Не иска връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не иска връзка
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1087 пъти
От 2 месеца и половина си пиша с едно момче. Отдавна се познавали и преди сме си писали, но сега започнахме да си пращаме целувки и разни любовни неща си пишем. На няколко пъти ме покани да излезем, но след това се отказваше. Всеки път имаше някакви оправдания. Иначе като си пишехме, винаги беше мил, правеше ми комплименти, чувствах се харесвана и желана.
Според най-добрата ми приятелка имаше нещо гнило в цялата работа. И така, в крайна сметка успях да го притисна да си каже истината. Пак преди 2 месеца и половина е приключил дълга сериозна връзка. В началото много е обичал момичето, бил е влюбен, давал е всичко за нея. Докато беше с нея, от време на време се свързваше с мен и си пишехме малко. Струваше ми се, че нещата между тях куцат, но не смеех да питам. И така, каза ми, че му било дотегнало от връзки и обвързвания и в момента не искал да започва връзка с никоя. Аз от своя страна не съм имала толкова дълга връзка като него. Имала съм три връзки и винаги накрая се оказвах излъгана, предадена, измамена. И съответно му се нахвърлих, че ме лъже, че не ме харесва достатъчно и че това е често срещано оправдание, когато един мъж иска да разкара една жена. Той отговори, че не искал в момента да е с никой и че ако искам, може да продължим както досега да си пишем. Каза ми също така, че ще се видим и ще отидем на среща, да не се тревожа за това. Но просто в момента не може да ми каже точно кога ще стане това, просто да не го притискам и да му дам малко време.
Понеже имаме доста общи познати, знам, че бившата му от време на време се е сваляла с други, не е била особено искрена с него и също така го е карала да й плаща сметките и е харчела много от неговите пари. Може би има и други неща, които не знам.
Според най-добрата ми приятелка най-накрая е бил искрен и не ми пречи да изчакам известно време (стига да не е години наред), докато се възстанови след връзката.
Вие как мислите? Били ли сте в подобна ситуация? Като цяло той има всички качества, които търся в един мъж и не бих искала да го изгубя. Не знам да бъда ли до него, докато постепенно преодолее това, или да се откажа? Била съм наранявана толкова пъти, че вече не мога да се доверя изцяло на никого. Споделете вашия опит и дайте съвети. Ще съм ви благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: edca7f2ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пишеш като 5 годишно. Нормално е мъж като извежда жена да й поеме кафето, сока. Такива забележки говорят зле за приятелите му и оттам за него, защото идват от него. Истински мъж няма да тръгне да излага бившата си приятелка с дребнави забележки. И точно тези, които се оплакват, че им харчат парите, са най-стиснатите мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4eab9ed770
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иска да те ползва за разтоварване на нуждите си. Ще го чакаш ли месеци наред да се натъгува и настрада? Не си заслужава. Той с приятелката си е бил и е писал на жени, и ти си мислиш, че с теб ще е друг? Женкар.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0d3a55509c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кое в изречението „дотегнало ми е от връзки и обвързвания и в момента не искам да започна връзка с никоя“ не ти е ясно? Казано в прав текст- разкарай се и ме остави на мира, като/когато реша ще те потърся. Защо досаждаш на човека? Натрапването отблъсква, не привлича хората. Да ровиш в миналото му и да го коментираш също не говори добре за теб. Ако така си се държала и в предишните си връзки, не е чудно, че си сама. Остави човека да си изживее болката и да си преодолява дискомфорта, не му се натрапвай като заместител на бившата. Ако те желае, той ще намери път към теб, ако не, колкото и да го харесваш нищо няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4d346d9e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости на търкаляци. Човек не иска връзка с "определени" хора. Няма тоя филм излезнал си от връзка... ебати яката мацка почва да ти пише и ти си такъв "Ъм, не... сори". Най-малкото ще избиваш клин с клин като полудял.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 49ba90490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди с него,не го оставяй.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker