Тотално разочарована от сайт за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тотално разочарована от сайт за запознанства
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 5024 пъти
Здравейте на всички. За много години
Пиша ви да разкажа моят горчив опит от сайта за запознанства badoo. На 25 години съм
Миналата година реших да се регистрирам в badoo с цел сериозна връзка. След един месец ровене в сайта получих съобщение от мъж, който ме впечатли. Представи се че е на 31 години.. 88 набор.. И че търси сериозна връзка.. март миналата година почнахме да пишем. Срещнахме се април. Харесахме се много и той ми предложи сериозна връзка. Аз веднага се съгласих. Той е висок 196 см. С перфектно тяло, но в лицето не е нищо особено. По принцип първо гледам характера на мъжа след това тялото. Той ми направи впечатление на добър и свестен мъж. След няколко седмици правехме и секс. Оказа се надарен любовник, мил, нежен и внимателен. Влюбих се много. Това което ме притесни беше, че той продължава да влиза в badoo. Беше ми кофти да го питам ( все пак бяхме в началото ) защо не си изтрива профила сред като вече има връзка с мен и твърди че ме обича.. реших да му пиша от фалшив профил за да разбера какво си пише с жените. Е, писах му той веднага отговори, че е необвързан и търси сериозна връзка.. предложих му среща и той се съгласи без да му мисли.. А уж с мен ходеше.. много гадно ми стана и спрях да му отговарям от фалшивия профил. Реших лично да го питам Защо продължава да влиза в badoo и ако не ме приема на сериозно просто да ми го каже за да не ми губи времето. Не обичам авантюрите. Искам семейство все пак съм на 25 вече. Между другото не му казах нищо за фалшивия профил за да не се обиди.. След като го питах за badoo той каза, че съм прекалено ревнива и че не му дреме за badoo и веднага ще го изтрие за да ми покаже, че е сериозен.. изтри го.. но у мен останаха съмненията.
Веднъж докато гледахме youtube заедно на неговия телефон изскочи съобщение от Ина.. направих се, че уж нищо не съм видяла и продължихме да гледаме видеото в youtube.
След като той излезна на бързо до магазина си забрави телефона и аз реших, че сега е момента да разбера коя е Ина.. отворих му телефона и прочетох хиляди съобщение от нея обяснения в любов той и беше писал, че я обича нарича я любов моя. Но последния месец той беше спрял да и отговаря.. тя му беше писала " защо не ми отговаряш добре ли си какво става с теб ". Явно заради мен е спрял да и отговаря..
На другия ден аз му признах, че съм видяла съобщенията и му поисках обяснение. Той ми обясни, че се е запознал с нея в интернет още преди да се познаваме, но никога не са се виждали, само си пишели. До среща не се е стигнало.. И той спял да и отговаря заради мен. Каза да не се притеснявам и веднага и изтри номера. Добре до тук. Така и все имах някакви съмнения в него, че ме лъже за някой неща.. имах чувството, че не е искрен.. След няколко месеца решихме да се разделим, заради съмненията ми ( които по късно се оказаха основателни), че не е сериозен и крие неща от живота си. Той пак ме потърси след един месец, че много съм му липсвала и не ме забравил.. И че само мен обича и съм жената на живота му.. събрахме се пак.. в последствие разбрах, че пак се е върнал в badoo и пише с жени, че е необвързан и търси сериозна връзка.. е много се ядосах и го питах защо пак е в badoo след като уж аз съм жената на живота му. Той ми каза да не прекалявам и че нищо не разбирам. Каза върнал се в badoo след като сме скъсали, защото именно там се е запознал с мен и това го е тласнало да се върне там обратно.. И че ние не сме били заедно през това време, когато се е върнал там. Е изтри си пак badoo..
Но на мен все ми намерисваше на лъжи от негова страна. Попитах го какво крие той каза че съм луда и ако не му вярвам да си търся друг по сериозен.. за рождения ми ден не ми подари едно цвете дори това много ме обиди като жена.. пак решихме да се разделим да си дадем почивка на връзката.. преди един месец пак ме потърси обяснения в любов отново същата работа. Видяхме се у тях целия уикенд прекарах с него клетви за любов дрън дрън.. Каза че ме е излъгал за годините си. Показа ми личната си карта 82 набор е. Питах го защо е крил годините си и какъв е смисъла да го прави.. Той каза, че понеже изглеждал по млад и някой не му вярва като каже, че е 82 набор и за това навсякъде се представя за 88. Простих му.. така или иначе вече го обичах и нямаше значение за мен годините му. Реших да забравя за това. Но онзи ден видях в телефона му, че му изскачаха съобщения от badoo докато той беше в банята. Взех телефона и директно изчетох всички съобщения и разгледах на какъв тип жени пише.. бях потресена. То една поне нормална нямаше. Всички на които е писал бяха или грозни или дебелички. Отвратих се честно. Не че се хваля, но аз съм хубава жена, руса със сини очи и хубаво тяло имам и бюст.. Не мога да повярвам как въобще може да пише на тези жени, след като аз съм толкова по - хубава от тях.. Нямам думи наистина. На всички беше писал, че е необвързан и предлагаше сериозна връзка. Като излезна от банята нищо не му казах бях вече изморена от лъжите му и този badoo разбрах, че никога няма да зареже сайта.. винаги се връща там след като си обърна гърба. Бяхме се разделили на 30 ноември сутринта.. а той на същия ден в 14 h се ригестрирал пак в badoo.. за няколко часа ме забравил.. несериозно от негова страна
Писах му от фалшив профил пак същото.. необвързан каза че е от година и половина и т. н предложих му среща вечерта той веднага се съгласи.. А на мен през това време не беше писал цял ден. Писах му и му казах ако иска да се видим тази вечер той каза не.. вече се готвеше за срещата с фалшивия профил.. аз бясна му казах да не си прави труда да излиза, че няма да го чака никой.. че всъщност това съм била аз.. Реших да му призная така или иначе аз вече нямах никакво доверие към него и не ми пукаше за реакцията му. Той побесня, питах го защо го прави.. И нали уж е във връзка с мен защо се представя за необвързан за жените в сайта.. аз какво съм за него.. играчка за секс ли само? Казах му как може да прави секс с мен целия уикенд да ми се кълне в любов и че иска семейство и деца с мен, а на другия ден да отива на среща с друга и да я лъже че няма жена в живота му от година и половина. Казах му, че това е голяма обида и унижение за мен.. Той не ме е броял никога за сериозна връзка значи.. Казах че и да се кълне вече номерата му няма да минат и съм загубила доверие в него и това е краят.. да не си прави труда да се кълне и извинява. Той нищо не отговори и спря да пише. Писах му, ме съм наранена много.. И до днес мълчи.. защо не се бори за мен? Толкова съм разочарована.. И ме боли. Продължавам да гледам в badoo там си стои онлайн без да му пука, колко ме нарани и страдам. Човек без сърце. Играел си е с мен явно и никого не ме е обичал. Сега продължава да дебне за нова жертва в badoo. Днеска пак му писах от фалшив профил и той веднага отговори. (Докато аз страдам и ме остави без никакви обяснения) Сложих снимки на доста дебела жена. Представих се за разведена с 3 деца и той продължава да пише. Нищо не го спира. Явно не подбира.. погнусена съм от този човек. Готов е да излезне с всяка жена без да го интересува външен вид, положение и характер. Жалко за следващата му жертва. Всички ли мъже в интернет са такива?
Повече любов в интернет не мерси.. загуба на време, лъжи и разбито сърце. Дайте мнение
Разкажете и вашите интернет истории, ако имате такива

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2dcca524f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Аз преди съм се срещала с доста мъже от сайтове за запознанства. С повечето срещата си оставаше еднократна, но с няколко се е стигало до връзка. Един също ме лъжеше, че е по-млад, отколкото е всъщност. В тези сайтове, както и в живота, има както много измамници и откачалки, така и светни хора. Не сайтът е веиновен, че този се е оказал безчувствен манипулатор. Аз срещнах мъжа си в сайта aha и вече 5 години сме заедно и имаме дете. Не трябва човек да заклеймява сайтовете, те са единствен начин за много хора да намерят своята половинка. Трябва обаче много да се внимава на кого се доверява човек. Най-добре зарежи този кретен, спри да го гледиш какво прави и си насочи времето и усилията към намирането на нормален мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 94db451bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Никога не се връщай при този мъж. Вече сама си видяла какъв е.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e5859b7d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не разбирам,толкова ли си глупава или си много влюбена?
Като си го хванала още първият път защо не си му била шута?
"Има и други риби в морето,моето момиче",не всички са такива,но голям процент и да са във връзка продължават да влизат от време на време.
Още си млада ,това е било за теб урок,че не трябва да имаш нито големи надежди ,нито да се захващаш като "удавник за сламка".
Неговата тактика е ясна ,че като лъже за сериозните си намерения си намира "жертвички" за по - дълго използване.
Тези,които му пишат не са виновни,не вини тях ,а него!
По този начин си гали мъжкото его ,че видиш ли всички жени му се връзват и "падат в краката му",такива хора не се променят,колкото по - бързо осъзнаеш какъв е даден човек по - добре ще е за теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a7f0266e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм сериозен и държа на думата си. Търся същото което и ти и все попадам на такива несериозни...Ако наистина търсиш истинското съм готов веднага да поема отговорност.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae981aff6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не четох цялото писание с всички подробности, но е ясно, че човекът си е писал, с която му върже и си е женкар. Като си го разбрала и пак си продължила с него, сърди се на себе си. Игнорирай го и не рови из профилите му, унизително е за теб. С интернет познанства не се занимавам, с мъжа ми се намерихме в университета. Търси си приятели в реалния живот.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f53bffcfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА
Продължих да чатя с него от фалшивия профил, от който се представям за разведена с 3 деца. И той за да го харесам явно, почна да говори колко е разочарован от жените и че е бил женен 6 години, но се развел.. жена му била направила аборт и това му разбило сърцето... дрън дрън. На мен никога не е казвал, че е бил женен. И не вярвам да е истина. Пълен лъжец. Явно спрямо жената решава какви лъжи да й говори Ако е разведена и разочарована от мъжете и той също се представя за разведен и разочарован. Сега го блокирах и не смятам повече да се занимавам. Достатъчно ми беше да се уверя, че ме е лъгал и лъже всички жени в сайта за да може да си ляга с тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e84641b4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ами, човекът просто си търси жени за секс. Лъже, маже колкото да му вържат за един-два пъти и после давай следващата. Изобщо не се занимавай с такива. Само да си обърнеш гърба и веднага ти е изневерил.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a561e001e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Още като си го хванала, че го прави от фалшивият профил е трябвало да му напишеш направо от него да го д*ха, да му признаеш, че си ти и да го блокираш от всякаде. Така би постъпил човек, който обича себе си. Другото не го прочетох даже

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2fbcc4843b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз съм мъж и имам профил в този сайт от година и половина. Никога не съм лъгал за нищо. Писал съм си с готини жени (доста чужденки), но заради непостоянния чат и разстоянията. не съм стигал до среща. Учудвам се че тоя толкова бързо те е обработил, че те е и оправил. Не че не може да ти се случи и без сайта. За дебеланите сие гнусничко и ти си омърсена вече.
Повечето жени с които си писах бяха разочаровани от другите потребители. А 2 са ми предлагали почти директно секс.
Разбира се не очаквам да се случи и кой знае какво но кой знае.
Ти изглежда си заложила прекалено големи надежди, но пак ми е странно че едно фалшиво обичам те върши такива чудеса.
Явно масата от жените наистина обичат да чуят това което очакват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 635d7211fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Ами такива сайтове по-принцип са с идеята за бързи свалки и съответно хората там са с такъв манталитет така, че какво друго да очакваш? Виждам в характера ти обаче предразположение да попадаш на измамници и то не е защото си наивна. Ти имаш предварителни и завишени очаквания към мъжете и си си съставила предварителна представа какъв трябва да е мъжът. Това не е реално. Истински и честни мъже няма да отговарят на претенциите ти а дори и да отговарят в много редки случаи, те ще имат високи претенции към теб, които ти няма да можеш да покриеш и може да не те искат а дори и ако е така такова претенциозно отношение сякаш си подбираш дрехи от мола ще ги отблъсне. Остават измамниците, които ще влязат в роля за да си придадат вид, че отговарят на очакванията ти. Така е, след като си пресяла през ситото истинските хора с претенциите си, ще останат измамниците а оттук насетне няма какво да направиш и ще се разочароваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b1c67afec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не разбрах само какво те е задържало при него толкова дълго, след като си надушила какво представлява реално???...
Големият му х*й и ръста му?
Бил сериозен. В какво? Да ти го вкарва?
Острани изглеждаш лесна.
Ако не искаш да си прецакана пак, търси си човек с морал и ценности и си дай малко повече време да го опознаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dbc3795c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   В сайтовете няма да срещнеш нормален мъж. Половината се женени, или обвързани. Другата половина са търсещи лесен секс ергени. Има и малък процент озлобени от жените. Няколко са ми писали само с цел да ме обиждат, явно тотално огорчени от някоя. Друг се заяждаше и обиждаше вместо здравей, и като го поразпитах било, защото не го харесвали жените. Ей така вместо здравей започна да се заяжда.
Женените и обвързаните си личат от далеч. Започват да увъртат, да разтягат локуми, че не може сега да се видите или пишете, не било удобно и т. н.
Има и такива, които висят буквално с години в такъв сайт и все търсят жената на мечтите си. В превод лесен секс.
Бях се регистрирала от любопитство, и ми ставаше смешно как хвалят очите ми, косата ми, а аз снимка нямах. Някои женени открито си го заявяват и се оплакват от жените си и колко нещастно живеят.
Загуба на време е. Става за развлечение, но не и за друго. С никой не съм се срещала, не ми вдъхваха доверие, много пришпорваха, много мазна е някакси цялата комуникация. Но доста съм се смяла с някои образи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 15e2a2ea6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторке ти също си фалшива защото влизаш в сайта за запознанства badoo с фалшив профил. Той поне влиза в сайта с един и същ профил. Той също е можел да влезе с фалшив профил, но не го е направил, а ти всеки път когато го проверяваш влизаш с различни профили. Не бих се учудил ако и ти имаш няколко връзки в този сайт с фалшиви профили. Щом си го направила с него нормално е да го правиш постоянно докато намериш принца на белия кон. Иначе много е лесно да обвиняваш само него, а ти да се представяш за невинна светица. Престани с твоите превземки.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cdc18c43e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ужас! Ами, защо не го остави веднага? То е ясно какъв е бил, друг път не си мисли, че такива мъже ще се променят заради теб и уникалните ти качества. Страдах и аз от такива заблуди някога, на 22-23 г. един такъв ми разби сърцето, но това ми се отрази добре - вече не съм толкова наивна и знам какво да очаквам от един мъж. Сега може да страдаш, но всъщност това е за твое добро. Ами ако се бяхте оженили и имаше дете от него? Много по-лошо щеше да е, повярвай ми.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ac7f2f2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Онзи е бил пълен лъжец и боклук, затова ще ти дам идея какво може да направиш, за да му дадеш урок (ако ти се занимава да си губиш времето с него, де - на твое място още на първата издънка щях да приключа). Можеш да си направиш 5-10 различни фалшиви профила, от които да комуникираш с него, да му предизвикаш интерес и след това да му насрочиш среща. Само че да не отидеш и да го оставиш да се разходи. След което спираш да отговаряш, докато накрая, само от един от профилите (след като той вече е имал поне 4-5 провалени срещи, на които "жената", т. е. ти, не се е появила), да му пишеш, че му е за урок и че след всичките му лъжи никога няма да знае дали ще попадне на истински или на фалшив профил. След което вече наистина (най-сетне) спираш да се занимаваш с този лъжец и се хващаш да свършиш нещо по-смислено с живота си :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74539c1a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   ОТ АВТОРКАТА
ДО НОМЕР 13
Аз бях искрена и сериозна към него. Още на първата ни среща си изтрих профила в badoo , защото се влюбих и исках сериозна връзка. Той също твърдеше същото , вярвах му . Не съм от тези жени , които си играят с мъжете . Откакто се запознах с него , само с него съм била. Нито срещи съм си уговаряла с други , нито съм си чатела с мъже. Бях му вярна на 100 % . Затова съм и толкова разочарована.
А фалшивият ми профил го направих специално за него за да му пиша и да го хвана какъв е , не съм чатела с мъже от фалшив профил

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 81d90bb644
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Към авторката
Мис "Високо Самочувствие" искам да те попитам нещо
Ти като едва ли не се имаш за толкова велика и незаменима красавица та да окачествявш останалите жени с гнусни нарицателни от сорта на "дебелана", "грозна" и така нататък, задаваш ли си въппроса колко си ниско за да изтърпиш цялата плеяда изпълнения, който този манипулативен господин ти е причинил? !? Не стига че си доста нисичко, ами и акъла ти е колкото на кокошка. И спокойно-такива красиви кокошчици като тебе дал господ, лесно заменима плячка, нищо повече. А при теб го има момента, че и красива жена да видиш, пак ще янаречеш грозна
Проблема ти е, че си се взела за центъра на света-не си, няма и да станеш никога :) Успех, ще ти е необходим със следващия, който ще те разиграва

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74539c1a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 17
Ти явно се припознава и си някоя от дебеличките

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 83b03389cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, цялата история крещи "аз съм непорастнало дете, което си търси секс и само секс, а за да го получи, лъже". И ти се чудиш защо не се бори за теб? Жени, научете се: лъжците и сексохолиците могат да са високи и красиви, но те не ви искат и няма да ви поискат никога за нещо сериозно! Вместо да чакате борба от някой, който не смята да се бори, намерете си някой с 10-на сантима по-нисък /"о, анатема - 10 сантима - тоя ни мрази"/, ама сериозен и искащ вас! Трудно ли е да схванете, че такива като тоя идиот никога няма да искат сериозна връзка с вас? Колкото и да са красиви, колкото и да ви текат лигите по тях, те не са ваши и никога няма да бъдат. Вземете да го разберете най-накрая и си спестете мъките!

Не можах да повярвам на очите си колко време си загубила с някой, който още до 5-тият ред на историята ми беше ясен. Освен да предложа услугите си като консултант по срещите онлайн на такива като теб та да си спестите загубата на време с идиоти! Даже мога да пускам промоции - безплатни 2 идиота, т. е. принца на година. От третия нагоре си плащаш и догодина пак! Хем ще си докарвам доходи, хем такива като тоя ще стоят на сухо, хем ще спрете да си гоните опашката, защото ми става жал да ви гледам пък макар и онлайн.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ae20a52815
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19 е много прав. Авторке, съветвам те да попрочетеш за принципа на Парето. Този принцип важи в пълна сила за сайтовете за запознанства и мога да го потвърдя от личен опит. Горните 80% от жените се целят в горните 20% от мъжете, а за долните 80% процента от мъжете остават долните 20% от жените.

Каза, че този мъж е 1, 96 м, надарен и с добре оформено тяло, което го слага някъде в горните 5% от мъжките потребители на този сайт. Съответно този мъж има много опции. Сега се запитай дали ти си сред горните 5% от женските потребители на този сайт. Ако не си, запитай се защо точно на теб би се спрял.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 45c295743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторке, цветът на очите и цвета на косата не правят човека красив.
Много рядко харесвам сини очи. Трябва да са задължителни големи, без да са изцъклени, но като цяло предпочитам кафяви очи от много светли до много тъмнокафяви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dcff2061b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Оф не знам, всичко е пълна трагедия в тая страна. Само като прочетох, че е висок и със секси тяло, бях сигурна, че изневерява. Разбираш ли, че в България само утрепките търсят сериозна връзка. Тия, на които са им малки, грозните, дебелите, смотаните. Как реши, че някой секси изглеждащ ще се спре точно на теб и само на теб. Аз мисля, че ти си много красива, но мъжете са такива тук. Имат ли качества, са бройкаджии. Общо взето повечето имат лош генетичен материал. Жените се бият за малкото читави мъже и не могат да се доредят за тях. А читавите изневряват или разправят, че не търсят сериозна връзка. Приложението не е виновна. То само помага по-лесно да се запознаваш с хората. В реалния живот е същото, просро не можеш да го разпитваш от скрит профил.
Аз съм в някаква подобна ситуация свга. С момчето се запознахме във фейсбук. Там са по-добре, защото не са отчЯни. Не е сайт за запознанства все пак. Държи се уникално, но аз имам вътрешно чувство, че лъже. Винаги намира оправдания за всичко и то доста добри. Коварно е, защото не спира да ми говори за любов, а аз усещам, че не съм едиснтвената.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b9b2c2945e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Хубваците в тези сайтове си поебват като за световно. Нормален мъж няма шансове- винаги е невидим.
Така че, нормално е жените да бъдат използвани от красавци тарикати. Но все пак те си ги избират.
Не разбрахте ли че хубавите мъже са само за секс. Няма какво друго да търсите в тези сайтове.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd5fb0103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Човекът има психично заболяване, не се занимавай с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eee616d2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Млади хора, а се надяват на сайтове- сватовници!? Тези сайтове, са за секс и туризъм на принципа "да съ нядем и да съ на.. ем". Като смятате в проценти читавите хора и от двата пола едва ли стигат 5 те процента. Алкохолици, истерички, на стимуланти, безкрупулни, бардаци и коцкари. В главите им е да им е пълно и доволно- ден за ден. Лъжата и измислицата са на въоражение, а приятелския кръг от тяхната черга. Ценности, принципи, лоялност- това са непонятни думички за тях. Но фалша и агресията чудесно ги владеят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 58f7530176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От личен опит ще кажа че не всичко е лъжа и измама в тези сайтове, никога не съм лъгал и крил каквото и да е, та нали когато дойде момента да се видим на живо всичко ще излезе наяве и каквито и цели да съм имал ще пропаднат.
Може би с искренноста си когато съм си писал с някое маце и в последствие се видим (ако го решим и двамата) си допадаме почти винаги, като уточня че нито съм някой красавец нито съм човек с пари.
М-37

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 94c7aa05aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   И аз имам баду преди 1 месец го направих хубави снимки съм качил. Едно момиче не ми писа само като знам колко съм свестен и не ми пишат интересна работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 405530771c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Тук си требе едно здраво самобичуване.
Предлагам на авторката, след като тя няма интелектуална възможност и нагласа да си избере мъж, то това да го направи алгоритъм.
Не е нужно да е програма на компютър написана на някакъв език за програмиране, достатъчно е да са написани правила на лист хартия, но да се следват безусловно.
Първите критерии да са: 1. по-нисък от мен. 2 с ниско самочувствие. 3. ако може да му е малък но не микро.
Така ще избяга от територията на мошениците и има шанс с човек.
Ако ли не, да си приготвя котките отсега.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0913452407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз нямам профили по такива сайтове, макар че не общувам много и би било добра алтернатива за запознанства, но... то е ясно какви хора има там... е, може и да има някоя заблудена душа, която търси любов, но 99. 9% са за секс, и извънбрачни връзки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker