Мъжа, който харесвам, харесва друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжа, който харесвам, харесва друга
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1354 пъти
Здравейте, момиче съм на 18. Преди около 3 месеца започнах работа в едно заведение бързо хранене, където се запознах с едно момче от Бангладеш. С него се разбираме много добре и аз започнах да го харесвам. Оказа се, че той е 12 години по-голям от мен. Това малко ме спря, но все пак продължих да го харесвам, а и той изглежда много млад. Сприятелихме се и през последния месец си станахме доста близки и аз започнах да забелязвам че е тъжен и отпаднал. Вчера го попитах най накрая какво му има и той ми разказа на дълго и широко за разбитото си сърце. Стана ми малко гадно, но мисля че го ценя повече като приятел от колкото като нещо повече. Влюбен е в жена - 15 години по-голяма от него. Тогава осъзнах, че нямам шанс. Та тя е на 45, той е на 30, а аз на 18. Жената също го е харесвала, но му казала че няма как да се получи, заради разликата във възрастта. И плюс това тя имала деца на моята възраст. И на мен би ми било странно ако майка ми се прибере с 30 годишен, който изглежда на 22. Искам да е щастлив, но не знам какво изпитвам. Ако да е с нея е единствения начин да е щастлив и да се усмихва, тогава му го пожелавам с цялото си сърце. Но аз какво да правя? Влюбена съм в някой- 12 години по-голям от мен, а той- в жена, която е 15 години по-голяма от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 872e424f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде да се спрете вече с тая простотия, към която прибягвате всеки път като вземе да не става илид а изглежда зле работата с "цененето като приятел". Може ли? Хайде да си признаем, че го правите за собствен емоционален комфорт. "а, то май няма да стане... е, аз и без това го ценя като приятел" Себе си успокояваш и лъжеш и изглежда дребно. Кажи си "харесвам го, а той мен май не, гадно е, искам или не искам да го печеля". Какво се успокоявате, че е ок. Не е ок. Гадно ти е. Това е позволено и нормално. Какво като му е разбито сърцето по някаква лелка. Какво мислиш му минава през главата, ако малко е съвзет, а изглежда, че е минало достатъчно време и може и да има някоя и друга разумна мисъл в главата. Мисли си "може би трябва да си намеря момиче по-нормално за мен, още неизживяло всичко". А! Виж ти пред него изведнъж се появява показваща и търсеща внимание, флиртуваща мацка. Или пък не и двамата си седите сами и тъжни, защото ви е страх да направите ход. Харесваш го, ами давай - действай! Направи му впечатление! Искаш го - имай го!
Стига с тъпата, скучна пасивност.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e2a3a1555e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Номер 1, благодаря за отговора. Ъпдейт... Сега се прибирам от работа и съм супер объркана. Шефа ме докара до вкъщи и ми призна че изпитва нещо към мен. Всичко ми става супер объркващо, не знам какво да правя. Прав си за това че трябва да се боря и че звучи глупаво и страхливо да казвам "да, нека си е щастлив". В главата ми е някаква каша просто, не знам какво да правя. Даже не мисля, че и съвети търся, просто имам нужда да си го излея някъде. Живея сама, семейството ми си е в България, аз уча в чужбина и се чувствам ужасно объркана и сама в момента. Знам че пак прибягва към самосъжанелие, вместо да се изправя срещу проблемите но не знам вече..

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8a8e1deeca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хвани си шефа и го помоли да осинови индиеца

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4541a8a2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, ама не, сериозно не знам какво да правя. На няколко пъти ми хрумна да напусна работа, обаче аз по-хубава от тази работа няма да намеря. Шефа напълно открито си ми показва че е влюбен в мен, а аз даже го излъга че ск имам приятел и той каза "Аз нищо не очаквам, просто ми позволи да съм близо до теб". Аз съм от хората на които им става супер не ловко в такива ситуации. Страх ме е да не наранят отсрещния и само казвам мхм мхм. А той е женен и деца има. Всяка вечер ме кара до вкъщи и по пътя обикаля за да ск говорим. Даже се качва на магистралата понякога и после обръща. Гледа ме с много любов, наистина. Никой не ме е гледал по този начин преди. Сякаш ми се възхищава, не знам дали звучи глупаво но така го чувствам. На няколко пъти ми каза ако това което ти казвам те кара да се чувстваш не комфортно, само ми кажи. И аз какво да му кажа? Да, спри! Харесвам един от работниците ти? Ами няма как...
Вчера в колата даже му се насълзиха очите като ми говореше и гласа му се разтрепера. Много съм объркана понеже аз никакъв повод не съм му давала? Напълно нормална съм с него, така както и с другите колеги. А той все ми казва знам, че не разбираш това което изпитвам към теб но чувството е огромно. Вика, всяка вечер като ме оставил вкъщи и нямал търпение до следващия ден да ме види. И аз само стоя и мълча някво тъпо. Дали да напусна?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 61c21fd25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Едно заглавие - две грешки. Може би в това е причината?

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 57f50afaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Шефа ти има деца и жена,ти наистина ли вярваш,че е влюбен в теб,това го казва на всяка да може да я опъне,ти сляпа ли си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5eb170bd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 не знам дали се шегува или наистина е авторката, ама това направо е цирк!
Поздрави!ММ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker