Обича или мрази ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича или мрази ?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1242 пъти
Здравейте! Когато бях на 20 години се запознах с едно много красиво момиче. Тя беше толкова красива, че не исках да заспивам, защото реалноста в която живеех за момента беше по-красива от сънищата. Имахме връзка около два месеца, след това разни хора се намесиха и чрез фалшиви слухове, интриги, и както се досещате ние се разделихме. Разделихме се малко гадно от моя страна, блокирах е във всички чатове, изтрих телефоният номер и просто спрях да я търся, без да и давам обяснение. След време си намерих друго момиче, а пък тя смени цяла дозина гаджета.
Изминаха две години от тогава. През тези две години, когато се срещнем случайно някъде, винаги се поздравявахме и усмихвахме. Дори сме си писали в чатовете, канил съм е на срещи, естествено тя все си имаше работа и не излиза, но сме имали дълги чатове. Но преди време, Тя започна да се държи много странно. Когато я срещна, Тя преминава на отсрещния тротоар без нещо да и пречи да продължи пътя си (освен аз), или си изважда телефона и започва да гледа в него, или започва да се почесва и нито казва здрасти, нито нищо.
(история номер 1 ) Тя работеше, като сервитьорка в едно заведение. Веднъж аз отидох на кафе, когато тя ме видя се смути и отиде да обслужва други клиенти, накрая нямаше как и дойде да обслужи и мен, но смутена.
(история номер 2) Един ден отново отидох на кафе в същото заведение, тя седеше на бара на заведенивето и постояно се обръщаше и гледаше в мен, от начало ми се струваше, че си внушавам, но човекът който беше с мен, (той не знае, че сме имали връзка) ми каза, че едно момиче само ме гледа, и ме посъветва да идем да се запознаем, нещо което отказах. Малко след това Тя седна до баранчето и е подпря на рамото му и започна да гледа в телефона му, като постуянно се обръщаше към мен да види какво правя, или какво глдам, при положение, че тя си има сериозен приятел. Моето лично мнение, че нарочно започна да се подпира на него, като че ли искаше да ме дразни, но защо? .
(История 3) Исках и един двапъти покана във фейсбук, тя не я прие. След време отново поискаш, тя ме блокира, да не мога да и искам приятелство.
Въпросът ми към вас е, и особено дамите, можете ли да разтълкувате поведението на момичето, първоначално нямаше проблем и се поздравявахме, после след време, след около 3 години, започна да се държи така.
Според вас дали има чувства, мрази ли ме? Обича ли ме?
Безразличен ли съм и? , немога да я разбера, защо се държи така, очевидно има някакви емоции?
На някой от вас случвало ли му се е да се държи така с друг, човек, както Тя с мен. Във фейсбука си тя има хиледи момчета, при положение, че е обвързана, защо мен не ме иска там?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: b436d2dea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато, тука няма друг вариант да узнаеш, освен ако не я питаш нея!
Тълкувания, гадания няма да помогнат. Следващия път като я видиш я питаш вежливо и с позитивно настроение, защо те блокира, защо в твое присъствие се държи смутено.
Но като чета пак написаното, според мен ти просто не си я превъзмогнал и може би малко и досаждаш или пък тя не иска да си има проблеми с настоящия(като приема във фейца бивши).

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 446cca1080
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   абе момче ти си очевиден психопат, остави момичето намира,откачени маняци ей пълно е с такива, горките момичета

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4edb29513b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моето тълкувание е следното. Ти си постъпил супер гадно, като си я отрязал без обяснение. Била е объркана, наранена, все още влюбена. Тръгнала е по мъже, за да се опита да те забрави. Но все още те е обичала и като сте се видели, се е усмихвала, за да разбереш, че няма лоши чувства и дори с някаква надежда нещо пак да се случи. Но такова нещо не е ставало, а тя си е стояла сама с болката. Омразата е почнала да надделява. Разбрала е, че единственият начин да се опита да те забрави, е да те отреже изцяло от живота си. Затова и така усилено пази дистанция.

Какво да ти кажа, супер тъпо и незряло си постъпил и след толкова години дори не си й се извинил и обяснил постъпката си. Тя пък явно наистина много те е обичала. И вероятно не те е забравила, но и доста те мрази. Може да греша, но такова усещане имам. На твое място бих намерила начин да я потърся, да й се извиня, нещо да направя, за да не се чувства толкова кофти заради случилото се, защото явно й е трудно да се справи сама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 75a102cd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не и пука грам за теб.

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae272dda1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-вероятно си и безразличен, все пак това са цели три години, а връзката ви не е била дълга, че да има кой знае колко спомени с теб. Ти си я блокирал тогава, защо я търсиш след това и ѝ предлагаш приятелство? Щом уважава себе си ще ти откаже. Може да има хиляди Фб приятели, но ти си бивше гадже и сегашният ѝ да се дразни. Изобщо не храни никакви надежди за някакъв рестарт и не се занимавай с нея. А може да ти се усмихва просто ей така, аз се усмихвам на колеги и познати, но това не значи, че имам нещо е тях или ги искам за гаджета.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 143adc367e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Три години са си бая време, не е нужно да те помни, или да реагира както и да е. Като и пращаш покани, нахалстваш. Един бивш ми пращаше покани, пък си има приятелка. Ами накрая го блокирах. Няма смисъл да ровим миналото, или да лицемерничим. Нито има нужда да гледам снимки и статуси с приятелката му. Няма нужда да се преструвам, че ми е приятно да си пишем, или да ме пита за живота ми. Това е емоционален тормоз един вид. Затова няма нужда да те има за приятел, за какво си и? Да си разменяте общи приказки?
Може да ти се е усмихнала ,защото те познава, нормален рефлекс. Но няма нужда да реагира по друг начин, и да приема покани. Усмихнала се , но се е сетила как си постъпил с нея, и може да се подразнила. Просто недей нахалства повече, хората рядко забравят огорчението. Каквото и да и кажеш, че и звучи кухо и закъсняло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a250d798c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен е защото сте се разделили по тъп начин, без да си доизясните причините и отношенията ви. Може в началото да ти е говорела, защото се е чувствала тя виновна по някакъв начин за раздялата ви, да си е мислела, че ще я потърсиш да се съберете, и когато това не е станало с времето да е преосмислила мнението си за теб. И в крайна сметка - защо толкова държиш да сте приятели? Гузна ти е съвестта ли, какво целиш да постигнеш? Ако е била толкова ценна за теб, нямало е да прекъснете отношенията си на първо време.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8b1a926b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Никъде в историята не пише, че я преследва, защо го наричате психопат?
Просто се интересува от поведението на момичето, от това, че са били близки а после, не се познават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker