Влюбих се в неподходящата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в неподходящата
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте драги читатели на този хубав сайт. Просто искам да споделя, може би за да намеря малко утеха. Няколко пъти тръгвах да пиша моята история през последните месеци и все се отказвах. Е, вече след последните събития. най-накрая се реших.
Подобно на други в днешно време, случката се развива на работното място. Всичко започна преди малко повече от година, когато започнах нова работа. Видях я за първи път на интервюто ми и още тогава ми направи добро впечатление - красива, интелигентна, отзивчива. Първите два месеца подхождах внимателно и почти не правих нищо, все пак бях нов и опознавах всичко и всички. Малко след това събрах увереност и започнах да общувам с нея по време на работа и в чатовете. За моя изненада и тя имаше интересен към мен, но от чисто любопитство. Времето минаваше, чатовете ставаха все повече и по-обемни и се сближавахме (пропуснах да кажа, че аз съм на 27, тя е малко по-голяма от мен). Разбрах също, че има мъж и малко дете и това направо ме отказа от нея. Не исках да се бъркам в чужди отношения и се опитах да намаля интереса си към нея. Не се получи. И аз й писах, и тя ме търсеше, нещата се заплитаха и не можех да си го обясня.
Обвинявах се, че желая чужда жена, опитвах се да се отърся, но не можех.
Към средата на миналата година проведох разговор с нея относно накъде отива всичко това, имайки в предвид сложната ситуация. Тя ми каза, че между нея и мъжа й няма нищо и че са заедно само заради детето. И до ден днешен не съм сигурен дали това е така, защото съдейки по малкото, което виждам в социалните мрежи, като че ли не е точно така, но това са лични неща и не смея да питам. Каза ми също, че няма да й е лесно и че ще й трябва време за да ми се довери и да ме допусне до себе си. Не исках да я притискам, бях готов да я чакам, много я харесвах и все още я харесвам.
Минаваше време, продължавахме да общуваме, да я ухажвам и едновременно с това чувството за вина не спираше да витае в мен, но и си я харесвах и я исках все така силно.
Поради естеството на работата ни и в предвид нейното положение е много трудно да си откраднем дори половин ден за нас двамата.
Дойде есента. Все още нищо не се бе случило между нас, аз се изнервях и реших да прекратя отношенията си с нея (освен служебните разбира се). Спрях да я търся, но след няколко дни тя ми писа, че й е много трудно без мен и не може без едно елементарно "здравей, как си днес" или "как мина денят ти". Продължихме по старо му. Минаха още около два месеца по същия начини отново си казах, че приключвам с нея. Исках да я видя на живо (извън работа), да й кажа, че не мога повече така и да приключим. Не пожела. Продължихме пак по същия начин - на работа чисто колегиално, в чатовете - нормално общуване за какво ли не. В началото на декември намерихме помеждутък само за нас, излязохме на среща (не за първи път), но трябваше да се прибира веднага след това и отново останах с празни ръце. Вече бях разсипан. Спрях да я търся и да се интересувам от нея за пореден път. Мина около седмица. На работа не общувах с нея изобщо, само в краен случай. Мина тази седмица и тя ме потърси. Написа ми, че й липсвам. че не може без мен, че ме обича (което не вярвам и не знам защо го написа) и че е готова да ми даде това, което искам. Еми, влюбен и загубен са много близки, нали? Усещах, че няма за какво да се надявам, но все пак продължих.
И в края на миналата година, тя ми каза, че ще е по-добре да ограничим всичко, че си губя времето и че трябва да се отделя от нея. Като цяло още през септември исках това да се случи, но въпреки, че си го мислех, не го направих заради повторния интерес от нея към мен и подхранването на надеждите.
Приех, че всичко е свършило. Минаха около десетина дни през които общувахме само служебно. Изтрих я от фейсбук, за да не виждам какво споделя и кога е на линия. Буквално преди два дни последва още едно "ако знаеш как ми липсваш"...
Еми човек съм в крайна сметка, душа нося. След поредния чат на откровения ми каза, че иска мен, но не може/ не трябва да се случва.
Не ме разбирайте погрешно. Ако ми беше само за секса, нямаше да чакам толкова много време. Искам я за мен, не искам да бъда само любовник за кратък период от време. Дори и да се бе стигнало до по-сериозна стъпка, в близките една/две години не мога да й предложа финансова стабилност и жилище за да дойде при мен и тя това го знае.
Не знам какво ще се случи от тук нататък, не знам дали ще ме потърси пак, единствено знам, че не искам да страдам повече заради нея. Продължавам да я харесвам и искам, не мога да я изтръгна от мен. По принцип времето лекува и ще си покаже.
Благодаря ви, че отделихте време, за да прочетете моята история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1906f829ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, луд ли си?
Едно нещо не стане ли от първия път, не става и от десетия, не си ли го разбрал? Игнорирай я абсолютно! Така ще те върти още 10 години. Просто ѝ харесва някой да ѝ обръща внимание. Да знае, че някой ще дотича стига да го извика само... Сигурно мъжът ѝ изобщо не я бръсне за слива, нито общуват с него. Обаче сега - той я чука, а ти заместваш всичко останало.
Ако трябва напусни работа!
Свършили жените по света... Айде моля ти се!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc8509326a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази те разиграва и то тежко. Ползва те за кошче за душевни отпадъци и си чеша егото с теб. Дори и секс не получаваш от цялата работа. Ако имаше нещо към теб, отдавна да сте си консумирали връзката.

Много лошо е, че работите заедно. И на мен ми се случиха разни неща с един колега преди години. Убедих се, че е абсолютно вярно, че не трябва да си сваляш гащите там, където си вадиш хляба. Почти невъзможно е да се откъснеш в такава ситуация. Най-добрият ти ход е да напуснеш и да прекъснеш всякакъв контакт. А в твоя случай, тази и ще те пие с години, ако й позволиш.

Ж, 30

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8689762475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стигнах до: “Исках да намаля интереса си към нея, не се получи”. Е, като отнесеш тупалките в повечко, ще се получи. Аз нямам семейство или да съм обвързан, но лично при мен няма тя виновна, той невинен. Под ножа и двамата, един здрав бой и да видиш как ще се получи. Чудя се, къде си тръгнал да се занимаваш с ОМЪЖЕНА жена, която на всичкото отгоре има и детенце? Пич, не, че нещо, но ако това беше се случило при мен, щях да те ликвидирам без да ки мигне окото и никой нямаше да разбере какво се е случило с теб. Моя съвет е да не се занимаваш, щото така хем ще развалиш едно семейство, хем си мъжка курва.

М24

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a78e506eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко написано от теб показва, че си разумен и разсъдлив, дори и влюбен във въпросната жена и си разбрал какви са негативите от евентуална връзка с нея. Най-добре я блокирай във всички соц.мрежи и поддържай само служебни отношения с нея. Имам чувството, че тя те манипулира и си гали егото с теб. Тя нищо не губи - има вкъщи дете и съпруг и теб за ухажор, а ти се терзаеш и храниш някакви надежди.
Можеш много повече - излизай, общувай с други жени и ще я забравиш. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Ж 46

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fa1ed31c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Така го разказваш, толкова красиво, колко слаб характер имаш и че нямаш капчица достойнство и себеуважение.. Кво очакваш да ти кажат хората? Видял си, че има мъж и дете и си продължил.. Тва говори достатъчно за характера ти. Другото даже и не го прочетох. А ти продължавай да се правиш на жертва и да описваш така красиво... Направо се отвращавам от такива хора, с които е пълно в обществото ни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 96d29bf29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Тази само си играе с теб да си чеша егото! Казва ти го жена! Бъди мъж и и тегли една и си хвани готина и реална приятелка. Тази никаква не ти е, няма и да ти бъде! Пропиляваш си времето , за какво?! Всеки обича да слуша хубави приказки, ама погледни реално над нещата!

Ж.25г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4c56e8aada
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Губиш си времето. Човек, който поне малко го е грижа за теб, не би те разигравал така с месеци. Но ти това го знаеш.
Веднъж направиш ли компромис, бъди готов да направиш още безброй. Компромисите понякога са хубаво нещо, но не и когато става дума за това ти самият да си щастлив. Просто прекрати веднъж завинаги тази история. Пет-шест месеца ще ти е болно, на седмия ще е по-добре, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 58f609d7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, историята ти прилича почти изцяло на моята. Само че аз съм жената, която е в мъртва връзка. Абсолютно същите неща изживявах, но той се отказа от мен скоро с думите "не мога повече, така е най-добре за всички". Адски боли. Та ако беше добил смелост, ако ми беше казал да бъдем заедно щях да направя всичко. Но той е добър човек, свестен, не иска да разваля нещо, което е развалено. Не се колебай, не я измъчвай. Или си тръгвай завинаги без да поглеждаш или се бори за нея. Ако моят любим беше готов да се бори за мен...Ще получиш много упреци, тя също ще претърпи много, но запомни че не живеем за другите.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5974f90a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ето така се развалят семейства! Нямаш грам достойнство защото ако имаш няма да се месиш. Ако е разведена е друго. Ти ставаш причина за раздяла! За нея използва (възползва се от нейния мъж пари жилище и т. н) Който ти не можеш да и дадеш. Дори и да дойде при теб след някоя друга година ти ще си от другата страна някой друг ще и завърти главата.. За детето нищо не каза готовлиси да се грижиш за чуждо дете? Или то при баща си ще остане както масово става последните години? А за мъжъти правиш му услуга вземаш му таралежа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e766716f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Не знам какво ще се случи от тук нататък, " - най много мъжът й да научи и да потроши зъбите и на двамата. Малко ли курви има, че се ровиш в семейства, помисли за детето й, защо заради глупавата му майка, искаш да му съсипеш живота?

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3b8448f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Загубих им бройката на вашите раздели и рестартирания. Бъди мъж, не играчка на някаква си, ползва те да си лъска егото. Като кажеш веднъж край, да значи КРАЙ. Игнорирай я тотално, блокирай я, не виждаш ли, че те разиграва? Има толкова свободни жени, не се занимавай с омъжена, ако не искаш проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c9cfbb560c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички за бързите отговори. Ще си взема поука и ще променя някои неща в себе си. Пожелавам ви здраве, щастие и успехи през новата година.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec7afbbf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 10

При мен се случи обратното ... аз набих мъжа, защото беше некякво трол 1.70м 80 кила, без никавка физическа подготовка ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7c5835545f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   За сто месеца игра поне цунА ли мадамата, бе дееба...

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 208f2c257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 13.
Заповядай в Сливен да ти счупа каската....

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 07944735d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей авторе,
прочетох историята ти. Все едно е писана за мен. Аз съм жена с партньор от 10 години и дете от него което е на почти 3. Случайно се запознах по служебен път с един мъж, който се държи точно като теб, с разликата, че той не ика да спи с мен защото съм обвързана. Казва ми, че иска да оставя мъжа си и да се отделя сама за да може да имаме нормална връзка и че не иска да ме дели. Абсолютно същата история. Аз пък не му вярвам напълно и си мисля, че ще ми се насити и ще ме изостави. Тъкмо съм готова да напусна приятеля си и той изчезва като може би, както ти пишеш се мъчи да прекрати отношения с мен. Аз съм много влюбена в него но знам, че не е редно. Детето ми има нужда от сигурност, както и семейство. И точно поради тези причини не мога да направя голямата крачка. Може би нещата ще се разминат от само себе си и ще си прекъснем отношенията, но аз никога няма да го забравя понеже такава тръпка и влюбване не съм имала. Споделям ти историята си за да разбереш гледната ми точка. Една хубава жена винаги получава внимание. Щом тя ти отвръща значи си специален за нея но според мен просто не може да си позволи да остане сама с дете влюбена и без сигурност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fe23139e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 13 и гордееш ли се?
Една шматка ви прави или правила и двамата на глупаци, ходила да скача от х.. на х.., а ти си хукнал да биеш мъжа и, че защо за бой си ти, за бой е тя.
Ако имаше повече акъл първо нямаше да се занимаваш с жена, която е обвързана или женена, второ щеше да и теглиш една и по живо по здраво да му пожелаеш по малки рога с тая к.... ;)
Да не говорим, че ти като мъж с достойнство нямаш работа с такава жена и да съсипваш една връзка или семейстяо, а ако си си я взел, е честито сигурно вече и ти си рогат.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 892c8e8210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кажи СТОП, а ако тя продължи с лигавеното, просто й кажи две думи - ще кажа на мъжа ти. Ще се изпари.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 02f9a4b9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   13 - всичко се връща

Не си най-подготвения на тази земя
Има и кой теб да набие

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec7afbbf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 17

Аз не съм търсил никой. Той се опита, да ме нападне.

"а ако си си я взел, е честито сигурно вече и ти си рогат."

Да, вземах я за петък вечер с познати, а после у нас и я гоних на обяд. Даже не знаех, че живее с някого, зщото толкова обръщах и внимание. Хванала се с някакво внуче реститутче за парички. Не е мой проблем. Аз търся само секс с красива жена и нищо друго. Може да е с поменала за мъж, ама кой ли ти слуша.

Д 19

Хръъън мръъъъъъъъъЪЪЪНн... детската градина. Всичко се връщало, ама по филмите и в приказките. Аре, оди си гледай жената, че може да е отишла при някой по завабен, за разлика от темертуксия ти забил задкин ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b20ee32386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   На това му казват "Иди ми дойди ми"... Ах, ма липсваш ми, ама не, ама да... Навярно с мъжа си имат някакви проблеми и теб те мота, за да се чувства желана и обичана. Обаче тя тебе едва ли те обича, дори не е влюбена. Защото много добре вижда, че си безволев (слаб) и податлив на манипулациите ѝ. Е, точно в такива жените рядко се влюбват. Обикновено си играят с такива мъже и не ги уважават. Затова едва ли и чукане ти свети с тая. Да кажем, че от резерва се класираш за титуляр... Хич не е за вярване, ама току виж не изтърпяла отношението или изневерите на мъжа си, и ти пристане... Ще те ползва за донор, да храниш и гледаш чуждо дете, твое няма да ти роди, защото не те обича, а от време на време ще се чука с бившия, или с някой нов... - първа либоф ръжда не хваща, веднъж се живее... и те така: блестяща перспектива ти се разкрива.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker