Тя предпочита да живее с приятелките си отколкото с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя предпочита да живее с приятелките си отколкото с мен!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1817 пъти
Ходя с едно момиче вече 4-та година, доста бързо отлетя времето. На 21 сме и двамата. Заедно завършихме още гимназията в нашия роден Кюстендил, бяхме съседни паралелки и отидохме заедно в София. Разбирам, че една година поне искаше да разбере какво е то студентски живот, отиде на общежитие. Ама така кара вече 2-ра година и се очертава и догодина да е така. След толкова дълга връзка и всеки ден заедно, като често тя идва при мен или аз при нея (нищо, че имаме съквартиранти) и уикендите все сме заедно, какъв е проблемът заедно да излезем на квартира, не е паричен, щото тя пари има доста, а аз също не се стискам и съм готов всичко да платя? Другото, което е, че има начин и на общежитие да сме двамата с връзки. Има ли желание, има и начин. Ама тя ми казва, че един вид е рано от сега да почваме такъв тип семеен живот, тя иска съвместен поне след 25 и сватба към 30 години ми е казвала, по-рано абсурд. Аз искам да си учим, да си живеем младежкия живот, просто да сме си заедно. Нито искам да ми слугува, нито съм тръгнал деца да й правя, нито ще я спирам и контролирам, след като сега не го правя. С тези двете приятелки не е ли същото относно задължения, те са по-мързеливи от мен, виждал съм как мърлят общака, явно просто й е по-забавно, но това ме обижда. Аз обичам съквартиранта си, но бих избрал да съм с нея много ясно, тя ми е половинката. Кой е прав? Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2a2f313ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами... Момичето иска да си поживее. Това вероятно включва да обязди други жребци, докато ти чакаш на резервната скамейка. Може да бъркам, разбира се, но съм жена и това ми беше първата мисъл, като прочетох написаното. Най-малкото, ако те обичаше, нямаше да рискува да те пусне.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 31b07ebab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз като номер 1 мисля, ако те обичаше няма да те пусне. По навик е с теб, обикаля и се по дискотеки и иска да я изчука* поне още 2-3ма за да има база за сравнение, а теб да държи резерва. Живота просто е сладък в София за всяко момиче от провинцията. По написаното си личи, че си готино момче и не си преживял гопямата любов. За това ще посъветвам да си живееш живота, бъди с нея, но се оглеждай и за други и не се мятай толкова много.

27 М, София.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dad98ee19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е права да не иска такова добро момче като теб (поне според написаното), но всеки с вкуса си, казало кучето и си облизало д-то. Щом предпочита да живее с мърли, вместо с такова съкровище като теб, явно не те заслужава.

Защо свестните все попадат на такива, които не ги заслужават...
Завиждам на приятелката ти, честно. Ама много ѝ завиждам. Дано скоро осъзнае каква късметлийка е. Ако пък не - оставяй я и си търси свястна като за теб.

Момиче

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2be16230d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В кърпа си и вързан, мисли си тя, та затова

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3429516383
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се чувства готова да живее с теб. Поговори с нея, но не я притискай. Възможно е проблемът е да е в родителите ѝ - все още да позволяват контрол върху нея и да ѝ забраняват да живее с теб. Друга вероятност е да е наплашена, че съвместният живот означава задъжение - да готви, да пере, да чисти и т. н., вместо да живее с приятелки.
Третата вероятност я казаха в по-горен коментар - не се чувства сигурна във връзката Ви, за да предприеме тази голяма стъпка.

Във всеки случай поведението ѝ е показател, че не те обича безрезервно - или е подвластна на родителите си, или има предразсъдъци, или има съмнения относно бъдещето на връзката Ви.

Семеен живот след 25 и сватба след 30 ми се вижда прекалено... Поговори с нея, кажи, че искаш сериозна връзка. Не говоря за годеж и сватба, за да не я сттреснеш - едни познати живяха заедно, момичето се водеше на общежитие (явно за всеки случай... ), имаше си вратичка...
Родителите ѝ одобряват ли те?

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f1306bb5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И двамата сте прави, просто всеки има различно мнение. Това е то. Момичето иска да си изживее студентството около колегите, да се вижда с приятелки, да се забавляват. На 21 години това е напълно естествено. Просто не е готова да живеете съвместно, като възрастни хора и нещата да са толкова сериозни. Ти пък си готов да поемеш тази крачка. Тук няма правилно и грешно, до човек е. Тя иска да има гадже, да излизате по срещи и така нататък, ти искаш да имаш партньор, да делите покрив, сметки и задължения. Ти си готов, тя не е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ce9d69202d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Сложи й камера в общежитието да видиш какво шоу става нощем (без теб).

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dc5daff589
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха номер 1 и 9 дадоха бързи и точни коментари само да кажа и аз.
То шоуто продължава и денем. Иначе аз повече бих се съгласил с нейния начин на мислене. За кво да става жертвено агне на 21 като може да е наиграха тигрица на 30.
Студентски град не е Кюстендил тъй че заминавай и ти на пансион преди да си си пропилял младостта.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d9ff212ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Проблемът е, че ако сте заедно на квартира, ще трябва да чисти, да готви, да пере, и да започне млада семейния живот. Та вие сте на 21, за къде толкова бързате?! На момичето му се живее свободна, да е сред други момичета, да има съквартирантки, да запомни с нещо тези години, а не от сега да слугува. И аз на нейните години изобщо не исках да живея с някого. Тук няма нищо общо любовта, просто си млад още , за къде толкова бързане? Да я почне съвместният живот отсега с всичките му битовизми и да си омръзнете и скарате? Звучиш ревнив и контролиращ. Има разлика от това да живееш с момичета и с гаджето си. Гаджето ще ти мрънка да не излизаш, да не пиеш, да не носиш някоя дреха. Ще ти вдига нервите много повече от всяко момиче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 72a7cf0a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, според мен момичето е умно, и е разбрало, че си търсиш някой да замести мама в домашните задължения. Не казваш да си обещал, че ще си делите задълженията, а говориш само за нейните задължения. Като чистела на съквартирантките си, по-добре било да чисти на теб. Сам се определяш като мързелив. Добре, че днешните момичета се изтарикатиха, та не можеш да ги вържеш лесно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fb7d3b2ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ж 20г
Аз също имам приятел от 3 години, дори сме сгодени, той също е добро момче и не ме ограничава и тн... Аз също имах шанса да живея с приятелки в общежитие, но предпочетох да живея с него, защото с него ми е по-добре.. доколкото приятелката ти или не е готова да заживее с теб и ще и бъде нужно определено време или има нещо друго, което я тормози, така че според мен трябва да седнете и да поговорите за плюсовете да заживеете заедно. С тази стъпка само ще заздравите отношенията си и ще прекарвате повече време заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bcf248d22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съгласявам се с номер 1. Жена съм, на мен също това ми хрумна първо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ccd9a4fd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Приятелю тази връзка няма да продължи повярвай, на тези години... особено като студент. Това са най-хубавите години на разврат и тн. Когато мама и тате ти плащат да учиш. Не иска да е с теб защото се чувства свободна, защото излиза някъде и дори и да не прави нищо, все някога идва един себеподобен и почва да я закача и тя се чувства добре. Просто е въпрос на време да се появи или вече се е появил някой пич. Не питай старило, питай патило. Тези години вече за разлика от преди, не са за сериозна връзка, особено когато идвате от някой малък град/село и приситгате в Студентски в София, където нощния живот не спира.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ec3c0f387
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторе, знаеш ли какво е да живееш с някой? Не е толкова розово ,колкото изглежда в началото и в представите ти. Това са битовизми, битовизми и пак битовизми. Да виждаш един и същи човек всеки ден, и така ден след ден. Няма ли да ти омръзне? Просто искаш да я контролираш, това ти е проблема. Ако е решила да ти изневерява, винаги може, независимо къде и с кого живее. С приятелки е различно. Пак има битовизми, но така е винаги. Може тези приятелства да и останат за цял живот. Иначе с какво ще запомни годините- с това, че е живяла с приятеля си, и че трябва да се съобразява с него, защото и вече живеят заедно? Че не може никъде да мръдне без него, че трябва да му е сготвила, изчистила?Не винаги става въпрос за купони, мъже и прочие. А просто да се насладиш на младостта си, докато можеш. Да си безгрижен. Звучиш като човек, който не иска да и даде пространство.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a5285d69d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автор: Къде прочетохте само, че искам да ми слугува? Първо, от 16-годишен живеех сам. Второ, мога да готвя превъзходно и изобщо ме е срам друг да ми върши задълженията. За разлика от съквартиранта си, който праща сакове с дрехи на мама за пране и носи манджи, аз всичко върша сам! Точно това казвах, че с мен НЯМА да слугува, а на тях им слугува, защото са непукистки и само тя се грижи за общака. Другото, което е, къде съм казал, че са нейни задължения? Само искам да е до мен, дори само да лежи. И никога не съм и забранявал да пие, та ние двамата излизаме в компании и се надпиваме. Винаги съм искал жената до мен да си пийва, а не да ме мъмри. Наскочихте ме без да знаете! Единственото, което е, че бих ревнувал от други момчета, ако излиза сама с тях, но тя не го прави. От общите приятели - не. И от приятелки - не. Просто искам да сме заедно. Аз точно твърдях, че НЕ искам да ми слугува, харесвам модерни жени и ако искате да знаете майка ми никога не е слугувала, тя е адвокат и винаги е била заета жена, но чули-недочули... Сега какво ще кажете? Искам съвместен младежки живот, не семеен.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3571308eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   вашто е първа детска любов, но живота след училището е друг и трябва да преминете на нов етап във връзката, но явно тя не иска и ще почне да се разпада леко но сигурно тази детска връзка без ангажименти ... често срещана история, тийнеджърството продължава до към 30 години в 21 век. мамини детенца ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 27771f097c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   12 го каза най-точно. Освен това е много забавно как пък така си решавате, че едва ли не е длъжна и ще си пропилее най-хубавите години и младоста, че да не опуснела "свястното момченце" видиш ли. Смях! Дано си се чука наволя и си дивее с приятелки. Няма за милионен път да обеснявам за наглоста на ганьо... то се знае. А 3 явно ще да е поредната комплексирана грозница надяваща се на принца на бял кон. Да ама нЕ Хахага Свестните ви принцове ви усещат, че сте смотанки и отчаяни заблудени овце, ползват ви тоя тип за разиграване и ви изхвърлят като си намерят хубавката отракана принцеса. И вие смотлите сте свестни колкото и смотльовците тук бълващи злоба.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d9ff212ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторе, искаш да я контролираш и да няма пространство и време без тебе. Твоето е обсебване и желание да и отнемеш младите години.Коментар номер 16 е мой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker