Среща с бившия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Среща с бившия ми приятел
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2194 пъти
Здравейте,
Имах приятел преди няколко години, който много обичах. Все още е мъжът, за който пролях много сълзи. Живяхме заедно, поне се опитахме. Той тогава беше на 30 г. Аз на 27 г. Разбирах го, че му се живееше, жени, купони, алкохол, приятели. Всичко имаше при него. Не успях да му угодя. Работех, винаги беше чисто, подредено. Дрехите му бяха изпрани и подредени. Готвех му. Нормални неща, но той все за нещо се заяждаше. Винаги намирах време, за да му бъде комфортно. Сякаш в очите му бях недорасла. Тогава нямах приятели и среда. Но сега нещата стоят по-различен начин. Чувствам се по-зряла и силна. Съжалявам, че разделихме се лошо. Вината беше негова и аз не можах да му простя. Той вече беше с друга жена, а аз още не си бях изнесла багажа.
Потърси ме на коледните празници. Искаше да се видим. Видяхме се. Направи ми комплимент за външния вид. Беше изненадан колко съм напреднала в кариерата. Разпитваше ме лични неща още в самото начало на вечерта. Къде живея, какво работя, дали си имам приятел. Каза ми, че се е разделил с онази жена. Сега той живее в чужбина. Работи, защото има да връща заеми. Добре се държа. За първи път имахме нормален разговор. Беше напрегнат доста. Не знам защо. Не ми и каза конкретно защо иска да ме види. Не знам какво да си мисля. Откакто си замина ми писа един ред само. Не искам да му пиша, защото помня как се отнесе с мен. Очаквах поне да си признае, че не беше прав. Но не го направи. Сега не знам какво да си мисля за него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: f60e586576
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Видели сте се, защото вече е сам, а не иска да е. Демек, ако го приемеш. Няма добри намерения. Просто е останал само като бездомен, и се чуди къде да се свре. Как си приела изобщо да се срещнете?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9a47071c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобще не си мисли за него и не прави грешката да се събирате отново! Сама казваш, че си се променила към по-добро и сега трябва да му покажеш, че освен всичко си и поумняла и осъзнала, че ти е време да си намериш по-добър от бившия!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 28e57df7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жени още ли не сте разбрали, че трябва да стоите далече от бившите. Щом веднъж сте се разделили с някой, значи повече не ви трябва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 23979b06d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се унижавай да го търсиш и да го чакаш, наранил те е, а дори не ти е казал, че съжалява... Още повече, че живее в чужбина, няма смисъл да се връщаш назад, стъпила си си на краката и гледай само напред. Разбира се може да направиш грешката да му покажеш, че още си му в кърпа вързана и ако поиска ще те получи, като едно удобство винаги на разположение за него без значение как постъпва той.. Но ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6a8ad11642
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-вероятно е искал да заглади отношенията ви, защото се е чувствал гузен. Усещал е душевен дискомфорт. Не го приемай като оферта, мисля, че би било грешка. Или поне нищо недей да предприемаш ти. Ако той продължи, според мен, би трябвало да му откажеш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3f2f09a2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   имам чувството, че повечето жени са на ниво куче - и да го биеш, то те обича все повече.

ние, нормалните мъже, знаем как да манипулираме жените, но не го правим.

вие, жените, търчите като побъркани кози след този, дето се държи най-зле с вас.

какъв съвет очакваш точно да получиш? две лъжи да ти прасне тоя и си готова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d2f1e7c8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Офф, номер 6, най ги обичам такива "нормални" мъже, които поставят всички жени под общ знаменател и ги изкарват какви ли не, щото не им връзват. Срещала съм няколко такива и веднъж не получат ли своето чрез "голямата си доброта и свестност" започват такива циркове, че съм се хващала за главата. Предпочитам курварите, честно. А и като жените били такива, защо "свестните" все ревете, че сте направили всичко за някоя, пък тя не го оценила и грам и накрая отишла да закусва с нечие чуждо бананче? Не значи ли това, че сте същите?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d2f1e7c8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към авторката. Останал е сам, задлъжнял е и сега иска отново да се възползва от грижата ти. Знам колко трудно е, когато обичаш някого, но той няма да те оцени, ако се държиш като негова изтривалка. На твое място не бих го търсила и обезателно не бих му направила никаква услуга повече. Ако ти имаш някаква полза от него, добре, но като те слушам, най-много отново да ти разбие сърцето.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c3dd0ce019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Заживейте отново заедно и само след няколко седмици ще стане това което е бил преди.
Не си губи времето и нервите, защото такива като него не се променят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ddc1121f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   стига сте се занимавали с бившите си, не случайно не ви се е получило, намери си нормален мъж, не може да пробваш с няколко други жени и после да се връщаш все едно нищо не е било, не трябва да се прощават никога изневери, предателста и подигравки... това е самоунижение и самоунищожение

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ab323b6374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Скъпи жени, не вярвайте на думите на бившите си, ако ви потърсят. Не се е събудил внезапно една сутрин и осъзнал каква жена е имал, но загубил. Истината е, че ако животът му беше наред, нямаше изобщо да те потърси. Това е. Останал е сам, и си търси отдушник. Може другата да не е търпяла както ти, може да не го е глезела така и номерата му да не минават там. Затова се е сетил за теб, която просто си търпяла. В неговите очи би го приела пак, защото си търпяла. Не го прави заради теб, а заради себе си. Демек, още го обичаш и си му простила. Знае, че е унизително за него, но и за теб. Зарязаният мъж е такъв, търси обожание в очите на бившите си, за да се почувства по-добре. Знае, че е унизително за него, но има нужда от женско внимание.
Следващият пък като те потърси, просто му кажи, че ти е било приятно да се видите, но имаш работа и не можеш да му отделиш повече внимание. Режи го всеки път, ако се налага. Не бъди заместител за друга жена. Няма смисъл да се занимаваш с мъж, която друга е изцедила емоционално и всякак. Вашето време е приключило.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker