Мъже, не се женете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, не се женете!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 7324 пъти
Търсенето на смисъл на живота в брак (или дори съвместен живот) със средностатистическата жена в наши дни е изключително лоша идея за всеки мъж с поне малко възможности и самочувствие.

Плюсове на евентуален брак: любов, секс, някой да върши домакинската работа, и "да не умреш сам". Любовта е хубаво нещо, но рядко се среща. Най-добрият вид любов е любовта към себе си, защото никой не може да ви я отнеме. Жената няма да ви даде смисъл на живота, вие сами трябва да си го откриете. Сексът е направо трагедия в повечето семейства след първите няколко години - или пресъхва, или мъжа трябва да има желязна воля, за да продължи да изпитва желание за секс с 80 кг депресирана дебелана. Относно домакинската работа - има перални, има достъпна и разнообразна храна, а и дори да си наемете някой да ви чисти и готви, ще ви излезе много по-евтино, пък и е много по-лесно да смениш чистачката, или мястото от където си поръчваш храна, отколкото жената. И да, старостта и смъртта са неприятни и неизбежни факти от живота, но в крайна сметка всеки умира сам - няма да вземете със себе си нищо и никой. И не, малко леки последни години от живота със сигурност не компенсират жертването на 50-60 години.

Недостатъците са безброй: липса на свобода, независимост, и свободно време. Липса на секс (или нискокачествен секс с жена, която в нормални обстоятелства никога не бихте пожелали). Скъсване от работа, за да изхраните не само себе си, но и вечно недоволната си жена. Непрекъснат психически тормоз, защото дори и най-кротките жени се опитват да стъпят на врата на мъжа си, и трябват постоянни усилия да я държите под контрол. Често имаме допълнителни "екстри" като разхвърляна къща, еднообразни и нездравословни ястия, "удоволствието" да се превърнете в шофьор на жена си, или да финансирате втора кола, за която пак вие ще поемате всички грижи. Всички хобита, интереси, и дори приятелства ще бъдат поставени на голямо изпитание. Често няма да се чувствате добре в собственият си дом, защото жена ви знае най-добре как да го обзаведе, как да го украси, а вашите вещи и инструменти ще бъдат безцеремонно преместени в мазата или гаража.

Но, да приемем, че сте мазохист, или вашата жена не е като другите, тя е специална и не се е променила драстично като поведение и вършен вид няколко години след брака. Като минете 40-те тъкмо ще се отпуснете и ще гледате с надежда към наближаването на момента децата да поотрастат и да станат самостоятелни. Вашата все още привлекателна жена ще започне да усеща първите признаци на старостта, и как мъжкото внимание започва рязко да намалява. Познайте кой е най-лесният начин една жена да си вдигне самочувствието? Честито - вече си имате рога, а може би и документи за развод. Слава Богу, в България издръжката на съпругата все още не е задължителна, но пък има 95% шанс да изгубите жилището си.

Ако си мислите, че подобни неща се случват рядко, просто погледнете мненията от последните няколко теми тук - очевидно е че повечето жени смятат качването на 40 кг след няколко години брак за нещо съвсем нормално, и вие трябва да продължите да я обичате и желаете все едно че нищо не се е случило. От друга страна, ако вие останете без работа и прекарате една-две години на дивана пред телевизора с бира в ръка, да видим колко от същите тези жени ще са склонни да останат с вас и да ви издържат. И не остаряването, или болестите нямат нищо общо с разпуснатите дебелани, които ядат като за световно - това е ИЗБОР, а не нещастно стечение на обстоятелствата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbf75d0035
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги има и друг пол за недоволните.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8ac079bf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   А жената готви, чисти, за да му е уютно, а вечно мрънкащия з... К пак мрънка. Да не мислиш, че на жената и е прекрасно, дори и мъжа и не я цени, ами за рогата, понякога ни се иска да сме желани, но не го получаваме, искаме любов, не я получаваме, и секс няма... А, на който не му харесва нека седи сам... Защото все някой друг му е виновен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9e0ebb16c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами търси си мъж, муцка, щом не харесваш жени и според теб всичките са такива :D

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8c2216fcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Ти сигурно си авторът на предните две теми. Според мен имаш доста голям психичен проблем. Иди се прегледай, или ако толкова си разочарован от жените мини на другия бряг и бъди щастлив със себеподобен търтей. Всички жени искат да бъдат най-красивите и със страхотни тела, но ние не сме роботи или клонинги. Не сме си избрали ние гените и хормоналните проблеми. Дадени са ни и чувства, но на теб не са ти дали явно тази част си я пропуснал. А може би си толкова нещастен и самотен, че единствената ти утеха е да мразиш и оплюваш
жените. Не забравяй, обаче че именно благодарение на жена си видял бял свят. А може би пък точно заради нея си станал такъв? Да не би да не те е обичала мама?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7a25366985
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много точно и вярно написано. Това е една хубава тема, която се нуждаеше от написване тук. Масово от повечето теми се вижда, че на жените не може да им се угоди било то секс, пари, деца или каквото и да било. Винаги се намира празнина от тяхна страна или едно любимо изказване, че вече нямало "тръпка". Масово се влюбват в побойници, които считат за "истински мъже". Както и да е всеки се бие, но поне да бяха избрали такъв дето тях да не бие и децата им. Детето в днешно време е просто един договор между мъжа и жената или удобно оправдание за дадени действия. Уж всичко се прави в името на детето, а накрая собственият баща не може да го вижда или да контактува понеже майката е решила да си вземе богаташ или просто е хлътнала по някого, с когото са
се виждали 10 пъти на кафе. Положението е плачевно и ако искате да имате жена до себе си по-добре се откажете от брака. Нека да няма брак, да няма подписване на документи. Живейте си с нея, правете си секс и готово, а ако тя тръгне да протестира и ви остави ами супер така не губите нито имот, нито трябва да ходите да се развеждате нито нищо. Нека всички мъже да бъдем по-добри към себе си и да не се водим по акъла на жените/приятелките си да имаме брак с тях и такива неща. Ако двама човека се обичат и без брак ще са заедно, не им трябва тъпата хартия от съда.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Браво човек. Гласувам с две ръце да те излъчват по телевизията. Трябва да ти направят вечерно токшоу в някоя от трите големи! Разказа им играта. Само ще те поправя, че не средностатистическата, а ми поне 80% от нашенките. А тези които имат щастлив брак... - всъщност няма такъв процент

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a54aacb565
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стандартни глупости!
Не ги изчетох!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 85a4accbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Авторе, това което казваш е само минимума на реалноста. Достатъчно е само да видиш КОЯТО И ДА Е ДВОЙКА , които са заедно от около 10години, за да разбереш че живеят в една измислица -премислица.

Ерген съм. Печеля повече от достатъчно. Готвя си супер вкусните манджи, които малко жени могат да ми сготвят. Живея в страхотно жилище, което съм си подредил по мой вкус. За нищо не света вече не искам деца, а и определено не мисля, че двама трябва да се събират с тази цел.
За секс ползвам услугите на толкова красиви компаньонки, че никога не бих имал толкова красиво гадже. Но и нищо повече от това не ми трябва. Не ми липсва гушкането, не ми липсват прегръдките. Ако имам нужда от женско мнение имам достатъчно приятелки с които поддържаме солидна връзка.


Наистина не виждам дори и една причина да се обвързвам. Камо ли да се женя.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bb48eef9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Монетата винаги е имала две страни колкото нещастни мъже има толко и жени. И мъжете изневеряват и жените, общо взето голям процент от семействата се разделят, просто няма вече думата семейство, има интереси и капризи. Ако ти е писано ще си нещастен, единственото което има значение са децата. Въпреки че семейството от векове е наложено че е единственото смислено нещо, винаги можеш да изкривиш призмата и да останеш ерген.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d00b78e2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Т.нар. ти обобщения не струват пукната пара. Оправдания за твоя страх и комплекси. Всеки нормален мъж/жена иска, връзка, брак деца, физичеческа и духовна близост и общуване. И ако е интелигентен и добър човек, ще му се получи. Стига с това хейтване на брака и отношенията! Стана като с веганите. Не им стига, че те са куку, ами искат да ни го наложат. Е, няма да стане.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 86f4ca30d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Пич, не се притеснявай, те днешните мъже нито са се забързали да се женят, нито да поемат отговорности.

До номер 11: семейство не се създава, за да има кой са ти чисти, готви и гледа децата. Семейсхво се създава, защото е двама могат да постигнат повече от колкото един и защото, колкото и да е силен човек, понякога има нужда да си почине и друг да поеме щафетата. И преди да ми обясниш, че говоря така, защото не се справям сама, нека ти дам малко инфо: изкарвам повече от достатъчно сама, живея в достатъчно голямо жилище и имам чистачка, храня се основно навън, не защото не мога да готвя, а защото не ми се готви само за мен.

Лола

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c10bbec126
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Като станеш на 65 друга ще запееш. Да видим тогава как ще си намериш стройна мадама да ти домакинства и роди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8ac079bf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Намери с друга , като не те кефи .
Нали каза , че гледа детето и затова си е вкъщи .
Може да е била слаба , видя ли роднините и по дамска линия , ако са дебели е нормално и тя да е такава след време . Много мъже взимат и едри , но просто са им допаднали и им е приятно с тях , а на теб защо не ти е приятна жена ти , май само телослужението те е вълнуало , ако ти е била приятна и сега щеше да е .

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0055337616
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Да се намеся и аз, на 36 съм, още свободен! Никой не повдигна въпроса за т.нар. "златни сватби"-50 г. съвместно съжителство у здрави съпрузи! Щом тези хора живеят толкова дълго време заедно, е ясно, че при тях има хармония, нали така? Ето малко информация:
50 години - Златна сватба.
Половин век заедно неразделни в радост, и в неволи! По този забележителен повод съпрузите твърде символично си устройват повторна сватбена церемония – заменят старите си златни пръстени с нови. Разменят се златни бижута.
Успех на такива хора, да са живи и здрави, но това зависи от двамата партньори-да са винаги заедно! Иначе лошото си го знаем всички, въпросът е да не го допускаме никога!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ae9bd4070
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Жената не ти е чистачка, готвачка, слугиня, нито нищо. Мързелив заднико. От къде знаеш, че ти ще изкарваш задължително повече и ще издържаш? От къде знаеш, че ТЯ, а не ТИ ще се отпусне? Щото да ти кажа аз виждам и космати шкембари, с извинение, с хубави жени, които си мислят, че Адриана Лима заслужават обаче. Какво предлагаш ти? Аз си изкарвам близо петцифрена сума пари от собствен бизнес, с който съм по-възможно най-трудния път минала, поддържам се без фалш, не изневерявам. Имам си приятел, а сватбата е само опция. Сгодени сме де, защото той искаше. За такъв като теб по-добре и да не се женя. Поне имам мъж до себе си, не мухъл.


Джен

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0ce1db7076
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Ххахаххаа.
Не мога...
Авторе, мисля, че имаш много лоши примери за брак около себе си.
Това, обаче, далеч не означава, че всеки един брак е скапан и всяка една съпруга е отвратителна.
Моите баба(лека и пръст) и дядо имаха брак 52 години.
Никога не съм ги виждала да се карат.
До последно я наричаше "моето момиче".
С такава любов и внимание си правеха кафето и палачинките сутрин, че да се чуди човек откъде се е намерила толкова любов в тия крехки тела...
Да, съгласна съм, всеки умира сам.
Баба умря сама в болницата.
Но, повярвай ми, бяха заедно през цялото време.
Дори сега, дядо обича да и говори, поддържа градинката и с цветя, продължава да си прави палачинките и кафето, като съм сигурна, че мислено продължава да изпива всяка чашка заедно с нея.
Това е смисълът на брака - истинска любов и отдаденост един към друг.
Да си верен другар, да обичаш без да искаш нищо в замяна и да помниш всеки хубав миг до собствения си край.
На някой може да му е много бозаво и романтично, но аз виждам точно това още от първите си срещи с тях двамата, виждала съм го с майка ми и баща ми, с много приятелски семейства.
Това, че днешното поколение е твърде егоистично, не е проблем на брака, а на обществото.
Не винете брачните съюзи за собствената си неспособност да бъдете отдадени и да обичате истински.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fcde8b8a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Аз не знам защо си мислиш, че за жените не е така. Повечето от жените стоят с мъжете си заради децата. Защото кефа и свободата са кръгла нула с деца на главата. Без деца, смисъл от семейство няма! Аз не виждам защо една двойка трябва да се мъчат заедно когато страстта между тях изчезне. Моногамията е измислица, а семейството и бракът съществуват само с цел да се отгледа поколение.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4f47c5419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Благодаря за съвета. Ще го обмисля и ще реша дали да го приложа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3f9f52a725
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Моят най-голям проблем с модерната жена(не само българка) е, че има този манталитет, който в общи линии се диктува от социалните платформи. Просто нула критично мислене. Някоя Кардашиян направила някоя глупост и сега е задължително всички да я имитират с надеждите да станат като нея някой ден. Една шкембе чорба не могат да сготвят! Колкото до мъжете - и те не са по-добре. Мислят си, че една висока заплата е всичко, от което се нуждае човек и нямат абсолютно никакви други качества. Така и не разбрах защо съдът отсъжда в полза на жената в повечето случаи, когато става въпрос за попечителство. Прегръдки и целувки са важни за пълноценното развитие на едно дете, ама няма как само с ласки да нахраниш, облечеш и пратиш на училище едно дете. И все някой друг ви е виновен на вас. Вие просто сте перфектните индивиди, които си нямат друга работа освен да се оплакват по онлайн форуми...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7682c344a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Поддържащите този сайт, спрете избирателно да одобрявате коментари и да триете, тези, от които и лично сте засегнати, защото всеки е отделил време да напише нещо и всеки има право на мнение ! А на автора още веднъж ще кажа, че явно е комплексар, засегнал дълбоко от някоя жена, и сега всички други са му криви.. Жените си ги избирате сами, и сами решавате да създавате семейства, никой не ви принуждава, а тръгнал да агитира и да изтъква минусите на брака.. жалко е. То затова напоследък хомосексуалистите станаха в повече.. аман.

Модератор - обиди не се толерират.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   23 - Говориш пълни глупости

Семейството било, за да се отгледа поколение...
Искаш ли да ти кажа, че и без семейство може да се отгледат деца!
Оплождаш една бг к*фла и ѝ биеш шута, а децата се гледат сами.
Ето ти вариант за отглеждане без семейство

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 36e43c0b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Посмях се на написаното от теб, в някой твои думи има истина. Просто в живота има два типа хора - които искат, умеят, желаят връзка и деца или без деца и ергени и стари моми. И вече тук между двете групи има огромна пропаст в начина на мислене. Значи човек, който обича жената или мъжа до себе си, не разсъждава по този начин. Не приема всичко това за ЖЕРТВА. А ерген и стара мома, не че е лошо, но много често поне за мен, имат някакво изкривено мислене за хората, връзките и децата. Поради собствената си неосъщественият в тези свери. Пример са множеството стари моми, които мразят децата. Всичко е въпрос на гледна точка.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87ae57a5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Добра е темата. Аз я разбирам като разсъждения за съвременния манталитет на мъже и жени и в общи линии автора е прав. Поради което е неодобряван/меко казано/ от жените, а те очевидно са повече в тоя сайт-а то си е нормално да са повече в "обсъждане" на подобни неща в сайта.
До 29-много са си добре модераторите, в сравнение с тези от преди 2-3 години. Тогава изглежда повечето бяха жени/и то либерастки/, защото не можеше нищо да кажеш директно за жените, а в същото време мъжкото съсловие беше оплювано яко и т.2 и т.3 от правилата не важаха за тях. Сега е доста свободно и спокойно можеш да кажеш "мързелив заднико", "путко заспала", "като не знаеш да уважаваш жената върви на мъжко или лъскай бастуна", "ебана жена" и т.н. Има доста теми, в които някои мнения не могат да бъдат изказани литературно или поетично.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2574d3b867
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   До номер шест, аз съм авторът на едно от "предните две теми", "Още за запускането след брака и децата". И не, не съм писал тази тема. За гените и хормоналните проблеми, аз също не съм роден красавец. Но опитът доказва, че със спорт и правилно хранене тези неща се парират. Яж чипс и шоколад и ми обяснявай, че е ген.

По темата - авторе, не знам какви семейства си виждал. Но има всякакви хора. Далеч не всички жени стават по 80 кг. след брака. А една жена ти се качва на главата и ти мрънка толкова, колкото ѝ позволиш.
За домакинската работа, вземи и ти свърши нещо, жената не е слугиня. Да, ако само ти работиш и докарваш пари, а тя гледа къщата, ОК. Но в днешно време, когато и двамата съпрузи работят, да се иска от жената да върши всичко вкъщи, е тъпо. Аз готвя по-добре от всяка жена, с която съм бил. Пера се, гладя се. С приятелката ми, когато прекарваме вечерите заедно, готвим заедно. Изобщо не си се представям в ролята на търтея, да се прибере и да чака да му е изчистено и сготвено. Нали искаш жената да изглежда добре? Е редувайте се в домакинството ,да има време за спорт, за фризьор. Искаш да не мрънка? Нека има време и за почивка.
С каквато си нагласа, такива хора ще привлечеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fd7f8a10cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До номер 34, който ми каже, че не яде чипс и шоколад не му вярвам. Познавам хора които редовно ядът чипсове и шоколади, и всякакви подобни. Обаче са слабички. Ако човек спортува, може да яде каквото си пожелае. Иначе за другото си прав, домакинството е за двама, със всичко което каза съм съгласна, само без първото. :)

Сара

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d49d86040f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   До но. 14, Лола от но. 11.

Точно обратното е. Не знам ти колко сама достатъчна и силна , но аз като се обвържа с жена и някак странно се получава точно обратния ефект - обеднявам и се превръщам " неудачник", нещо което никога не съм разбирал за себе си. След мен обеднява и цялото НИ семейство и ме напускат с куп натресени комплекси.
Мила , 90% от жените са на принципа "моето си е мое, чуждото е общо". Твоята идиалисточна теорема за 1 плюс 1 е равно на 2 не работи. Обикновено се получава плюс 1 минус 1 е равно на нула .

Хора, разберете го това елементарно уравнение - в живота жената е минус , мъжа е плюс. Както и да ги събираш и умножаваш нищо на плюс не се появява. С дете става дори по зле , сами си отговорете защо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e2d3fd8c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Вие сами си поставяте рамки и живеете според условностите и налаганията на обществото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ffa12e49d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Чел съм само заглавието и мога да кажа едно - най-хубавото нещо, което направих в живота си е, че създадох семейство с жената, която и до днес обичам.

Даже преди години бях писал за тази невероятна жена.

http://spodeli.net/4/story-48790.html

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 98678c2660
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До 37

Последния път, каот не живеех според тях, два месеца се укривах, докато бащата управи работата с местната прокуратура, че лежах само 4 месеца. От тогава, гледам мааалко по-в нормичка. Не че ми се иска, ама се налага, Ако има чалъм, пак ще "АНАРХИЯ ДО ДУПКА" :D.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fd7f8a10cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   До номер 36, много лошо си объркал уравнението. ВСИЧКО идва от жената на този свят! Включително и ти. Жената е тази която решава дали да се роди детето или не. Тя ражда значи тя е плюса. Жената винаги се опитва да обединява да съхранява. ( говоря за читавите жени). А ти че си натрупал много злоба към жените и това си личи. Явно не си бил обичан от жената която си искал. Мъжът е минуса, погледни арабските страни и ще се сетиш какво имам предвид. Там управляват мъжете, и сами виждате какво е.

Сара

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 660122bb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

41.   Пак разни женски фантазии и бленувания. В която тема да се спре човек, все жените били голяма работа. Разни Лоли, Джен и подобни, дето сами се издържали, че и получавали повече от някои мъже и можели и без мъже?!? Могат, ама друг път. Една жена без мъж е нищо! Браво на №11, в прав текст им го казва на самодостатъчните жени. Мъжът е с много по-съвършена физика и по-лесно обслужване от жената, може с много неща, може и без тях. А, за женския пол що боклуци се произвеждат, като почнеш от гримове, разни модни простотии и стигнеш до дамските превръзки, а дебеланите са преобладаващи сред жените, особено след като са раждали Ако говорим за семейство, то в женската природа е заложено раждането и отглеждането на поколението, което мъжът създава и изхранва. Днешната действителност в Хр. свят е противопоказна на хармонията за живот и не се уважават законите на природата. Всичко това идва от грешката, която мъжете допуснаха с женската еманципация. Жените обуха панталони и си помислиха, че ще им пораснат мъжки атрибути, за да ги напълнят. Няма никаква полза от женско присъствие на пазара на труда. Вредата от жените е в пъти по-голяма, от ползата при работа в мъжки професии. Че и началници искат да стават и то на мъжки колективи! Трябвало да получават колкото мъжете, за да демонстрират тази женска независимост както Лола, Джен и останалите. Ето това е извратенията на съвремието. Жените равни на мъжете.- От тук произтичат всички проблеми в обществото. Нископроизводителният женски труд се заплаща, като се ощетява мъжкия труд, и мъжете не получават заслуженото, заради преразпределението на средства, отиващи за поддръжка на равноправието мъже/жени. Вместо да ражда и да отглежда деца жената, това за което природата (Господ) и е отредила, тя тръгнала да се съревновава с мъжа и да си го мери с него, само дето не може да си го намери. Ако се обърне внимание на разходите за поддържане на равенството и що пари изяждат разни НПО-та и институции, ще се види че над 80% от средствата на бюджетите, които се изразходват от държавите в Европа и останалия Хр. свят са точно заради жените и равенството им с мъжете. Простотията с женската дискриминация е най-много изяждаща средствата на обществото. Не стига, че никой умен работодател не ще жени на работа, защото генерират загуби, ами след като насила ги приеме, спазвайки квотите, трябва да назначи и да плаща отделен персонал, който да следи за дискриминация на жените, и други инстанции пък да следят него, дали следенето се извършва. Жената днес е много вредно нещо, дори и за самата нея, а правата, които са и делегирани са истинско самоубийство на обществото. Такива общества с огромни женски права и женско управление загиват, защото освен, че половете са в необявена война, следва ниска раждаемост, отрицателен прираст-стерилно-общество и разцвет на хомосексуализма. Каквито и закони да бъдат наложени от либералите, жената няма как да е равна на мъжа, защото и липсват освен физически качества и умствени такива. Мъжът притежава вродена интелигентност, която липсва при жените. За това всички майстори и занаятчии в миналото са били само мъже. С женско управление липсва репродукция на човешки фактор, и общества с патриархална ценностна система заемат мястото на стерилните общества, поради голяма човешка репродукция. Авторът говори в преносен смисъл, и заглавието "Мъже, не се женете" е метафора, с която се подсказва огромната вреда от феминизма, и се подчертава как мъжкият пол стои много по-високо (по-висш е) от женския в природната йерархия, а това не може да се промени с гражсански закони!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d726b928a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   Мъжете не могат и не искат да живеят без жени.Трябва да си много повреден, за да твърдиш обратното.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   41, много си прав

Те Лола, Джен и Сара колко звездички мислиш, че ще ти дадат?

Всеки ден гледаме невежеството на жените по отношение възприятията им към заобикалящия ни свят! Колко нелогизми от гледна точка на нас мъжете допускат и то за ОБЩА СМЕТКА. Това, че жената била плюса само жена може да ти го каже и не защото има някаква логика, а защото просто тя така си се ВЪЗПРИЕМА...ПОЛОЖИТЕЛНО!!!!

За нас мъжете е доловимо с просто око, колко лесно манипулируеми са жените, но в момента, в който те възприемат нещо за нормално и започнат да го "прилагат", то се превръща неминуемо в тенденция в обществото. Колко лесно се управлява едно общество, когато умееш да манипулираш жените - жените ги превръщаш равноправни на мъжете плюс предимствата, които им се полагат като жени. Т.е. те стават уж равни на нас, но същевременно дискриминират нас мъжете, защото са просто с повече права дадени им от закона... И какво се получава – изместваш мъжа от задълженията му, защото той не е в състояние да ги изпълнява в разнородна среда – съставляващите компоненти са две различни (мъж-жена) и в такава среда той не може да действа „агресивно“, той няма как да осъществи чисто мъжки подход на действие... Жената я превръщаш в оръжие срещу мъжа и директно се елиминира нуждата ти от войска на дадена територия, защото то вече си създал повсеместна война, не само в обществото, но и във всяко едно семейство...
Разбира се, дамите ни много викат срещу липсата на казарми за половинките си и тамощната школовка, но забравят да отбележат, че ние като равни въобще не се нуждаем от армия! Като мъжът е равен на жената, то мъжът не е ли жена? На жената защо ѝ е да ходи на казармено обучение? А на мъжете защо им е? Нали вече сме равни – който иска да ходи, мъже, жени, няма значение - да ходи. А и нали сме равни в целия цивилизован свят и има еднакви закони за всички – тогава кой от кого и какво ще защитава? Мъжете ще защитават жените от мъжете или мъжете от жените? Тоя и други такива нелогизми са им непонятни на девойките, НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТОЗИ ДАЖЕ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ЩЕ СПАМЯТ...

Е, кажи брат, не са ли умни западните елитарни общества за механизмите на контрол, които са въвели, простичко, лесно, уж за да сме всички равни и да са ни мирни главите И НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДНИ?

НИТО СМЕ РАВНИ ПО ПРИРОДА, НИТО ПО РОЖДЕНИЕ, НИТО НЯКОЙ НЯКЪДЕ СЕ РАЖДА СВОБОДЕН, но това е непонятно и неразбираемо за дамите

И ще става още по-лошо, пак за ОБЩА СМЕТКА, но жената тъй като е предпазена от някои неща и е НЕспособна за много дейности в обществото, НИЕ МЪЖЕТЕ ЩЕ ТЕГЛИМ КАИША КАТО ЗА ДВАМА

ТАКА ЧЕ ПРАВИЛНО КАЗА н36 ЖЕНАТА Е МИНУС И 1-1=0 с тая уговорка, че след това 0-1=-1 и после -1-1=-2 и така затъваме..., защото плюса няма откъде да се появи току-така! Жената разсъждава по следния начин: моето си е мое, а чуждото е общо! Е откъде ще се появи плюса дами??? Просто тенденцията е такава, че жената взема много и то по много пъти! И това ѝ е позволено

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 54c38ae390
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Много си прав, номер 41, за богатите е по-полезно и жените да работят, а мъжете да са смачкани. Но ти си такава пу*ка, че на теб жените са ти виновни, камо ли да прозреш накъде да насочиш нищетата на интелектуалните ти напъни.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fd7f8a10cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   Номер 42. От кой свят писа? Не съм очаквала че има още мъже, с толкова жалък начин на мислене. Ти си за арабските страни, нямаш място тука. Жената е много по-умна от вас, и вие го знаете, и затова я потискате с всевъзможни начини дори и религията използвате. Толкова омраза си събрал, направо е плашещо. Ти си роден от жена, ако си роден от ниш пол тогава ти как може да се имаш за повече? Разберете го, всичко тръгва от жените, живота, развитието и всичко. Жената има много повече ум от вас, и има много доказателства. Жената може да спре един спор с ум, а вие как си решавате споровете? С бой, и с много кръв, и се е стигало даже до смърт. Това ли е умното ви? Имате повече сила от нас, но ние имаме повече ум. И проблем ли ти е,че жената също носи панталон? Надявам се никога през живота си, да не срещам човек с твоят жалък начин на мислене. Там където управляват мъжете е ад, арабския свят е пълното доказателство. И защо ТОЛКОВА, те е яд на жени които се издържат сами? Времето в което вие, пречехте на жената да се развива, мина,минаа. Жената трябва да се издържа сама, много е лошо да зависиш от мъже.

Сара

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a15dd7b72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

46.   н. 41 Съмнявам се, че си виждал жена и на снимка. Толкова си злобен, ограничен и жалък.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9ff54c73f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   41 моля обърни внимание, че никъде не съм написала, че жената няма нужда от мъж. И мъжа има нужда от жена, и жената от мъж, иначе нямаше да сме създадени разнополови

Лола

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Моля редакторите да одобрят коментара ми!
Благодаря за възможността да отстояваме и защитаваме правото си на свободно мнение, макар да се различаваме във възгледите си!

41, много си прав

За пореден път дамите не те разбраха, възприемат думите ти повърхностно без да вникнат в дълбокия смисъл, който си отправил с посланието си!

Те Лола, Джен и Сара колко звездички мислиш, че ще ти дадат?
Дами, 41 не иска вие да страдате и да сте онеправдани! Това, за което се бори е общата сигурност на обществото ни, гарант за която е МЪЖКИЯТ ФАКТОР!

Всеки ден гледаме "невежеството" на жените по отношение възприятия им към заобикалящия ни свят! Колко нелогизми от гледна точка на нас мъжете допускат и то за ОБЩА СМЕТКА. Това, че жената била плюса само жена може да ти го каже и не защото има някаква логика, а защото просто тя така си се ВЪЗПРИЕМА... ПОЛОЖИТЕЛНО!!!!

За нас мъжете е доловимо с просто око, колко лесно манипулируеми са жените, но в момента, в който те възприемат нещо за нормално и започнат да го "прилагат", то се превръща неминуемо в тенденция в обществото. Колко лесно се управлява едно общество, когато умееш да манипулираш жените - жените ги превръщаш равноправни на мъжете плюс предимствата, които им се полагат като жени. Т. е. те стават уж равни на нас, но същевременно дискриминират нас мъжете, защото са просто с повече права дадени им от закона... И какво се получава – изместваш мъжа от задълженията му, защото той не е в състояние да ги изпълнява в разнородна среда – съставляващите компоненти са две различни (мъж-жена) и в такава среда той не може да действа „агресивно“, той няма как да осъществи чисто мъжки подход на действие... Жената я превръщаш в оръжие срещу мъжа и директно се елиминира нуждата ти от войска на дадена територия, защото то вече си създал повсеместна война, не само в обществото, но и във всяко едно семейство...

Разбира се, дамите ни много викат срещу липсата на казарми за половинките си и тамощната школовка, но забравят да отбележат, че ние като равни въобще не се нуждаем от армия! Като мъжът е равен на жената, то мъжът не е ли жена? На жената защо ѝ е да ходи на казармено обучение? А на мъжете защо им е? Нали вече сме равни – който иска да ходи, мъже, жени, няма значение. А и нали сме равни в целия цивилизован свят и има еднакви закони за всички – тогава кой от кого и какво ще защитава? Мъжете ще защитават жените от мъжете или мъжете от жените? Тоя и други такива нелогизми са им непонятни на девойките, НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТОЗИ ДАЖЕ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ЩЕ СПАМЯТ...

Е, кажи брат, не са ли умни западните елитарни общества за механизмите на контрол, които са въвели, простичко, лесно, уж за да сме всички равни и да са ни мирни главите И НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДНИ?
НИТО СМЕ РАВНИ ПО ПРИРОДА, НИТО ПО РОЖДЕНИЕ, НИТО НЯКОЙ НЯКЪДЕ СЕ РАЖДА СВОБОДЕН, но това е непонятно и неразбираемо за дамите.

И ще става още по-лошо, пак за ОБЩА СМЕТКА, но жената тъй като е предпазена от някои неща и е НЕспособна за много дейности в обществото, НИЕ МЪЖЕТЕ ЩЕ ТЕГЛИМ КАИША КАТО ЗА ДВАМА

ТАКА ЧЕ ПРАВИЛНО КАЗА н36 ЖЕНАТА Е МИНУС И 1 минус 1 равно на 0 с тая уговорка, че след това 0 минус 1 е равно на минус 1 и после минус 1 минус 1 равно на минус 2 и така затъваме... , защото плюса няма откъде да се появи току-така! Жената разсъждава по следния начин: моето си е мое, а чуждото е общо. Е откъде ще се появи плюса дами??? Просто тенденцията е такава, че жената взема много и то по много пъти! И това ѝ е позволено

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 70dad447da
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

49.   Кой ако не е патологично луд би се оженил за днешните себични и алчни жени? Мъжа не получава нищо от брака, защото той е една осквернена и вредна (за мъжа) институция създадена да защитава интересите на жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b299211fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

50.   №45 Сара, 41 съм. Сигурно си ме сбъркала с №42! Ако имаш предвид мен, много грешиш в разсъжденията си. Няма лошо да съм в арабския свят особено в ОАЕ! Работил съм половин година в Дубай и Кувейт с немска фирма, след "демокрацията у нас". Работата е, че съм се родил тук, а камъкът си тежи на място. Много искам, арабския свят да дойде тук и да ликвидира феминизма, който прояжда устоите на обществата и пречи за напредък към прогрес, заради женското равноправие с мъжете.
...
"Жената е много по-умна от вас, и вие го знаете, и затова я потискате с всевъзможни начини дори и религията използвате. "
...
Жената никога не е била по умна от мъжа и никога няма да бъде. Доказателството ще ти извади очите. Всичко, което те заобикаля и използваш, като блага-изобретения е сътворено от мъжка мисъл. Жените няма дори и един промил участие в развитието на прогреса. Аз не съм събрал омраза към жените, а към утопичната идея на феминизма, за равенството с мъжете. Може да съм роден от жена, но съм заченат от мъж. Ако не бях заченат от баща ми, какво щеше да роди майка ми.
...
"Имате повече сила от нас, но ние имаме повече ум. "
...
И как стигна до това умозаключение? Учила ли си анатомия на човешкото тяло? Мъжкият мозък е по-голям от женския средно с около 110-140 гр. Няма да ти давам линкове за доказателство, че мъжете са много по-умни от жените, защото ми омръзна вече. Ако помислиш малко (при положение, че можеш да мислиш, все пак си жена) сама ще разбереш. Дали жената носи панталон или пола няма значение. Панталонът няма да я направи равностойна на мъжа, а само ще очертае огромния и ханш, който я прави неестетична и непривлекателна за придирчиви мъже. Чети Шопенхауер, той добре е охарактеризирал дебелогъзия пол, като неестетичен и по-малко умен, сравнен с мъжкия!
...
"И защо ТОЛКОВА, те е яд на жени които се издържат сами? Времето в което вие, пречехте на жената да се развива, мина, минаа. Жената трябва да се издържа сама, много е лошо да зависиш от мъже. "
...
Как реши, че ме е яд на самоиздържащи се жени? Яд ме е, че системата ограбва мъжете и пречи на икономическия разтеж, като плаща на жените за зловредната им дейност. Жената няма как да се издържа сама, защото консумира много повече, от колкото е произвела и паразитира върху труда на мъжкия пол. Каквито и условия пречещи на мъжете да развърнат потенциала си и да произвеждат много повече, няма да му попречат да бъде самостоятелен и да не зависи от жената всячески, а жената винаги ще зависи от мъжко благоволение, защото природата е решила това така, и е направила мъжката физиология много по-съвършена от женската.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b299211fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   43, толкова изчерпателен отговор към жените, и аз не бих могъл да напиша! Адмирации брат, просто няма какво да добавя и си много прав. Жените не могат себе си да опазят, камо ли нас мъжете да пазят. Казарма за жените ще е пародия-смехория. Ще се осея навсякъде с дамски превръзки, а не дай-Боже да се наложат бойни действия на терен. Ще трябват международни договори за спиране на военните действия, когато женските войници са неразположени! Създадоха стотици изституции и зловредни закони, с които да защитават женския пол и да го приравнят с мъжкия, а това са средства на вятъра, които биха могли да се оползотворят полезно. Все едно да даваш максимална газ и едновремено да набиваш спирачки, за да поддържаш определена скорост. С женска власт, всяка държава е слаба и уязвима, лесна плячка за чужда интервенция!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fd7f8a10cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Хахахах искрено ме разсмя пишеш коментар с номер 50, и с номер 51 си отговаряш все едно си друг човек. Направо ми стана смешно жал ме е за тебе. И двата ти коментара имат един и същ хаштак, ( b299211fc9 ) Имаш големи проблеми човек да се чуди от кое измерение пишеш. Бъди жив и здрав. И повече с такива хора като теб, няма да се занимавам, защото не ми е на нивото да споря. Една коза би ме разбрала по-добре.

Към сайта : Моля ви, когато одобрявате коментари, гледайте какво одобрявате. Все пак вие сте писали правилата.

Сара

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 87eeb2f259
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Жените му виновни на бай х**, че колежката му продава телефони на съседния щанд, ми измисляй телефоните, бе, интелект, програмирай нещо сложно, програмистите жени са рядкост, покажи остротата на своя ум. Проектирай яхта, самолет, дори дрон, ама е по-сложно от писането на философии за съвършенството на твоя пол.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8ac079bf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   Айде бе, то затова всяка тема е за нуждата от жена, особено в сексуален аспект, колко хора питаха за проститутка тука.
Може и без жена, ама мъжете си я търсят и много не могат да си хванат дори от споменатите свиненца, а много биха били и щастливи с подобна жена до тях. Ама гроздето високо и кисело.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

55.   От 43/48

До 51 – разцепваш брат!

Жени, ще го кажа пак: в природата има строга йерархия и равноправие има само между себеподобни!!! Вие за себеподобни ли ни считате??? По устройство на човешката душа ДА – оттам и на ценностната ни система и морал, НО по изява на духа - НЕ, АБСУРД!!! По изява на духа са равноправни в някакъв смисъл джендърите и законите, които са си поставили....

Феминизмът ликвидира това, което е останало в традиционните общества, включително и в тези от третия свят, а именно: ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ, КОЯТО МЪЖА ИЗПЪЛНЯВА - ГАРАНТИРАНЕ ЗАЩИТАТА НА ЖЕНА СИ И ПОКОЛЕНИЕТО СИ ПЛЮС ГАРАНТИРАНЕ СИГУРНОСТТА И ОПАЗВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ. В ТОВА ЧИСЛО, ТОЙ Е ГАРАНТ И ЗА ПРЕПИТАНИЕТО (ИЗХРАНВАНЕТО) НА СЕМЕЙСТВОТО СИ И ОБЩЕСТВОТО, Т.Е ЗА НЕГОВОТО ОЦЕЛЯВАНЕ!

МЪЖЪТ ВИНАГИ Е БИЛ НОСИТЕЛ НА СИГУРНОСТ преди нашествието на феминизма!!!

Ако не съм прав, защо населението ни за 30 години се стопи с милиони???

Вие жени изпадате в крайно противоречие със себе си! Всички искате и търсите сигурност от мъжете си, но сами виждате, че това не ви се получава! Защо!? ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИСТИНСКИ ФЕМИНИЗЪМ!!! Нито в нуждите на вашата душа има такова нещо, нито напрактика.
И ви давам най-очевадния пример: хората с реалната власт, дори и в западните общества са МЪЖЕ. Има и жени, но те са единични случаи, а тези които гледате по телевизията – марионетки на демокрацията и псевдолиберализма! Реално жените, които най-добре го знаят, са тези, които са го видели най-отблизо, а именно елитни проститутки, мутреси, държанки на влиятелни хора, други жени в обкръжението на хората с влияние... Всичките до една подчинени на мъжката власт и нагон, изпълняващи точно предназначението си на жена такова, каквото ѝ е заложено от природата – ДА Е ЛЮБОВНИЦА И ДА РАЖДА ДЕЦА, ДА Е ПРИЯТНА КОМПАНИЯ НА МЪЖА ДО НЕЯ, ДА ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ НА МЪЖА, КОЙТО Я ПРИТЕЖАВА! И мърдане от тази роля няма! Във всичко друго е ЕДНА БЕЗГЛАСНА БУКВА! Но вие с тези жени не комуникирате и нямате достъп до тях, за да ви обяснят кой кое е и кой държи томахавката... И въпреки всичко, ИНСТИНКТИВНО, всички ви влече да подражавате на тях и да бъдете ЗАЩИТЕНИ И ОБГРИЖВАНИ по същия начин от мъжете си! Е как да стане? И сега да се запитаме всички защо ви влече да ходите при чернокожи?
Защото те идват от „общества“, където по право са носители на сигурност и никой не ги е ограничавал и не им е изземвал това им право. И тъй като вашето женско мислене е по-скоро ИНТУИТИВНО, за разлика от мъжкото, което е разсъдъчно (логично), вие намирате в тях именно това, от което са лишени белите мъже!!! Затова сте при чернокожите, а не защото размера им бил кой знае колко голям. Отворете статистката и ще видите по страни, че ние българските мъже даже сме в горната част на класацията по дължина на пенисите. Само в някои от негърските страни мъжете се отличават с значително по-голямо достойнство. И имайте предвид, че когато колониалните богаташи са купували роби се е осъществила именно тази селекция на по-надарени, чиито потомци днес гледате в САЩ и Европа...

Феминизмът е доктрина за управление на масите, но няма никаква стойност за хората с истинската, реална власт, в което и да е общество...

Този коментар ще го разпространя и в другите сходни теми и отново сърдечно благодаря на екипа на „spodeli“ за тази трибуна на свободно изказване!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c0ae30ef52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

56.   Ами не се женете! На старини си стойте сами и това е. Нямайте деца. Стойте си сами и се радвайте.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1d5858e2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

57.   Само аз ли виждам, че коментари 50 и 51 имат един и същи хаш, т.е. са от един и същи човек?
Абе пийте ги тия хапчета като ви ги изписват бе!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a15dd7b72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

58.   Номер 50 е на тежка дрога и му се привиждат розови еднорози на лилави точки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a9755406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   От 55 до 56

Защо, ти искаш да развратничиш и не можеш да си моногамна, вярна на мъжа до себе си?
Или прост намекваш, че вече в България не са останали жени, които да не изневеряват на половинките си и ни изясняваш ситуацията?

Жалко

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 29da4295bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

60.   До Н. 45 Сара.
Сара, обърса ли си устата от запеняването да доказваш колко по-умни сте от мъжете. И това го повтаряш няколко пъти, че сте по-умни от мъжете и имало дори много доказателства за това. Може ли да ни дадеш няколко примера за вашата по-голяма интелигентност от мъжете с която сте подобрили живота на обществото. Само недей да повтаряш отново, че щом вие можете да раждате това ви правело по-умни. Ами то и маймуните раждат, но това не ги е направило по-умни дори от вас. Кажи с какво сте допринесли за техническия напредък на науката като цяло, без да изброявам отделните нейни клонове. Ако не бяха мъжете вие още щяхте да перете дрехите си на ръце и щяхте да тъчете платовете на станове, както това го правят още някои жени в най-бедните държави. Всички удобства в живота на хората в ежедневието са дело на техническия гении на мъжете. Ако ти това не можеш да го видиш и да го оцениш аз не зная за каква по-голяма женска интелигентност говориш. Много си надъхана от феминизма но аз мисля, че точно феминизма ти е ограничил способността да разсъждаваш трезво. Просто мозъка ви е промит до неузнаваемост и сте загубили способността да мислите и разсъждавате трезво. Жалка картина сте и по-лошо ще става за вас в бъдеще. Но вие сами сте си виновни.

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker