Защо не мога да привлека мъж ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да привлека мъж ?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1747 пъти
Да уточня, че това не е измислена история. Фактите са реална. На 32 г. съм от столицата. Работя в сферата на рекламата. Имам прилични доходи. Разведена съм от няколко години с дете. Имам собствено жилище. Висока съм на 167 см и тежа 56 кг. С руса, дълга коса съм и сини очи. В лице не бих казала, че съм като модел, но не съм и с неправилни, грозновато черти. В секса не смея да твърдя, че съм като порно звезда, но бих казала, че съм разкрепостена. От някои мъже съм чувала, че спадам към така наречените мръсници. Като характер съм нещо средно. Отзивчива съм, на моменти добродушна и леко наивна, малко нетърпелива, в случай, че бъда предизвикана мога да стана доста яростна, да крещя, да обиждам ( това е рядкост). Проблемът е че не мога да привлека мъж за едни по дълготрайни и сериозни отношения. Срещала съм се с мъже в различен възрастов диапазон, с различни професии, различен обществен статус, чужденци също. Умишлено съм търсила и мъже като мен - с брак зад гърба си и с деца. Имало е случай съм правила секс на първа среща, но е имало и случаи когато сме ставали интимни след месеци познанство и ухажване. Не съм искала материални облаги от никой. Имало е случаи аз сама съм настоявала да платя почивката, вечерята или киното. Обаче не мога и не мога да привлека някой в живота си. Не мисля, че и това, че съм с дете е проблем. Около мен има. доста жени с по две и по три деца, а имат втори бракове и сериозни връзки. В началото има взаимно харесване, привличане, интерес. После нещо се пречупва в отсрещната страна и всичко спира. Даже ми се е случвало на няколко пъти без да стигнем до секс да ги отлъсквам. Питам почти всеки с който съм била какъв ми е проблема и всички мълчат. Не съм била аз проблема и дрън, дрън. Работя с психолог за повишаване на самочувствието, но резултати никакви. Не знам какво да правя наистина. Имам периоди за по 6-7 месеца се скапвам и не излизам с мъже, не правя секс, отчайвам се. Не е и да търся запознанства по сайтовете. Имам контакти на работното ми място. Като излизам с компания, даже по улиците и магазините са ме заговаряли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: d76a1cb903
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти го написа - имаш ниско самочувствие и се стараеш да се харесаш на мъжете - имай по-високи изисквания към тях, нека те да тичат след теб. Или смени типа мъже, с които се срещаш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ecb812f58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цялото ти изложение издава един много посредствен манталитет, може би това е причината. За какво му е на човек такова нещо за стабилна връзка?
Била като порно звезда в секса... И се гордее. Е, направо си върха, няма що! Кой иска за сериозна приятелка порно звезда? А и си с дете. На кой мъж със самочувствие и самолюбие му трябва такава - да издържа плод на чужда семка? В крайната сметка може да хванеш някой льольо, но детето ти никога няма да го припознае като истински родител.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a82f54a36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2 ти наред ли си ?? Има толкова хора на които с годините са им се сринали отношенията в семейството и са се развели, заради това че си имат деца трябва да останат сами до края на живота си ли !? Я се стегни.. Обзалагам се, че си мъж - егоит и егоцентричен.. На вас мъжете ви е трудно да приемете чужди деца ..
Авторке може би е трябвало накрая повече да ги предразположиш в последният разговор да разбереш причините без да изглеждаш жалка и да се отпуснат да ти кажат. Но ако наистина за всяко нещо си пренебрегвала себе си и си угаждала за всичко, ако се е усещало ниско самочувствие, липса на гордост и че си им била в кърпа вързана за всичко готова да прощава каквото и да е, само да не е сама това много отблъсква.. Не знам дали е такова положението помисли над това. Нещата ще се оправят :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f92848a50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странно как да се свържа с дамата

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 56ca0e818c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж на 26. Е аз само от това, което прочетох ти казвам, че никакъв шанс не ти давам. Значи тя се ебала 10 години с кой и падне. Чужденци, българи на първа срвща, на втора среща.. Била порно звезда, дете имаш.
Е за какво си ми? Какво ше ми дадеш ти, което една свободна жена не може да ми даде? Да, аз съм егоист. Защо да гледам чуждо дете, на което една забележка не мога да направя, щото майка му ше изпадне в истерия? Жените просто не можете да живеете сами.
А ти си го и признаваш, ще откачиш.Има едно праеило сред мъжете, ако са умни да не излизат никога съа майка с дете. Защото го играетв на много влюбената и после се почват простотиите. Променяте се тотално, когато заживеете заедно, не дай си боже да живее в твоя апартамент. Добрички само, докато хванете мъжа после вече се почва с юркането на "семейните" задължения.Хокането и както си му е рода.
"И не се дръж така с моето дете" ... Сори мацка, ама като те слушам ми стана доста противно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e7ddb9a47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 7, на мен ми стана противно само като те чета.
И спокойно излизай с каквито си щеш, от теб умен мъж няма да стане така или иначе...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 368d61d90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката е написала, че НЕ е като порно звезда. Поне четете внимателно, преди да плюете.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4239c748bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Българите бягат от жени с деца като дявол от тамян. Ти имаш примери, аз нито един. Всички разведени жени които познавам от години са сами. Дори връзки нямат...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9a81e1ca85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Свиквай да живееш сама. Едва ли някой себе си уважаващ мъж ще те вземе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: febc888ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хм, замисли се, кой мъж ще иска да дундурка чуждото дете? Само на 32, а вече разведена. Това говори, че за съпруга не ставаш и вече си го доказала.
Търси някой разведен чичка на 45-50, с големи деца, на който да не му пука, че и ти имаш дете. Ако обаче търсиш някой 30 годишен IT с 10 бона заплата да се ожени за теб и да ти приеме детето за свое, сбъркала си адреса.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 896e1b54ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Имам такива познати като авторката. Пуснаха се в тиндъра за лесен секс, направиха бройката, а после реват, че не могат да задържат мъж. И те тръгнаха по шарлатани да им "вдигат самочувствието".

Проблемът е по-скоро, че те не могат истински да се отдадат на някого. Раздавали са си чувствата и оная работа насам-натам, ама се оказва, че и двете се изхабяват. Лъхат на евтино. Това и завишените претенции. Kато по-опитни имат база за сравнение и е по-трудно да им угоди мъж. Съответно мъжете го усещат това. Ама вместо да се кротнат, да свалят критериите, да са по-смирени, те искат да имат по-високо самочувствие. Параграф 22.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b79dccbe3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Глупости. Много тъпи съвети ти дават. Тука са комплексари в сайта. Аз съм като теб, но без дете и неомъжена. Сама. Основният ти проблем е, че си разведена с дете. Никой не иска такива жени. Вторият основен проблем е, че имаш критерии за мъж, а тези с вторите бракове нямат. Те си хващат плешив, дебел, грозен, какъвто сварят само и само да не са сами. Самочувствието не ти е ниско. Нормално ти е. Третият проблем ти е, че ти си секси. В България хората са прости и следват стереотипи. Ако си красива и секси край, вече минаваш за курва. На такива жени им е по трудно да докажат, че не са. Всекидневно ти се налага да се доказваш, че не си лесна. Всички ти завиждат, пълен ужас е. Ако беше опашшкана, добра домакиня, да готвиш, истината и переше и само за това да им говориш, да видиш как никой няма да ти предлага само секс Аз примерно слушам чалга и дори само заради тва ме изкарват проститутка Много

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6b2232df02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мъж съм и ме отвратиха повечето коментари на мъже. Не знам, явно интернет вади най-лошото от нас. На 33 години съм, приятелката ми е на 31, разведена с две деца. И не съм някой льольо, не ми липсва женски интерес. Просто стана така, че се влюбих в нея. И не съжалявам.
Много бракове пропадат и какво, хората да го приемат като доживотна присъда ли? Авторке, конкретно на въпроса ти няма как да дам мнение, без да те познавам. Може би наистина може да пробваш да поискаш обратна връзка. Обади се на някой от тези мъже, но не веднага след раздялата, а след година примерно. Помоли го за приятелски съвет. И кажи откровено "така и така, не ми върви в любовта. С теб се харесахме, но после не се получи. Сподели ми защо, ще ми е ценна обратна връзка. " Аз не бих отказал.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4081afdb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей, аз съм мъж и съм попадал на ситуации с жени, които в началото харесвам, но после виждам, че нещо в държанието им не е наред и искам да прекратя отношенията. Нещо в начина по-който се държиш е или ги обременяваш или не им даваш приоритет а очакваш те да се съобразяват с теб или нещо такова.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e6fce932e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Вероятно въобще не си споменала за възможната причина нещата да са така, просто защото е много трудно (дори невъзможно) за човек да види обективно какво в него самия води до тези резултати. Например може да си прекалено голяма лепка (както казват на английски - clingy) и да започваш да изискваш усилено внимание от мъжа още отрано. Може пък да си прекалено студена - другата крайност. Но със сигурност не питай другите какъв ти е проблема - най-добре говори с психолога за това. Впрочем, покачването на самочувствието не става "ей така"... то е години работа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 78d6be817f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей, бих искал да се запозная с теб, ако искаш разбира се сериозна връзка и мъж, който няма да те изостави заради нищо. Да смело е от моя страна да пиша такива думи, но аз знам кой съм и какъв съм, от теб зависи какво желаеш да се случи в живота ти от тук нататък. Вече не живея в София, но тук където съм наоколо час път от столицата има всичко необходимо за красив, спокоен и стойностен живот, дори по добре от София. Не ми пречи това, че имаш дете, стига да желаеш да си имаме и свое и да си освободена от предразсъдъци.

mareid

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3d532d37b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не бе хора, нищо й няма на жената, просто вече българските мъже не искат нищо друго освен неангажиращ секс, каква връзка, какъв втори брак! То просто няма адекватни мъже нито за свободните, нито за разведените... положението е трагично. Аз съм разведена и вече изобщо се отказах от идеята, че може да имам връзка... Гледам си децата и спокойствието и дотам. Отношението, на което съм била подложена от сорта на трябва да бъдеш благодарна и на случаен секс... не, мерси. А нито съм стара, нито грозна, нито дебела. На никой не му се ангажира! Да не казвам колко самотни колежки и приятелки имам - неомъжвани, от години сами, вече навъртяха по 40 г...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0a79a50da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мъж в годините си за сериозни връзки.

И аз съм така и откривам защо, откривам проблема, но трудо да приложа различен модел на държание. Не търпелив съм, личи ми от далече, че искам, вместо да се оставя на каквото се случи. Усещат, че много искаш и се изплашват, че ще искаш много от тех, вместо да оставиш наещата да вървят. Нещо такова, имам го и аз, разбирам го, но стане ли момент и забравям какво знам и прилагам слабия ми опит. Мисля, че трябва за 1 път или 2 да ни е ЯКО трудно и да помислим какво да направим без да прибързваме, и без да си казваме ЛЕЛЕ ЖЕНА, а ти ЛЕЛЕ МЪЖ С ТОЯ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ, чакай да му се показвам още от сега. 1-2 пъти да го направим си оправим държанието на сила и после ще дойде от самосебе си, трудно е аз до сега не съм могъл да го направя, не че съм и пробвал, просто си мисля това трябва да правя така е не онака, и незнайно вече като забравя за това какво съм си мислел след дни се показва момиче, на което мога да приложа това мое ново мислене, но аз съм позабравил какво съм си мислел, а и мисленето идва по-късно от подсъзнанието, което вече използваме. Стрелам по-стария модел и получавам същите резултати, пак си казвам "абе другия път това бе" и чак като забравя тогава имам нов шанс и всичко се повтаря. Трябва нещо от вътре все едно да ме нервира, да ме направи по-сериозен, да приема че аз съм по-важен от нея, въпреки че съм я харесал и да съм готов да се дърпам от време на време, а не да дам всичко на веднъж и да стана безинтересен или да ги изплаша.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9cee0aa3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Повечето коментари са пълна трагедия, това ми били мъже....
Жените били лесни-хубаво, ами вие мъже да не сте сложни? Само за секс фъфлите и то без даже да може да го правите като хората, а после се изказвате каква не бихте взели. Вие лесничките :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0c88bc23e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Възможно ли е от рано да показваш привързаност и да им говориш за сериозни отношения? По принцип, ако се говори за това, хората ги отблъсква. Нещата трябва сами да си станат.

Ако е това, просто приеми, че и животът ти така не е лош, в крайна сметка, ако стане- стане, ако не- не. Дай си време, не се впрягай, никой не те гони. А и все пак идеята е да намериш стойностен мъж, когото да обичаш и той да обича теб и детето ти, а не просто някакъв, който ще иска да остане.

Ако не това е причината, съжалявам, но май не се сещам за друга такава. И на мен не ми се вярва да е заради детето, защото все пак започват отношения с теб и от самото начало знаят за детето.

И се надявам да не обръщаш внимание на злобните коментари, наистина не знам откъде такава злоба към всеки. Не го приемай лично, под всяка тема е така. Хората идват тук за някой съвет, а получават само укор и злоба. Не смятам, че има нещо от това, което каза, което да ми прави лошо впечатление. Истината е , че не знаем много за теб, така че горе главата и дано всичко ти се нареди, независимо дали с или без мъж.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ee94a925e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Възможно е да проявяваш твърде силно и прибързано своята емоционалност и отношение към мъжете. Да разбират, че си влюбена и имаш очаквания, а те да се движат с друго темпо и да нямат готовност. Наскоро и на мен ми се случи същото. Харесах си един мъж, който търсеше топли и сърдечни отношения, жена, която може да му даде такива, но нямаше зрялост в поведението му и реална готовност за такава връзка. Когато разбра, че имам чувства всичко приключи.
Иначе и аз съм в същото положение - разведена от пет години. За това време съм имала само една интимна връзка преди около 3 години. С последния мъж не стигнахме до интимна връзка, въпреки че ми се искаше. Като ги гледам и двамата търсят правилната, но само скачат от връзка във връзка. (говоря за интелигентни мъже с големи деца ) За мен това е твърде изтощително. Така, че моя съвет към теб е бъди малко по-обрана. Не показвай чувства! Дай си малко почивка и когато най-малко очакваш правилния ще се появи. Просто ги подбирай по-внимателно. Може би и аз съм с малко по-консервативни разбирания, но не може да си легнеш с някой на 2-3 та среща и да очакваш, че с такъв човек ще може да имаш сериозна връзка. Успех и горе главата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker