Изневяра и вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра и вина
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2004 пъти
На 50 г. съм, омъжена от 20 г. с две дъщери. От половин година имам връзка с колега и връзката ни е чудесна, даже неочаквано хубава. Прави ме щастлива.
И преди да ме съдите, ще ви кажа кое ме доведе до това да изневеря. Липсата на внимание от страна на мъжа ми. Дори не ме забелязва. Нормално ли е последните години да правим секс в семейството 2 пъти в годината? И то винаги по моя инициатива. Според мен липсва всякаква тръпка между нас. Секса е скучен и безинтересен, което го прави безсмислен. Ние сме просто съквартиранти, които отглеждат заедно децата си.
Нормално ли е почти да не разговаряме? Вечно да си оправдава закъсненията с работата?
Иначе съпругът ми е страхотен баща. Грижи се за семейството и децата. Спор няма. Но къде оставам аз? Не искам остатъка от живота ми да минава без любов, без тръпка, без секс, ако щете.
Та колко години ни остават? Не съм занемарила външността си. Напротив. Изглеждам с 10г. по-млада. Тренирам, грижа се за себе си.
Опитвала съм да говоря със съпруга си. Казва, че това не е вярно. Това е редовният му отговор. Просто отказва да говори. Понякога си мисля, че има любовница.
Но, аз чувствам вина. Вина, че изневерявам. Макар връзката ми да ме прави щастлива, да запълва липсата на любов, внимание. Ако бях свободна/колегата е разведен/, досега да сме се събрали да живеем заедно. Не знам докъде ще доведе това. Страхувам се от бъдещето. И то заради децата. Не искам да ги правя нещастни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a4bea09ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Разбирам те , ние сме женени от 4 г , и аз усещам липса на внимание . Може би често се случва . Възможно е да има и любовница , твоят мъж .Просто ако искаш другия не виждам пречки , но дали няма да е нещо кратко , с всеки началото е страст и хубаво , но може би са нормални нещата . Аз не знам дали бих стигнала до любовника , но всеки има нужда от любов . Все пак сте дълго заедно , помисли си , така или иначе ако е само секс няма да е дълго , а мъжа ти как би реагирал ?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4bbfdfdd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ах, ах... жените обожават да оправдават изневерите си с липса на внимание, нежност, секс и т. н. от страна на мъжете им.... След като връзката ви не върви и не можете да я спасите СЕ РАЗДЕЛЯТЕ И ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4bc79d3127
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Е мацка няма пълно щастие. Децата ти са големи не се опрвдавай. Разведи се и заживей с колегата си и тогава ще видиш реалния му образ.
Бившата ми така като тебе. Не съм и обръщал внимание. Имахме две дъщери студентки в Дания. Въобще не беше наясно как се издържат две студентки в чужбина и колко пари и усилия ми костват. Тя просто беше принцеса. И за благодарност си хвана любовник. Разбрах и и бих шута веднага. Бях безкрайно омерзен. Колкото и да е трудно и децата го приеха. Завършиха, устроиха се и си имат свой живот.
Аз вече съм освободен от ангажименти и с новата си приятелка, обикаляме страната и се радваме на живота.
Жена ми заживя при любовника си и идилията много бързо свърши. Сега гледа неговите болни родители и нейните. Няма пари за билет да види децата си. На Коледа децата не дойдоха за първи път. Миналият месец бях при тях за една седмица. Радвам им се. Гордея се с тях.
Какво се искаше от бившата - просто да прояви малко търпение и разбиране за ситуацията, наистина много работех, но имаше защо.
Настоящата ми приятелка е разведена с едно дете, голяма дъщеря омъжена за българин в Германия. Сама се е грижела за нея години наред и е вложила всичко за образованието и. Била е изоставена от мъжа си заради друга жена, когато детето и е било на 5 г. Не е тръгнала да си търси мъж и години е живяла без секс, сега пък пропуснатото го компенсира. Миналата година дъщеря и роди и тя я покани да отиде да й гледа детето. Приятелката ми и отказа. Каза и че е влюбена в мен и за първи път е срещнала човек, който истински я обича и не би го изоставила. Достатъчно и направшла за нея. Дъщеря и се усети и лично дойде да й се извини. Много съм щастлив с тази жена, безкрайно я обичам.
А моята бивша от принцеса ставна пепеляшка. Едночасовият секс и розови приказки, докато изневерявате нямат нищо общо с действителността, когато заживеете заедно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4c49997b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Съпругът ти си има любовница. Събери се с колегата или си по живей и ти, за да не съжаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a4bea09ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   3 Aми обръщал ли си и внимание или си изкарвал само пари ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d7f4405b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   №2, когато имаш деца е сложно. Не можеш просто така да си вземеш багажа и всеки по пътя си.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2cafc87149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   А, когато разбере съпруга ти за извънбрачното връзка? Имаш ли резервен вариант?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8106b830ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако и мъжът си си има любовница може да се разберете на отворен брак :D

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0356ae8ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, цял живот ли мислиш да изневеряваш? Още по сложно ще стане като разбере съпругът ти. Вземи се в ръце и подреди бъдещето си. Колкото повече стоиш в разкрачено положение толкова по зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4beca9bec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 6. Авторке, можеш да си вземеш багажа и да напуснеш съпруга си, децата ти са големи. Проблемът е, че не ти стиска, защото се страхуваш от неизвестното. Утре може и любовникът ти да ти бие шута и от два стола на земята. Поне бъди честна пред себе си, а не пред нас.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 13e13d3ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №10, хайде на бас, че колегата отдавна и е бил шута....

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 16489adaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Тази тема ми изглежда малко измислена.
Авторке, ако е вярно това което пишеш, правиш голяма подлост. Човека се сдухва от работа и се грижи за семейството а ти ходиш да си чешеш оная работа, тренираш си. грижиш се за себе си.
Такива мъже са рядкост- ако не вярваш разгледай другите теми.
И не ми се вярва че прави секс 2 пъти годишно понеже такива мъже на практика няма.
Но и така да е, така ви се пада да видите какво е. Мъжете масово се оплакват от липса на секс. Мен също са ме държали по 2-3 месеца без секс. И съм страдал жестоко от това, но не съм ходил по курви и проститутки.
Кат толкова ти е притрябвал любовник, кажи на пича, резведете се и тогава си развявай оная работа.
Не унижавай мъжа си по този долен начин.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 95d1d016c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ей, цял живот не ви стига внимание!!! Вие какво искате - да ви се направи олтар и да ви се кланят като в църква? Жена ми години нарем ме имаше за част от мебелировката. Като навлезе в сребърната възраст и усети, че е невидима за мъжете, тогава ме “преоткри“. Нали се сещате колко съм се вързал на тия глупости.
Сега трепери да не се литна по някоя по-млада, и да не остане сама със саксиите вкъщи, а години наред беше нейно величество... Каквото една жена сама си направи, друг не може да и го направи. Авторке, жал ми е за мъжът ти. Сигурно цял живот е блъскал заради вас. Има такива мъже - като са претоварени - не им е до секс. Или път ти си го рязала досататъчно пъти за това време, че да свикне да не очаква от теб нищо в леглото. Дано те хване и да ти бие шута. Всяка си мисли, че още я бива в есента на живота и, ама после реалността я удря в зъбите. Повечето мъже на тези години които са сами е по тяхно желание, за разлика от жените. А пък ако е по-корав, може и любовника без зъби да остане :):)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a701508c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Кризата на 50те я има и при двата пола. Душата иска, тялото отстъпва- не може. Активния във връзката го иска и търси, а другата половинка се оправдава и отбягва "проблема". Няма лекарство- има морал и принципи. Има живее ми се и майната му. Едното е традиция, другото е хазарт. Но и двете са в житейския театър. Всеки сам решава как да играе в собствената си постановка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 660b30cd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13, яко озлобен си, защо???
Авторката не я съдя, ако решите по темата има една доста добра книга Демиан Букай "Изневярата"- доста неща ще ви замислят вътре, други може по-добре да ви се изяснят.
Не е редно да съдим никого, животът е пълен с обарати. С колегата сте се намерили в точния момент, случайни неща няма. Ошо също има интересни неща, относно това, доколко връзките могат да се поддържат изкуствено с години, но дали любовта в тях, все още е жива?
Всеки има правото да се усеща жив, да избира определени неща в определен момент, поради някаква причина, така или иначе отговорността винаги си я носим

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d09c4908e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм на жена 40 , разведена от няколко години. Сама се грижа за детето си и не се оплаквам. Винаги са ми били странни жени на които им е скучен семейния живот и търсят тръпка, а те изобщо не са малко. Аз ги наричам хора без проблеми. Извинявам се, ако засягам някого.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker