Доверието ми в хората и по специално в жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Доверието ми в хората и по специално в жените?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1785 пъти
Ще започна с това, че съм мъж в средата на своите тридесет години. Проблемът е, че немога да се доверя на никого и особено на жена, почти никога не съм им се доверявал, като веднъж го направих и си изпатих жестоко, но няма да навлизам в излишните подробности! Независимо, че не ми изневеряваше след известно съжителство накрая ми заби нож с доводите че и трябвал истински мъж! Истински мъж в нейната глава и тази на майка и бе образован мъж които да работи и гледа семейство а тя да е домакиня! Само дето аз изобщо не съм това! Аз така и не завърших висшето си защото беше за мен глупост и все още е! Умен съм и то доста знам три езика, но се занимавам само и единствено с... ще го кажа търговия! Неща в сивия сектор във и извън България. От старата школа съм като цяло и имам страшно много връзки и контакти с всякакви личности от всички етажи, но си живея супер средняшки. Имам кола за 5хил. лв дрехите ми са нищо особено, да прилични но не скъпи и маркови. Имам много пари вложени в имоти, земи и имущества на различни места, по банкови сметки в и извън България, не парадирам с абсолютно нищо понеже не искам никакво внимание да пада върху мен. Осигурил съм си живота за поне 50г. напред без да ми се налага да работя каквото и да е, но кофти е че не ми се стои сам. Имах доста връзки, но идва моментът в които всички ме настоятелно ме питат какво работиш какво си завършил? Или защо не работиш седмици подред лежиш.... а после пък после те няма седмици наред?? ! Откъде имаш винаги пари за всичко а не работиш??? С какво се занимаваш? !? Ако не са те то пък техните родители ми задават въпроси. Естествено, че немога и не мисля да им казвам каквото и да е и винаги ги блъфирам доколкото може! Но рано или късно ме слагат в графи като мързеливец, лентяй, човек без стимул, човек неможеш да гледа семейство, или безпаричен тип без образование и какво ли още не което реално е крайно далеч от реалността свързана с мен. Как да се доверя на жена или изобщо на някого когото искам до мен. Никога не бих се разкрил с какво се занимавам, какво притежавам и и т. н.. но и явно ще си стоя сам. Имайки впредвид че родителите ми са нормални хора живеейки на заплата и дори и те си нямат никаква идея, та как бих се доверил на жена. Както казах веднъж опитах и си изпатих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: a7c9b2270a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти на тях, я те на теб не могат да то се доверят. Потайността ти ги плаши и ги разбирам напълно. Каква сериозна връзка очакваш, след като ще живееш скришом и няма да се издаваш напълно. Аз не бих се доверила на такъв човек. Ок, яко е нещо нелегално и не искаш да ги намесвай, не им се разкривай напълно, но поне загатни. Нормално е да ти задават въпроси като "С какво се занимаваш?" и не за да си спонсор за маникюр и кафенца ами защото се очаква като мъж на 30 да мислиш за семейство , съответно и да осигуриш нещо. Замисли се над това.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5296857981
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ако нещо стане с теб, парите и имотите никой няма да ги знае, поне кажи на вашите.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a440eccda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Всеки си избира път в живота и всеки избор носи компромиси. Твоят избор те е повел по пътя, в който нормална жена не би приела такъв партньор, особена като стане дума за дългосрочни отношения... Приеми реалността, жените харесват лошите момчета, во не искат да са им съпруги...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5e84bf600e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш жена за сериозни взаимоотношения, трябва да се довериш. Всеки човек си е патил, разочаровал, грешал и страдал, но ако искаш истинско семейство и жена-без доверие не става. Превъзмогни това, макар и с риск да се разочарова отново, но друг начин няма. Макар че съм сама, ако се появи някой, който прояви интерес към мен, не бих се поколебала да пробвам и да се доверя...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5e84bf600e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако искаш жена за сериозни взаимоотношения, трябва да се довериш. Всеки човек си е патил, разочаровал, грешал и страдал, но ако искаш истинско семейство и жена-без доверие не става. Превъзмогни това, макар и с риск да се разочарова отново, но друг начин няма. Макар че съм сама, ако се появи някой, който прояви интерес към мен, не бих се поколебала да пробвам и да се доверя...

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 78c02adaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Да, това с образованието и това да си "истински мъж", няма нищо общо. До качества е, а не до това какво си завършил. Но да не споделяш с какво се занимаваш, е много съмнително. Повечето жени биха си помислили, че се занимаваш с нещо престъпно, щом го криеш. Аз също не бих тръгнала с такъв мъж. Такъв човек съм, че се съмнявам във всички, пък какво остава за мъж, който не казва какво работи. И не ме разбирай погрешно, може да си прекрасен като отношение, но за мен не е ок. Не е нормално близките ти да не знаят с какво се занимаваш.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 26dc1e33d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооооххх Боже, поредният въображаем "милионер", горкия той гадже не можел да привърти. Ти ако беше богат и да можеш 50 години да не работиш и си с много пари - нямаше да кесиш по разни сайтове и форуми и да питаш какво да правиш. Горкия ти, наистина те съжалявам.
По-добре си намери наистина някаква свястна работа че да можеш момиче да привъртиш иначе ще си дремеш като кон на празни ясли в твоя въображаем свят.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2482d843f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Значи... На 35, смяташ, че образованието е глупост, изкарваш си парите по престъпен начин, имал си една сериозна връзка, не можеш да се довериш, но очакваш да се доверят на теб, докато си потаен и криеш ключови неща за себе си? Никоя не би се набутала с такъв като теб. Или по-скоро, никоя читава.

Първо, с теб образована жена не би се хванала, след като намираш за глупост това, за което тя е отделила години. Никоя читава не би тръгнала с престъпник, който може всеки момент да влезе в затвора, да изчезне изведнъж или пък да изгуби всичко незаконно придобито. Отгоре на всичко, не си и харчи "заработеното", тоест не е интерес и за кандидат мутресите. Разбира се, никоя читава и не би тръгнала с някой, който върши съмнителни работи и го крие от нея. Отгоре на всичко, с цялото си свободно време, лежиш и нищо не правиш? Коя нормална ще намери това за привлекателно? Разсъжденията ти в темата са супер незряли - тя имала очаквания, ама ти не си бил такъв, защо си тръгнала? Ами... Какво очакваше?

Сериозно, авторе. Нещата са много логични. Сам си си постлал така. Или си търси някоя изпаднала дето може и да ти върже или се стягай и ставай човек.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 437e263928
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Много си бавен ...

Регистрирай една фирма в Дубай, пиши че извършва консултантски услуги, звучи 3-4 тъпи термина, дето един на хиляда я ги знае, я не и си готов.
Като те попитат, кажи че такава ти е работата и че не винаги клиентите тон кат нужда от теб, а иначе си подписал и клаузи за конфиденциалност, па ако трябва кажи че са с местните и чуждите служби и нема те пипат, батка.

Айде - толкова от мене! Надявам се, че ще ти е в помощ тва!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83f5624754
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така като гледам си достатъчно самодоволен и самодостатъчен. Като всеки тарикат. Истински умният личи по това, че не се хвали с ума си, защото е на ясно колко по-умни от него има и колко неща не знае. Глупакът обаче смята, че е върхът. Живей си както до сега, дръж си парите, купувай секс с тях, но доверие, семейство, любов, преданост няма да си купиш. Пък и защо са ти, нали имаш имоти и банкови сметки? Както са ти писали и по-горе, нормална жена няма да се хване с теб.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6ac926c4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Четейки отговорите ви, всъщност найстина от вашата гледна точка нещата излизат по съвсем друг начин, но и също така верни. Мислил съм го много пъти, но просто няма как поне засега прекалено са навързани нещата, за да се откажа защото не всичко зависи от мен, а да се доверя на някого които неможе да си мълчи примерно може да е проблем, намирам се в много деликатна ситуация ако трябва да глася доверие отново на погрешен човек. Понякога найстина съжалявам че съм поел по този различен път. Единственото което мога да споделя е, че през 20те си години когато моите съученици учиха и станаха студенти по-голям доста от мен приятел ме заведе на разходка извън България и видях как върти малки далаверки за дребни пари като определено той не беше от най-умните и все го лъжеха я с език я с пари, дори и хората които го лъжеха не бяха умни в моите очи тогава аз реших ей тъй на майтап да опитам и жестоко ми потръгна. Отдавна не се занимавам с това, но тогава се откри съвсем друг свят от хора на хоризонта а съответно те научаваха тепърва че съществувам, все пак бях едва на 20г., ако не бях видял всичко това сега щях да съм си човек насочил интелекта си другаде, вероятно човек с висше образование и нормална работа предполагам. Със сигурност не и с такива финансови възможности, но с различен житейски път. Именно тогава за мен да уча висше беше толкова глупаво и не виждах никаква перспектива като гледах моите съученици вече студенти по 5ма в стая в София на буркани и кренвирши а аз вече си имах собствена кола Опел Кадет, тогава беше мобифон, солидни джобни и отделях и по малко за собствено жилище. То дори аз и сега не виждам смисъл във висшето образование, ако естествено не е висше от друга страна и университет, все пак в България всички знаем колко ни го оценят нашето тук да не говорим извън страната (мое мнение все пак). Споделих някой дреболии тук които споделям и на всяка жена с която съм за по дълго време за да се досети горе долу нещо, но това винаги излиза абсолютно недостатъчно, но пък това е толкова мога да кажа аз относно "какво работиш" и това подчертавам ако сме в по голяма близост. Дори понякога като споделя тези неща пък се почва още по голямо ровене, питане, любопитство и т. н. Някой от коментарите са доста интересни. Бих казал, да сам съм си го постлал но сега това е положението. Относно така наречените кандидат мутреси не мерси, може да съм със средно образование но пък съм си скъсвал задника да уча езици. Ходил съм на частни уроци да уча английски, италиански и руски и ги научих свободно писмено и говоримо. Прекалено далеч са ми от интелектуална гледна точка, а и аз съм далеч от мутра. А и какво му е на сайта или на мен? Защо да немога да споделя, това че споделих тук там неща ами просто ми бе интересно и с изключение на това с какво се занимавам аз не съм по различен от останалите хора и не се имам за такъв. Сайта ми е интересен и отвреме на време си чета разни житейски истории на други потребители и реших и аз да споделя своя и да чуя мнения.

Автора

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a02665d7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам усещането, че тия тени с парите, ги пише един и същи човек. Ем сори, брато, ама аз не съм от тия, сето се хващат на тия теми. Ти да не си като Марк Зукърбърг, до 30-те вече е милиардер, а дори той работи, а ти парадираш, че си си осигурил живота за 50 години напред. Ти ако за 50, то той за 500 години го е направил. Не те виня за измислицата с парите, земите и така нататък. Смешно е, че се надяваш да срещнеш жена, която няма да те наранява. Е, има ги макар и малко, но ако и на тях казваш това, което пишеш и тук, сам ще си изгниеш. Лично аз не знам 3 езика, нито ти и съм убеден в това, но знам, че знам английски изключително добре, завършил съм езика плюс компютри, бях в София и дори там не си намерих работа по това, което съм завършил. Тогава не учех въобще и дипломата ми не е най-отличната, но не дипломата прави човека интелигентен, а начина му на мислене и действията, които прави. А ти, друже, ги нямаш, точно за това пишеш измислици тук.

М23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d27f884473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Морални човечета, извън този сайт е друго, не както го пишете. Дишайте спокойно, жени ходят, ходили са и ще ходят с мъже без диплома. И, ако той има пари и се занимава с нередности, не вярвам да остане без жена. Свестни образовани има, къде са жените до тях? Жената я интересува да си играч, оправен, авторитетен и шефче. Не му развивайте неадекватни теории, животчето е друго в реалността. И да клепнете минуси, фактите са си факти. И аз се съмнявам в историята, защото ако е истинска, той трябва да е станал кривоглед от въртене на очите по кандидатки за имането му. Няма образование в България. Друго е, друго в живота.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 97f98e96ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако искаш Свое Семейство ще трябва да говориш. Спокойно парите няма да ти избягат. Ще трябва да избереш Сам да си стоиш с тези пари или да се довериш на жена. Избирай Пари или Семейство. Като умреш парите ти няма да ти дойдат на погребението.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6ac926c4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   12 теб май ти е нещо кофти че автора има кинти без диплома, а ти работа неможеш да намериш по специалността....
Еми, за жалост това е реалността в нашата държава. Тези с диплома доста често са без работа и доходи а другите без образование пълнят сметките си чрез съмнителни "бизнеси" и схеми. Факт е, че в България такива индивиди като автора има много, с какво точно се занимава никой явно няма да разбере. Аз съм склонен да му повярвам защото държавата ни е на първо място по престъпност в Европа с типаж хора от този контингент. С жените определено ще ти е много трудно ако говорим за читавите такива, щом ти неможеш да се довериш а те на теб как? В една връзка всичко се гради на доверието.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b1110f6d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Само като видя такъв правопис и ми става лошо. Какво образование не си завършил, драги? Ти и да искаш не можеш... едвам си избутал 12 клас сигурно. НЕ знам и НЕ мога се пише! Толкова за това колко си “умен”. Ако знаеш 3 езика колкото този... лошо.
С такъв като теб не бих се занимавала никога. Не понасям мъж да ми спи и лежи по цял ден. Ако ще милиони да има. Несериозно и грозно е. Не бих представила и такъв човек пред семейството си. Няма образование, не е ясно какво работи, над 30 години с таралясник за 5 хиляди лева? А кариера, развитите, среда, хоби, приятели, семейството ти? За това ли лежиш по цяла седмица? Бил си осигурил живота. Колкото и не завършил защото не искал.

Съвет - намери си нормална работа, оправи си правописа, намери си хоби и нови контакти. В противен случай ще си умреш сам.


Кенди

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 73bd63d906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абе тоа па. Харчи си парите, къде батко си тръгнал да се навираш между шамарите с връзки, женитби, деца.. Виж, че всичко е интереси и илюзия.
Ще почне да ти вдига кръвното с тъпите си изисквания и прищевки.
Харчи си, еби си яки мадами, така или иначе ще плащаш, то поне да е за нещо, което си заслужава да гледаш.
Ще роди, ще качи 40 кг, ама после ще каже, че не я обичаш. Ще вземе да отслабне и ще си намери друг, защото видиш ли ти си я пренебрегвал.
Абе изобщо не се занимавай. В тоя сайт жена да чуеш да казва добра дума за мъж няма да видиш, камо ли да искаш съвет от тях.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fdf7b49e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Познавам бедни хора, но готови да подслонят жената до себе си, да й дадат последния си залък, да постъпват като мъже. Познавам и хора като теб, все "изпатили", нямат пари, жените все искали да ги минат, все много се минали. Българки супер глезени не познавам. Защото българският мъж гледа да не се мине във всяко едно отношение. За него да се мине значи да плати кафето на жената в заведението. Една жена се очаква да работи, да роди деца, ако мъжа я остави, тя поема грижите за тези деца. И вие, българските мъже, искате много евтино да се минете. Не знам, явно майките ви ви учат така. Лятото Борисовата е пълна с подобни мъже на пейка с жени, повечето млади. За 2 кутии цигари пари има, за чукане сили има, ама да ухажва момичето, една роза да й вземе, на ресторант да я заведе - ще се мине. И тези млади и красиви момичета свикват, че в живота нищо не им се полага, че мамин синковец все пари няма. Ами живейте си сами, с майките си. Семейство се прави с отдаденост. Има толкова бедни хора обаче и цвете ще вземат за жената, и вкъщи ще я приютят. Така се прави семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker