Няма ли да спре да ме търси? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма ли да спре да ме търси?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1717 пъти
Здравейте!

От доста време следя сайта, но не съм коментирала или публикувала нищо. Ето, че събрах смелост да споделя и моята история и дано ми олекне. Готова съм за негативните коментри, няма да се оправдавам и да се изкарвам жертва.
Преди две години се разделих с мъжа ми, реши веднага да замине за чужбина. Бивш мой обожател ме потърси първо като приятел, после поиска и да сме интимни проявих глупост и му се вързах, за което съжалявам. Проблема е, че е женен отне му година и половина да ме убеди да се срещнем и да преспим. Мина с обичайния номер "жена му не му пускала, спели отделно, била такава и онакава". Разбрахме се да е само секс и до там да се приключи. "НО" има едно голямо "но". Той замина в друг град, доста далеч от нашето населено място. От тогава минаха шест месеца, а от известно време той пак ме търси, ясно му казах, че тоя път няма да му мине номера, но не спира. Казах му да си търси забавление другаде, но без резултат.
Да виновна съм, знам че сгреших обаче мисля, че трябва всеки да си гледа живота, пътищата ни са различни и такива трябва да останат.
Чудя са как да постъпя, просто искам да ме остави на мира.
Обяснява ми, че е пред развод и куп други глупости, но не съм от жените вярващи на думи, аз вярвам на действия.
Давайте мнения, колкото и сурови коментари да оставите ще ги взема под внимание!

Ж32г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 45b9c7c29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отдръпни се и виж дали това, което ти говори, че ще се разведе и т. н. дали е истина или те заблуждава

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 20b077b378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Където веднъж е потекло, пак ще потече. За него си резерва. Направо го блокираш, не му се обяснявай. Защо досега не си го блокирала?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: df7ae520f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като не го искаш, блокирай го отвсякъде, кое му е трудното? Разкажи всичко на жена му, да се оправят те в къщи. За развода най-вероятно лъже. Ако лично идва да те безпокои, заплаши го с полиция и ограничителна заповед, но не вярвам да се стигне до там. Кажи му и че имаш сериозен приятел, дори и да нямаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 295479a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката
До 1 дори да се разведе, не искам да развивам по сериозна връзка с него. Многократно е изневерявал на жена си, едва ли с мен ще бъде различен може би в началото "да", но след време сигурно ще се озова на нейно място.
До 2 знам, че съм му резерва, винаги ми е обяснявал как зарибява тази и онази преспива с тях веднъж и край вече не ги търси. Не си обяснявам защо продължава да търси мен.
До 3 замисляла съм се да кажа на жена му, но тя от този тип жени дето винаги защитават мъжа си, не му е за пръв път да кръшка. Говорих с негова бивша, само са си писали, жена му видяла чатовете, на него му се сърдила два дни и нищо, за сметка на това звъннала на въпроснато момиче и на майка и и изредила какви ли не глупости. Тя била виновна, той бил невинен. Давам си сметка, че и аз ако и кажа аз ще изляза виновна и ще ме нападне.
Благодаря за съветите това, което ми остава е да го блокирам от всякъде и да си сменя номера, добре да пусна слух, че си имам друг пък ще видим.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7fd9f87b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз ако съм коткал някоа една година, като през тая година ми се е правила, ама накрая го е прилапнала... как ще знам, че като пак започне да ми се прави няма да свърши по същия начин - с уя у усте?

Ти сама си си го надробила.

Какво значи "не спира'? Къде те тормози? В социалните мрежи има блокиране, на телефона имаш блокиране. Поварвай ми никой няма да се занимава да си прави 105 профила, за да ти пише от тях.

Като пише - блок и толкова.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 295479a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До Братан
може да не е за вярване, но има поне три профила в фейсбук и два в инстаграм. Блокирам един след два дни ми пише под ново име. В продължение на една година ми се прави на голям и играч и разбирач. Разправя ми как минава през жените, като автобусна спирка, не преспива с една по-вече от два пъти. Омръзвали му, слагал край и ги блокирал от всякъде. Това продължава от началото на брака му почти 13г. От достоверни източници знам, че поне половината му афери за, който ми е сподялял са истина. Аз естествено очаквам да съм една от многото, не вярвам да съм нещо повече и да се е влюбил.
А Вие драги г-н Братан много компетентно се изразявате по всички теми, интересно ми е от къде сте се сдобили с този опит. Ще се радвам да разкажете, ако не е тайна.
При положение, че не сте запознат с цялата картина не може да прибързвате с изводите и да ми слагате етикет. Не съм толкова глупава и неинформорана да не знам какво е "блок". Все пак живеем в ерата не технологиите не мога да се изолирам без интернет и телефон, забравих да добавя звъни ми от различни телефони а нямам възможност всяка седмица да си сменям номера. От къде сте толкова сигурен, че през тази една година съм се правила на някъква, може просто да не съм искал да скачам в леглото на непознат. Може би ако бях си отворила краката след първия разговор, щях да залуслужа по-смислен коментар от Ваша страна.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d81fb36620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Блокирваш го на телефона, социални мрежи. Ако и тогава продължава да те търси, значи е психопат и вече е болест неговото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a780e10c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Може би част от хората в сайта ще ме нападнат, но защо следващият път, в който те потърси, не му се развикаш и не го напсуваш каруцарската? Агресията отблъсква хората. Да, не е красиво, но понякога се налага да бъдем жестоки. Аз поне така бих постъпила, ако пробвам с добро и някой продължава да ме безпокои. Освен ако няма шанс да ти посегне, но ти го познаваш.
И наистина има типове, които си правят нови и нови профили, за да тормозят и следят някого. Голяма напаст са. Две познати пострадаха от един такъв и покрай тях и аз го отнесох донякъде, понеже трите си контактуваме. Затова в моментът, в който се опита да се свърже с теб от нов профил, го докладвай и го блокирай. Докладвай и блокирай всеки съмнителен профил и блокирай всеки негов номер и всичко свързано с него. Провери си приятелите за съмнителни акаунти. Смени си номера. Ако фейсбукът ти не е много развит, можеш да предупредиш всички по- близки хора, че ще си направиш нов с различни имена и да закриеш стария. За инстаграм не мога да помогна, защото никога не съм имала.
Трудно е с такива откачалки.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d81fb36620
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, този е психопат вече. Не за блокирване, ами за лечение е. Като ти пише, бъзикай го, шегувай се, да видиш как ще се откаже, като не ти е интересен и го взимаш на подбив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e40cc971a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, защо се оправдавате с глупости, щом не искаш да имаш нещо общо с някой.
Казваш му директно И КРАЙ!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 295479a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 8 изглежда наистина си имам работа с психопат и има нужда от лечение.
До Black Sabbath благодаря за адекватния коментар. Вчера говорих с него и го заплаших, че ако не ме остави на мира ще пратя съобщенията и записани негови обаждания на жена му. Не знам дали ще даде резултат, ако не се получи вече сигурно ще стана агресивна то няма накъде просто, колкото до него мисля, че няма да ми посегне. Профила ми не е много развит, не приемам проятелство дори и на хора, който познавам по причина, че не контактувам много с тях, но това че не си приел приятелство на даден човек не го спира да ти пише. Ще видим сега как ще реагира на заплахите ми, дано помогнат.
До 10 и това ще опитам, да го вземам на подбив, но не съм сигурна дали няма да го ядоса по вече. Все по вече и аз се убеждавам, че има нужда от лечение.
До 11 не се оправдам, просто не сте попадали на такъв упорит инат, и ви изглежда лесно от страни.

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 20b077b378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, кажи му ,че живота му не те вълнува, че си имаш свой живот. Че не си му никаква да ти споделя и търси. Има си жена за тази цел. И наистина прати нещо на жена му, защото този не е нормален. Когато блокираш някого веднъж, той трябва да схване намека и да те остави на мира. Ама явно този индивид е наистина не добре с главата. Колкото повече му обръщаш внимание и не правиш нищо, той толкова повече нахалства и се настървява. Даваш му дозата, един вид. Просто се дръж остро, грубо. Този човек има някакви проблеми и намира отдушник в тебе. Опасно е да не правиш нищо да го спреш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a780e10c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   12, и все пак внимавай да не те нападне, ако е агресивен тип. Въоръжи се с нещо (електрошок, лютив спрей) в случай, че ти посегне. Ако трябва, се обърни към полицията, ако че това не помогна много на тази позната, но на теб може и да ти обърнат внимание, особено ако имаш познати по тези среди.
Този явно е свикнал да има всяка жена, която поиска, и сега го е яд, че не го отразяваш.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d9cd1cbedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Има си настройка във фб да не ти пишат хора, които не са ти в приятели. На тях просто им излиза сив бутон за съобщение. Разгледай настройките за поверителност.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 295479a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вече се посъветвах с адвокат, каза ми че за телефонен тормоз си има закон с, който нарушителят може да получи до три години затвор. Обажданията и съобщенията могат да бъдат доказани много лесно. Не, че ще тръгна да го съдя да лежи в затвора, но поне жалба ще подам в прокуратурата дано се сплаши и вразуми.
Освен това мисля да се преместя в друг град или друга държава ако трябва, ще ми се отрази добре промяната. Трябва да осъзнае, че няма да има нищо общо с мен, ако иска да се развежда да го прави, не да се оправдава с мен, да си намери някоя друга да си изживява любовните трепети с нея, просто аз не съм човека.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e671df770a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16

Вкара ог в затвора, ако това е опция. Така се учат най-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker