Имам приятел, когото обичам, но все още имам чувства и към бившия си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам приятел, когото обичам, но все още имам чувства и към бившия си!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1095 пъти
Първо подчертавам, че не е на сексуална основа желанието ми спрямо бившия - със сегашния сексът е толкова добър, че и по-добър, защото той се интересува повече от моите желания, а и никой от тримата не е чак такъв маниак. Не си мислете, че бившият ми е бил лошо момче или нещо такова. В края наистина се държеше отвратително, но затова скъсахме, иначе беше супер в началото. Та минавам по същество.
Имах приятел 3 години. Първа любов, много трепети. Бяхме неразделни, последната година живеехме заедно кажи-речи. Но не знам задушихме ли се, от факта, че си бяхме първи ли, в един момент той започна да ми се дразни и се държеше отвратително. Постоянно ме критикуваше, забележки и мрънкане. Стигнахме до там аз да си играя видео или компютърни игри (да, момиче съм и го правя), защото ми писна всеки ден да ме унижава за глупости и спрях да го отразявам, той и без това не искаше романтиката и секса, който му предлагах. Искаше да си излива негативната енергия върху мен и накрая просто го питах дали иска да скъсаме и той каза “да”. Това последните няколко месеца. Иначе в началото беше връзка като по филмите - хем страст, хем романтика, хем разбирателство. Имахме много дребни спорове, които все с любов решавахме. Но сигурно беше намесен и трети човек за рязката му промяна, със сигурност му бях писнала, а съм била възможно най-либералната, не съм погрознявала, а дори напротив, развивах се. Но сме само на 21, тогава на 20, а това си е сериозна връзка за 20-годишни. Във времето, в което бях с него и след това само той ми беше в очите. Любимият ми актьор да ми покажат, ще съм сляпа за него и ще търся гаджето си. Нито съм заглеждала, нито съм писала с други момчета, нито съм се интересувала. Режех ги като моторна резачка, само той имаше значение. Той също ми беше уж верен, просто се стигна до раздяла. Без лоши чувства, но и без силни такива. Когато просто минусите от връзката надделяха. Разделихме се като добри познати, дори не си трихме телефоните и не се махахме от мрежите. В обща компания няколко пъти сме излизали, но като цяло - не много, запазихме общите приятелства и така. Скъсахме април 2019 да спомена.
Няколко месеца се запознавах с различни момчета, нямах отношения, само опознавах и накрая с едно момче си допаднахме. Октомври официално станахме двойка. Той е просто ангел небесен. Обича ме повече отколкото аз него или отколкото заслужавам. Наистина се грижи за мен. Един минус няма. Дори понякога прекалено ми угажда и все държи да е моето. А не е мухльо, просто е огромен джентълмен. Обичам го, но след бившия ми нещо в мен се пречупи - вече не вярвам сляпо в любовта. Плюс това още имам някакви чувства към онзи глупак. Да, обичам двама мъже едновременно. Може ли това нещо да го има? Поне веднъж на ден мисля за бившия ми. Но обичам и сегашния. Само дето ми е гадно, че той ми е толкова отдаден, аз му бях първата, година по-малък е и не иска. да го нараня. Нарочно махнах профилите, снимки, вещите, изобщо всички от бившия. Но пак го мисля. Все пак това бяха 3 години от живота ми. Какво да правя? Тежи ми на съвестта. Не го виждам изобщо вече. Точно това е, че като бях с първия не мислех за други, а сега с този мисля за първия. Причините не са физически, а емоционални. Сама не се разбирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: a3b64750ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави за бившия и не се връщай към миналото. На 18 г., на колкото си била ти, не можеш да очакваш първият ти приятел да е и последният.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 532ac20f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да обичаш някой, който дълго време е бил част от живота ти. С всяка следваща връзка се натрупват все повече такива спомени и понякога носталгия по отминалата любов. Това не значи, че трябва да се връщаш при бившия ти. Приеми го като красива история, на която си затворила страницата. Важното е, че обичаш сегашния си приятел. Аз намирам за добре, когато мъжът е по-влюбен в жената. Сега съм омъжена за човек, който обичам, но понякога и се сещам за стари връзки и изплуват спомени. Ти си объркана, защото преди е нямало за кого да се сещат, а сега вече имаш бивш. Просто продължи напред и с времето споменът ще избледнее.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3ba740827d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш, каквото в било с бившия, това ше е и с настоящия. Няма човек без минуси. Това означава, че човек без минуси не ходи да се изхожда по нужда, не пърди и такива. Минусите си ги има и ще ги има винаги, но е важно същността и човечността дали ги има. Имай си винаги едно на ум.

Гаро

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker