Възбуждат ли ви собствените ви жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възбуждат ли ви собствените ви жени?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 3401 пъти
Звучи грубо някак си, но мен лично жените с които съм бил спират да ме привличат сексуално най- много след месец или два. Имал съм и дълги взръзки, но да си представяш други жени докато правиш секс със своята не е дългосрочно решение. На 35 съм, имал съм предостатъчно сексуални взаимоотношения, но винаги завършват по един и същи начин.. Надявам се някой да сподвли нещо по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4e33425b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен лично не само ме възбужда, ами даже предимно тя ме влече. Дали е от това, че връзката ни отдавна е надраснала чисто сексуалното или се е получило нещо като условен рефлекс, понеже аз от 2002 г. секс с друга жена освен с нея не съм правил, не знам, но в интерес на истината от всички жени тя ме привлича най-много, макар че не е перфектна, даже е леко закръглена, но дори и това ми харесва в нея. Понякога гледам порно, гледам мадамите с къси полички по улиците, ами да, имат перфектни тела някои, но някак не са като жена ми с нейната непринуденост и излъчване. На работа се е случвало колежки да ме задяват, но някак чужди ми идват, не мога да изпитам това, което е с жена ми. Тя е била с мен в добро и зло, деляли сме си залъка, както се казва, изживяли сме толкова неща заедно и хубави, и лоши, правили сме грешки, прощавали сме си, били сме в кризи, преодолявали сме ги, други са искали да ни разделят, държали сме се един за друг и не сме се поддавали на манипулации. Не че нещо, ама това с никоя друга няма как да го почувствам. Нейната вагина ми е най-сладка, нейните гърди са ми най-красиви, нейните несъвършенства са ми най-симпатични. Вече дори границата между личностите ни се е размила и дори не я усещам като отделен индивид, а като едно цяло с мен. Но и аз съзнавам, че сме някакво изключение вероятно.

Но ние се срещнахме на по 20 и според мен това има значение. Сега масово се женят на по 30-40. Това са вече изградени характери и никой не иска да прави компромиси с начина си на живот. Всеки подхожда със скептицизъм, за да не се опари. Това пречи, защото нито ти можеш да се отпуснеш, нито човека отсреща чувства, че му се гласува доверие. Всеки иска да се "наживее" до 30-40 и тогава да се жени, но тогава вече е късно и става по-трудно. Човек трябва да е малко глупав и да се излъже, за да се ожени. После се напасва и нещата стават, ако има желание. Ама след определена възраст вече човек става прекалено изграден, прекалено претенциозен, прекалено почва да обмисля какво ще даде, какво ще получи, дали си заслужава, така не става нищо, не се гради доверие, а само съмнения и сметки. Ако обаче човек е глупав, не мисли какво ще даде. Да, той ще даде много и вероятно няма да си го получи още дълги години, но той дори няма да мисли за това и в един момент след толкова години, когато сте изяли една торба сол заедно, си даваш сметка, че този човек е бил до теб и в добро, и в зло, че си знаете кътните зъби и сте си най-близките хора и можете да си имате 100% доверие. Това си заслужава всичко, което си дал, то не може да се измери нито с пари, нито с жертви. Но днешните хора в голямата си част не биха направили този компромис, те биха се разделили при първата грешка на другия или ако вече не получават това, което дават или разберат, че връзката не е само аху-иху и си трябва дупе понякога.

Извинявам се, малко се поувлякох, но исках да го напиша.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 333c78dfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това се нарича : " Не си само за една жена" , непостоянен си, което в дългосрочен план ще ти пречи.
Нещо не е наред с теб на психическа основа, а може и още да не си се наживял.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9cdbdc9ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Има два типа мъже. Тези които спят с една жина и остават със нея и тизш които минават маса. Тези дето минават маса жени остават такива до край. Тоест, ти си курвар и не си цениш приятелката. Не те съдя, казвам как стоят нещата според информацията.

Аз пък съм обратен и го правя с който й да е мъж според предпочитанията ми. Уви и при педерастите и тей както горният пример.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef5887d5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да,вече да.Уви!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a39160bb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   № 1
Не сте изключение.
Интимният живот няма нищо общо с така наречения секс.

Интимността е точно това, да се гушнеш с любимия, макар допреди малко да сте си повишили тон или да изчакаш децата да идат някъде и да освободят терена.
Прекрасно е да имаш интимност в семейството.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: baf00cc007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя е на 35, аз на 30, от над 13 години сме заедно, имаме дете. Мен си ме възбужда, обаче тя няма особено много желание. Сигурно аз не я. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4a0eaba587
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ти видях темата се сетих за един познат. Той така говореше за жена си. Бях заедно от две-три години. Била му омръзнала, вече й знаел, всяка част на тялото и й бил свикнал. Изневеряваше й. Оказа се, че има доста тежки проблеми с връзките и интимността.

Жена съм, но ще ти споделя как е при мен. Разбира се като си с някого повече време, колкото и да е хубав и добре сложен, му свикваш. Но когато човека ти харесва визуално, не ти писва. Да, тръпката от новото и неизвестното вече не е същата, понаучили сте си телата, знаете си стила. Но хубавото си е хубаво и на мен поне не може да ми стане безразлично. А тук вече идва и характерът. Както каза #1, когато си обичаш човека, бил си с него години в добро и лошо, напаснали сте си, ти просто му се кефиш и искаш с него да си легнеш вечер.

Така че, в твоята ситуация, авторе, не съм била. Според мен твоят проблем идва от друго. От това, че ти не умееш да се привързваш, не се отпускаш в една връзка и не можеш да привидиш жената срещу теб като личност със собствени чувства и характер. Това идва от някъде, потърси причината.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fabe9f89b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Браво номер 1. Напълно съм съгласен с тебе. Ако не ме мързеше бих написал почти същото. Пожелавам на всички неженени мъже да срещнат такава жена, която не биха заменили и за най-голямата красавица.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1c9ff0dc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз като жена не те разбирам. Смисъл, че щом една жена те привлича сексуално и тя е секси и е красива, не виждам как спира да те привлича сексуално. Примерно аз намирам за секси Теди Александрова, Джулиана Гани, Анджелина Атанасова, Кристин Каменова. Това са все секс бомби. Ако твоята жена е такава, как за Бога няма да я искаш постоянно? Това е мега странно. Първото, че ще умреш сам, защото няма да имаш семейство, второто като станеш на 50-60 ще си вече дърт и готините мацки няма да те искат и ако не си богаташ да им плащаш, тогава ще правиш секс само с някоя бабичка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 604145d021
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Простоооо когато прочетох коментара на номер 1 и въобще се отказах да пиша каквото и да е било. Толкова истина на едно място, удивена съм!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f86faa7648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Номер едно, стопли ми душичката. Жена ти е късметлийка.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 95ffd9c431
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тоест, ти реално не ги обичаш, щом толкова бързо ти омръзват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1488306604
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 1, аз също съм много привързан към жена ми, от години никоя друга не ми прави впечатление. Имаме си свои закачки, свои особености, които са само наши. Имаме здрави, умни деца. Тези неща много свързват. Никакви колежки ( много се натискат, между другото, повечето стари моми са в офиса) никакви фейсбуци не могат да ме заинтригуват. Мойта жена ме кефи най, най.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8b7a12fe40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Браво на № 1. Намерил е своя човек. Такъв живот пожелавам на всеки.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f34e6b97d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   С моята вече 10 години сме заедно, тя беше на 20, аз на 27 като се запознахме. Още като я видя гола нещо трепва в мен, възбужда ме изключително много дори в момента като си я представям. Обичам да я целувам навсякъде, да я чукам нежно и грубо, на всички възможни места.....
Какво да ти кажа, всичко е до човека. Едни могат да карат с един партньор, други не. Вместо да лъжеш някоя жена, по-добре си намери някоя, с която да имате отворена връзка, но да се подкрепяте и уважавате в животът.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bd60dc6781
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Хубаво е двама души да се намерят на 20, да се оженят и да останат заедно цял живот, но това не е норматив и не може да се получи при абсолютно всички хора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9009b35f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   О да след 10 години връзка все още и още много .
М 30

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1fad60e8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз пък съм на 30 и не съм намерил такава, която да е била неземна или да съм обичал толкова силно. Дори в последните години жените започнаха да ме отвращават, не сексуално, а като хора - постоянни лъжи, изневери, глупости и плиткоумие. Понякога едва ли не на сила спя с тях, толкова ми е омръзнало от техните глупости. По едно време изобщо нямах желание да имам жена, само си плащах за секс на проститутки и беше добре. Обаче пак се влюбих и пак видях, че нищо не се е променило - все още ги презирам и ненавиждам като хора.
Да, аз съм един женомразец.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c2f3df3a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да, и аз като номер 19. Трудно ми е да се доверя на жена вече Само интриги, оплаквания, игри, тайни и простотии. Само на една жена съм имал доверие знам че ме обича, но тя е с 10 години по голяма от мен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 789d579fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До № 9!
Джулиана Гани я намираш за секси.... и щом е като нея, значи трябва да я желая постоянно???? !!!
Точно пък този тип са ми отвратителни.... ето това сте БГ жените... гледате боклуци по телевизията и ги копирате.... подражавате.... колко болка има по този свят боже...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0099565214
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм жена, но ще се изкажа непоканена. От няколко години имам връзка с мъж. Минали сме през всякакви лайна заедно, стигали сме до ужасни скандали, викали сме си, натяквали сме си предишни грешки, после си лягаме гушнати. Дори преди месец аз си тръгнах, но на третия ден просто осъзнах, че не мога без него, той също не може без мен. Заглеждам се от време на време по други мъже естествено, той също сигурно, но тва е нормално, ако е само това. Веднъж само залитнах по друг, не се оправдавам, но бяхме в кофти период, беше само за седмица и до ден днешен се обвинявам. Той знае, прости ми го. Аз също съм му простила много неща. Колкото и да ми лази по нервите понякога, с друг мъж не искам, няма и да мога да го заменя. Трябваха ми само няколко дни да спя без него за да осъзная, че просто все едно някаква част от мен я няма. Веднага щом го видях просто не си сдържах сълзите, казах си: "ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИ изобщо да поглеждаш друг мъж, някой който ще те използва за известно време, не те познава, не те цени както ТВОЯТ мъж! ". Както казва номер 1, когато сте изяли една торба сол заедно гледаш различно на нещата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e7d6d04215
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Просто, кратко и ясно, казвам го като мъж, който от 10 години е в моногамна връзка с жена си - ДА! Тя е красива, интелигентна и отговорна. По основните неща, от типа на религиозни възгледи, отношение към семейството и работата, си приличаме, а по всичко останало - политика, музика, възгледи - се различаваме. Не съм го целял, нито е моя заслугата, но може би имах късмет. Не го отричам. Не съм й изневерявал нито веднъж досега, по всичко изглежда, че и тя на мен - също.

Не съм от типа хора, които ще тръгнат да философстват на слабо време, че сексът не е най-важен, а по-скоро - духовната близост, уважението и доверието. Как да не е важен, като е важен. И външният вид е важен. И интелектът е важен. Да ви кажа - всичко е 100% важно, и който и компонент да закуца - закуцва и връзката като цяло.

Отново - да, и сексуално ме възбужда достатъчно много, че да не гледам много настрани

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker