Малки гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малки гърди
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1441 пъти
Здравейте! Скоро ставам на 16 и се притеснявам, че са ми малки. Напълно осъзнавам, че това стои на заден план спрямо други много по-съществени неща, но каквото и да си говорим, оказва влияние на самочувствието на едно момиче. За жалост живеем във време, в което често биваш осъждан за неща, които не зависят от теб. Длъжни сме да влизаме в рамките, които някой ни поставя и точно затова се чуствам така, сякаш нямя да отговоря на нечии очаквания. Точен и конкретен въпрос нямам, но просто исках да получа мнения и подкрепа :) обичайте се, момичета

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3cbabadd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малки лиии, само ми ела.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b88774cf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малък ти е житейския опит още. Иначе щеше да знаеш, че не си длъжна да влизаш в ничии рамки и вкусове. Човек трябва да се обича и харесва, да живее в хармония със себе си, другото е липса на самочувствие и самоуважение, което поражда комплекс за малоценност. Малките гърди не са недостатък, не всички мъже харесват големи вимета, особено пък като с възрастта увиснат да пъпа.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 29620fa034
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има разлика между момиче и жена !!!
Ти си тинейджърка,не слушай твоите съученици ,те сега като са в пубертета и гледат много порно ,така добиват грешна представа за гърди и тяло.
Вече като станеш над 20 и още нямаш гърди ,ама визирам само зърна - може да прибегнеш по интервенция за уголемяване на гърди.
Винаги ще са на мода спортните гърди !!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4f7b063daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Честно да ти кажа, гърди никога не са ми правили впечатление, дори и да са големи. Повече ми харесват стройни, оформени крака. Искам да кажа, че мъжете са различни и харесват различни неща във външния вид на една жена.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1f3bd51318
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мъж съм, лично на мен по ми харесват момичета и жени с по-малки стегнати гърди отколкото такива със супер големи или провиснали цици.
Така че не се притеснявай, за всеки влак си има пътници.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f448b09ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Не харесвам големи цици. Гнусни са ми. Асоциирам ги с чалга и със силиконови импланти. Правя компромис, ако другите качества ми допадат и компенсират този недостатък. А тези цуцли, които си ги правят големи хирургично, за мен не са жени, а безмозъчни идиотки.
Ако младо момиче се комплексира от малките си гърди, за мен това е признак на посредствен интелект.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8c453c9ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Помня когато бях на твоята възраст и ме притесняваше същия "проблем". Сега съм на 24, размерът си е същият като на 16 :D
С единствената разлика, че отдавна не ми пука и се харесвам точно каквато съм си. (Годеникът ми също.)
Пожелавам ти и ти като мен да приемеш начина, по който си създадена, да се чувстваш добре в тялото си и да си щастлива с малките си гърди, защото повярвай ми така всичко е по-лесно и по-удобно.

*Саманта

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4512ec9680
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има мъже които харесват жени с големи гърди, но има и такива които харесват с малки. Всеки е различен. Натъпкаха на хората в главите, че жените трябва да имат вимета като на крави, също като тъпите чалга певици напомпени като монтафонки.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 96b432136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обожавам малките гърди !!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5ff1311eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз съм на 16, имам малки гърди и ми коства твърде много, за да разбера, че няма никакъв смисъл да страдам за нещо, което не зависи от мен. През годините са ми се подигравали някакви комплексарчета, ама в края на краищата те си останаха самотни и нещастни, а аз си имам приятел, който си ме харесва много. Всеки има различен вкус и виждания за нещата. Много момчета предпочитат дупета и стегнати тела, а най-много- хубави лица. Тренирай, храни се добре, грижи се за себе си и си 6.
Освееееен това да имаш големи гърди не е чаааак толкова прекрасно, колкото изглежда. Приятелка има обратният проблем и наистина въобще не й е лесно. Гърдите й са много големи, не може да си намери сутиен, налага й се да си поръчва, плаща ненормални пари и има нещо като 3. За бански въобще да не говорим. И това е най-малкият й проблем. Болки в кръста, проблеми с дишането, затруднява се да спортува и не може да отслабне и да се стегне. Също така гърдите й почват да увисват и след някоя друга година няма да изглеждат въобше добре.
Живей си живота и не се затормозявай излишно :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9ae126ea5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Важното е ти да се чувстваш добре. Повярвай ми не всички мъже харесват големия бюст. Ето ти нещо друго за пример. Масово се котират, рекламират и т.н. здравите мъжаги, с огромните бицепси, постоянно трениращите и доста високи разбира се. Аз пък като жена не намирам нищо секси в тях. Даже ми действат плашещо. Харесвам слаби, средни на височина мъже. Побъркват ме. Та същото е и с размера на бюста. Така че спокойно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 71a34b351e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   По важно е какво има в главата, а не как изжлежда тялото. Гърдите могат да се коригират, но тъпа глава не се оправя, остава си завинаги тъпа! Големите цици разсейват ебача, по добре малки но истински, отколкото силиконови бомби. Като ще е изкуствено, има вече умни говорящи кукли, по добре с такава, отколкото с капризна кифла!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 72bfdd8391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Това да ти е кусура. Жена съм, никога не съм искала да имам големи гърди. Даже ми изглеждат уродливо неестествено големи гърди, особено на слаба жена. Имам колежка, която има чудовищно голям бюст-не съм забелязала да е много харесвана от мъжете. По скоро е обект на бъзици и подигравки, макар че никой не избира тялото което има. На 16 се намираш в една прекрасна възраст-живей си живота, радвай се на младостта си и не мисли за такива глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker