Случвало ли Ви се е тя/той да залитне по друг/друга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случвало ли Ви се е тя/той да залитне по друг/друга?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2457 пъти
Обсебена съм от тази жена, върхът беше, когато снощи я сънувах. Имам чувството, че съм обсебена от нея, усещам се как постоянно мисля за нея и се измъчвам, а тя дори не ме забелязва сигурно. Живеем в блок под който има офиси. Там работи една руса жена, мисля че е рускиня или украинка и наистина е много красива. Абе като я погледнеш има една съблазнителна физиономия, че малко мъже не биха я забелязали. Аз съм обикновена нито грозна, нито красива. Може би това, което харесвам в себе си, а и другите са очите ми. Големи и изразителни. Може би само с тях се гордея. Живеем в блока от близо три години. В началото не я бях забелязала, но както и да е. Въпросът е, че моят човек си я заглежда. Правила съм му скандали и може би и аз допринесъл за неговото поведение и аз допълнително я възвисих и прехвалиха в очите му. Вече си държа езика зад зъбите, последния път, когато забелязах не му казах нищо, но той усети. Изчаках го да заспи и си поплаках. Мина ли ми? Ами не. Гадно ми е, защото тя е по-красива и е нормално той да я хареса. Да обаче и тя го зяпа, явно и тя го харесва. Дали съм излишна? Той ме обича знам го това, но я чувствам като опастност. Искам и той да разбере как се чувствам, но аз не си падам по друг и не се и заглеждам много много. Ми е да ви се стори глупаво, но това започна да ми пречи на целия живот. Разбирам да са случайни жени по пътя, но тази работи точно под нас. Направо не ми се ще да излизам с него, все съм на тръни и гледам и се моля да не ходим никъде заедно само и само да не видя как се гледат. Не говорим за продължително оглеждане, разбрахте ме. Помагайте, нямам време и пари за психолог дайте ми съвет какво да правя, как да спра да се чувствам така ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6827fcad13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си още младо момиче и си с мислите че цял живот само с него ще спиш и никога няма ти омръзне. Не разбирам ти като е харесваш не е ли желаеш сексуално, защо не си правите кефа а се напрягате. Живота е кратък че да се терзаеш за такива неща. Проблема е че не си самоуверена а не че тя е много невероятно красива а бачка на заплата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9c1627cd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и знам. Очите сами си ходят, но въобще не значи, че сърцето ги следва. Автоматично и несъзнателно е много често. Бъди слаба. Говори с партньора си и му сподели, че много те тормози ситуацията, че се комплексираш заради нея и ти е трудно. Открий се пред него, ако му вярваш напълно и сте достатъчно емоционално близки. Сама пред себе си осъзнай, че няма да си най-хубава, няма да си най-умна, няма да си най-добра. И това е напълно окей. Приеми си го и се гордей с това, което си и това, което имаш. Радвай се, че въпреки, тези неща имаш човек до себе си, който си сигурна, че те обича и избира теб. Че имаш някой и всяка вечер заспиваш до него и се събуждаш до него. Че си негова, а той - твой, въпреки минусите си. И това е достатъчно. Или поне би трябвало да бъде. Тези, за които е...са щастливи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 97e6c8d23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аха, случвало ми се и то доста пъти! Аз съм по зле от теб! Аз дори да няма дадена заплаха винаги когато излиза той си имам едно на ум! Помня как баба ми ми казваше:" Мъж да те знае от кръста надолу само, ама какво става в главата ти да не знае" Представи си само какво пък на мъжете са викали дядовците! :) Истината е, че винаги ще има по красиви от нас, и по добри! Но баба ми казваше също и: "Дори да усетиш че има друга, стреми се да си по добра от нея за да си запазиш семейството!"
Е да, ама как да се надбягваме например с жени, които са по красиви например, айде за добротата е ясно, но мъжкото око е ненаситно!Там дали е по-добра или не няма значение за окото, то е ясно! Точно за това някои мъже след изневери и то дългогодипни се връщат пак при жените си с подвиди опашки, кога някоя ги изгонила!
Дори ми прави впечатление че заглежда хубави жени, добре облечени, примерно на светофар, а ако е и руса още повече! Добре де, ако е хубава, загглежда я малко по дълго време, ако е руса например още повече. Така изглежда, че моменталически трябва да я види в лице, само да я види за съвсем кратко дали е крокодил или не, както негов приятел се изразява, и ако е кроки, веднага несъзнателно извръща поглед! Това съм го забелязала! Ама ето, трябва да погледне! Ще го правят винаги, независимо дали ни харесва или не, правят повечето несъзнателно! Понеже знае, че ми е неприятно, някой път види ли че отгоре идват момичета, и то хубави, или започва нещо да ми говори и да ме гледа, или се спира и ми сочи нещо, само и само да изглежда, че е вторачен в мен и не ги е видял, ама аз знам, че го прави щото те са отсреща и понеже знае, че това е нещо, което неможе явно да контролира взима че ми сочи кола някоя, където аз и хабер си нямам от коли и вътрешно ми става смешно! Не го мисли!
Стратегията тук е , поне аз мисля така, е точно когато минавате с твоя през тази, къдеот работи, винаги изглеждай засмяна, и върви с вдигната глава, независимо дали се държите за ръце! Аз съм правела такова нещо, често казвам кратък виц или някоя смешка, точно преди момента и се получава! Види ли те тази с наведена глава, мрачна, това ще я кара още повече да върти опашка! Иначе аз такива много ги "обичам" Щото всички знаеме и поговорката за кучката, която ако не си завърти опашката, кучето няма да тръгне по нея!
Смело напред!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 129614cb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Откровен разговор...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2ba5f2bdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тук има една приказка, ако ти не се харесваш няма кой да те хареса. Сама казваш, че тя била по-хубава, ами полагай повече грижи за себе си и ти ще станеш. Иначе е нормално мъж да загледа жена, човешко е, ама въпроса е да е само заглеждане

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7680944d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Еми така са комплексарите. Айде да си вземем някоя по-неугледна или дори уродлива маймуна /много често започна да се среща/, защото уж били по-скромни, нищо няма да искат, тях никой няма да ги иска, а и ще лазят само и само да останат с тоя мъж. И накрая какво става... Комплексарите не издържат и си искат хубавкото, а същевременно скромните грозотии се оказват не толкова скромни и затягат ли затягат примки около вратлето. Мъже и жени, спрете да се мъчите все да минете метър и все да си правите тънки сметки, все така жалки и прецакани ще сте цял живот. Един идиот така в момента от две години се крие като мишка с уродливо цигане и няма досег до хора, а цигането пък се кефи, че си има гадже и то хубаво българче, пък какво като го крият като прокажено, и че и то постоянно го дебне и го стиска за вратлето да не избяга. И това ли ви е великата щастлива любов?!!
ж23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4600ae0d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, мила!
Знам какво ти е и със сигурност няма да започна да те обвинявам в липса на самочувствие, за разлика от 90% от коментиращите злобари. Както и да е... според мен решението на проблема ти е следното...започни да обръщаш повече внимание на себе си т.е прическа, маникюр, нови дрешки - типичните женски работи. Накарай мъжа си да те желае, бъди мръсница! Секси бельо, неочаквана свирка, разнообразете сексуалния си живот и няма да му остава време да мисли за други жени, вярвай ми!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f4ce3fb1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз също заглеждам красиви жени , това че той го прави не значи , че ще те смени с нея . Пълно е с красиви хора .

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 357e7bca08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Едно куче като не знае да лае, докарва вълка в стадото ,има такава поговорка. Кой те би по устата да я хвалих пред него и да му заостряш вниманието? Сега ще се изядеш от ревност. И аз имах един, изневеряваше ми с разни разведени, повечето по-стари от него, едната беше ужасна грозотия, стара мома, почти на годините на майка му, имаше и някаква рускиня. И след това се връщаше при мен, все едно нищо не е станало. Като ме видя обаче една вечер да говоря с друг, който ме изпращаше, откачи. От опит ти казвам- няма начин да го спреш, реши ли да е с нея. Може даже и да не разбереш. Но започне веднъж той да зяпа по други, а ти да се тормозиш, не си струва, зарежи го.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3927c3e329
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно, Авторке. Повечето мъже заглеждат красивите жени. Мераклии много, така че твоят има малък шанс да се вреди. По-лошо ще е, ако си хареса някоя грозничка.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5766b63e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз те разбирам напълно, всички жени ревнуват, но не всички си признават. Някои мъже по-горе правилно са споменали, че те са си такива по природа - зяпачи. Неприятно е, и то много, без значение дали си неврачна, красавица и т. н, а видиш мъжа си да се заглежда..
Бих те посъветвала също да не демонстрираш явно ревността си, и винаги да изглеждаш ведра и усмихната, минавайки покрай въпросната жена, и покрай други като нея.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 72db7bd2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички, които сте ми оставили коментар. Накарахте ме малко поне да се успокоя и да осъзная, че не го прави само той. Може би трябва да поработя върху себе си и възприятията ми за мен самата и да не се сравнявам с другите жени. Бъдете живи и здрави!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker