Нормално ли е това държание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е това държание?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1417 пъти
Здравейте! Ще карам по същество! От година и няколко месеца имам връзка с моят приятел. Проблемът е, че не мога да разбера неговото егоистично държание. Живеем в София. Виждаме се на няколко дни, което е добре няма нужда да се задушаваме, но когато не се виждаме от повече време го питам защо не излизаме, а той ми отговаря, защото колата харчела много и не му се давало пари. Не правил общи планове, не излизаме заедно, свиди му се за мен дори да ме почерпи едно кафе. Значи аз за тази една година показах, че държа на човека до мен и не ми се свиди, не съм дребнав човек, изпаднах в много трудна ситуация, останах без никакви пари, но когато споделя отправя някакъв коментар и сменя темата. Вижда ме, че се мъча и ми е тежко в тази ситуация, но не го интересува. Не искам пари или каквото и да е било осъзнавам, че не е длъжен, но аз бих му помогнала каквото и да става и с каквото мога. Това е любовта му. Стане ли въпрос за мен и дали имам някакъв проблем, било то финансов или личен, него го няма. Обича да чува само хубавото и да съм винаги усмихната без да го натоварвам. Ако му споделя какво мисля по тези въпроси се държи дебилски и сякаш не му пука. Как според вас да постъпя? Искам да се отърся от чувствата си и да го зарежа, но ми е трудно. Осъзнавам, че не ме прави щастлива по никакъв начин. Омръзнало ми е да давам всичко от себе си и накрая да ме приемат за даденост!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbd851d2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си друг от този хубаво няма да видиш!!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 537c1db16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом от сега не показва, че е до теб и можеш да разчиташ на него в нужда, какво можеш да очакваш в бъдеще? Най-добре е да продължиш напред, но това зависи от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cdf591a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защо не се коментират такива интересни теми? Чувствам се точно по същия начин и много добре те разбирам. И аз не получавам никаква подкрепа от моя човек нито емоционална, нито финансова, даже напротив. Чак се отчайвам като чета как масово хората са нещастни във връзките си и търпя и стоя от страх да не съм сама някой ден. Не знам какво да кажа, съчувствам ти и те разбирам!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 94fcc6fd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче... колко такива гаджета и приятели в кавички имах.
Разбери, че това няма да се промени.
Е какво става, какъв е тоя свят. Хората като твоя дето не си мърдат и пръста си имат такива гаджета за чудо и приказ като теб, а хората като мен, които ще ти отвърнат с разбиране и подкрепа и ще са винаги до теб, стоят сами.
Твоя заслужава да остане сам и то завинаги.
Махай се навреме. Някъде там някой ще те носи на ръце защото го заслужаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bfed462a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Кратко и ясно- не ти е никакъв приятел, и не е загрижен за теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 950530b0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да си в такава връзка е по-лошо и от това да си сама. И в двата случая нямаш партньор, на когото да разчиташ, само че в единия се тормозиш излишно, тъй като получаваш и куп разочарования успоредно с проблемите, които вече имаш. Бягай с 200 дори да ти е трудно в началото, такъв му е характерът и няма да стане по-добре с времето, дори обратното - по-вероятно е да стане по-зле.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4c0d378fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То вашето не е връзка, а просто секс. Поне за него със сигурност. По-добре сама, отолкото с този дебилен егоист.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0b3b80e599
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Разбира се, че не е нормално. На приятеля ти не му пука за теб, стои в тази връзка колкото да не е съвсем сам, да има с коя да излиза и да прави секс когато му е кеф. Не виждам как ще го промениш, затова го зарежи. Няма да давам примери в бъдещето колко по-зле може да ти бъде когато не можеш да разчиташ на човека до теб. По-добре да си знаеш, че си сама, да не се самозалъгваш и да намериш правилния човек за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 328e107af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Търси си сериозен човек, от такива няма смисъл. Това не е любов. Който те обича ще иска да се чувстваш добре.
Ако му беше важно, дори да нямаше пари щеше да измисли как. Щеше да идва с метрото ако трябва. Щеше да те води на разходка с домашно направено кафе в термос например. Има и по-достъпни начини да показваш загриженост и бедните хора обичат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f2cbdabfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво да му се коментира на това? Че някой/я няма достатъчно разум и воля да зареже този, с когото се чувства нещастен, ами чака да зарежат него? Стоят с години в една такава уж „връзка“, макар да виждат как си пилеят времето, чувствата, нервите за човек, който не го заслужава с обяснението „обичам го“ или „страх ме е от самотата“. И не разбират, че вече са сами.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7138abdff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   3, какво интересно има в тая тема? Ти и авторката не осъзнавате, че сте слабохарактерни жени. Сама не си в състояние да си подредиш живота. Търсиш одобрение и съчувствие по форумите, че си се залепила за някакъв егоист. На мен тия сълзливи истории ми идват в повече. Всяка втора е такава многострадална, неразбрана мъченица, но не прави нищо по въпроса и търпи лошо отношение до Второ пришествие. Нито ти съчувствам, нито те подкрепям. Ако сама не се оправиш, няма кой да ти помогне.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 88a2cabe47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защото и двамата сте се позиционирали в тази връзка от самото начало по този начин. Очакваш развитие, а идеи и предложения никакви- може би защото така ви е харесвало или просто заклихте в ежедневие, рутина и някакво вътрешно удобство. Взаимно трябва да се извадите от зоната си на комфорт дори и това доведе до конфликт по между ви. Всичко става с разговори и ако от другата страна има стена и безразличие означава, че си сама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 80c5ddc2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Поразително напомня на един мъж, с когото имах отношения за кратко и бързо разбрах, че няма да ни бъде. Програмист, на 37 трябва да е сега, едър мъж, груб физичеки с дебилно поведение, повърхностен и стиснат... На пръв поглед излежда забавен, “образ“, дори децата, на които преподава, го харесват. Имитира якакви отношения и загриженост, докато си получи, каквото търси, после чака едва ли не ти да молиш и търсиш внимание. Лично аз съжалявам за пропиляното време. Бях готова да помогна психологически, питах наранен ли е бил. Съжалявах го, че е сирак. Но твоите чувства и време не са по-малко ценни, че да ги хабиш по подобни. Тези мъже само полцват жените като предмети и нищо не дават в замяна. Бий му шута и напред.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6cc67e4e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Какво си давала всичко от себе си като ти самата нямаш нищо или ти смяташ, че секса е всичко което една жена може да даде. Брей, достатъчно е че правите секс и той ти е длъжен за всичко останало. Всички жени си мислите, че заради един секс трябва да получите всичко каквото поискате. Много ще чакате да ви се изпълняват неограничените желания за един секс. Продължавайте да чакате.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e9935a8d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката: Не споменах да кажа, че съм на 22 години, ако това е от значение. Нямам много опит във връзките, но съм наясно с това, че връзката е да си отдаден на човека. И да, искам да призная, че ме е страх да съм сама. Осъзнавам, че заслужавам по-добро, но това е по-силно от мен. Като малка баща ми ме изостави и това остави такава следа в мен, че във всяка връзка се привързвам и да се държат лошо с мен страхът от самотата е по- силен. Имам явно психологически проблем щом за мен край на връзката е равно буквално на смърт. Много го преживявам, зарязвам университет, работа всичко. Просто се ужасявам да съм сама.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker