Една гей раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една гей раздяла
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3524 пъти
Здравейте,
аз съм гей и имах връзка с приятеля си 7 години. Всичко вървеше нормално до преди около няколко месеца, когато забелязах, че ме игнорира и все по-малко отделя време за мен и срещи с мен. Докато един ден се стигна до там, че ми каза че не иска да се видим въпросната вечер. Стори ми се странно и реших да отида до тях. Колата му не беше паркирана пред кооперацията и аз го потърсих на другия му адрес. Видях, че горе свети и че е там. В края на краищата без да изпадам в подробности оказа се, че е там с друг.

Звънях на вратата, писах му смс-и, звънях на мобилния но не ми отвори, вдигна или отговори. На следващият ден се видяхме и разбрах, че от 5 месеца поддържа връзка с друго момче. Кълнеше ми се, че мен обича и иска да е с мен, че е допуснал грешка и че всичко може да се оправи. Опитвахме се да преодолеем нещата, но след по-малко от месец той ми каза, че заминава с него за чужбина, за да работи, да изкарат пари, че той щял да му помага и че всичко било само и само за да помогне на семейството си, което наистина в момента е в затруднение.

Приех всичко и с много мъка се съгласих с това. Обеща ми, че няма да позволи никаква близост с него, че ще се чуваме всеки ден и ще държим връзка.
Замина.
В следващите 45 дни не получих нито едно обаждане от него, нито мейл, нито отговор на стотиците ми смс-и. Разбрах, че са пак заедно, че са интимни, че ме игнорира, че ме е зарязал.
Върна се.

Отказвах да се видя с него и да се чуя по телефона. И така почти седмица или 10 дни до момента в който не издържах и отговорих на неговите молби. Видяхме се, говорихме, обсъждахме. Закле се, че иска да е с мен. Но моето доверие беше изгубено. Започнах да го следя, да му гледам телефона и с ужас установих, че се чуват, пишат си и дори спят нощем заедно във вечерите в които не е с мен. Срещнахме се тримата и той призна че ни заблуждава и двамата, но направи избор пред нас и избра да е с мен. Другото момче каза, че няма да го търси и няма да се вижда с него, защото за пореден път му казва че къса с него и остава при мен.
Сами разбирате, че и този път не се получи. Не беше само с мен. Отново продължаваше. Отново ги хванах една вечер. Отново разговори и сълзи. Отново лъжи и обещания.

Решихме че трябва да заминем двамата далеч от третия. Тръгнах с неухота, със съмнения и страхове. Трябваше да видим дали можем да сме заедно отново. Бяхме 12 дни извън София. По 24 часа. Другия не се обади и не писа. Наложи ми се да се прибера един ден по-рано. Остана сам последната вечер и когато се върна с ужас разбрах, че отново се е чул с него, че му е писал и че му е казвал че нищо не се е променило, че го обича, че обича и мен.

Отново разговори и безсънни нощи до вчерашния ден, когато ми каза, че не може да прави секс с мен, че ме обича но не знае дали иска да е с мен, че не може да има бъдеще с другия, но иска да опита да бъде с него, че не иска да ме губи и дали ще го чакам. През нощта ми каза че иска да се разделим.
Приех го. С болка и мъка, с жестока тъга се съгласих с неговото решение, което се опитвах да взема и аз на няколко пъти. Казвах му че го оставям, че не мога да бъда повече в тази ситуация и след часове се връщах и му прощавах всичко в името на това да спасим тези 7 години.

Е, накрая приех и това в името да се спася и аз и той да е щастлив и да опита другият вариант. Не знам колко ще издържа. Не знам какво да правя, Не знам как да си го избия от главата. Молеше ме да не му казвам сбогом и да го чакам, но знам че ако има вариант за решаване на проблема то той е да сме разделени.

Какво да правя и как да го забравя. Как да не го чакам и как да го отхвърля АКО някой ден се върне. Ако както казва той осъзнае, че трябва да продължи с мен. Помогнете. Дайте ми съвет. Безсилен съм пред това което изпитвам към него. Обичам го колкото и да ме наранява и да ме огорчава и унижава с действията си. Това не е вик за помощ. Това е моята история, която слагам да показ и моля за съвет, защото съм изчерпан тотално. Защото не мисля вече реално и съм в безпътица. Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1531c29bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „и му прощавах всичко в името на това да спасим тези 7 години. “ ТИ ЛУД ЛИ СИ!!!
Не усещаш ли в какъв филм си се вкарал?
В момента си губиш времето. Време е да си кажеш, че ето - 7 години си бил що-годе щастлив с този мъж, но сега е време да продължиш напред. Дългите връзки м-у двама мъже са вярно рядкост, но не са невъзможни. Да, може под влиянието на хормоните си, един мъж да кръшне (то и затова тези връзки са 2 пъти по-нестабилни, нали са двама мъжете), но твоят приятел си обича и другия!!!
Иска ви и двамата, направо си в ужасно положение, научил се е да ВИ манипулира и използва И ДВАМАТА. И ДВАМАТА СТЕ ЕМОЦИОНАЛНО зависими от него и му играете по свирката!!!
Зарежи го, докато е време, стъпи си на краката и ще срещнеш любовта!!!
И да - знам, че е гадно, но стабилна връзка с друг мъж е много трудно постижима, просто жените сме по-малко сексуални, макар че (виж този сайт) има и сред нас доста сексуални. Всичко е до личност, но АКО ИСКАШ ще намериш мистър Райт

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5cf31f85a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е 7 години ти какво очакваш - да създадете семейство ли? Не знам какво е да си гей, защото не съм, но ми е чудно как очакваш да живеете заедно цял живот. 7 години са достатъчни да си омръзнете. А и днес светът е пълен с такива като теб - намери си друг по-свестен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 74ffbd6fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момче, знам, че боли, знам и че ти е тежко, но трябва да се опиташ да продължиш напред. Живей живота си, излизай, забавлявай се, ако се получи нещо с друг, получи се, ако не-не. Като дойде вече бившият ти приятел отново, ако въобще дойде, съм сигурна, че ще вземеш правилното решение. Не го търси сега, просто го остави и върви по твоя път...
Лола
П. П. Казват, че 7-мата година е съдбовна в една връзка...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1f4d58f9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ебаси филма, пич! Зарежи и не мисли за него. Просто му тегли една и не се обръщай назад!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cecf565955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aко не намериш някое хубаво момче пробвай с момиче :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a3fa19907b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О боже това е смешно, той си играе с вас както си иска, а ти ми говориш за любов.... :Х:Х:Х

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d9fc2d96f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е света хората се разделят, и събират... Смело напред... Може да си гей, и ти носиш душа като всички нас... животът ти не съършва до тук, като не е той ще е някой по добър! :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e37338f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изобщо не те заслужава! По демоните, човек, ти въобще обичаш ли себе си, че да му търпиш игричките толкова много време? Да, ще боли и ще преболи, вярвай ми! Но трябва да преглътнеш тази огромна горчивина и да започнеш да мислиш малко по-егоистично, защото, съдейки по написаното, това леке мисли само за собствения си задник и угода! Горе главата, той ще осъзнае какво е изгубил, но ти ще си бетон и трябва! Дръж на себе си, поглези се, обръщай си внимание, за нищо на света не падай на колене и не прощавай! Никой не заслужава подобно отношение и подвеждане! Връзката е двустранен процес, не може само единия да взима и наранява, а другият да си събира любовта парченце по парченце от кофата за боклук! Я да се стегнеш! Ти струваш много повече от него и заслужаваш качествен човек до себе си, който да те обича, обгрижва и да ти отвръща със същата честност и топлота, с която ти го даряваш. Обичай себе си!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8d1f71c3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички тези коментари които прочетох са верни. Трябва да цениш себе си. Помисли си заради човек заради него трябва ли да се тормозиш. Даже и да го обичаш той само те използва. Въпреки че аз може и да не разбирам какво е да имаш гадже, знам че накрая ти ще си този който ще е наранен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b6d33127b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз мисля, че трябва да намериш друг човек, който ще ти помогне да забравиш. Ще имаш нови емоции, пеперуди в стомаха, нови безсъъни нощи но от хубави моменти. И когато старата ти любов разбере, че си с друг, веднага ще поиска да се върне и ще ти се кълне отново, но на теб ще ти е все тая вече. Повчрвай ми, разиграва те само защото знае, че си го чакаш и щом почука ти ще му отвориш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker