Защо като родят се разпускат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо като родят се разпускат?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 6868 пъти
Искам да попитам другите мъже тук и при вас ли е така. Бяхме гажета 2 години - всичко беше ОК, беше стройна като фиданка, спортуваше, козметици, салони. Оженихме се - всичко беше ОК.... забременя и надебеля, добре си казах, като роди ще отслабне, да, ама не! Детето е вече почти на 2 годинки, а тя качава и качва килограми. Висока е 160 см, тежеше 45 кг, сега тежи 82. Буквално дебела, грозна свиня, тъпче се, не се гримира, оправдава се с детето. Направих й забележка, казва, че не съм я обичал всякак. Защо мамка му трябва да е всякак? Аз обичах жена тежаща 45 кг, не с още 40 кг. отгоре! Тя се ПРОМЕНИ, а иска да я обичам както преди. Иска, знае какъв е проблема, знае как да го реши, но не прави нищо по въпроса. Аз доректно й казах - не отслабне ли в скоро време този брак приключва, аз няма да се тормозя в някакъв дебелариум да ми се грухти насреща, да се лежи по цял ден. От мацка и половина мяза на анти-жена, не съм правил секс с нея от месеци, гнус ме е. Има ли и други на моя хал? Никога не съм харесвал дебели жени, харесах я, защото беше слаба, не защото беше дебела! Това ми се струва малко нечестно към мен, променя се, а иска аз да съм същия

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 77

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 72da5754fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей авторе. В случая си напълно прав. Много жени за съжаление го правят, след като спечелят един мъж и си мислят че в кърпа им е вързан, спират с "контенето" и старанието да изглеждат добре. Защото мислят така. Той е с мен, родих му дете, вече сме семейство. Не им се занимава. Хваща ги и следродилна депресия ли и аз не знам, започват с многото ядене и липса на стимул да се поддържат. Съветвам те да не прибързваш с разводи и така нататък. Подходи по-внимателно към проблема. Сподели и нормално, че би искал да се промени както преди, намести и че дори за здравето и не е полезно и дори може на и предложиш заедно да започнете някакъв режим на хранене и тренировка за да чувства, че я подкрепяш в това начинание. Успех!

malkatarozichka

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7b597c62c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

3.   Според мен не я обичаш. Ти си я харесвал, като предмет и като се е променила си престанал да я харесваш и даже не изпитваш любов към тази жена. Жалко, че ти е родила дете. Сигурно, ако детето надебелее ще искаш да не си му баща.
Има и други хора на които жените са качили килограми след раждането, но си живеят със жените си и не се оплакват.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7ef718b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Ами има решение за твоя проблем. Ако съм на нея оставам ти детенцето, което е в една красива възраст на "ужасните две", да си се тръшкате по цял ден. А тя отива за един месец в дебелариум, хем да се наспи и да си почине от детенцето и от теб, хем да придобие по-здравословни навици. После да не те намери теб в тежка депресия, тъпчещ се с чипс и утешаващ се с бира? Чудя се дали би оцелял един месец сам, подчертавам сам, така както казваш ти да си лежиш по цял ден с двегодишно? Лежане по цял ден и две годишно, за мен са две взаимно изключващи се думи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 253c9ebb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ох, какво да ти кажа. Аз съм жена, тежа колкото и преди да родя, не съм се запуснала. Бившия ми мъж обаче станв 120 кг. Неудобно ми беше да му правя забележки, разделихме се по други причини, но просто и аз не мога да го рязберя това нещо.

Пращай я твоята на хормонални изследвания на щитовидната жлеза, може да й има нещо щом толкова килогрми е качила. Човек трябва да се грижи за здравето си... Тия килограми не са от хубаво.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f04843274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От стресът е. И аз съм така - хем хормони, хем стрес. Хем започвам диета тотален глад за седмица нещо, което винаги е имало успех с мен сега не се получава и от яд и жал се наям едно хубаво.... Аз не се харесвам дебела но не ми се получава, детето е на 19 месеца вече. Мъжа ми в ситуацията - много обича да ми казва че съм грозна, но пък ми казват други хора че имам красиво лице. А за отслабването ме посътвеха да си направя изследвания. Не знам имай търпение, това е глупост да си развалиш брака и семейството за нещо което изисква търпение и е поправимо

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 077c9b7c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само ще кажа, че свинята не е тя, а си ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74a84ce058
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Ти приятелю, ти си свинята..

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 327675d97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Звучиш доста повърхностно и незряло. По твоята логика, ако партньора се разболее от нещо неизличимо, е направо за съд. Горкото момиче.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6ae77f21c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъй става като се жениш за жена която харесваш, а не обичаш. Като не ти харесват килограмите и не взема мерки, отиди изчукай някоя проститутка, те в тяло повечето стават. Семейството не е въпрос на визия, а партньорство, подкрепа, разбирателство. Ако ще и топ модел да е след 5 години боб пак ще си намериш причина да искаш пържола.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a5a3961d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Дано модераторите публикуват коментара ми. Ще коментирам, въпреки че съм жена. На 30 г. съм. Родих преди две години и искам да споделя как е при нас. Когато забременях тежах 51 кг. В деня на раждането тежах 59 кг. Веднага след раждането тежах 55 кг. /родих много малко бебе 2.630 кг. с малко околоплодни и тънка пъпна връв ако е от значение/. Лесно раждане, како и да е. Аз за две седмици върнах стегнатия корем. Много бях горда. Но никъде не съм се снимала или качвала както повечето правят. Бях станала отново 51-52 кг. за ръст 167 см. След като детето проходи започна един тормоз за мен, доста натоварване, детето порасна, започна да иска своето и времето лично за мен все намаляваше. От това се изнервях и започнах да си хапвам какво ли не в неограничени количества. Вече една година не спазвам режими и от 51 кг. за щастие задържах на 55 кг., после започнал да се храня отново здравословно и отново съм 52 кг., но по-слаба се старая да не ставам, защото изглеждам като стикмен и имам сенки под очите. Аз имам и хашимото и от там би трябвало да пълнея, но за щастие колкото и да ям повече от 55 не ставам. Или е ген, или е здраве, но е и храна. Дали жена ти хапва повече и тя от нерви? Дали ако излизате повече и не я ангажираш мисловно с нещо да прави, да мисли, няма да забрави за храната? Все пак ти трябва да я обичаш през всичко, през което ще минете, тя няма и винаги да е млада, може да се разболее, със сигурност няма вечно да е млада, тя ще се променя и е нормално, но ти не трябва да я заплашваш така. Обърни внимание на менюто и започни и ти да се храниш без хляб, сладко, газирано, мазно, пържено и виж как не само ти, но и тя ще отслабне. Сега е и зима, нека дойде пролетта, ходете на разходка сред хора, така ще се срамува малко и ще се мотивира да се стегне. Подари и някое парфюмче, кажи и че я обичаш и опитай да я насочиш към движение и хубава храна. Оризче, авокадо, домати, краставици, марули, картофки печени, яйца, риба, пиле, по-малко млечни, макар че и те са важни, ядки само сурови.
Разбирам те напълно, наистина е гадно това през което минаваш. Няма как да те привлече сексуално такова тяло 80кг. Според мен всичко над 60 кг. е кофти. Дано някой не се обиди. Зависи и от ръста де. Но пък тези, на които 60 им стои добре са като коне, едри и високи. Аз се харесвам най-много на около 51 кг. и дори сега смятам малко детокс да направя за да махна задържана вода и леко мазнини.
Идва един момент, детето става на около 1.5 - 2 и живота ти е някак в застой, нищо не ти се случва, ти си просто майка, работиш, гледаш детето и това те убива. Тогава я алкохол, я храна помагат... но не е хубаво! Помня когато бях без детето, вечер си хапвах оскъдно и си ровех в нета и така не дебелеех, обаче сега от стрес за да издържа вечерта си лапвам по нещо... което е гадно и се старая рядко да го правя.
Моят съвет е да говориш с нея. Не я заплашвай, просто и направи забележка за храненето. Като промени него ще промени и визията си несъмнено. Да яде не големи порции, да яде повече зеленчуци.
Аз не знам колко правилно се храня, но редовно менюто ми е нещо от сорта: закуска ябълка или банан, малко сурови ядки кашу и бадем, на обяд ориз със спанак порция или плюс някаква зелена салатка зехтин и сол малко, следобяд ядки или плод, на вечеря малка порция супа, бял белен фасул, печени картофи с масло и пилешко бутче. Пия и доста вода. За да отслабнеш се иска и вода! Това е. А когато ям помии се тъпча доста, дюнери, шоколади, солети, чипс, сокове, бисквитки, ядки... и после подут корем и гадост, но е ужасно и вече не го правя за да не ставам пак 55 кг., става ми тежко и лошо.
Успех авторе!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 814c621190
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжът ми е над 100 кг, 1,70 е висок. Живеем щастливо заедно 25 години. Не килограмите ти пречат на теб, авторе, а простотията ти. Горкото ти дете! Дано не напълнее и то. Сигурно ще го изхвърлиш за някое слабо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff8d81637e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Жана съм, родих две деца, не съм надебелявала повече от нормалното, само корема ми се отпусна, не го харесвам. Ами ако мъжа ми харесва жени с плоски кореми трябва да ме остави.
Дете се гледа трудно, жените нямат време за себе си, освен тези с детегледачките. Жена ти си е жертвала тялото, красотата, за да ти роди детето.
Е, ти не я обичаш, тази жена, не виждаш какво и е на нея. Все си мислите, седи вкъщи, пие кафенце, но нещата не са все така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6a45062a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

14.   Тотално не съм съгласна с повечето коментари. Любовта включва и външния вид. Да, хората се променят с годините и други събития. Но едно е да се промениш, едно е тотално да се запуснеш и да спре да ти пука за физическото ти състояние. Да, думите на автора са груби, но е прав да не се чувства добре. Ако мъжът до мен качи 40 кила и спре да се поддържа, няма да го търпя, камо ли да правя секс с него.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b5cc02d89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Ти само подхранваш нежеланието й да отслабне. Една жена трябва да чувства подкрепа. Ти участваш ли в гледането на детето? Позицията ти е много едностранчива. Вероятно жена ти е в депресия по ред причини, може и хормонални проблеми да има. И аз имах хормонални проблеми и бях доста напълняла, идва един момент, в който даже от ябълка можеш да напълнееш. С тази разлика, че моят мъж не ми е казал, че съм свиня, а продължаваше да ме обича. Аз съответно отслабнах.
Ти не си обичал жена си, а тялото й. Може би е била за теб един вид трофейна съпруга, а сега не можеш да се фукаш с нея пред приятелчетата си и да си мислиш колко си готин, че чукаш такава жена. Пълната деградация на обществото ни води до съществуването на такива индивиди като теб. Колко се радвам, че не си ми мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 96125338ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   14, и аз не знам защо наскачаха така масово на автора, въпреки че съм жена. Ако жена беше написала тема: "Мъжът ми стана 120 кг, тъпче се, налива се с бира и не се движи", всички щяха да го оплюят какъв е тулуп. Сега обаче всички оплюват автора какъв е повърхностен.
Хора, обърнете внимание, че жената е станала двойна, 82 кг при ръст 160 е адски много, тя е затлъстяла и ако не вземе мерки, нещата ще станат страшни. Плюс това не е временно положение, а цели 2 години. Щом не взема никакви мерки, дори не опитва да ги свали, не съм оптимист. Да, детето иска грижи, но е и въпрос на желание да ограничиш храната, да се движиш и постепенно поне малко да ограничаваш килограмите.
За съжаление някои жени след като родят тотално се изоставят, оправдават се с детето и с това, че трябвало да ги обичат такива, каквито са. Жена съм, но това са чисти оправдания на мързела. Да, хората се променят, няма как да останем като на 20 г., но не трябва и тотално да се изоставим, а другите да ни приемат. Едно е да качиш кила от болест или бременност (това е временно състояние), друго е изобщо да не ти пука как изглеждаш и да се тъпчеш както ти падне.
За съжаление не виждам полезен ход на автора, освен да поговори с нея и ако няма промяна, да се разделят.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 19887fb335
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   14, авторът звучи все едно е измамен и прецакан. Постави се на мястото на момичето- родило е дете, грижи се за него. Ако е още в майчинство, кой мислиш , че поема основните грижи за детето, дома? Авторът звучи така, все едно ако тя ще разболее от нещо неизличимо, ще я остави на мига.
Винаги има и по-деликатен начин да подходиш към ситуацията.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 607cf11bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Не обвинявайте мъжа, въпреки не особено тактичния тон. След като вече е "вързан с дете" не означава, че не може да има претенции или чисто човешки желания. Това важи и обратно за жените.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 387e389af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Как така преди се я обичал , а сега едва ли не я ненавиждаше, и изтъкваш кг и. Според мен друг ти е проблема, а не това,че е напълняла. Да кажем,че да И това е , е несериозно ,даже смешно от твоя страна. Кой знае как изглеждаш самият ти,ми е любопитно. Просто не я обичаш според мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 442ebfdf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Искам само да знам ти как изглеждаш, авторе? Начинът, по който си се изразил е много грозен! Разбирам те отчасти, но остави я да ходи на фитнес и да се поддържа, а ти гледай детето. Да видим тогава.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b61fffb85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   След като роди, жената си е изпълнила задачата, уловила си е шаран да й направи бебе, родила си е дете(основната цел), после за какво да й дреме, вече й е все едно, затова се отпускат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8cdd17bbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   Двойно качване на килограми говори за здравословен проблем.
А ти имаш умствен такъв - не си обичал това момиче, ти просто си я чукал и си се фукал пред останалите какво яко гадже чукаш.
Къв грим бе, момко? На теб висяло ли ти е ревящо дете на крака? Така ревящо и така висящо, че ръцете си да не можеш да измиеш дори? Камо ли да идеш до тоалетна САМ. Ти за грим си тръгнал да говориш.
Ти идея имаш ли как се храни жена ти, докато е сама с детето? Ние, жените, които сме минали през това,знаем.Нещо от хладилника, сдъвкано набързо.Без значение какво нещо.Просто, за да сме яли. Щото онова малкото не отпуска време за спокойна и здравословна закуска или бавен обяд.
Едно е сигурно - тя може да отслабне.Ти обаче няма да поумнееш никога.
Бих ти пратила моя мъж да се посрамувате заедно, щото аз съм 110 кила.Само дето той няма да има какво да ти каже.
Просто защото той се гордее със стабилното ни семейство и майката на детето му, която си тежи на мястото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d21d31af07
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Щото в нейната глава вече си и в кърпа вързан. Брак, дете. Ставал съм свидетел на два такива случая, в които добре изглеждащи жени 3-4 години след детето все още изглеждат като тролове. Коментарите които твърдят, че нямала време и била депресирана за това е качила 40кг са пълна глупост! Понеже съм виждал как и жени след детето за няма и година не им личи, че са раждали! О да автора бил циничен и не я обичал и сигурно трябва да прави секс по задължение с нея за да не нарани крехките и чувства, ако не му стане да си купи и виагра. Готино е когато мъжът трябва да ви обича независимо от външния ви вид, но дали ако след брака мъжа ви качи 30-40кг спре да се подържа и започне да ви отвръщава ше си лягате с него? С или без дете и двете страни във връзката трябва да се стремят да се привличат взаимно. Щото заприличах на прасе, обичай ме, не става! Като завършек искам да добавя, че вчера във фитнеса имаше майка с дете на 3-4 години която дойде да тренира, носеше със себе си играчки и наглеждаше детето си докато тренира, така че стига оправдания!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7ceffd18a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Плюс 30кг повече за гушкане и изобщо не се оплаквам. Обичам

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 42e87479b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Затлъстяването на тялото е следствие от затлъстяването на душата. Така, че авторът е прав. И нека не се оправдават жените с ген, стрес, хормони и т.н. В концлагерите на Хитлер всички бяха под 40 кг. Между другото моята котка ражда по два пъти в годината, и пак е елегантна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e5ff3bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

27.   Авторът е пълен г*лупак. За вас, мъжете, е лесно - само се чудите къде да си заврете маркуча и дотам. Друго вас не ви интересува. Мъж да си на тоя свят, един маркуч имаш да поддържаш, да ядеш и да мрънкаш, че всички жени са евтини парцали, а ти самият само такива да искаш, за да си вреш маркуча някъде.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0355e7aaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   "Тъй става като се жениш за жена която харесваш, а не обичаш. "

Не знам. Аз моята я обичах, бившата, ама пак качи 38 кила за 6 месеца, отчая се от живота и се прибра при майка си.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0355e7aaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   "Дано не напълнее и то. Сигурно ще го изхвърлиш за някое слабо."

Майка ми ме караше, да ходя пеша от училище до нас и за вечеря имаше по една ябълка. Така се реши проблема при мен :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c90b5e1e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Приятелю, разбирам те напълно.
Имах твоя проблем, аз съм директен. Бивш спортист и маника на тяло.
Винаги казвам, ако се родиш глупав, по-умен няма да станеш.
Но за тялото си както го направиш.
Бившата й дадох 12 месеца. да влезе в ритъм, след раждането на близначките.
На нея й беше смешно и забавно и не го направи.
Като я зарязах, започне да плаче, женски циркове.
Сега имам друга, имаме дете, и си е супер секси и готина.
Моята гордост,
дори успях да си взема и бличначките и сега сме супер щастливи, а бившат не искам да си спомням за нея, нито да я видя повече в живота си.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 40a4f4532a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Защото е в стрес. Минах през това, много е трудно да се оправи човек. Детето е изцяло на нея, това е много сериозна отговорност. Тя е загубила абсолютно всички радости в живота си, защото е станала майка и сега единственото удоволствие е храната. За да отслабне, тя първо трябва да има човек, с когото да си подели отговорността за детето. Не може все тя да го води на лекар, да гледа има ли обувки, които още му стават, да му готви, да му прави развиваща програма, да знае кои зъби се чакат още и прочее. Трябва да сте заедно родители, за да ѝ се отпушат капацитети и за други неща. Второ, трябва ѝ време за приготвяне на специална храна за себе си, което значи, че или ще ядеш нейните буламачи, или ще се откажеш тя да ти готви. Същото се отнася и за тренировки. Трябва ѝ време за тях. През това време ти си с детето. Трето, стимул. Това обикновено са хубави дрехи. Купи ѝ нещо секси. Четвърто, подкрепата ти по време на отслабването. Ще отнеме около година да се върне във форма. През това време не носи пици и торти вкъщи. Моят мъж ме саботираше всяка седмица, изведнъж започна да прави палачинки и кексове! Устисках, но не го прави, защото аз като отслабнах, сега сама гледам насам-натам за някой по-готин пич от него.

И най-важното, трябва ѝ човек, който разбира от това. На мен ми помогна Любомир Иванов, абсолютно случайно го избрах, напрви ми хранителен режим и свалих почти 30 кг. Обаче минах през много скандали с мъжа ми да седи с детето, да не му се готви (защото моят режим изисква два пъти на ден готвене, а това не му се яде) и да не ме занимава със себе си при положение, че не иска да ме подкрепя. Сега вече се научи да взима детето от градина и да си пазарува и готви отделно. Това е в общи линии. Можеш да направиш страшно много, за да се подобрят нещата. Обаче ми се струва, че ти някак си търсиш причина да прекратиш връзката. Ако не си готов да я чакаш една година и да поемеш своя дял от родителството, остави ги на мира, плащай си издръжката и си гледай своя живот, ама не реви след 40 години, че си сам като куче.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9e8efe6d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Всички жени наскачаха, ама има истина в думите на автора - когато искаш един човек , го искаш такъв какъвто го харесваш, откъде накъде “обичането“ предполага съгласяване с неща, които не харесваш? Тук е пълно с постове на жени, които не харесват определен вид секс, и не го правят. Има много, които в един момент обясняват как не обичат мъжа си, защото се бил променил. Значи - любовта не е безусловна и това всеки мъж го знае - единствената безусловна такава е тази на майка към детето и, и тази на кучето. Така че, спрете балалайките на двойните стандарти и марш във фитнеса! :) Момчето е право за себе си...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff8d81637e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   За да се чувства добре , трябва да е обичана , ако това е така , ще направи всичко за теб , дори да стане слаба .
А ти перфектен ли си ? Дали и тя не си чечтае за мил мъж , да я обича и . Т н.
А детето гледаш ли го , или не е мъжка работата , дали вкъщи не очакваш всичко от нея . И ето жената иска да се почувства добре и си хапва , например , за удоволствие .
Не , че подкреям наднорменото тегло , но хайде постави се на мястото и . Ще направиш ли нещо за мъж , който ти казва , че си " свиня " ?
Първо нека да даваме , а после да искаме .

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3dd9c9216f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Жена ти се е запуснала, защото вече я няма оная конкуренция коя е по красива. Ти си й в кърпа вързан и тя е преминала в друг етап, който не е никак привлекателен за млади хора. Явно не е.и суетна, а може би не излиза никъде и няма кой освен ти да я види, а с теб вече сте си прекалено близки и тя не се притеснява да изглежда зле пред теб. За мен трябва всяка жена, дори родила да се старае да изглежда добре за съпруга си, за да се гордее той с нея и да му е приятно тя да.му е жена. Това, че тук те обвиняват, че не я обичат, същото важи и за жена ти. Тя ако те обичаше, щеше да се старае да ти се хареса, а не да мързелува.
Не ми е приятно да давам себе си за пример, но ще ти разкажа, за да видиш, че има начин, дори и родила да е във форма. Когато аз родих, бях напълняла с 5 кг след бременността. На 3тия месец си извадих 1 годишна карта за фитнес. Правех по 20 мин кардио и 30 мин фитнес. Отнемаше ми по 1 час и нещо дневно, по 5 пъти в седмицата. Съобразявах се с работното време на мъжа ми и когато той си е в нас, отделях този 1 час за да.отида на фитнес. А в дните които са били натоварени съм тренирала в къщи пилатес, коремни преси, лицеви опови, клекове. Много жени под предлог, че са.заети да се грижат за детето, се запускат, а реално ги виждаме колко са активни в интернет или пък следят сериалите. Сега съм бременна с второ и смятам, че мъжът ми не заслъжава дебела жена, а и аз не желая това за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 60df807299
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Защо една жена не би имала стимул да си обръща внимание както преди? Примерно разочароващо е повечето й усилия да се приемат за даденост, само защото е омъжена, а в същото време да се държи на дребни битовизми. Едно нещо из къщи да не е свършила и ще се набие на очи, а всичко останало? Никой никому не е длъжен да се посвещава докрай. А когато в погледа на най-близкия виждаш толкова критика, откъде този стимул? Вместо това чувстваш несигурност, съжаление, умора. И да искаш, не можеш да намериш сили, защото няма за какво. Да спечелиш някой уж и пак да не е твой...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7ef718b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Давайте женички начуквайте канчето на бедната жена, която дори не пише в тази тема, покажете на всички как вие сте перфектни и сте свалили всички килограми. Това се случва редовно във всеки форум, няма по проклето нещо от жени "които ти мислят доброто". Номер 14 като родиш пак ще си говорим.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bffcb4a6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

37.   Приятелю моята от 50 кг стана 100! Детето вече е на 4 тя пак качва. Яде в полунощ като свиня, не работи, харчи като ненормална! И нервна! Чакам детето да порасне да започне училище. Взимам детето и бягам

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fc28f09f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   С извинение към редакторите, ама отгледай девет месеца в себе си дете, което постоянно го храниш за да не умре и го изс*ри през гъза си и виж дали ти ще останеш същия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 35818e295d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

39.   Горката жена, знае ли с какъв боклук се е захванала, човек като те прочете, може да те намрази. Хвани се образовай малко личи се,че си необразован в каква и да е посока дори и в човешката. Когато забременее жената и роди, организма и се променя, стават много промени. Да зарежеш някой само защото си е променил тялото.. това е ужасно тъжно. Ти какъв стимул и даде тя да си върне " слабия " си външен вид отново? Тя като те слуша така, ти я депресираш ти я смачкваш. Раздели се с тази жена, и след развода ви, пак ще стане хубава и слабичка. Ако бях на мястото на жената, щях да си взема детето и да си отида. Няма да търпя такъв като теб дори и 1 час. Сега ще ти кажа още един по-страшен факт. Има жени които НЕ МОГАТ, да си оправят тялото след раждане. Колкото и да го желаят, не могат. Освободи я, и си върви, намери някоя 30-40 кг то вече мъжете по-килограми ни избирате. Бог да пази всички жени от мъже като теб само това ще кажа..

Сара

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d808951c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Виж сега, мъж съм и те разбирам, но подхода ти е грешен и така със сигурност няма да я подтикнеш да се вземе в ръце. Освен това нямаш разбиране - след едно раждане хормоните се разбутват сериозно, отделно тя наистина може да няма време от детето, защото то си отнема сериозно време, а и да е в следродилна депресия/стрес.

Та съгласявам се, че не е приятно жена ти да качи 40 кила, но малко разбиране, подкрепа и помощ не пречи. Не може да и поставят ултиматуми от сорта - отслабваш или се развеждам. Можеше и ти да имаш хормонални проблеми. Защо не я отмениш малко в грижите и така тя да има време да се погрижи за себе си? Защо не я заведеш някде да се отпусне, поне за ден? На нея в момента съзнанието и е тотално затворено и не осъзнава ясно колко се е запуснала. Защо не я заведеш на психилог примерно? Може би има нужда да сподели, да си изкаже болката.

Не може при първия проблем в брака да поставяме ултиматуми и да обиждаме на свиня. АКо си мислиш, че това ще е единствената пречка в брака ви, дълбоко се лъжеш. И моята качи 20 кила след раждането и не може да ги смъкне, но аз никога не съм и правил забележка или поставял ултиматуми. Иначе виждам, че се старае жената да ги смъкне, движи се, ограничава се откъм ядене, но не успя да смъкне кой знае колко, явно хормоните и вече са съвсем други, но аз и така си я харесвам. Тя даже преди беше прекалено кльощава, а сега е закръглена, тъкмо да има какво да мачкам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 46e299cc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   № 19 - Вързан с дете? Че жена му сама ли си го е направила това дете? Като не е искал дете да е ползвал презерватив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1397b7f243
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

42.   Автора е напълно прав. Когато се запознаваш и обикваш един човек, ти го обикваш такъв, какъвто е. Това си харесал, това си обикнал. Не може тука някакви феминистки да налитат като оси и да говорят глупости. Ето, и аз си признавам - ако моята жена качи 40 кг. директно отивам на развод. Защо? Ще го обясня - ако се срещна с една жена и тя е 40 кг над нормата, дебела и трътлеста аз никога няма да я обикна и никога няма да тръгна с нея, камо ли да се женя и да имаме деца. Тоест аз автора го разбирам напълно и го подкрепям. Не може тя, а и вие тук да изисквате от мъжа да обича нещо, което той никога не е харесвал, избягвал е всякак и когато му се натресе на главата да трябва да прави компромиси. Детето не е причината, причината за такова затлъстяване е никакво движение и постоянно тъпчене с храна. Затова е дебела толкова. Просто кратко и ясно - спрете да ядете като някакви хиени сякаш не сте виждали храна. Само да добрабя последно нещо - бягай авторе, 40 кила нямат сваляне! Даже да почне диети, фитнес, спорт това са 40 кила братле, 40!!! Здравословно на месец може да сваляш по половин килограм или 6 кила на година, със зор може да ги бутнеш на 8 (без да предизвикваш йо-йо ефект после и да качиш 16 нови). Но даже и така ще й трябват 5 години да ги свали, това е безсмислен тормоз за тебе, хващай си чукалата и толкова, никой не е виновен на тази лелка, че е станала торба сланина

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 19887fb335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Има двойки, които остават заедно и при неизличими болести. Авторе, как си представяш да си с някоя жена, ако се разболее, претърпи операция? Не знаеш какви ситуации има в живота, и как се събират хора с недъзи. Гледал ли си болен любим човек? Би ли останал с жена, която е на легло на твоите грижи? Това е любов, а твоето е нещо повърхностно. Има много по-страшни неща на тоя живот от качването на килограми. Има стотици случаи на двойки със заболявания, недъзи, които са заедно. А твоите претенции са смешни на фона на хорското нещастие.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d4c19859ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Това е масов проблем, както при жените, така и при мъжете. След като приключи ухажването и двата пола започват да влагат много по-малко усилия да изглеждат привлекателни за партньора си.
Жените се разхождат из къщи по пеньор или с някой удобен, размъкнат анцуг. Бръснат си краката само за лятото, защото през останалото време ги вижда само мъжът им.
Мъжете се разплуват на дивана и не се сещат за кажат две думи. От секса са най-доволни ако се мине само със свирка, че да не се напрягат. Пускат бирени шкембета, като бременни в деветия месец.
Всичко това е... нормално, в някакви граници. Човек, като постигне целта си се отпуска, намаля нивата на стреса. Но да надебелееш двойно и да не можеш да събереш воля, ако не заради мъжа си или себеси, поне заради детето си да живееш здравословно, тогава определено ситуацията изисква крути мерки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d3de1744e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   За милионен път ще кажа- не случайно повече от половината ганьовци висят отхвърлени или тук, или си броят жълтите стотинки при проститутка за мъничко внимание. :д Нито проститутки ги искат, нито обикновените българки, пък за чужденките да не говорим. Така като гледате можете ли да се разберете с радиото? :д Едноклетъчните едно си знаят, едно си баят, нищо че няма грам смисъл. Спрете да се опитвате за пореден път да ги светнете относно реалноста, във всяка една тема това са излишно изгубени нерви и време. Просто ги оставете все така да си гният сами, нагли и злобни, във всяка следваща шизофренична тема, за тях си е. И отново- НЕ СЛУЧАЙНО СА ОТХВЪРЛЕНИ ОТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 23fd45b944
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   И аз се промених след двете раждания, но мъжа ми казва, че ме обича. Той изглежда страхотно за възрастта си. Дори и съвсем младите жени го заглеждат. Не сме спрели да правим секс интензивно, въпреки, че наближаваме 50. Със същата страст ме люби, както като млади, и на двете места (на нас така ни харесва). Да ме прощават критикарите.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 234a9d15c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Авторе, изключително грозно си се изразил. Ти не обичаш жена си и не искаш да й помогнеш, ти я обвиняваш, без да се опиташ да разбереш причината, поради която се е "запуснала". Представи си, че косата й ще започне и да побелява, лицето и тялото й да се сбръчкват с годините, а ти си се влюбил в 20 годишна! Как смее да остарява! Не си длъжен след години да си с жена на 50, при условие, че си я взел на 20! Малко така звучи всичко! Ще ми се жена ти да прочете, какво си написал за нея, да ти тегли една .... Да отслабне и да намери нейния човек! А ти да си останеш с големите претенции и с пъст в уста! И то защото обвиняваш, без да се опитваш да помогнеш! И не ти прави чест да я наричаш свиня и да я унижаваш в разни форуми. А тези, които смятат, че килограми се качват само от ядене нямат никаква здравна култура и не са чували за проблеми със щитовидната жлеза и диабет тип 2! А за някои от жените, които пишат тук - нямам думи! Номер 36 е напълно прав - няма по проклето нещо от жени "които ти мислят доброто"

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9f028bae37
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Ясно е от коментарите на някои мъже, че женската стройна фигура е основното нещо заради, което избират да бъдат с някоя!
Не само това, но и е важен критерий, който предопределя дали ще продължават да бъдат с нея, дори и след като тя стане майка на децата им!
Мъжете с тези коментари НЕ РАЗБИРАТ, че има положения (здравословни), които препятстват майката да си възвърне хубавото тяло.

Това е ИНФАНТИЛИЗЪМ, НЕРАЗБИРАНЕ, ЗА ТОВА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БРАКА И СЕМЕЙСТВОТО, НЕРАЗВИТА И ПОВЪРХНОСТНА ЛИЧНОСТ!!!

Жени, виждате ли колко е важно да подбирате мъжете си според моралните им ценности, а не да създавате деца на добре изглеждащите БРОЙКАДЖИИ.

За мен, мъж, който е склонен и готов да си разбие семейството, заради такъв "проблем", е измет.

До автора! Ти имаш дете от нея -ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НИЩО???

М30

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 162d24cf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Не е истина, каква глупост чета.
Едно е сигурно, че жена ти може да стане по слаба, но ти определено ще си останеш същия повърхностен екземпляр.
Един мъж казвал на жена си да отслабне, защото ще я смени. Жената отслабнала, но си намерила друг. Гледай ти да не си следващия, защото кг се менят, но същността на човек остава все същата. Гледай и ти да не надебелееш случайно било по емоционални или здравословни причини, че може и теб да те натирят. Много грозно, грозно е, защото тази жена е родила вашето дете ако просто ходехте и се беше занемарила е сменяй я, но за жената която е родила и гледа детето ви, грижи се за домакинството ти да говориш по този начин е много грозно. Авторе в къщи някой трябва да чисти, да готви, да гледа детето, а тази жена дали има време за себе си изобщо. Дали не иска да е красива и слаба, дали не иска да е обичана и най вече отценена за жертвите, който прави, за да сте добре вие. Просто няма време авторе, време за да се гримира, време за да се поддържа, няма и за къде, защото има куп задачи и лишава себе си от тия глупости, за да свърши всичко важно. Всяка жена иска да е красива, но явно щом лежи тази жена е уморена. Предполагам, че имате родители на, който може да го оставите за няколко часа. Организирай вечеря, за вас, остави детето на някоя от бабите за няколко часа, изненадай жена си кажи и да се оправи спокойно, да се гримира, да се облече и, че в 7ч. примерно ще я чакаш на вратата, за да я заведеш на вечеря. Защото през времето в къщи с детето тя няма време, то е важно то трябва да е преоблякано, нахранено, работата в къщи свършена, прането изпрано, праха забърсан, пода измит, чинийте, на масата да има за ядене, на него да изглади, да го гледа по цял ден да не падне, да не се удари, да играе с него, да му обръща внимание, да го приспи.... да продължавам ли?
Често остава незабелязано това колко много прави една жена и от колко много се лишава, защото една майка не може да остави детето си и работата, за да прави прически грим и т.н., защото ако гледа себе си, а не домакинството у вас ще замирише, детето ще отслабне, ти ще останеш гладен. Отценявай труда и, и ако обичаш тази жена и помагай, подкрепяй я, а не гледай само едни кг.
Ако сте се женили, ако ли не за останалите, който казват, че се е променила и всичко е различно. Като се жените се казва " да се обичате в добро и зло, в бедност и богатство" това също е разлика! От богат до беден, от слаб до дебел все същото е! Не се казва докато не качите 20кг., а от богати до бедни, което е еднозначно и не е равно на вид измама както го казвате и друг човек, а говори за това, че реално се обичате, не външен вид, не пари да определят това, но явно повечето нищо не разбирате.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e0c231844b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Напълно подкрепям автора! Жена съм, родила съм две деца едно след друго - след раждането свалих моментално килограмите - те не че бяха много де...
Трябва тотално да нямаш себеуважение, та да се оставиш да заприличаш на свиня. Много ясно, че мъжа ти те е харесал и заради външния вид. На никого не му е приятно партньорът му да се разпусне и да не прилича на нищо вече след няколко години.. Но преди всичко ти лично трябва да се замислиш за външния си вид и да не допускаш занемаряване в никакъв случай.. Аз само се чудя, как покрай детето лежиш и ядеш по цял ден.. То толкова грижи имаш - детето, чистене,, домакинска работа..
Направо не го разбирам това.. И автора е напълно прав. На негово място и аз бих реагирала по същия начин. Как пък такива жени не разбират, че ще загубят мъжете си, не знам...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 861b475c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Към номер 11:
"Според мен всичко над 60 кг. е кофти. Дано някой не се обиди. Зависи и от ръста де. Но пък тези, на които 60 им стои добре са като коне, едри и високи."
Доста плоско изказване.. И до каква степен в твоите очи зависи от ръста?
Представи си една висока жена - около 1,80 да кажем. И над 60 кг би било кофти, така ли? Без значение дали си 1,60 или 1,80, за теб златната среда е около 55?! Да си чувала и за едър кокал? И най-интересно ми е как прецени, че "тези, на които 60 кг им стоят добре", са като коне?!
П.П Ако килограмите се могат да се регулират, то сантиметрите (при височината) - не. Това, че ти си със среден ръст, не ти дава право да поставяш такива епитети.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d6ec8dc438
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Авторе, мъж съм, ама като ти чета излиянията ми идва да те ударя.
Ти с жена си само заради тялото ли си я избрал. Нещо по-душевно не усещаш ли. Като е напълняла трябва да я разкараш ли, че и с дете...
Ти какво си мислиш, че хората цял живот са слаби, във форма и перфектни ли. Само едни сантиметри в обиколката ли са причина да обичаш някого.
Не съм лекар, ама по пътя на логиката е нормално една жена да напълнее след раждане. Нали се сещаш, че хората имаме редица хормони, които влияят на теглото и настроението. Може причината за теглото да се крие в хормоналният й баланс.
Също така тази жена се грижи за твоето/вашето дете. Работа, грижи за детето, стрес, хранене, гледане... детето вече е на първо място, много ясно, че тя ще се "разпусне" малко или много. Едно е да си без ангажименти, друго е да се грижиш за някого.
По тая логика, да те видим теб авторе. Да не се окаже, че си някой 120 килограмов, немърлив шопар.

 
  ...

1-50 от 77
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker