Указа, Умагьосва, Убожава
Леле...
Първо реших, че е правописна грешка, но няколко пъти има думата ниЩТо, а и не само нея. Как 32г жена не знае, че Ш Т = Щ и след Щ не се пише Т. Поредната фалшива история, а ако реално ти нямаш такива елементарни познания не ми е ясно какво си му дала и как няма да те прави на нищо. Каза, че си красива, желана ама нещо българския ти куца. Имаш всичко, но не и елементарни познания, и не, че са най важното, но това се набива на очи.
Дете уж възпитаваш :)
Колкото до този ами ако историята е реална го зарязвай, не става и това е, но за мен е поредната измишльотина. Не вярвам, че човек на тези години е възможно да няма познания от 2-3клас. Надявам се, че примерно не си българка, защото иначе е жалко.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 60aea7a304
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от личен опит ти казвам от всичко описано - тоя е психопат, това е личностно разстройство и не се лекува, бягай от тоя изрод,няма нищо да се подобри никога ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9e14c9fdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам дали имаш всичко, но мисля, че имаш нужда и от правописен речник.............

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b3f019ea80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търкулнало се гърнето намерило си похлупака. От написаното виждам, че си много неграмотна от тук съдя, че си и скучна затова си на това дередже.
М 44

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eb10034cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като начало да поработиш основно върху правописа,изглеждаш неграмотна.След което да поработиш върху самочувствието и самооценката си.И накрая да изхвърлиш боклука от живота и от къщата си,въобще нормална ли си да държиш и детето си близо до такъв човек?!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 86b63d1807
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знаеш ли, знай-добре прочети си написаното и ще разбереш колко са зле нещата...
Аз всичко разбрах, само не разбрах защо още си с него? Детето? Ако го правиш заради това- голяма грешка!
Разкарвай го и живей живота си, не се прави на мъченица- колко много си му дала, а той бил неблагодарник!
Като е такъв- ЧАО!
Но ти трябва да го осъзнаеш и да решиш дали си готова да продължаваш с компромисите или да започнеш наново.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3a0781614
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се че ти си виновна. Не в това което те обвинява, а затова че го търпиш. Колкото повече го търпиш, толкова по-зле ще става, защото вижда че номера му минава. Ако пък наистина го обичаш, направо си за съжаление. На подобни заблуждения само жените сте способни. Нито ще го промениш, нито някога ще те оцени. Зарязвай за да ти е мирна главата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e2dd243a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щеше ми се ти да си ми жена, авторке... Аз пък за разлика от мъжа ти съм бил цял живот сам. Намирал съм си работата сам, сега отчаяно се нуждая от човек като теб да ми помогне да си сменя сегашната работа чрез подкрепа :) Ех... защо не те познавам :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ecbd09dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   У-тата и О-тата направо ме разбиха. Всеки толкова неграмотен индивиз


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 304da78a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Moже би, търси някоя с добър правопис. Но, явно, още не е намерил

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d172e04b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вижда се, че историята е измислена и написана с цел. Ме разбирам защо публикувате такива истории и одобрявате коментарите. Вие в този сайт надрусани ли сте пияни ли сте? Да няма да ми одобрите коментара знам. Има теми които чакат коментари, но тях не ги пускате защо?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8eb4027ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Може да си красива и желана жена, не знам, но със сигорност не си грамотна и умна. :D Не обичам да обиждам, но как да дам обективно мнение и съвет на човек, който все още не може да пише? Както и да е, като жена, която поне може да пише нормално въпреки всичко ще се опитам да те посъветвам. :DDD Първо си купи учебник по български език, моля те. Не го казвам, като шега, но мислиш ли, че е нормално на 30 и кусур години човек да пише по - зле от третокласник? Срамота. Явно не ти е стигнал акъла в даскало, за да се научиш как се пише правилно или ако го имаш тоя акъл ти въобще не го ползваш. Остави това, че не можеш да пишеш, факта че държиш такава свиня с извинение до себе си не говори друго освен, че си много глупава и заблудена. Преди всичко една жена трябва да уважава себе си, за да я уважават и другите. Ако седиш при този глупак ще загубиш уважението на много хора, повярвай ми, защото съм сигурна, че в очите на хората си смешна. Как може да позволяваш такова нещо? Прогони го тоя, а ако той наистина се осъзнае и реши, че трябва да се държи, като истински мъж под дърво и камък ще те търси и ще ти доказва всеки ден, че е решил да стане ЧОВЕК и да се държи, както трябва с човека до себе си. В момента той вижда, че си наивна и уязвима и му позволяваш абсолютно всичко и се възползва. Покажи му, че не е така. Както казах по - горе ако се осъзнае ще се опита да изглади нещата, но това е малко вероятно за това просто го изгони и му покажи, че вече не си негова и наблюдавай след това действията му и не се връзвай на милите му думи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dbf1bc372a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   13, прав/а си, но сигОрно е по-редно това да го беше написал грамотен и запознат с пунктуационните правила човек все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c63ee4477e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Мисля, че това е фейк. Доста теми има такива, уж от жени, които изневеряват или те са измамени от любовник. И „авторката" е все красива и желана, с къща, на добра работа, с отлично материално положение, около 30 години. Мисля, че правописните грешки са направени нарочно. Има ги във всяка измислена тема, но при различни думи. Не знам кой човек с нормално мислене се забавлява по този начин? Някой беше писал, че е една от модераторите към 60 годишна. Не знам дали е точно така, но някой болен мозък яко си е развихря писателския „талант“.
Чакам да видя дали ще публикуват коментара ми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 29880c5784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Малеее

Това сигорно го е писала цигънка(намъм ништо прутив цигъните)
Тулкова негръмотно е написано чи незнам. Вземай боквара и почвай да четеш чи от теби човек нема да стани.
Щом сте одобрили тази тема, одобрете моя коментар.


Гея от Коря

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a4af84b87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   хора стига с тоя правопис и пунтоация, тези неща се учат в началното образование, няма как на 20, 30, 40 г някой да вземе да се учи на такива неща, все пак времето не се връща. хората са пораснали и си живеят живота даже и неграмотни, няма оправия и по зле има...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a4af84b87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   хора стига с тоя правопис и пунтоация, тези неща се учат в началното образование, няма как на 20, 30, 40 г някой да вземе да се учи на такива неща, все пак времето не се връща. хората са пораснали и си живеят живота даже и неграмотни, няма оправия и по зле има...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f59052d988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз имам мъж емоционален манипулатор. Т.е. само част от това, което описваш. Моят мъж не мъже, работи, супер баща е и се държи перфектно, но обича да ми прехвърля вина за какво ли не и има ако беше направила това щях да направя за теб това, т.е. опитва да въведе модел на поведение и така да ме контролира. Аз намерих психолог обясних и ситуацията и тя ми каза просто да игнорирал. Не се ли ядосам, няма да му дам храната, от която има нужда. Ако досажда нещо или ако ми казва, че не мога нещо аз му отговарям, че не е познал и няма да се карам с него и край. Обяснението на това е че той има ниско самочувствиш и избива комплески те си, като се опитва да намачка човека до себе си. При теб са обаче доста неща, не съм сигурна, че с всичко това аз бих се справила, по- скоро бих потърсила друг партньор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d0dc12dbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хахаха!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker